Voelt al die balast die jij met je meezeult zwaar?

Meld je nu aan voor het Online Event Loslaten.

Dan word je leven een stuk lichter!

Patronen

Je zal er maar last van hebben.

  Van die heerlijke emoties die je van het ene moment op het andere zo kunnen overvallen.

  'Nee!', schreeuwt het dan in je terwijl je vecht met alle gevoelens die je overstromen. En toch... ook al wil je het niet, het gebeurt gewoon. En nee, het is niet voor de eerste keer.

  Je trekt ook elke keer weer dezelfde situaties aan die je dan ook keer op keer bevestigen in je eigen oude denkpatronen. In die 'ik ben niet goed genoeg' en de 'ik kan het niet' of 'er is niet genoeg voor mij'.  Misschien herken je het. 


  Natuurlijk zou je het graag anders willen, maar hoe verander je dat nou...?

Ik neem je mee...

naar een luchtiger leven vol genieten.

 • Je gaat loslaten! Ik leer je een eenvoudige methodiek die je toe gaat passen in je dagelijkse leven.
 • Daarna heb je innerlijke vrede met jezelf en fijne, liefdevolle stemmetjes in je bovenkamer, die jezelf geruststellen.
 • Je gaat staan voor wie jij bent, jij mag gezien worden.

Je ontvangt een opname van het online Event Loslaten.

Tijdens het kijken van dit event zit je  niet alleen achterover  om te luisteren, maar je komt ook daadwerkelijk in beweging.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek.Geen € 97,- maar  € 37,-

Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Jij gaat je vrijheid tegemoet, het is de hoogste tijd!


Een paar reacties op dit event

Stefanie

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.


Sylvia

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! 

Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Saskia

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen. Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.

Denk je eens in dat je een positieve mindset hebt...

 • ...dat je zo'n mindset hebt die optimistisch zoekt naar mogelijkheden.
 • ...dat je helemaal jezelf durft te zijn in elke situatie.
 • ...dat je gewoon blij bent met jezelf en met jouw leven.


Wat zou dat voor jou betekenen?
Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Dit online event Loslaten heeft mij bewustwording gegegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte door loslaten dacht ik zo. 

Cisca

We herhalen oude patronen keer op keer… 

Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe het vroeger voor mij was. Ik voelde mij geremd en ervaarde totaal geen vrijheid. Ik dacht dat er niemand op mij zat te wachten. Het leek alsof ik door het leven wandelde met een dikke ‘wijs mij maar af’ sticker op mijn hoofd. En dat gebeurde natuurlijk ook regelmatig.

Ik maakte fouten en kreeg de schuld. Ook als iemand anders een fout maakte, lag dat natuurlijk aan mij. Mijn focus lag dus meer op het afkeuren van mijzelf dan op de goedkeuring en ik droeg de schuld en de last van de hele wereld op mijn rug. Al met al was ik geen blij ei. Sterker nog, ik voelde mij diep ongelukkig.

Ik had toen nog geen idee dat wij als mensen geprogrammeerd zijn. Ik wist ook niet dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde in plaats van dat ik door het leven danste en op een gegeven moment ben ik daardoor finaal ingestort. 


Toen begon mijn proces van bewustwording. Ik ontdekte dat ik geleefd werd door overtuigingen waar ik niet gelukkig van werd. Natuurlijk had dat alles met mijn jeugd te maken en de gebeurtenissen die ik toen heb meegemaakt. Mijn programmering veranderde en daarmee veranderde ook mijn leven. Ik weet nu dat iedereen zijn of haar leven kan veranderen.

Ik heb zoveel geprobeerd, ergens kwam ik er niet doorheen. Ook andere therapeuten prikten er niet doorheen. Maar afgelopen zaterdag is het wel gelukt. 


Dat waar ik onbewust mee worstelde is nu weggenomen. 

Ik voel het al een paar dagen en dat is zo fijn!!

Anita

Herken je mijn verhaal, dan is er goed nieuws...

...want dat kunnen we veranderen. Het is namelijk jouw programmering (en natuurlijk niet de waarheid) waardoor je geleefd wordt. Maar je zal er maar mee zitten. Die programmering zit in al jouw celletjes opgeslagen. Het lijkt dan ook heel echt. En daarmee creëer je ook aldoor dezelfde omstandigheden, die je bevestigen in dat wat je over jezelf denkt. Wat je ook hebt meegemaakt in je jeugd, het maakt niet uit. 


We hebben allemaal een bepaalde programmering meegekregen die gekoppeld is aan ervaringen in je jeugd. Misschien heb je maar één negatieve overtuiging die af en toe aangeraakt wordt en zit je in het algemeen wel lekker in je vel. Ook die ene schooier kan je toch op verschillende vlakken blokkeren. 
De inzichten gisteren : als ik alle gedachten die me weerhouden van iets te doen wat ik graag doe, ben ik VRIJ!" wat een opluchting ! Het andere inzicht : loslaten is simpel : de beslissing nemen om los te laten en ... het is gebeurd. ik ben er zo blij mee!
Simonne

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren:

 • Je gaat leren loslaten. Ik leer je een eenvoudige methodiek die je toe gaat passen in je dagelijkse leven.
 • Dat geeft innerlijke vrijheid waardoor je nieuwe keuzes gaat maken. De partner gaat de deur uit of die vrouw of man waar je stiekem al zo lang een oogje op hebt, die sleur je juist je huis in. Of je gaat eindelijk op zoek naar die nieuwe baan.
 • Je hebt een innerlijke vrede met je zelf en fijne, liefdevolle stemmetjes in je bovenkamer, die jezelf geruststellen.
 • Je partner of vrienden helpen jou in plaats dat jij altijd maar voor hen aan het vliegen bent. 
 • Van overleven ga je naar leven en dat leven ga je vieren. Het is tijd om de vlag uit te hangen, de slingers op te hangen en dat feestje van je leven te maken dat je verdient. Met mensen waar jij van houdt en die van jou houden.
 • Jij gaat staan voor wie jij bent. Het is tijd om te shinen! Zelfs al is dat als je kijkt naar je eigen spiegelbeeld!

Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde.

Ilknur

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel coaches en professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze loslaten. Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit zelfs ook online voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt.

Anna

Veelgestelde vragen

Moet je grote problemen hebben?
Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Heb je er wel wat aan, aan zo'n event?  Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie wat er tijdens een online sessie diepzielduiken van één uur al kan veranderen. Dit is nog dus acht keer zoveel. Je krijgt een mega boost en gaat vet loslaten waar je gewoon zo zat van bent. 


Moet ik dan de hele dag achter mijn beeldscherm zitten? Daar krijg je toch een houten kont van? We zullen ook meditaties doen waar we bij gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren. 


Is het niet een en al ellende ? Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.


Ik wens je toe dat jij Jezelf mag zijn in al jouw kleurrijkheid en kwaliteit,


Mahatma

Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Wesly

Voel jij je aangesproken?

Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Tijd: in je eigen tijd

Locatie: Achter je eigen computer

Geen € 97,- maar € 37,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Na het volgen van het tweede deel (replay) van het online event loslaten, begon ik
's avonds dingen te voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik kon het niet plaatsen.

Later las ik van je dat het event, na het volgen, doorwerkt in je cellen. Nu begreep ik wat er bij mij gebeurde.
Magisch dat jouw gesprekken met mensen ook doorwerken bij alle andere mensen die het zien gebeuren.

Martine

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Vanochtend deel 1 van de opname van je event gedaan. Dankjewel, dat voelt als zo bevrijdend. Het loslaten ging al goed, zoals je zegt boorde ik vanochtend diepere lagen aan, wat goed. Oohh ik zat ook telkens diep te geeuwen vanochtend, liet echt los.

Morgenochtend volgt deel 2.

Nogmaals dank je wel, tis inderdaad een magische formule, hij hangt boven m'n aanrecht!

Coby

Ik ben zo blij met mijzelf en ik ben zo blij met jou. 

Ik geniet van jouw down to earth vrolijke, zinvolle, duidelijke aanpak van jouw online event dat ik kortgeleden heb bekeken over loslaten. Met mijn man samen. 😊  En.... hij kan jou volgen. Dat is een groot compliment voor jou want hij vindt alles vaak enorm vaag. Ook jouw boekje over loslaten gaat erin 😚🤣

Ik geniet van jou en blijf je volgen.

Maria