Heel jezelf: Het is nooit te laat voor een goede jeugd
arrow_drop_up arrow_drop_down

Heel Jezelf

Het is nooit te laat voor een goede jeugd...

Heel jezelf is een driedaagse intensive om jouw innerlijk kind te helen en beperkende overtuigingen te veranderen in nieuwe mogelijkheden.

Transformeer je oude overtuigingen en patronen tot op celniveau

In iedere volwassene leeft een innerlijk kind. Het is onze blijheid en onbezorgdheid in het leven. Een ‘gezond' innerlijk kind stelt je in staat om je te verwonderen en om onbevangen te genieten van alles wat er om je heen gebeurt in je leven. Want wees nu eerlijk, er zijn toch ontelbare dingen die wonderbaarlijk zijn in het leven. Als jouw innerlijk kind zich goed voelt, leef je als het ware vol vertrouwen jouw leven en lijkt alles moeiteloos te gaan. Het leven voelt natuurlijk en zalig! Dat verdienen we toch allemaal?

Beschadigd kind

Bij veel mensen is dit innerlijke kind echter beschadigd. Hierdoor kunnen gedragspatronen ontstaan die je belemmeren in je dagelijkse leven. Het zijn pijnlijke gedachten of handelingen die door de tijd heen vastgeroest zijn in jouw brein. Meestal zijn we het ons niet bewust dat je deze ‘verkeerde’ patronen kunt veranderen, waardoor je soms een pijnlijk leven kan leidt. Ook al zegt je hoofd dat je anders moet handelen, toch lukt het vaak niet. Jouw beschadigde innerlijk kind heeft de regie (op een soms vervelende manier) overgenomen.

We doorbreken  deze programmering, waardoor je leven van binnenuit verandert.

Tijdens de Heel jezelf:

• Word je je bewust van je belemmerende gedragspatronen

• Ga je jouw innerlijk kind helen daar waar dat nodig is

• Herprogrammeer je jouw onderbewustzijn

• Leer je om beperkingen uit het verleden los te laten

• Ga je vanuit vrijheid nieuwe keuzes maken

Kies jij voor een leven in Vrijheid?

Voor wie?

Voor wie?

Heel Jezelf is een training voor mensen die ervoor kiezen om te leven in vrijheid, in het nu, zonder de beperkingen vanuit het verleden. Iedereen kan deelnemen aan deze groep, er wordt op individueel niveau gekeken naar waar jij staat en wat van belang is voor jouw proces.

Algemene informatie

Deze intensive is een meerdaagse, intensieve training waarbij je intern verblijft.

Hierdoor heb je de gelegenheid om je volledig aan het proces over te geven.

We werken lange dagen zodat op diep niveau zeer veel getransformeerd kan worden.

Deze intensive wordt door Mahatma en assistenten gegeven.


Prijs: € 577

De prijs is exclusief maaltijden en overnachtingen.

Datum 1: 21-23 februari 2020

Locatie: Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo (Winterswijk)

Tijdsduur: 3 dagen (intern verblijf)

Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 210,-*. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting. De avondmaaltijd van de laatste dag is hierbij niet inbegrepen.

De verblijfskosten kunnen zowel kas betaald worden, als worden overgemaakt op het rekeningnummer van Centrum de Horst. Je mag het te betalen bedrag o.v.v. je naam en datum verblijf overmaken op: IBAN rekening nummer NL92RABO0105525863 t.n.v. Centrum de Horst.

NB:Er zijn meerdere kamers met eigen douche en toilet buiten het huis, die je tegen een meerprijs kunt boeken. Neem hiervoor contact op met Jan of Anke Bekkers, telefoonnummer 0543-550066. Let wel: Wanneer de intensive vol zit, zullen alle kamers gebruikt worden en zul je met 2 personen op deze kamer slapen. Wanneer je in je eigen tent wilt slapen is dit ook mogelijk. De verblijfskosten blijven dan hetzelfde.

*Prijswijzigingen voorbehouden!