Er wilde even wat gezien worden…
Algemeen
Mahatma Revier
Algemeen
08/21/2018
3 min
29

Er wilde even wat gezien worden...

08/21/2018
3 min
29

Hier zit ik dan, boven op een berg, in een heel mooi huis met zwembad op Ibiza. Ik heb het licht zien worden vanmorgen. Het ging snel. Het ene moment nog heel erg donker met de blinkende lichtjes van Ibiza stad in de verte, het volgende moment verlicht de zon de bergen en worden de contouren weer zichtbaar. De krekels beginnen hun lied, de dag is begonnen.

Spooknacht

Ik voel mij vredig nu, na een intense spooknacht. Een nacht waarbij al mijn innerlijke demonen even voorbij kwamen. Ik wist niet eens dat ik ze nog had, want ik heb er al jaren geen last meer van. Maar toch, klaarblijkelijk zaten ze nog ergens verstopt in de spelonken van mijn celletjes en was het nu weer tijd om even gezien te worden.

De avond tevoren was er niets aan de hand. Ik keek nog even op facebook en er kwamen wat advertenties voorbij. Die advertenties van organisaties zoals de mijne (alleen dan anders) die het 100 keer zo groots aanpakken. Die een marketingmachine achter zich hebben waar ik niet aan kan tippen. Dat was op zich prima.

Wat speelt er?

02.00 uur ’s nachts, ik word wakker en voel mij even niet zo lekker. ‘Wat speelt er?’ vraag ik mij af. Opeens zie ik het. Komen er nog wel mensen naar mijn event als die boys zo iets groots neerzetten. Waar blijf ik dan? Hoe kan ik dan de mensen bereiken die toch echt bij mij moeten zijn?

Mijn angst voor tekort gierde door mijn lijf en de slaap nam enthousiast de benen. Oef, die angst, wat heb ik daar vroeger mee geknokt. Ik dacht toch echt dat ik er helemaal klaar mee was. Ik maak mijn lief wakker en we praten een uur over wat er bij mij speelt. Lief gaat weer slapen, maar dat is voor mij nog niet weggelegd.

Het is geen feest hier

Ik ga op mijn tenen naar buiten en zit dan op ons terras. Jawel, het is donker. Ibiza slaapt en ergens zullen ze wel feesten. Bij mij is het alles behalve feest. Het wringt nog in mij.

Ik ga naar binnen met mijn aandacht en dan opeens als een bliksemschicht dendert het bij mij binnen. BAM, daar hebben we de boosdoener. ‘Ik ben niet goed genoeg’. Deze overtuiging zat er dus onder. Niet goed genoeg. Wat ben ik blij dat hij zich toont.

Overal werd ik afgewezen

Ik kijk naar binnen en zie weer dat kleine meisje, dat overal werd afgewezen. Het begon al met de eerste 2 jaren van haar leven; kindertehuis. Daarna kwam ze bij haar moeder en stiefvader. Dat was geen goede zaak, want haar stiefvader moest haar niet en trok haar zusjes (zijn eigen kinderen) voor. Op de lagere school was ze gedurende 5 jaar het vlooienkind. Dat kind groeide op met een gebrek aan eigenwaarde en een groot tekort aan liefde.

Het zien is al genoeg

Zittend in het donker op de bank kijk ik met een zachte blik naar mijzelf. Het zien wat er speelt is bij mij tegenwoordig al genoeg. Dan verliest het simpelweg zijn kracht. Ik zie dat het iets van vroeger is, en niets met nu te maken heeft. Ik geef het geen waarde en mijn identiteit is daar niet langer op gebaseerd. Zachtjes fluister ik tegen mijzelf dat ik goed genoeg ben. Dat wat ik te bieden heb, toch echt goed is. En dat er mensen zijn die bij mij passen en die absoluut baat hebben bij mijn trilling.

Het wordt licht en rustig in mij. Dan kijk ik verder en krijg ik weer een inzicht. Als kind heb ik mij jarenlang afgevraagd waarom ik niet goed genoeg was. Wat er niet aan mij deugde. Wat heb ik mij toen eenzaam gevoeld.

Anders

Opeens zie ik het. Natuurlijk was ik goed zoals ik was. Maar waarom ik geplaagd en afgewezen werd was omdat ik anders was. Anders dan de doorsnee kinderen. Ik had een andere trilling. Niet beter, maar wel anders. Het mooie is dat die trilling ook nu mij weer onderscheidt. Dus lieve… ik ben niet zoals de doorsnee mensen. Ik heb een hoge trilling waardoor ik bij mensen zomaar kan binnenkomen op een diep niveau, hierdoor lost de blokkade op en gaat het weer stromen.

Het is mijn trilling…

Dat wat vroeger mijn pijn was is nu mijn kwaliteit. Het is door die trilling waardoor er soms wondertjes gebeuren tijdens de events. Het is de energie die het werk doet. Het is door die trilling waardoor mijn  Lifechangers jaartrainingen zo’n groot effect hebben.

overtuigingen transformeren

Inmiddels is het 08.00 uur geworden, lief word wakker en staat op. Ik duik het bed weer in en nu kan ik slapen. Het wilde gewoon even gezien worden.

Wil er bij jou ook wat gezien worden?

Dan is het flow event voor jou misschien wel de juiste stap. Ik tune dan in op de energie en dan gebeurt dat wat er wil gebeuren. Ervaar het maar eens. Het is een warm bad waarin je jezelf gaat ontmoeten. De jij die jij in wezen bent. Het geeft lucht en ruimte en het zet je in de flow van je leven.

Ken jij iemand die wat meer flow kan gebruiken, stuur dan dit blog door, daarmee help je hem of haar verder.

Wil je een reactie geven of heb je vragen over dit blog, schrijf het hieronder, dan reageer ik daarop in een volgend blog.

Yihaaa Mahatma

Reacties
Categorieën