Houd jij ook zo graag de controle?

Één dag die de koers van je leven verandert...

Ook op jou ligt een licht leven te wachten

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van dat eeuwig durende vergelijken met een ander. En helaas... die ander is in jouw hoofd dan altijd leuker, slimmer of mooier dan jij. 
 2. Van dat gevoel in je lijf dat regelmatig omhoog komt als er iets mis gaat. Dat het aan jou ligt dat de dingen niet goed gaan, al had je er zelfs niets mee te maken.
 3. Van die gedachtes die in je hoofd kunnen spoken dat jij niet goed bent zoals je ben.

Laat je meenemen door Antoinette

 • Je komt in contact met jouw licht en liefde.
 • Je gaat voorbij aan je denken
 • Je ontdekt die oneindige potentie in jou

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek. Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Een paar reacties op dit Online Event

Liesbeth

Deze dag heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had durven dromen. Ik heb mijzelf echt ontmoet. Die lieverd, die ik ben. Ik hoor altijd wel van mijn vrienden dat ik ok ben zoals ik ben, maar ergens geloofde ik het toch niet. Dat  stemmetje in mijn hoofd dat ik niet goed ben zoals ik ben, heb ik vandaag lekker het bos in gestuurd. Dank je wel lieve Antoinette voor deze fijne dag.

Karin

De Pijn en je ego voorbij

Allemaal in een proces

Om de parels te zien

Die wij zelf zijn

Om onszelf goed te keuren

Zoals wij zijn

Om onszelf terug te vinden

Zoals we in de kern echt zijn

De pure ik

Dat verbindt ons hier

In het NU

Tijdens dit event 

Waarbij we gevoed worden

Door de energie en de kracht

Die ons sterkt in het

durven en kunnen meestromen 

Met het ritme van het leven

Vanuit rust licht en liefde

Het EGO voorbij

Astrid

Bedankt voor het mooie event. Ik heb genoten en ben zo blij met jou. Ik voel veel meer liefde in mezelf en voor mezelf en ook voor anderen. Maar wel duidelijker kan ik voelen dat dit mijn leven is en en ik bepaal, heel liefdevol. En ik vind mezelf veel geld waard, dat voel ik echt en had ik nooit durven dromen. Wauw! Stapje voor stapje naar meer bewustwording en meer vrijheid.

Het ego wil controle

Je laat je veelal leiden door het angstige en bange ego.
  Het ego dat gestoeld is op jouw kind ervaringen.
  Het ego, dat niet beter weet. Dat ego heeft de touwtjes in handen.
  Dat is niet handig, want daardoor leef je je leven vanuit controle.

Die controle heeft te maken met ervaringen vanuit het verleden.
Daarmee schep je jouw toekomst en daar word je niet blij van.

Het is tijd om te ontwaken en groter te worden dan het ego.
  Dan ga je je grootsheid leven. Je waarachtigheid. Het ego zal stapje voor stapje afscheid nemen
en jij gaat shinen. Precies zoals je bent bedoeld.

En het ego wil je klein houden

Daardoor: 

 1. Blijf je rondlopen met gevoelens van schaamte en schuld die als een deken om je heen hangen.
 2. Ga je door het leven als een onzeker vogeltje in plaats van als die adelaar die ook ergens in jou leeft.
 3. Keur je jezelf veelvuldig af en ja, dat zie je terug in de buitenwereld.
 4. Doe je zo je best om succesvol te zijn terwijl het resultaat uitblijft.
 5. Controle... dat woord ken je zo goed. Je snakt naar de flow van het leven maar dat is nu nog utopie.


Hoe fijn is het om het kleine kind in mij te omarmen in al haar gedaantes? 

Het dramt, het zeurt, het is bang om te leven en bovenal wenst het kind
 acceptatie en liefde. 

Dat kan ik haar alleen geven als de volwassene in mij in balans is. 

Tijdens het online event geniet en leer ik van de ervaringen van andere lotgenoten. Het is zo fijn om in alle openheid te kunnen en mogen delen. 

Allen zijn wij mensen met onbegrensde mogelijkheden en talenten.

Dank je wel voor je kennis, liefde en inzichten die er voor zorgen dat ik ongelofelijk nieuwsgierig ben om actief deel te nemen aan de powertraining.  Dit is het mooiste kado wat ik mijzelf geef uit dankbaarheid. Dat ik dankbaar mag zijn dat ik hier ben en mijn eigen taak te volbrengen heb op deze wereld.  

Mirjam

Herken het ego en kom thuis bij diegene die je werkelijk bent

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik door middel van de Online Events en de Online Power Trainingen die zeer effectief zijn.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. 


Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand en had een heel laag zelfbeeld. Mijn ego had mij aardig in de macht en ik wist op dat moment niet beter.


Gelukkig kan alles veranderen! Ik ben dat lieve ego gaan herkennen en ben daar zelf stapje voor stapje aan voorbij gegaan. Elke keer wanneer ik een stukje duisternis losliet, kwam er meer licht voor in de plaats en voelde ik letterlijk in mijn lichaam meer ruimte om te leven. Om te doen waar ik voor gekomen was.  Door de weg die ik zelf ben gegaan inspireer ik inmiddels duizenden mensen. Ik heb vier boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Antoinette maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert
in mijn hele lijf en leven.  

Sonja

We zijn gekomen om te shinen... aldus Antoinette

Hoe ziet jouw leven eruit als je je vrij voelt?

 • Dan heb je zo'n innerlijke glow over je. Dat is een uitstraling waar jij, maar ook je omgeving blij van wordt.
 • Dan geniet je van het leven zoals alleen jij kan genieten. Genieten van die kleine dingetjes, zoals een bloem die opengaat, maar ook van die grote dingen zoals geld, dat zomaar naar je stroomt omdat jij jezelf niet langer blokkeert.
 • Dan ga je eindelijk doen waarvoor je gekomen bent. Misschien start je je eigen business.
 • Dan neem je eindelijk op onbewust niveau het besluit dat je zichtbaar mag zijn, waardoor het succes moeiteloos naar je toe kan stromen. 
Antoinette verricht wonderen met mensen. Of eigenlijk laat zij mensen zelf wonderen verrichten.
Elly

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!

Floor

Ben jij er klaar voor om jouw pijn voorbij te gaan?

Is het NU het moment om een stap te zetten, meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Wat was het weer een feestje dit event, zo'n herkenning bij mij en bij de anderen.
Wat gebeuren er toch elke keer weer waanzinnig veel mooie dingen!

 Ik ben veranderd, veel zachter; mensen merken het op, mijn uitstraling is anders, ik kijk anders.

Inge

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Wat een mooie kennismaking met het werk van Antoinette. Ik ben zo blij dat ik dit ben gaan doen. Wat ik zo mooi vind is dat ik een relatief korte tijd nog zoveel meer mezelf kan zijn. Dank daarvoor.

Monique