Eigenwaarde en zelfvertrouwen

De basis van jouw bestaan

Eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn de basis van jouw bestaan. Als je denkt dat je iets niet waard bent, dan zal je onderbewustzijn dat ook niet toelaten, hoe je er ook naar verlangt.
 Het heeft effect op de kwaliteit van jouw leven en op de kwaliteit van wat jij te bieden hebt. 

De kwaliteit van jouw leven heeft dus een directe link met de overtuigingen die je over jezelf handhaaft. Op het moment dat je denkt iets waard te zijn, kan het naar je toekomen. Dan kom je in contact met de juiste vibratie en komt het verlangde als vanzelf op jouw pad. 

loslaten

Mijn tip voor jou

Door alles wat er de laatste tijd gebeurt, kan het zijn dat je in een dip komt en het even niet meer ziet zitten. Houd in de gaten dat je met je gevoel aantrekt waar je naar verlangt. Ga dus niet mee met de hype van angst, want daarmee creëer je je tekort. Zie dat de natuur overvloedig is en dat er meer dan genoeg voor jou is, ook al zegt je denken van niet. Het leven gaat altijd door! Zie bij elke tegenslag, dat er een parel in besloten ligt. Het is een geschenk dat soms in een wat vreemd cadeaupapier is verpakt. 
Als je er op durft te vertrouwen dat het leven het goed met je voor heeft, dan verander je jouw energie en vibratie en daarmee ook de richting van je leven. 


 Blijf dus positief en focus je op wat goed is! 

Meer tips lezen?

Download GRATIS het e-book 

'25 Tips voor Geluk'.

Dan ga ik je lekker verder helpen met het vergroten van jouw zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zo creëer je steeds meer geluk in jouw leven.


Let op, na aanmelden krijg je de link naar het e-book in je mailbox (Check ook je spam). Daarna kun je het zo downloaden.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.

Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.