Open je hart 17-19 november 2023

Kom bij het diepste punt van je zijn.

Voel jij je ook wel eens helemaal onzeker en het slachtoffer van het leven? Ben jij af en toe de weg kwijt?

Misschien herken je het wel. Je kunt zo maar van het ene moment je kracht, licht of liefde kwijt zijn. Dan ga je een ander de schuld geven van je ellende of jij geeft jezelf de schuld. Al met al kom je in een soort neerwaartse spiraal en ben je simpelweg niet gelukkig met jezelf en jouw leven. Het raakt oude pijnpunten van vroeger, waarvan je had gehoopt dat die al lang zouden zijn opgelost.

Misschien is het tijd?

Tijd om dit patroon en deze oude conditionering te doorbreken. De intensive Open je Hart brengt je bij het diepste punt van je Zijn en je komt voorbij je conditionering in je volwassenheid. Bij je universele liefde, de eenheid zelf. Tijdens de intensive gebruiken we de medespelers van de groep om je hartenergie te vergroten en het containen te leren; dit betekent dat je bent met wat er is, zonder er vanaf te willen of het naar buiten toe te projecteren.


Je neemt volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je voelt en ziet. Je innerlijk draagkracht wordt hierdoor vergroot. Dit samen met een oneindige compassie voor wie Jij bent, zorgen voor eenheid en zachtheid. Hierdoor ga je als vanzelf het ego, dat alles onderverdeelt in hokjes en dualiteit, voorbij. De eenheid die je bent ga je ervaren.

Binnen 3 dagen ervaar je twee uitersten in het leven. Oefeningen brengen je bij diepe pijnen en verdriet van vroeger, waarvan je was vergeten dat je het met je mee draagt. Dit helpt je te helen en zaken achter je te laten.

En je ervaart een openheid en liefde, waarvan je niet wist dat het bestond, iets wat ook helend werkt. Dat alles doe je in een veilige, liefdevolle setting en groep. Een ervaring om nooit te vergeten en altijd bij je te dragen.

Erik

Je neemt volledige verantwoordelijkheid voor alles wat je voelt en ziet. Je innerlijk draagkracht wordt hierdoor vergroot. Dit samen met een oneindige compassie voor wie Jij bent, zorgen voor eenheid en zachtheid. Hierdoor ga je als vanzelf het ego, dat alles onderverdeelt in hokjes en dualiteit, voorbij. De eenheid die je bent ga je ervaren.

Antoinette legt uit wat containen is

Door te containen verander je de energie in je cellen.

De intensive Open je hart  heeft me handvatten, richting en power gegeven om het in mijn kracht en in mijn licht komen te versterken. Om te gaan staan voor wie ik echt ben en meer in contact te komen met mijn eigen hart.

Marijke

Voor wie?

Voor wie?

Voor jou als je verlangt naar innerlijke vrijheid en de weg terug wilt vinden naar jezelf.

Voor jou als je wilt leren aanwezig te zijn vanuit eenheid.


Deze intensive is ook zeer geschikt wanneer je al als coach werkt. Vanuit die eenheid, je ware zelf, is het begeleiden van mensen prachtig en zullen je coach sessies zeer transformerend zijn.

Open je hart is een echte rollercoaster. Bij deze intensive kom je in alle uithoeken van je ziel en vind je stukken waarvan je nog niet wist dat die er zaten. Je komt er gegarandeerd anders uit dan je erin ging, ten positieve.

Sharon

Algemene informatie

Tijdens deze 3-daagse verblijven we intern op de locatie.

 • Jouw investering: Er geldt een vroegboekkorting t/m 9 november 2023
  Je betaalt slechts  527 (exclusief maaltijden en overnachtingen).
  Vanaf 10 november is de prijs € 607 (exclusief maaltijden en overnachtingen).
 • Datum: 17-19 november 2023
 • Tijd: start vrijdag 10.00 uur- einde zondag 17.00 uur.
  We werken op vrijdag en zaterdag door tot ongeveer 21.30 uur.
 • Tijdsduur: 3 dagen
 • Locatie: Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo
  Klik hier voor meer informatie over de locatie


Opmerkingen: De verblijfskosten (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 255,-*. Dit bedrag is inclusief toeristenbelasting. De avondmaaltijd van de laatste dag is hierbij niet inbegrepen.


De verblijfskosten kunnen zowel via iDeal, als per kas betaald worden. ook kun je het bedrag overmaken op het rekeningnummer van Centrum de Horst. Je mag dan het te betalen bedrag o.v.v. je naam en datum verblijf overmaken op:

IBAN rekening nummer NL92RABO0105525863 t.n.v. Centrum de Horst.

*Prijswijzigingen voorbehouden!

NB: Er zijn kamers met eigen douche en toilet buiten het huis, die je tegen een meerprijs kunt boeken. Neem hiervoor contact op met Jan of Anke Bekkers, telefoonnummer 0543-550066.

Let wel: Wanneer de intensive vol zit, zullen alle kamers gebruikt worden en zul je met 2 personen op deze kamer slapen. Wanneer je in je eigen tent wilt slapen is dit ook mogelijk. De verblijfskosten blijven dan hetzelfde.
Het is dus geen garantie dat je echt op een eenpersoonskamer slaapt!


De plekken in deze Intenisve zijn momenteel gereserveerd voor eventuele nieuwe Live Lifechangers. Twee weken van te voren worden deze, indien niet bezet, vrij gegeven.
Wil je op de wachtlijst? Stuur ons een mailtje op 
info@spirit-coaching.nl

Maaike vertelt over wat er is veranderd door één event en een intensive.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou of als je op de wachtlijst wilt

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Deze 3 dagen doen de naam intensive zeker eer aan.

Het is een intensief programma en je werkt intensief aan jezelf.

Jij wisselt het harde werken ook af met humor, rust en beweging.

De balans is altijd aanwezig. 

Jij bent een POWERVROUW die dit alles zeer deskundig leidt, omringd door een deskundig, liefdevol en ook humoristisch team.

Jij en je hele team zijn erg toegankelijk, allemaal heerlijke, gewone lieve mensen. 

Eigenlijk zijn er geen woorden voor over hoe het gaat en verloopt.

Ik zou zeggen ga het zelf voelen en ik weet zeker dat je net zo enthousiast zult zijn als ik.

Buiten dat alles is het een geweldige locatie met een heerlijke energie.

De maaltijden en slaapplaatsen zijn perfect verzorgd. 

Liesbeth Regli - www.angels-touches.nl