Loslaten in de praktijk brengen

Soms weet je wel wat je moet doen, maar lukt dat loslaten toch niet zo...

Ik wil hulp!


Ali B. emoties verwerken

Je...

 1. ...zit te stoeien met angsten en onzekerheden en vind je leven een heftig gebeuren, in plaats van dat je geniet van het zonnetje dat gewoon lekker schijnt.
 2. ...gelooft al je eigen bullshit; die onzin waar je mee bent opgegroeid en al die afkeurende stemmetjes in je hoofd, in plaats van dat je ziet hoe goed en krachtig je bent.  
 3. ...houdt jezelf klein en laat je je niet echt horen. Terwijl je heus heel veel in je mars hebt.
 4. ...werkgever of kind of partner stelt eisen aan je, waar je gewoon niet aan kùnt voldoen. Hij blaast jou in je nek en jij kijkt met grote ogen en een ingehouden adem naar hem in plaats van dat je hem rustig effe uitlegt  zijn of haar eisen niet reëel zijn in de tijd die je hebt.
 5. ...voelt je meegesleurd door angst en onrust. De angst die aangewakkerd wordt door de beelden op tv of de berichten op facebook.
 6. ...hebt een eeuwigdurend gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, waardering, succes en niet te vergeten het geld op de bank.
  Het erge is dat er misschien wel meer dan genoeg is van dat spul, maar dat jij dat nog steeds niet kan voelen.


Herken jij jezelf in een van deze punten?

Dat kan anders!!!

Dit wil ik veranderen!

Soms is erover lezen niet genoeg en heb je gewoon wat meer ondersteuning nodig.

Ik leg het je uit:

Ik ga loslaten

Er zijn twee trainingen Loslaat trainingen

In het kort:

Online Basis Training Loslaten

- Duurt ongeveer 2 weken

- 14  video's met oefeningen

- Onze eigen Spirit Coaching Community voor ondersteuningDe waarde is minstens € 147. Ik verkoop deze training echter voor de superlage prijs van € 97.

loslaten

Online Power Training Loslaten

- Duurt ongeveer een maand

- 24 video's met oefeningen

- Het Online Event Loslaten (opname van 5 uur)

- 3 Masterclasses (opname van 3 x 1.5 uur)

- Meditatie's die je ondersteunen bij het loslaten

- Magic boosts om te helpen je onderbewuste te herprogrammeren

- Onze eigen Spirit Coaching Community voor ondersteuning


De waarde is minstens € 267. Ik verkoop deze training echter voor de superlage prijs van € 147.

Meer informatie over de verschillen? Lees verder of klik op een van onderstaande knoppen om meteen naar de juiste informatie te gaan.
Uitgebreide informatie


Basis Training Loslaten
Uitgebreide informatie Power Training Loslaten

Mahatma: 

'Elke keer als je loslaat krijg je meer ruimte,
meer genieten en meer eigenwaarde.
Dat is alles waard!'

Hieronder wat reacties op onze trainingen

Stefanie

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.


Sylvia

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Mary

Ik ben zo blij met deze training van loslaten, want er is er veel aan het veranderen.
Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊

Mahatma het is een fantastische online training.... 

Het is iedere dag een korte maar heel beklijvende opdracht.

Het leuke is dat ik het meerdere keren per dag kan doen en herkauwen. En met het gebruik van de smartphone zelfs in de pauze op het werk. LEUK LEUK LEUK.

Wat een vrijheid ervaar ik nu al in mijn denken en
ik ben nog niet eens klaar. THANKS!

Martine

Laat het leven lekker stromen

Hoe ziet jouw leven eruit als je echt leert loslaten?

 • Oh, die triggers komen af en toe nog wel effe naar boven hoor, die triggers die je zo goed kent. Maaarrrr... je herkent ze en laat je er niet meer gek door maken. 
 • Je leeft niet langer vanuit dat gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, succes en niet te vergeten het geld op de bank. Je ziet en voelt de overvloed in je leven. 
 • Af en toe krabbel je je verbaasd over je eigen koppie want dat waar je zo krampachtig naar verlangde, komt nu zo ineens naar je toe. Bizar toch?
 • De wereld om je heen kan een chaos zijn, maar jouw koppie zit lekker rustig op je romp, want jij bent niet meer gek te krijgen. Je ziet wat er is, en blijft in je eigen rust. 
 • Die patronen waar je eerder zo'n last van had, een chocolaatje teveel, een wijntje teveel en het je niet durven te uiten, zijn voorbij. Dat heb je namelijk los gelaten.
 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.
Het is voor mij echt tijd om los te laten

Ik ervaar nu dat ik meer in balans kom. Het stroomt weer en dat is heel fijn.

Froukje

Ik zal je uitgebreid over de twee trainingen vertellen:

De Online Basis Training Loslaten

Ik ben zelf in totaal zo'n 25 keer naar Sedona (USA) gevlogen om daar te leren loslaten. Dat ik daar voor zoiets simpels (want in wezen is dat het wel) toch zo vaak ben heen gevlogen!  Maar ik was ooit de koningin van het vasthouden, ik droeg alle zooi uit mijn verleden, al mijn emoties en alle vervelende overtuigingen met mij mee. En elke keer dat ik naar Sedona ging kreeg ik meer vrijheid, meer genieten en meer eigenwaarde. Dat was mij alles waard!


Inmiddels ben ik een super dankbaar en blij mens en inspireer ik duizenden mensen. Ik ben het levende bewijs dat iedereen kan leren loslaten, ook jij! 


Ik heb me de lessen die ik heb geleerd eigen gemaakt en omgezet in deze online training. Ik neem je 14 dagen aan de hand mee. Elke dag krijg je een korte video met een oefening, zo leer ik je stap voor stap om het loslaten in de praktijk te brengen. 

De Online Power Training Loslaten

De net beschreven Online Basis Training Loslaten is onderdeel van deze Online Power Training Loslaten. Het woord 'power' zegt het eigenlijk al, deze Online Power Training Loslaten heeft veel meer power. Hij gaat een grote stap verder en dan ga je dat loslaten direct op allerlei gebieden toepassen in je eigen leven. 


De Power Training begint met het Online Event Loslaten. Je krijgt de opname van dit ééndaagse event met luchtigheid, diepgang, muziek en meditaties. 


Vervolgens krijg je 24 dagen lang korte video's met oefeningen. Tussendoor krijg je 3 maal een opname van een Masterclass waarin de stof  verder wordt uitgediept en de vragen van eerdere cursisten worden beantwoord.


In deze masterclasses worden ook meditaties gegeven die je helpen het loslaten nog verder te laten indalen in je systeem. 


Heb je zelf vragen, of loop je tegen iets aan, dan kan je natuurlijk altijd terecht op de Spirit Coaching Community! 


Daarnaast zijn er ook nog de Magic Boosts. Magische mp3 bestanden waarin ik je met mijn stem meeneem en je onderbewuste herprogrammeer. 

Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!

Jan Peter

Wat kost het?

Online Basis Training Loslaten

- Duurt ongeveer 2 weken

- 14  video's met oefeningen

- Onze eigen Spirit Coaching Community voor ondersteuningDe waarde is minstens € 147. Ik verkoop deze training echter voor de superlage prijs van € 97.

loslaten

Online Power Training Loslaten

- Duurt ongeveer een maand

- 24 video's met oefeningen

- Het Online Event Loslaten (opname van 5 uur)

- 3 Masterclasses (opname van 3 x 1.5 uur)

- Meditatie's die je ondersteunen bij het loslaten

- Magic Boosts om te helpen je onderbewuste te herprogrammeren

- Onze eigen Spirit Coaching Community voor ondersteuning


De waarde is minstens € 267. Ik verkoop deze training echter voor de superlage prijs van € 147.

Ik vind de Power Training Loslaten heel interessant. Het ziet er zo eenvoudig uit als je ons als cursisten aan het helpen bent. Ondertussen ben ik er achter gekomen dat dit getuigt van groot meesterschap (en ervaring).

 

Ik vind het fijn dat ik al verschillende dagen veel aan het loslaten ben en me lichter, vrijer, blijer en liefdevol voel.

n is de beste investering ooit!

Stefan

Is een van deze Loslaat trainingen iets voor jou?

Je krijgt een tool in handen die je de rest van je leven kunt gebruiken. Dat niet alleen... door de dingen waar je last van hebt los te laten, krijg je ook direct meer innerlijke vrijheid en rust in je hoofd. Ook de oude onverwerkte emoties die jij zo goed kent vanuit je jeugd, kun je met deze tool transformeren. Daarmee kunnen lichamelijke klachten verminderen, of zelfs geheel verdwijnen. Ik spreek uit eigen ervaring, maar ik zie ook de geweldige resultaten bij de cursisten.


Door dit transformeren verandert jouw energie en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikveld waren.  

Loslaten kan moeiteloos gaan. Bij de Online Power Training Loslaten is één van de tools simpelweg luisteren naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel binnendringt bij jouw onderbewustzijn. Opeens merk je dan, dat waar je eerder zo'n moeite mee had, jou heeft losgelaten. Het valt gewoon weg. Bizar toch. 

Ik wil moeiteloos leren loslaten
Ik heb zo genoten van jouw humor. Dat is echt heerlijk. En dan die kwekkers, hoe je daar mee omgaat. Geweldig hahahaha. Wat heb ik veel gelachen, maar dat niet alleen, ik heb ook meegevoeld met de anderen waar je mee aan het werk was...

Het was super.

Trudy

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. 

De verschillen nog een keer duidelijk op een rijtje

Online Basis Training Loslaten

- Duurt ongeveer 2 weken

- 14 video's met oefeningen

- Onze eigen Spirit Coaching Community voor ondersteuningDe waarde is minstens € 147. Ik verkoop deze training echter voor de superlage prijs van € 97.

loslaten

Online Power Training Loslaten

- Duurt ongeveer een maand

- 24 video's met oefeningen

- Het Online Event Loslaten (opname van 5 uur)

- 3 Masterclasses (opname van 3 x 1.5 uur)

- Meditatie's die je ondersteunen bij het loslaten

- Magic boosts om te helpen je onderbewuste te herprogrammeren

- Onze eigen Spirit Coaching Community voor ondersteuning


De waarde is minstens € 267. Ik verkoop deze training echter voor de superlage prijs van € 147.

Nog wat reacties op deze trainingen en hun onderdelen:

 Na het online event Loslaten:
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen. 

Saskia

Het event Loslaten heeft me geholpen een diep stuk pijn te transformeren. Helder en krachtig reikt Mahatma diverse tools daarvoor aan. 

Wilja

 Na het online event Loslaten:
Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top
en de tips die je geeft super waardevol.  

Carine

Ik heb veel aan de Training Loslaten gehad. Ik ben rustiger en minder bang... Ik doe nu wat goed voelt. Loslaten is belangrijk geworden voor mij. Ik vecht minder en laat meer toe.

Stefanie

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde. 

Ilknur

Dank je wel voor deze prachtige Power Training, voor je adviezen, je visie, werkwijze, je heerlijke lach, je duwtjes in de juiste richting. Nu durf ik verder te dromen.

Ank

Ik ben mij vooral bewust geworden van wat ik onbewust vast hield en dat heb ik los gelaten. Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! 

Het loslaten ging zo gemakkelijk en ik ben het ook gaan toepassen in mijn dagelijks leven. Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel Mahatma, ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Sylvia
Deze training heeft me van een punt gehaald waarop ik even niet meer wist hoe ik het verder moest aanpakken. 

Het voelde alsof ik aan de hand meegenomen werd naar een volgende stap. 


De dagelijkse opdrachtjes en aanmoedigingen zorgde ervoor dat ik bij de "les" gehouden werd en maakten me bewust van de situatie waar ik in zat en graag uit wilde. 


De handvatten die in de training gegeven zijn, zijn vanzelfsprekend en heel nuttig, ze hebben me enorm veel verder geholpen. Het fijne was ook dat ik tijdens deze training het gevoel kreeg dat je er elk moment voor me was. Super!
Hartelijk dank.

Hellen

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Agnes
Loslaten... hoe sta ik er nu voor na 11 lessen? Ik ben zo blij met deze training want er is er veel aan het veranderen. Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊
Mary

Ik heb leren voelen door deze training!

En ook heb ik geleerd dat gevoel weer los te laten.  

Kortom... het is een verademing om deze loslaat tools te gebruiken, telkens weer, wanneer ik getriggerd wordt.

Janneke
Dankzij dit traject heb ik de boosheid in mezelf kunnen helen en heb ik mijn ouders kunnen vergeven. Ik heb ook, en dat is eigenlijk wel de belangrijkste stap geweest , mijn innerlijk kind erkenning gegeven. Ik heb het erkenning gegeven in de onveiligheid dat het gevoeld heeft, de angst, het gevoel van niet te mogen bestaan, de agressie waar het mee opgegroeid is.... Ik heb erkenning gegeven aan wat er gebeurd was en ik heb het willen zien. Ik heb het losgelaten. Als ik nu terugkijk naar mijn verleden dan draag ik het met trots want het heeft mij gemaakt tot de vrouw die ik nu ben. Een vrouw die dankzij haar verleden kwetsbaar durft zijn en zich met open hart verbindt met anderen. Dus de ballast van vroeger is nu mijn super kracht geworden. De relatie met mijn ouders is nu ook terug beter. Ik respecteer hun en ik kan zelfs met hun plezier maken. ik ben dankbaar dat ik deze ouders heb aangetrokken want door deze levenslessen ben ik deze geweldige sterke vrouw geworden. Die vrouw die nu stilletjes aan haar krachten gaat inzetten om anderen te helpen om ook deze kracht in zichzelf te vinden. 💖💝😃
Lieselotte

Door deze Power Training Loslaten te volgen merk ik dat er gelukkig een paar dingen verschoven zijn. Voor deze cursus was ik enorm boos en dat vooral op m'n moeder. Hier heb ik al veel meer rust in gevonden. Ik merk dat ik ook rustig kan blijven als ze opmerkingen maakt die nergens op slaan (waar ik vroeger boos van zou worden). Ik kan nu de veiligheid en goedkeuring aan mezelf geven, zonder te verlangen naar hun goedkeuring. Ik mag er zijn!

Veerle
Deze Power Training Loslaten heeft mij weer verder geholpen om nog meer bewust te worden en los te laten....door de video's en ook door jullie tijdens de masterclasses onder de liefdevolle leiding van Mahatma. Dankjewel 🙏🌟🐬💗🌻😊
Margreet

Yes... dit wil ik ook!

Online Basis Training Loslaten

- Duurt ongeveer 2 weken

- 14 video's met oefeningen

- Onze eigen Spirit Coaching Community voor ondersteuningDe waarde is minstens € 147. Ik verkoop deze training echter voor de superlage prijs van € 97.

loslaten

Online Power Training Loslaten

- Duurt ongeveer een maand

- 24 video's met oefeningen

- Het Online Event Loslaten (opname van 5 uur)

- 3 Masterclasses (opname van 3 x 1.5 uur)

- Meditatie's die je ondersteunen bij het loslaten

- Magic boosts om te helpen je onderbewuste te herprogrammeren

- Onze eigen Spirit Coaching Community voor ondersteuning


De waarde is minstens € 267. Ik verkoop deze training echter voor de superlage prijs van € 147.