Terreur en een nieuwe site, wat hebben die nu gemeen met elkaar
24 november 2015 
in Angst

Terreur en een nieuwe site, wat hebben die nu gemeen met elkaar

Terreur heeft veel mensen de laatste tijd in de ban. Mij had het niet in de ban al was ik wel diep geraakt. Ik was niet alleen geraakt door wat er in Parijs gebeurde, maar ook door de agressieve reacties van veel mensen naar de vluchtelingen toe. Ook daardoor was ik geschokt. Toch bleef ik mij focussen op dat waar ik mee bezig was en dat was met deze website van Spirit Coaching.
Zie hier het resultaat, want dit is mijn eerste blog op deze geheel vernieuwde website. Alle andere blogs stonden al lange tijd op de website van Geluk Nu. Geluk Nu en Spirit Coaching zijn getrouwd en dit is het eindprodukt.

Het is een mooi kind geworden al viel de bevalling niet mee. Soms heb je een project en dan is dat van de buitenkant lange tijd niet zichtbaar en dan opeens is er het tijd en is het kind geboren.

Flow

Zo was het ook met deze website. Achter de schermen was ik er bijna dagelijks mee bezig en dan opeens is het klaar. Alles staat zoals het moet staan en al zeg ik het zelf, ik ben er trots op. De afgelopen drie maanden ben ik hiermee ernstig druk geweest. Op een gegeven moment kwam ik in een soort flow en mijn hoofd kon toen nog maar aan één ding denken en dat was de website. Ik ging er echt van in de wolken zitten. (Kan ook niet anders met zo’n homepage). Dus nee, ondanks alle terreur golven en reacties van de mensen om mij heen, die mij af en toe wel stevig raakte, was ik met geheel andere zaken bezig.

Mahatma in de wolken

De negatieve flow

De energie die ik ervoer ervaren vele mensen met allerlei projecten. Helaas doen we dat niet alleen met werkprojecten, maar soms ook met emoties en overtuigingen. Als ik bijvoorbeeld naar de aanslagen kijk van de afgelopen tijd en de angst die dat heeft gekweekt bij een heleboel mensen dan zijn er veel mensen precies zo bezig.

Terreur

Veel mensen kunnen dan aan niets anders meer denken dan aanslagen terreur en vluchtelingen die gevaarlijk zijn. Al hun aandacht gaat dan naar negativeit, angst en boosheid. Ze volgen elk televisie bericht en elk negatief terreur bericht op Facebook wordt uitvergroot. Dat is natuurlijk niet handig want dat waar je je energie aan geeft wordt alleen maar groter en groter. Als je je aandacht dus aan terreur geeft, wordt je innerlijke terreur en daarmee de ellende alleen maar groter en het lost niets op.

Natuurlijk zitten er tussen de stroom vluchtelingen mensen die beter niet het land binnen kunnen komen, dat zal ik niet ontkennen. Maar om dan iedere vluchteling, en zelfs kinderen met argus ogen vol weerstand en vijandigheid aan te kijken, dat vind ik een ernstige zaak. Ook dat vind ik terreur. Je zou dan zo maar je eigen hart vergeten. Je zou zo maar vergeten wat een groot geluk het is dat wie hier in dit rijke, veilige land leven. Parijs is dichtbij, maar ook dat is geen vergelijk met wat er in Syrië gebeurt.

Ik kies voor Liefde

Ik kies voor Liefde

Ik kies ervoor…

Ik kies ervoor om te blijven zien hoe goed we het hier hebben.
Ik kies ervoor om te zien dat ik in overvloed leef.
Ik kies ervoor om vanuit mijn hart te kunnen geven.
Ik kies ervoor om iedereen die hier dit land momenteel als vluchteling binnenkomt en op zoek is naar geborgenheid en veiligheid, om dat te bieden.
Ik kies ervoor om mijn hart open te stellen. Alleen al omdat ik weet dat er meer dan genoeg is.
Ik kies ervoor om mens te zijn en menselijk te blijven.

Waar kies jij voor?

Geef je jezelf aan angst en terreur of kies je voor de liefde, dat is in mijn ogen de hamvraag.

Ik gun je dat je durft te luisteren naar je hart. Dat is gezonder voor je geest en lichaam. Sta jezelf niet toe dat het terreur van jouw mind de overhand neemt. Zet af en toe de televisie uit als er verschrikkelijke beelden zijn. Verleg je aandacht en gun jezelf vrede. Je bent het zo waard.

Een liefdevolle hartegroet,

Mahatma

p.p.s. Kijk gerust verder op de website, je vind hier veel informatie over onderwerpen, zoals ‘Alles voor Geluk’, ‘Alles over Liefde’, ‘Alles over Manifesteren’, ‘Alles over Verdriet’ enz.

p.p.s. Ik waardeer het als je hieronder een bericht achterlaat, dank je wel.

Over de schrijver
Ina
Door

Ina

op 24 Nov 2015

Lieve Mahatma, Ik vind je site prachtig en weet dat je hard hebt gewerkt! Ben super trots op je, mooi en liefdevol mens.Liefde....... is het enige dat belangrijk is!En ik kijk al sinds 2012 geen tv meer en al die angst gaat gelukkig mijn deur voorbij. Alleen bij fitness soms maar word ook steeds minder. Blijf lekker bij mezelf.With LOVE, Ina

Isabel Toren
Door

Isabel Toren

op 24 Nov 2015

Mooi onder woorden gebracht. Er komen weer betere tijden, dat geloof ik vast. Dus weg met die terreur.

Mari'an van Loon
Door

Mari'an van Loon

op 25 Nov 2015

Lieve Mahatma, hartelijk gefeliciteerd met je mooie nieuwe website, een volgende stap op het pad waarlangs ik je vele prachtige stapen heb zien zetten sinds ik je in 2004 leerde kennen en we in de journey opleiding van Brandon Bays elkaars buddy mochten zijn.

Reactie plaatsen