De Healy: een magisch apparaatje met frequenties

Voor jouw lichaam en welzijn!

Einstein zei het al: alles is trilling!

Hoe is het mogelijk???

Hoe is het mogelijk dat een klein dingetje als de Healy zo'n effect kan hebben op iemand leven. Het is echt klein hoor (slechts 5x5cm). Deze kleine krachtpatser is met de Deutsche Grundlichtkeit ontwikkeld in Duitsland en recentelijk op de markt gebracht.

Dit apparaatje maakt verbinding met een app op jouw Smartphone. In die app zijn 144.000 verschillende frequenties geladen die je kunt gebruiken voor je eigen welzijn. 


Kijk dan heb je mij hè. Want het werkt niet alleen, maar de werking van de verschillende programma’s van die Healy zijn ook officieel bewezen en erkend.  Zie hieronder ook de disclaimer.


De Healy wordt niet alleen gebruikt door iedereen die zichzelf een gezonde boost wil geven met goede frequenties, maar ook door natuurgeneeskundige artsen, tandartsen, masseurs, antroposofisch arts, fysiotherapeuten, mensen die met dieren werken en ga zo maar door. 

Disclaimer

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van pyschische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. 

Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Nicolas Tesla, één van de grootste uitvinders ooit zei:

'Als je de geheimen van het universum wilt ontdekken, denk dan in termen van energie, frequenties en trillingen'.

 Je denkt dat wij mensen uit vaste materie bestaan, maar dat klopt niet. In essentie bestaan wij uit 60 biljoen cellen die allemaal een eigen energie frequentie hebben. In essentie is alles trilling.


Je denkt dat de beelden die je ziet echt zijn. Dat is dus niet zo. Die hunk die je voor je ziet staan, of die heerlijke dame die met je aan het flirten is, zijn in wezen niets anders dan een heleboel frequenties. Jouw hersenen zetten die elektrische frequenties die je ogen van de oogzenuw krijgen, echter om in bewuste beelden.


Ook geluid is trilling. Je oorzenuw geeft de trilling aan de hersenen, die het vertaalt in geluid. Dus eigenlijk is niets zoals het lijkt. Als er iets met je lijf gebeurt, dan verandert je trilling.


Ziekte is eigenlijk een symptoom dat je trillingen niet in balans zijn. En daar kun je dus wat aan doen. Je kunt naar je huisarts gaan, of je gaat naar een alternatieve genezer voor bijvoorbeeld een bio-resonantie sessie, of je pakt de Healy en je geeft je zelf die boost die je lijf nodig heeft. 


Dit apparaatje is sinds kort op de markt en gaat nu de hele wereld over en dat is niet voor niets. De resultaten zijn ongekend. Ook bij mij zelf.

Ik ben een jaar geleden geopereerd aan mijn meniscus (knie). Helaas waren de  klachten een paar weken geleden, een jaar later dus, terug gekomen. Dat niet alleen, de pijn was deze keer vele malen erger dan vorig jaar. Ik kon niet eens meer normaal lopen, laat staan wandelen.


Omdat we op vakantie gingen heb ik vlak voor vertrek alsnog een afspraak gemaakt bij de orthopeed,  voor wanneer ik weer thuis kom.  Gelukkig had ik dit magische Healy apparaatje al  en het was voor mij gelijk een mooie test case. 


Ik ben nu (juli 2020) in Ibiza en toen ik hier aankwam strompelde ik de de trappen van ons huis af. Het was effe niet leuk.


Ik ben gelijk begonnen om mijzelf  met de Healy te behandelen om mij zo een te kans geven op heling. Dan wist ik ook wat dit apparaatje wel of niet kon. Ze kunnen je namelijk van alles wijs maken, maar ik hou ervan om iets uit te proberen en dan te kijken of het ook voor mij werkt.

Het is bizar. Na vijf dagen stond ik te dansen op het  strand en die trappen bij ons huis neem ik nu weer als een jonge hinde. Jawel, zelfs met in iedere hand 6 liter water die naar benden gesjouwd moesten worden. Echt lekker dus. Ja, die Healy werkt en nu kunnen ook mijn ervaringen bij die talloze ervaringen van de vele andere mensen die net zo laaiend enthousiast zijn over dit magische Healy apparaatje als ik zelf.

Ik ben er super blij mee, maar ik dus niet alleen. De resultaten van de mensen die hem gebruiken zijn ongekend.
Of het met mijn knie nu voor altijd goed gaat, dan weet ik niet. Wat ik nu, inmiddels na drie weken hier te zijn op Ibiza, wel weet is dat ik al drie heerlijke weken heb gehad, waarbij ik vorige week de oude stad van de Ibiza heb bezocht. Dat is HOOG! Dat kan ik je wel vertellen, met trappen en trappen en nog eens wat meer trappen en klauteren. En.. geen pijntje last. Ik ben blij!

Er zijn verschillende instap mogelijkheden bij de Healy

Nuno vertelt over de Gold Cycle

Healy werkt op mensen en dieren.

Alles is energie

Hieronder de verschillende versies

Healy Gold - 

€ 504,57 Dit is de basisversie en bevat de drie basis programmagroepen: Balans - Zijn en Puur.

Dat zijn  in totaal 21 programma's en je ontvangt één ander programma uit een van de andere programmagroepen 

Je gebruikt één app op je telefoon.

Deze programma's werken met micro-current therapie en galvanische stroomtherapie. 


Healy holistic Health

Healy Holistic  

€ 1012,77

Bij het Holistic Health Programma  krijg je er, naast de gold versie, ook de programma's bij van:


- Gouden Cyclus
- Bioenergetische support
- Mentale Balans
- Meridianen 1
- Meridianen 2
- HealAdvisor Search App (na 2 weken)


Abonnementen:

- Bio-energetische Harmonie 1
- Bio-energetische Harmonie 2
- FitnessDeze programma's werken met microcurrent therapie en galvanische stroomtherapie en de Healy Coil

Healy Holistic Health Plus

Healy Resonance

€ 1511,29

15 Lifetime programmagroepen zijn:
- Goudcyclus
- Bio-energetische Support
- Mentale Balans
- Meridianen 1
- Meridianen 2
- Power of Three
- Aura Analyse module
- Resonance Analyse module
- Fitness
- Bio-energetische Harmonie 1
- Bio-energetische Harmonie 2
- Lokale Stimulatie(incl Programma I)
- Slaap
-Chakra's
- *HealAdvisor Search module

Prijs: €1511,29

Optioneel: Aanvullend kunt je je abonneren op programmagroepen en modules van de Healy à la Carte.


Welke Healy past het beste bij jou?

Als je de financiën er voor hebt, stap dan gelijk in met de Resonance. ik heb dat zelf ook gedaan en ben er zo blij mee. Maar het is wel een bedrag. Je kunt ook gewoon beginnen met de Healy Gold en dan langzaam de Healy elke keer een upgrade geven. Maar uiteindelijk wil je toch de Resonance. De mogelijkheden zijn zoveel groter dan met de basis programma's en als er wat speelt heb je altijd een analyse met de juiste behandel methode bij de hand. 

Healy

Wat zijn de voordelen als ik de Healy via jou aanschaf?

Bestel je via mij dan ga ik je blij maken. Ik voeg je toe aan een facebook groep waar heel veel informatie gedeeld wordt. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Wekelijks worden er verschillende  webinars met uitleg over de diverse programma's gegeven.


Je gaat bij een groep fantastische mensen komen, die allemaal met hetzelfde bezig zijn: bewustzijn, gezondheid en welbevinden.


Daarnaast kom je ook in een Telegram groep waar je heel veel uitleg en webinars vindt. Jij bepaalt zelf hoeveel je volgt en wanneer je iets bekijkt.

Dat is nog niet alles, je krijgt een persoonlijk lijntje naar mij, zodat je wanneer je vragen hebt, ze mij gemakkelijk kunt stellen en ik je snel verder kan helpen.

Is dit alles niet standaard?

Nope.! Zeker niet. Ik ben super gelukkig met de groep mensen die mij begeleiden en met de groep die ik inmiddels zelf ook begeleidt. In mijn ogen is dit de top.

Wil je meer weten?

Kijk dan hier naar de video.
Heb je daarna nog vragen of wil je een Healy aanschaffen, stuur dan even een e-mail naar info@spirit-coaching.nl, dan nemen we contact met je op.