Vind jij het ook zo lastig om je uit te spreken? Om te gaan staan voor jezelf?

Maak dit Online Event mee en leer je waarheid te leven en te zijn wie je echt bent.

Herken jij jezelf in sommige van deze punten?

 1. Je houdt jezelf kleiner dan je eigenlijk bent
 2. Je wilt niets liever dan het een ander naar de zin maken, waardoor je een pleaser bent geworden.
 3. Je ziet en erkent jouw mening en jouw waarheid niet.
 4. Je ziet niet in dat jij ook meetelt en belangrijk bent, en verstopt je daarom een beetje.
 5. Of door je onzekerheid ga je soms juist wel erg fel voor jezelf staan en overspoel je daarmee anderen.
 6. Je ziet niet hoe er van jou gehouden wordt.
 7. Er liggen worden op je lippen maar je zegt ze toch maar niet, al wil je het eigenlijk wel graag. Je denkt dat ze er niet zo toe doen en misschien zit er wel niemand op te wachten.
 8. Je bent bang om op te vallen, bang om jezelf te zijn.

Ik neem je mee naar jezelf

 • Je komt in contact met jezelf.
 • Je krijgt een nieuwe update en maakt de stap naar de volwassen vrouw of man die hier op aarde is om te shinen.
 • Je gaat jezelf laten zien en horen.

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek. Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Een paar reacties op dit Online Event

Petra

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!

Heidi

Ik heb een online event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor!

Nicky

Ik geniet!!! Veel minder controle, veel meer genieten van mijn vrijheid, duidelijk uitspreken wat ik graag zou willen (minder aanpassen/ eenheid willen). En als t toch nodig is: vriendelijk tegen mezelf in de spiegel glimlachen en mezelf herinneren aan MIJN WAARHEID. Wat ben ik hier ontzettend blij mee, bedankt!!!Denk je eens in...

 • ...dat je jezelf gaat erkennen. Met al je gevoel en al jouw gedachtes.
 • ...dat je gaat staan voor wie jij bent.
 • ...dat je je uitspreekt als dat goed voor je voelt, ongeacht wat anderen ervan vinden, omdat het belangrijk is voor jouzelf en dat dat hetgene is wat er toe doet.
 • ...dat je jezelf gewoon helemaal goed voelt zoals je bent.
 • ...dat je weet hoe belangrijk jij bent, jij hebt wat te doen op deze wereld.
 • ...dat je tot in je haarpuntjes voelt dat jij er mag zijn en dat je gezien mag worden.

Wat zou dat voor jou betekenen?

Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Ik wil je bedanken voor het fijne, inspirerende en hoopgevende event van afgelopen zaterdag! Het was geweldig, intensief en vooral ook inspirerend en uitnodigend voor vervolgstappen.

Bert

Het is tijd om je te laten horen!

Ik heb mijzelf altijd wel uitgesproken. Maar echt zeggen wat ik dacht of voelde... dat was toen ik nog een jonge tante was echt wel een dingetje. 


Meer dan 10 jaar geleden moest ik een nieuwe naam aannemen. Voor mijn gevoel kon ik er niet onder uit.


Ik dacht dat ik dood ging. Dat was ook zo. Mijn oude ik, die vrouw die pleasde en niet echt opviel, die vrouw stierf op dat moment.

Mijn ware Zelf kwam toen tot leven. Ik dacht dat ik veel mensen zou kwijt raken. Dat klopte ook. Mensen die mij niet meer konden volgen en in de oordelen schoten namen afscheid. Maar er kwamen andere mensen voor terug. Mensen die oprecht waren. Die zochten naar zichzelf. Die zichzelf in mij herkenden. 


Ik moest wennen aan die nieuwe naam, want het was zo uit mijn comfortzone. Ik moest het mijn moeder vertellen en de rest van de familie en die zaten er echt niet op te wachten. Maar ze houden nog steeds van mij.


Ik moest mijzelf in de spiegel aankijken en mijzelf erkennen in die Mahatma-energie. Voor mijn ego die dat allemaal verschrikkelijk vond en helemaal niet wilde opvallen, was dat een dingetje. En ik deed het. Simpelweg omdat iets vanbinnen sterker was dan al het andere. 


Ik ging de angst van de afwijzing voorbij.

Inmiddels ben ik gewend aan deze Mahatma energie en weet ik wie ik ben. Ik ben gewoon mijzelf.

Het was zo een fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.  

Saskia

Wij hebben niet voor niets een stem gekregen...

Ik hoor het je denken... 'Moet ik nu ook een nieuwe naam krijgen en rondlopen in een oranje jurk of zoiets, zoals Bagwhan volgers dat vroeger deden?'


Nou ja, als je van Oranje houdt, dan mag dat natuurlijk. Als je je eigen naam zat bent, ga vooral je gang en wees creatief. Maar daar heb ik het niet over.


Ik heb het over dat het belangrijk is om trouw te zijn aan jezelf. Trouw aan jouw waarheid. Als dat nu betekent dat je als man met baard in een paarse lange jurk wilt rondlopen, dan is het helemaal goed. 


Ben jij jezelf en durf je jezelf te laten horen en zien, of zit er ergens nog stiekem een klein kind in jou? En leef jij die kleine die ooit van alles heeft meegemaakt?

Mahatma raakt je hart door haar puurheid, kracht, kwetsbaarheid, wijsheid en humor.

Haar sessies tijdens de events hebben een gote impact op de hele groep.
Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat een kleine vrouw zoveel kon bereiken.

Stephanie

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren: 

 • Je gaat ontdekken dat je niet de enige bent die zich soms onzeker voelt en zich afvraagt wat de rest wel niet zal denken.
 • Je komt in contact met Jezelf.
 • Je krijgt een nieuwe update en maakt de stap naar de volwassen vrouw of man die hier op aarde is om te shinen.
 • Je gaat ontdekken wat jouw waarheid eigenlijk is en je gaat hiervoor staan.
 • Je gaat jezelf erkennen. Met al je gevoel en al jouw gedachtes.
 • Je gaat jezelf laten zien en horen.
 • Je gaat jezelf alle toestemming geven om te genieten!
 • Weg met het je best doen om maar gezien te worden. Jij doet en zegt wat voor jou goed voelt.
Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat!

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Dit online event was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!

Floor

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

Lieve Mahatma, Dank voor dit prachtige event Spreek je Waarheid! Ik heb genoten en veel geleerd! Dank voor je aandacht. Hartegroet,

Hanny

Voel jij je aangesproken?

Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox.

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit, kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW, WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.

Marcella