Het Team

Op kantoor

Antoinette Revier

Antoinette is de oprichtster en de inspirator van Spirit Coaching. Op deze pagina van Antoinette kun je meer over haar lezen.


De seminars van de Lifechanger worden, tenzij anders vermeld, door Antoinette zelf gegeven.

Marion

Marjon de Groot - Dekker

Mijn naam is Marjon. Ik werk op het kantoor van  Spirit Coaching. We zullen wel een keer contact hebben via de e-mail of bij het aanmelden voor een event of een jaartraining.


Ik vind het erg leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de groei en persoonlijke ontwikkeling van mensen. Inmiddels ben ik opgeleid tot Master Spirit Coach. Op deze manier kan ik de deelnemers die een training volgen bij Spirit Coaching nog beter informeren en begeleiden.

Monique Konter

Hoi, mijn naam is Monique Konter. Ik hou me voornamelijk bezig met de financiële zaken binnen Spirit Coaching.
Anne Voorburg

Mijn naam is Anne en ook ik ben lid van dit gezellige team.

Ik heb zelf ondervonden hoe levensveranderend de trainingen van Spirit Coaching zijn en ik zie deze wonderlijke transformatie niet alleen bij mijzelf maar ook bij de andere deelnemers. Ik vind het geweldig dat ik hier nu op mijn eigen manier aan mag bijdragen en onderdeel van mag zijn. Ik werk voornamelijk aan de administratieve kant van het bedrijf en sta o.a. samen met Marjon klaar om jullie e-mails te beantwoorden, misschien komen we elkaar daar wel tegen.

Trea de Pater

Mijn naam is Trea en super gaaf dat ik mag aansluiten als teamlid.

Ik heb al verschillende trainingen gedaan, zowel de life- als online trainingen.
Geweldig om een bijdrage te mogen leveren aan de totstandkoming van de online trainingen, zoals het editen van de opnames van de masterclasses, events, meditaties en allerlei andere administratieve klussen.