Open je hart - Kom bij het diepste punt van je zijn 

4-6 oktober 2024

Voel jij je ook wel eens helemaal onzeker en het slachtoffer van het leven? Ben jij af en toe de weg kwijt?

Misschien herken je het wel. Je kunt zo maar van het ene moment je kracht, licht of liefde kwijt zijn. Dan ga je een ander de schuld geven van je ellende of jij geeft jezelf de schuld. Al met al kom je in een soort neerwaartse spiraal en ben je simpelweg niet gelukkig met jezelf en jouw leven. Het raakt oude pijnpunten van vroeger, waarvan je had gehoopt dat die al lang zouden zijn opgelost.

Misschien is het tijd?

Tijd om dit patroon en deze oude conditionering te doorbreken. De intensive Open je Hart brengt je bij het diepste punt van je Zijn en je komt voorbij je conditionering in je volwassenheid. Bij je universele liefde, de eenheid zelf. Tijdens de intensive gebruiken we de medespelers van de groep om je hartenergie te vergroten en het containen te leren; dit betekent dat je bent met wat er is, zonder er vanaf te willen of het naar buiten toe te projecteren.


Je neemt volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je voelt en ziet. Je innerlijk draagkracht wordt hierdoor vergroot. Dit samen met een oneindige compassie voor wie Jij bent, zorgen voor eenheid en zachtheid. Hierdoor ga je als vanzelf het ego, dat alles onderverdeelt in hokjes en dualiteit, voorbij. De eenheid die je bent ga je ervaren.

Binnen 3 dagen ervaar je twee uitersten in het leven. Oefeningen brengen je bij diepe pijnen en verdriet van vroeger, waarvan je was vergeten dat je het met je mee draagt. Dit helpt je te helen en zaken achter je te laten.

En je ervaart een openheid en liefde, waarvan je niet wist dat het bestond, iets wat ook helend werkt. Dat alles doe je in een veilige, liefdevolle setting en groep. Een ervaring om nooit te vergeten en altijd bij je te dragen.

Erik

Je neemt volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je voelt en ziet. Je innerlijk draagkracht wordt hierdoor vergroot. Dit samen met een oneindige compassie voor wie Jij bent, zorgen voor eenheid en zachtheid. Hierdoor ga je als vanzelf het ego, dat alles onderverdeelt in hokjes en dualiteit, voorbij. De eenheid die je bent ga je ervaren.

Antoinette legt uit wat containen is

Door te containen verander je de energie in je cellen.

De intensive Open je hart  heeft me handvatten, richting en power gegeven om het in mijn kracht en in mijn licht komen te versterken. Om te gaan staan voor wie ik echt ben en meer in contact te komen met mijn eigen hart.

Marijke

Voor wie?

Voor wie?

Voor jou als je verlangt naar innerlijke vrijheid en de weg terug wilt vinden naar jezelf.

Voor jou als je wilt leren aanwezig te zijn vanuit eenheid.


Deze intensive is ook zeer geschikt wanneer je al als coach werkt. Vanuit die eenheid, je ware zelf, is het begeleiden van mensen prachtig en zullen je coach sessies zeer transformerend zijn.

Open je hart is een echte rollercoaster. Bij deze intensive kom je in alle uithoeken van je ziel en vind je stukken waarvan je nog niet wist dat die er zaten. Je komt er gegarandeerd anders uit dan je erin ging, ten positieve.

Sharon

Algemene informatie

Tijdens deze 3-daagse verblijven we intern op de locatie.

 • Jouw investering: Er geldt een vroegboekkorting t/m 26 september 2024
  Je betaalt slechts € 527 (*exclusief maaltijden en overnachtingen*).
  Vanaf 27 september is de prijs € 607 (exclusief maaltijden en overnachtingen).
 • Datum: 4-6 oktober 2024
 • Tijd: start vrijdag 10.00 uur- einde zondag 17.00 uur.
  We werken op vrijdag en zaterdag door tot ongeveer 21.30 uur.
 • Tijdsduur: 3 dagen
 • Locatie: Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo
  Klik hier voor meer informatie over de locatie


Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 255,-*. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting. De avondmaaltijd van de laatste dag is hierbij niet inbegrepen.


De verblijfskosten kunnen zowel via pin, als per kas betaald worden. Ook kun je het bedrag overmaken op het rekeningnummer van Centrum de Horst. Je mag dan het te betalen bedrag o.v.v. je naam en datum verblijf overmaken op:

IBAN rekening nummer NL92RABO0105525863 t.n.v. Centrum de Horst.

*Prijswijzigingen voorbehouden!

NB: Er zijn kamers met eigen douche en toilet buiten het huis, die je tegen een meerprijs kunt boeken. Neem hiervoor contact op met Jan of Anke Bekkers, telefoonnummer 0543-550066.

Let wel: Wanneer de intensive vol zit, zullen alle kamers gebruikt worden en zul je met 2 personen op deze kamer slapen. Wanneer je in je eigen tent wilt slapen is dit ook mogelijk. De verblijfskosten blijven dan hetzelfde.
Het is dus geen garantie dat je echt op een eenpersoonskamer slaapt!

Maaike vertelt over wat er is veranderd door één event en een intensive.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou of als je op de wachtlijst wilt

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Lieve Antoinette,

Sinds ik het "open je hart" weekend enige jaren geleden heb gevolgd ben ik zo positief veranderd! Het heeft mij in mijn kracht gezet en heeft alleen maar moois gebracht! Dankbaar dat je mij inzichten hebt gegeven!

Jeroen

Deze 3 dagen doen de naam intensive zeker eer aan.

Het is een intensief programma en je werkt intensief aan jezelf.

Jij wisselt het harde werken ook af met humor, rust en beweging.

De balans is altijd aanwezig. 

Jij bent een POWERVROUW die dit alles zeer deskundig leidt, omringd door een deskundig, liefdevol en ook humoristisch team.

Jij en je hele team zijn erg toegankelijk, allemaal heerlijke, gewone lieve mensen. 

Eigenlijk zijn er geen woorden voor over hoe het gaat en verloopt.

Ik zou zeggen ga het zelf voelen en ik weet zeker dat je net zo enthousiast zult zijn als ik.

Buiten dat alles is het een geweldige locatie met een heerlijke energie.

De maaltijden en slaapplaatsen zijn perfect verzorgd. 

Liesbeth Regli - www.angels-touches.nl

Lieve Antoinette,

Dankjewel weer voor het mogelijk maken en leiden van een prachtige intensive. Hoe mooi is het om met zoveel mensen te zijn. Ieder met zijn eigen rugzak. 


Ik weet dat je weet dat je er goed in bent, haha, en toch vind ik het ook fijn om het je te schrijven dat ik er erg van geniet en dankbaar ben dat je dit talent de wereld in brengt. Daar heb ik bewondering voor 🙏🏻🥰


Ach ja, ik kan zoveel lyrische woorden opschrijven, omdat je me een zetje geeft om in een hogere frequentie te gaan leven. Mijn mind niet zo serieus te nemen.


Ook ben ik jouw lieve top team dankbaar. Wow!!! Wat een mooie mensen, ongelooflijk jullie met zn vieren!!! Hoe dan? De juiste woorden, de juiste handelingen, de juiste gebaren… ik ben serieus verbluft! Dit is magie. 


De inzichten die bij mij zijn gekomen… zo de spijker op zn kop. 


Anyway, lief mens!! Wilde eigenlijk gewoon zeggen: lief mens, dankjewel 💖💖💫💫 en dat ik van je hou. 

Merel

Lieve Antoinette, Lieve Marjon

Wat zijn jullie een prachtig Team. Bedankt nogmaals voor het magische, krachtige, liefdevolle weekend. Wat was het een warm bad in Meddo, ik heb ervan genoten en geniet er nog steeds van.

BEDANKT BEDANKT voor het fijne weekend.

Heel veel Liefs 

Petra