Voelt de wereld maar koud en kil aan en verlang jij ook zo naar liefde?

Volg dit Online Event en verwarm je hart!

Patronen

Herken jij jezelf in sommige van deze punten?

 1. Je doet zo je best om lief en aardig gevonden te worden, maar keer op keer wordt je afgewezen.
 2. Je voelt je soms een groot brok van alle emoties door elkaar. Hoe ga je daar ooit rust in vinden?
 3. Je hoort van die stemmetjes in je hoofd van 'Ik ben niet goed genoeg', 'Ik ben niet leuk genoeg' of 'Ik hoor er niet bij'
 4. Je voelt je diep van binnen verloren en leeg en je verlangt zo naar iemand die dat voor je opvult.
 5. Je zou zo graag wat meer geld op de bank willen hebben maar hoe je ook ploetert je houdt altijd een tekort. En ben je het eigenlijk wel waard?
 6. Je verzandt makkelijk in please-gedrag, en het word verdorie niet eens gewaardeerd dat je al die moeite doet!
 7. Grenzen... ja die heb je wel... maar je verschuift ze ook nogal makkelijk of voelt ze zelfs even niet meer tot het te laat is. Je kunt die ander toch niet zomaar laten stikken?
 8. Je hebt soms het gevoel dat er alleen nog maar ellende is in deze wereld. Wat doet iedereen toch boos en vervelend!

Wij zijn de liefde die we zoeken

Antoinette

Meld je aan en laat mij je meenemen naar de liefde in jouzelf.

 • Je gaat jouw waarde ontdekken.
 • Je gaat voelen dat je liefde BENT.
 • Je gaat ervaren dat je een innerlijke rust in je hebt die jou ontzettend krachtig maakt.

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Een paar reacties op dit Online Event

Mirande

Mijn 1e event.. Ik vond het magisch! Het tintelt over mijn hele lijf. Wat heb ik veel mogen voelen. Zo dankbaar!

Francis

Wat heb ik vandaag mogen transformeren! Oud zeer, naar hier en nu. Een klein kind wat nu liefde mag ervaren en mijn volwassen ik die dit koestert. Ik voel het en neem het mee in de kijk en doen naar de wereld en anderen 🥰 Dank!!

Bogdana

Ik voel letterlijk meer ruimte in mijn lichaam. Ik heb veel mooie inzichten opgedaan en ik voel meer zachtheid, liefde en warmte.  Antoinette daagt je uit, rijkt je hand en brengt je naar de rijkdom die in jouw zit verscholen!

Denk je eens in... 

 • ...dat je helemaal volledig blij met jezelf bent, dat je voelt hoeveel je waard bent.
 • ...dat je vanuit je kern weet dat je liefde bent en er niets voor hoeft te doen.
 • ...dat je die liefde ook leeft.
 • ...dat je overal mogelijkheden gaat zien in plaats van de beren op de weg.
 • ...dat je je niet langer laat tegenhouden door dat stemmetje in je hoofd.
 • ...dat geld moeiteloos naar je toestroomt en dat je heerlijk kunt vertrouwen dat je genoeg hebt.
 • ...dat je je geliefd voelt ongeacht wat een ander zegt of doet.
 • ...dat je dat gevoel van leegte en verlorenheid achter je laat. Je voelt je veilig en welkom hier op aarde.
 • ...dat je een innerlijke rust in jezelf vindt.

Wat zou dat voor jou betekenen?

Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

De persoonlijke inbreng van diverse deelnemers maar vooral de openheid kwetsbaarheid en ook luchtigheid van Antoinette op de juiste momenten een mooie complete dag met van alles die omvloog en veel heeft losgemaakt bleek de dagen erna...

Nanda

Ik neem je mee naar Jezelf met een hoofdletter.
Naar de 'Jij' die je in wezen bent.

Wat is dat spul toch waar we in wezen allemaal naar op zoek zijn? Misschien herken jij het ook dat je er van alles voor over hebt. Dat je je partner gaat pleasen en enthousiast samen op die bank naar voetballen zit te kijken, terwijl jij helemaal niet van voetballen houdt. Of dat je je in bochten wringt om een leuk gevonden te worden door je kids en voor de 100e keer dan maar zelf hun zooi opruimt.


Vroeger had ik alles voor de liefde over. Ik cijferde mezelf helemaal weg.
Ik wilde mij geliefd voelen, ik wilde samen zijn en verhuisde zelfs naar Engeland voor de liefde. 


Het werkte niet. Keer op keer kreeg ik die deksel op mijn neus...


Op een gegeven moment was ik er helemaal klaar mee. 'Opzouten met die liefde en liefdesrelaties',  dacht ik toen. En dat opzouten heb ik wel 15 jaar volgehouden. Ik had het opgegeven om de liefde in de vorm van een man te vinden en dook in mijzelf.


Ik wilde mijn eigen liefde ervaren. Mijn waarheid. Mijn zachtheid en compassie en dat los van elke relatie. 


Wat er toen gebeurde was bijzonder. 


Hoe meer ik van mijzelf ontdekte hoe goed ik gewoon als mens was, des te krachtiger ik werd. Mijn onderneming begon te floreren en ik kreeg natuurlijk ook meer  geld op de bank.  Ik kwam erachter dat IK zelf die liefde was waar ik zo naar op zoek was geweest. Ik leerde dat geld ook liefde is, dat in wezen alles liefde is.

Ik kan nu met zachtheid kijken naar wat er in mijn verleden allemaal is gebeurd. Ik voel zoveel rust en dankbaarheid sinds het event.

Conny

En wat voor mij geldt, geldt ook voor jou...

Jij bent Liefde!

Onder alle overtuigingen en emoties die je ooit in je miljarden cellen hebt opgeslagen, ligt een energie die we Liefde noemen. Je kunt het ook het grote Niets noemen of de stilte. Het is weldadig en super liefdevol. 


Vaak kunnen we niet bij die energie en leven we onze programmering. Het is niet wie we echt zijn, maar wel zoals we gevormd zijn en waar we ons mee staande houden.


Kom je echter met dat liefdevolle spul in aanraking dan heeft dat effect op je hele wezen. Het verandert je van binnenuit.


Opeens voel je de rust waar je zo lang naar verlangde. Het gejaag of het gevit op die partner is voorbij. Het zoeken naar waardering, het pleasen, jij laat het allemaal los. Jij bent die liefde waar je zo naar verlangde en je weet het!

Wat een fijne energie vandaag. Zo is het makkelijker om in mijn zachtheid, compassie en liefde te stappen.
Stefan

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren: 

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met een aantal dingen.
 • Je gaat die kwek in je hoofd herkennen en er om lachen in plaats van dat je je er door laat leiden.
 • Jij gaat die liefde in jouzelf voelen.
 • Vanuit die liefde ga je grenzen stellen omdat je dat waard bent. Dus 'nee lieverd, ik kan je nu niet helpen', in plaats van 'Ja hoor, ik kom eraan' terwijl je eigenlijk heulemaal geen tijd noch ruimte hebt voor die ander.
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten met elkaar. Alsof we één grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd.
 • Jij gaat met warmte, luchtigheid, diepgang, liefde, verbinding en humor een hele mooie dag beleven die zijn sporen nalaat.

Dank je wel Antoinette. Jij hebt mij weer geraakt. Steeds een stap verder op dit prachtige pad van zelfliefde!

Thea

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Het is alsof er iets is open gezet. Ik voel meer en mijn hoofdpijn van vanmorgen is weg! Super! Antoinette heeft me diep geraakt, echt bedankt.

Christine

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Wat een helende reis dit event...!

Nanda

Voel jij je aangesproken?

Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Dit online event heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Cisca