Heel Jezelf = VOL

In februari 2022 komt de volgende

Het is nooit te laat voor een goede jeugd...

Heel jezelf is een driedaagse intensive om jouw innerlijk kind te helen en beperkende overtuigingen te veranderen in nieuwe mogelijkheden.

Transformeer je oude overtuigingen en patronen tot op celniveau

In iedere volwassene leeft een innerlijk kind. Het is onze blijheid en onbezorgdheid in het leven. Een ‘gezond' innerlijk kind stelt je in staat om je te verwonderen en om onbevangen te genieten van alles wat er om je heen gebeurt in je leven. Want wees nu eerlijk, er zijn toch ontelbare dingen die wonderbaarlijk zijn in het leven. Als jouw innerlijk kind zich goed voelt, leef je als het ware vol vertrouwen jouw leven en lijkt alles moeiteloos te gaan. Het leven voelt natuurlijk en zalig! Dat verdienen we toch allemaal?

Beschadigd kind

Bij veel mensen is dit innerlijke kind echter beschadigd. Hierdoor kunnen gedragspatronen ontstaan die je belemmeren in je dagelijkse leven. Het zijn pijnlijke gedachten of handelingen die door de tijd heen vastgeroest zijn in jouw brein. Meestal zijn we het ons niet bewust dat je deze ‘verkeerde’ patronen kunt veranderen, waardoor je soms een pijnlijk leven kan leidt. Ook al zegt je hoofd dat je anders moet handelen, toch lukt het vaak niet. Jouw beschadigde innerlijk kind heeft de regie (op een soms vervelende manier) overgenomen.

We doorbreken  deze programmering, waardoor je leven van binnenuit verandert.

Tijdens de Heel jezelf:

• Word je je bewust van je belemmerende gedragspatronen

• Ga je jouw innerlijk kind helen daar waar dat nodig is

• Herprogrammeer je jouw onderbewustzijn

• Leer je om beperkingen uit het verleden los te laten

• Ga je vanuit vrijheid nieuwe keuzes maken

Kies jij voor een leven in Vrijheid?

Voor wie?

Voor wie?

'Heel Jezelf' is een training voor mensen die ervoor kiezen om te leven in vrijheid, in het nu, zonder de beperkingen vanuit het verleden. Iedereen kan deelnemen aan deze groep, er wordt op individueel niveau gekeken naar waar jij staat en wat van belang is voor jouw proces.

Algemene informatie

Klik hier voor algemene informatie over intensives van Spirit Coaching.


Deze intensive is een meerdaagse, intensieve training waarbij je intern verblijft. Hierdoor heb je de gelegenheid om je volledig aan het proces over te geven.

We werken lange dagen zodat op diep niveau zeer veel getransformeerd kan worden. Deze intensive wordt door Mahatma en assistenten gegeven.


Prijs: Geen € 577, wat de reguliere prijs is maar slechts 450.

De prijs is exclusief maaltijden en overnachtingen.


Datum 1: 16-18 juli 2021


Locatie: Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo (Winterswijk)
Klik hier voor meer algemene informatie over o.a. de locatie.


Tijdsduur: 3 dagen (intern verblijf)

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden


Verblijfskosten: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen
€ 225,-*  Deze betaal je rechtstreeks aan het centrum.

*Prijswijzigingen voorbehouden

Een paar reacties

Hallo Mahatma, 

Voor mij is de Heel jezelf het begin geweest van het verwerken van mijn scheiding en in mijn eigen kracht komen. Ik heb veel kunnen loslaten, en terug gegeven wat niet van mij is. Heb ook mijn  aandeel kunnen zien. En het kind in mij kunnen troosten. Kortom levensveranderend!!

Liefs Karin

Na drie dagen hard werken kom ik thuis met het gevoel mezelf te zijn. Weinig veranderd, zo dacht ik, ik voel me niet heel veel anders dan voor de drie daagse. Mijn man, zegt na nog geen vijf minuten later: 'Ik ken je zo niet.'

Hij kent Marlou, zijn vrouw. Degene die naast hem op de bank zat was intenser en zo anders, dat hij er duidelijk even aan moest wennen. Oh, wat was dat heerlijk om te horen!

 

En dan kijk ik nog eens naar mijzelf en hoe ik me echt voel:

Ik voel me verbonden met mezelf, stevig in mijn lijf, stevig in mijn fundament en goed geaard. Mijn stem is nog niet helemaal terug maar ik geniet nog even van wat ik voel en ga voelen in de komende tijd..

Marlou 

loslaten
Het was voor mij een perfect weekend en heeft me alles (VOELEN) gegeven, waar ik naar op zoek ben momenteel.
 Ik voelde al enige tijd in mijn lijf dat er ‘iets' gevoeld moest worden. Ik kon het echter niet bij komen in mijn eentje. Dankzij jouw liefdevolle en confronterende aanpak is het wel gelukt. Ik heb alles als fantastisch ervaren in een warme en veilige setting. Dat ik zo goed heb kunnen ‘voelen’ maakt me zo dankbaar naar jou en je dreamteam.
 Ik voel me blij & vrij, ben opgelucht en praat enthousiast over mijn verschillende (gevoels)ervaringen van het weekend, wat mensen soms even stil maakt. 
Brigitte

Het is nu bijna één week verder sinds de intensive begon.  

Het was geweldig, intens, intensief, heftig en ook zoooooo mooi. Ben erg dankbaar voor deze 3-daagse. Mahatma, de assistenten die voor je klaar staan en zeker ook de mensen die met mij gesprongen zijn naar heling van veel....onbeschrijflijk! 

Het heeft mij onwijs veel gebracht. Ik stá! 

Voel me compleet. En zoooo dankbaar ;') 

Cisca
loslaten mag
Wat jij met  mensen bereikt vind ik echt bijzonder. Ik had niet gedacht dat ik zou kunnen voelen wat ik heb gevoeld. Ben je eeuwig dankbaar.
Peter

Hoi Mahatma, 

 

Ik wil graag nog iets met je delen. Ik ben net bij mijn ouders geweest en ik heb mijn vader een hele dikke knuffel gegeven. We hebben uitgebreid gesproken over hoe deze drie dagen waren en wat het mij heeft gedaan. Het was prachtig om dit samen met mijn ouders te delen. En nu voel ik hoeveel ik eigenlijk van mijn vader hou. Ik hoop dat dit hem ook iets kan gaan brengen, hij is erg gesloten. Wie weet.........

Femke

Geweldige intensive,

Niks zou ooit nog hetzelfde zijn en daar ben ik super blij mee 😊👍

Ook de jaartrainingen van Spirit Coaching bij Mahatma Revier zíjn zeer aan te bevelen.

 

Rosalien

De laatste avond Mahatma, was echt magisch. Toen kwam alles samen en kon ik 

ein-de-lijk mijzelf echt zien.

Ik zag mijn verleden met alle pijn, maar nu zag ik ook mijn kwaliteiten.

Alles was goed. Magisch!
Dank, dank, dank!

Leo

De intensive was een eniverend en bijzonder. Ik heb mooie en pijnlijke inzichten gekregen.
 Nu ik weer thuis ben merk ik veel rust in mijn hoofd en lichaam maar ook verlichting. Er is meer ruimte gekomen en dat voelt fijn.
 Het weekend heeft mij goed gedaan en mij dichter bij mijzelf gebracht.

Karen

Ik had een vader die me structureel kleineerde en vernederde. Dat maakte dat mijn zelfbeeld heel negatief was. Door aan de intensive Heel jezelf deel te nemen, heb ik daar verandering in kunnen brengen. Ik ben de kleine meid in mij gaan zien en ik ben van haar gaan houden. Voordat ik begon, had ik niet voor mogelijk gehouden dat ik dat zou kunnen leren.  Met dank aan Mahatma en haar geweldige team ❣️❤️❣️

Liefs, Sharon 

Het was een  intensief weekend, maar ik heb mooie inzichten en inspiratie gekregen. Het weekend heeft mij goed gedaan.

Tot nu toe heb ik mijn kracht alleen maar gebruikt om overeind te blijven staan en maar door te gaan. Maar eigenlijk kan ik met deze kracht als ik die bewust gebruik veel meer bereiken. Ik ben gewoon een powervrouw! Weliswaar een stille en verlegen maar wel een powervrouw. En nu ik bewust ben van mijn kracht ga ik hem ten gunste van mijzelf in zetten en er op te vertrouwen.

Het was fijn om met de groep gezamenlijk de oefeningen te doen en hierin steun te ontvangen.  

Karen
loslaten mag

Tnx Mahatma voor de intensive. Ik weet dat het al een tijd geleden is maar het blijft gewoon onvoorstelbaar hoe mijn leven veranderd is en aan het veranderen blijft. Knuf

Johnny
loslaten

Ik vond het fantastisch. Het was heerlijk met gelijkgestemden. Het is intensief want je moet gaan nadenken over jezelf en naar binnen gaan. Ik dacht dat ik issues zou hebben over anderen, maar opeens was dat niet meer belangrijk. Ik ging de uitdaging met mijzelf aan.


De eerste dag kon ik mij moeilijk openstellen. De tweede dag was dat heel anders. Ik kreeg een band met de mensen om mij heen. Durfde dingen te vertellen en kon mijzelf zijn in een veilige omgeving. Ik heb mijzelf bevrijd. Ik besef nu dat ik een fijn mens ben, weliswaar met mijn tekortkomingen, maar dat ik gezegend ben.


Ik vond het jammer na afloop dat ik weer naar huis moest en dat het al weer over was. Al met al een hele bijzondere, fijne en intense ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is.

Liefs, Titania

Deze intensive was de eerste die ik in 2009 volgde. Het heeft mijn leven volledig veranderd. Goede begeleiding, bedding, diepgang, veiligheid en een schitterende locatie. Als je meer liefde en vrijheid wilt gaan ervaren, doen‼️🔝💖💯

Yvonne

Lieve Mahatma,

Voor mij was de intensive Heel jezelf heel bijzonder. Ik heb kunnen ervaren hoe het voelt om mijn eigen bedding te zijn. Ik voelde me veilig bij mezelf en realiseerde me, dat ik op een bepaald level bang was voor (verlies van) liefde.

Doordat ik dat kon zien, kon ik het helen en ervaar daardoor veel meer zelfliefde.


Het programma zit prachtig in elkaar en de veilige manier waarop de training werd uitgevoerd, maakte dat ik heel diep kon gaan.


Het fijne van Mahatma is, dat ze telkens precies voelt, wat de energie in de groep op dat moment nodig heeft. Dat kan direct zijn of zacht en is altijd liefdevol. Dat maakt elke training uniek en heel waardevol.
Karin

Elke Intensive van Mahatma en haar team is het dubbel en dwars waard, waar je ook zit in je proces. Ik zeg DOEN! ✨🙏

Erik

Deze drie dagen waren overweldigend, verwarmend en verlichtend. Een aanrader.

Janneke
Ik kan het iedereen  deze intensive aanraden. Wanneer je echt grote stappen wilt zetten... miracles happen 🙏🏼✨. Het fijnste is echt met een groep... en  een hele mooie locatie! Gun het jezelf.
Iris
arrow_drop_up arrow_drop_down