Reacties op:
Meditatie set voor het Innerlijke kind

Stap voor stap naar een lichter leven

Lees hier de reacties op deze meditaties

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.

De meditaties met mijn innerlijk kind en mezelf lief hebben, hebben duidelijk vruchten afgeworpen.
 Ik ben u heel dankbaar. Ik ben blij te mogen zeggen, dat ik verandering voel. Halleluja, halleluja 🙏❤️🙋‍♀️

Martien - België

e meditaties van het innerlijke kind en de magic boosts, helpen mij ook om steeds meer in mijn eigen kracht te komen en meer zelfvertrouwen te krijgen. 

Ik voel me steeds blijer worden, alleen al door naar jouw stem te luisteren.

Ik heb net nummer 6 gedaan: Door jouw woorden vind ik in tranen van verdriet en vreugde weer terug wie ik in Werkelijkheid ben:

Licht, Liefde en “Goudblinkertjes”!

In diepe ontspanning voel ik de Liefde weer door mijn lichaam stromen.

Dank, dank, dank…….

Lisette
De meditaties raken me zooo diep. Vooral het kleine kind in me heb ik veel liefde gegeven. Ik ben er zo blij mee dat ik ze besteld heb. Elke middag neem ik voor mezelf en neem ik zo’n meditatie erbij. Ik zet mijn koptelefoon op en heerlijk. Ik ervaar meer rust de rest van de dag en meer acceptatie van.
Agnes

Laagdrempelig, met veel humor en krachtige meditaties begeleidt Mahatma je op een zachte, liefdevolle, no-nonense manier. Ze inspireert je het beste uit jezelf te halen om in je kracht te gaan staan en je leven VOLUIT vanuit LIEFDE voor JEZELF en de ander te leven en je pijn te healen, zonder gedoe of eindeloze gesprekken.

Ook mijn leven is positief verandert.


 Ik ben nog steeds elke dag heel dankbaar en blij dat ze op mijn pad is gekomen. Ik heb al zoveel geleerd en ontdekt.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is echt elke cent meer dan waard!

Inge

Lieve Mahatma, vanmorgen kwam ik “toevallig” op jouw website van spirit coaching terecht en daar kwam ik erachter dat je meditaties hebt opgenomen. Ik heb ze gelijk aangeschaft! Wat ik de afgelopen jaren vooral heb gemist was jouw stem tijdens meditaties. Jouw stem kan mij dusdanig laten ontspannen dat het uiteindelijk voelt alsof ik zweef en helemaal met mezelf ben. Vanmorgen gelijk 2 meditaties gedaan. Intens dankbaar dat ik “ toevallig” 😉 op de website kwam. Dikke knuffel

Miranda

De meditaties helpen me enorm om dieper te voelen in allerlei lagen van mijn belevingen/ervaringen, en zo dat ze herhaalbaar zijn.

De meditaties hebben een fijne lengte. Ik kom dichter bij mijn eigen waarheid en mag dat voelen wat er diep van binnen in mij leeft .

Wilja

Ik heb genoten van de meditatie. Het deed deugd om te horen in de meditatie dat ik het niet hoef te weten. Zo bevrijdend! Ook het glimlachen was top!

Dit is een training die je geld ook echt waard is!

Liesbeth

Jouw meditaties geven mij rust in mijn hoofd...waardoor ik goed bij mezelf kan komen.

Jolanda
Fantastisch, deze meditatie vergeet ik nooit meer, zo blij, zo licht voel ik mij nu. Mijn hoofd vond het heerlijk!
Janneke
De meditatie geeft mij veel rust, acceptatie van wat is. Ik ben meer in het nu en voel me lekkerder. Dankjewel Mahatma
Karina
De meditaties zijn kort maar zo krachtig, jou rustige stem maakt ook dat ik meteen in de ontspanning en diepte in kan. Heel fijn, ze raken! Heerlijk!

Daniëlle

De meditaties komen binnen! ❤️ Gisteren stroomden de tranen over mijn wangen en kreeg ik kippenvel. Vandaag juist lachen en warmte golven. Ik word geraakt in zoveel verschillende lagen. En ik voel nu zélf de antwoorden i.p.v. ze te zoeken in de buitenwereld zoals ik de afgelopen tijd best veel deed ❤️
Marieke

De meditaties brengen me echt naar mijn gevoel. En dan raak ik ook vaak in mijn emoties. Het is zo goed voor mij. 

Sharon

De meditaties voelen voor mij ook superfijn, ze raken me telkens weer in een ander stukje van mij, nadien voel ik me weer meer verbonden met mezelf, Hoe fijn !!!

Irene

De meditaties zijn steeds heel ontspannend en hebben een diepere werkingen veranderen mijn leven.

Stef
Ik luister regelmatig naar je meditaties en voel mij steeds lichter worden van binnen.
Peter
Ik vind de meditaties van een mooie lengte. De inhoud laat me mijn eigen waarheid zien en ik voel dat ik dat mag gaan leven .
Jan Anne
Dankjewel lieve Mahatma voor alle liefde en energie die jij zo helder weet te brengen en voor het delen van jouw waarheid. Dankzij jou kan en mag ik steeds verder zakken in vertrouwen in het leven en de liefde ❤️
Marielle
Lieve mensen, ik raad je de meditaties van Mahatma 1000 keer aan. Ze zijn zo mooi en geven me mooie beelden die ik uit haar begeleiding kan zien; ik herleef helemaal op een veel dieper niveau. Doen gewoon! 😊
Nathalie
Ik vind het heel fijn om geleid te worden door jou prettige en rustige stem. Daardoor ervaar ik diepere ontspanning en kom in contact met diepere stukjes in mijzelf zoals mijn intuïtie, verlangens, innerlijke kracht. Ik ga mij minder identificeren met mijn gedachten en word ook steeds comfortabeler met de stilte. 
Monika
 Door het brede scala aan technieken die Mahatma beheerst, maakt ze er altijd iets bijzonders van. Ze doet het op de liefdevolle en respectvolle manier waarbij ze veel helderheid overbrengt. Als het maar kan, doet Mahatma er ook een vleugje speelsheid in. Ik ervaar hierdoor regelmatig ontspanning of ik word hierdoor geraakt.
Jana

Ik heb vanmorgen de 1e meditatie voor de 2e keer geluisterd.

Nog 2x een Magic Boost geluisterd en ik stapte met een happy gevoel mijn bed uit. 

Ik moet zeggen dat ik best wel tegen die meditaties op zag. Ik bleef heerlijk veilig naar de boosts luisteren ;-) 

Nu weet ik dat ik de meditaties met een gerust gevoel kan volgen. 

Dank je wel dat je mij op deze manier mee neemt op mijn schoonmaak reis en nieuwe energie! Ik vind 't heerlijk! 

Hartelijke groet, 

Jolanda

Wat leuk de nieuwe Magic Boosts. Ik zat er al op te wachten. Ik vind namelijk al jouw meditaties en Magic Boosts geweldig. Door sommige meditaties kom ik dieper aan mijn gevoel wat het loslaten vaak gemakkelijker maakt. Ik was daar al lange tijd mee bezig en krijg nu meer resultaat. Ik ben erg blij met jouw online trainingen. Ik vind jou erg betrokken bij je cursisten. Dank je wel voor wie je bent en wat je allemaal doet 😘

Lieve groetjes,

Stella
Met de laatste meditatie kon ik zo de liefde vanuit het universum voelen, de liefde die ik ben. Amai, wat een ervaring, zooo mooi. Dank je wel! Jij bent helemaal TOPPIE !!!!
Nathalie
Wat een super meditatie, die heb ik een heel aantal keer herhaald en heeft me ook veel geholpen in mijn stappen vooruit deze maand! Ik heb mede dankzij deze meditatie echt kunnen groeien in zelfvertrouwen. 🙏💖
Anne
Met jouw meditatie kwam ik door de leegte heen uit in het licht, in het paradijs. MIJN paradijs, met mijn droom in werkelijkheid. - healthy happy loved - met een grote smile. OHHHH WWAAAAAAAWWWW
Nathalie

Lieve Mahatma,

Dit is mijn mooiste kerstcadeau. Ik heb gisteren deze meditatie gedaan en ik weet niet wat er precies is gebeurd, maar is enorm iets veranderd in mij. Er is een grote last (letterlijk & figuurlijk van mijn schouders). Mijn dank is heel groot 🙏🏻

Fleur
Zojuist je meditatie van 't kleine kind gedaan. Prachtig! Tranen en rillingen over m'n lijf... Dankjewel hiervoor.
Gerda
Ik wil laten weten dat de meditatie mij echt geraakt heeft. Confronterend maar zo'n mooie afsluiting om mijzelf de liefde te schenken die ik nodig heb. Ja het heeft echt wat met mij gedaan. Ik heb hem al 2x geluisterd met de juiste aandacht. Heel dankbaar ben ik ervoor. Heel mooi! 
Yvonne
Dank je voor de prachtige meditatie. Ik vind hem fijn om te luisteren.
Tina
Ik vind de meditaties heel waardevol.
Hilde
Klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina over de meditatie set voor het Innerlijke kind