Word jij ook zo moe van al dat commentaar in je eigen hoofd, bij alles wat je doet?

Maak dit Online Event mee en kom tot rust!

Patronen

Herken jij jezelf in sommige van deze punten?

 1. Je hebt een stemmetje in je hoofd dat continue commentaar levert. En alles wat je hebt gedaan of gezegd uitvoerig napluist.
 2. Dat stemmetje zorgt dat je niet te ver uit je comfortzone gaat en niet te veel risico's neemt.
 3. Je voelt de impuls om iets te doen of te zeggen, maar doet het toch maar niet. Want wat als het mis gaat? En wat zullen anderen wel niet denken?
 4. Je voelt dat er zoveel meer in je zit, maar dat het er niet uitkomt. Je houdt jezelf als het ware klein. 
 5. Je hebt moeite om je grenzen te stellen.
 6. Je verzandt makkelijk in please-gedrag, en het word verdorie niet eens gewaardeerd dat je al die moeite doet!
 7. Het 'moeten' in jezelf soms zo sterk voelt, dat je vergeet goed voor jezelf te zorgen. Alles wat af 'moet' lijkt gewoon belangrijker dan dat jij op tijd eet of drinkt of rust krijgt.
 8. Je kunt eigenlijk wel wat hulp of steun gebruiken, maar ja, erom vragen....

Ik neem je mee naar een gelukkig en vervuld leven

 • Je gaat rust in je hoofd creëren.
 • Je gaat ontdekken dat je met zachtheid veel meer bereikt dan met wilskracht.
 • Jij gaat met liefde naar jezelf kijken.

Het is een dag waarop je niet alleen achterover zit en luistert, maar ook daadwerkelijk in beweging komt.

Met altijd ruimte voor een lach neem ik je pijlsnel mee naar de kern, dat maakt mijn werkwijze uniek. Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Een paar reacties op dit Online Event

Anne

Wat was Tem je Mind een fijn event. De sfeer was heel erg fijn en moeiteloos, terwijl ik tegelijk in de dagen erna merkte hoeveel er was aangeraakt. En wat een super meditatie, die heb ik nog een aantal keer herhaald! Ik heb mede dankzij die meditatie echt kunnen groeien in zelfvertrouwen. 🙏💖


Cisca

Dit online event heeft mij bewustwording gegeven en het inzicht dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte dacht ik zo. 

Saskia

Het was een super fijne dag. Er gebeurde zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes.  Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen.Denk je eens in...

 • ...dat je voelt hoe de wijsheid diep in jouzelf leeft, en daar op elk moment uit kunt putten. 
 • ...dat je overal mogelijkheden gaat zien in plaats van de beren op de weg.
 • ...dat je dat stemmetje in je hoofd gaat zien voor het kleine kind wat er nog in jou leeft, en als volwassene de teugels in eigen handen neemt.
 • ...dat je je mind overstijgt en kiest voor Jezelf.
 • ...dat je van binnen voelt dat je krachtig bent, oneindig krachtig?
 • ...dat je ten volle kunt genieten van jouw leven.

Wat zou dat voor jou betekenen?

Hoe zou je leven er dan uit gaan zien?

Een wakker worden en bewust worden van beperkende overtuiging in mezelf en deze omdraaien. Niet met mijn denken (dat kon ik best goed..!), maar in mijn hele "wezen". Bijzonder! Het voelt als een opengaan in mezelf. Diepe ontroering en verwondering dat dit ook voor mij mogelijk is. Lieve mooie Mahatma, Grote dank en Diep respect dat jij dit voor zoveel mensen mogelijk maakt!

Petra

(Her)neem de regie over je leven!

Die stemmetjes in je hoofd die je zo kunnen beperken, willen je eigenlijk helpen. Ze willen je beschermen. Ze hebben alleen nooit een update gehad en reageren nog steeds vanuit wat ze geleerd hebben toen je 4, 5 of 6 jaar was.


Het is in wezen het geluid van je moeder of vader, dat je ooit in je eigen hoofd hebt opgeslagen. 


'Niet doen lieverd, anders val je.'

'Je moet je aanpassen, anders ben je niet meer lief en word je afgewezen.'

'Je moet enorm je best doen, anders ben je niet goed genoeg.'

'Doe niet zo gek, wat zullen ze wel niet denken.'


Ach het zijn maar een paar zinnen. Zo heb je er honderden in je koppie die je klein houden. 


Het is tijd om de teugels in eigen handen te nemen. 

Anders laat je je leiden door een op hol geslagen paard in je hoofd, die je niet meer kunt mennen.

Het is tijd om de stemmetjes te overstijgen!

Wat was het bijzonder gisteren. 

Het heeft mij weer meer het inzicht gegeven tussen verleden en heden. En dat acceptatie, zachtheid, inzicht, voelen, naar jezelf kijken en (h)erkenning enorm belangrijk zijn. Ben nog onder de indruk. Er gebeurt veel innerlijk bij mij. Ik kan zien dat het noodzakelijk is voor heling en verwerking. Ik leer mezelf beter kennen.

Dankdankdank!

Cisca

Je hebt veel meer mogelijkheden dan je denkt!

En dat zeg ik echt niet zomaar... Ik ben deze weg zelf gegaan. 


Ik heb het nodige meegemaakt in mijn leven. De eerste paar jaar van mijn leven bracht ik bijvoorbeeld door in een kindertehuis. Dan krijg je geen goede basis mee. Gevoelens van tekort, niet goed genoeg zijn en afwijzing liepen als een rode draad door mijn leven. Jarenlang leefde ik in mijn hoofd en bekeek dat stemmetje in mij alles wat ik deed tot in detail om het vervolgens af te keuren.


Op 32-jarige leeftijd stortte ik finaal in en kreeg ME. Dat was de druppel. Ik moest wel naar mezelf kijken en zo begon mijn innerlijke reis. Het was geen gemakkelijke periode. Gedurende 15 jaar zat ik met ME volledig afgekeurd op de bank. 


Maar ik ben de innerlijke reis aangegaan en ik kan nu ten volle zeggen hoe gelukkig ik met mezelf ben.


En wat ben ik nu blij met al mijn ervaringen. Want daardoor heb ik inmiddels al duizenden mensen meegenomen naar een ander, beter leven, vanuit de expertise die ik heb opgedaan tijdens de vele opleidingen wereldwijd, maar ook door mijn grote levenservaring.


Is die stem in mijn hoofd dan altijd rustig? Nee heus niet. Heel vaak wel, maar af en toe kwekt hij er toch nog aardig op los. Op die momenten hecht ik er echter geen waarde meer aan. De stem haalt me niet meer naar beneden. Ik geef hem als het ware een aai over zijn bolletje en ga verder met wat ik wilde doen.


En dat kan jij ook. Als ik het vanaf waar ik vandaan kom kan bereiken, kan iedereen het. 

Door op een diep niveau te beseffen dat je geen klein kind meer bent, ga je anders kijken naar jezelf en jouw leven.


En dat beseffen, daar ga ik je mee helpen, zodat het jouw onderbewustzijn binnen komt.


Want natuurlijk weet je het allemaal wel, maar doordat het nog niet is doorgedrongen tot je onderbewustzijn, kun je het niet leven.

Een zeer krachtig inspirerende dag dat zijn sporen nalaat! 

Heel openend, zacht en sterk!

Peter

Tijdens dit online event ga je het volgende ervaren: 

 • Je gaat ervaren dat je niet de enige bent die stoeit met een aantal dingen.
 • Je gaat lachen om de die kwek in je hoofd in plaats van dat je je er door laat leiden, waardoor je niet doet wat je te doen hebt.
 • Je gaat je grenzen stellen omdat je dat waard bent. Dus 'nee lieverd, ik kan je nu niet helpen', in plaats van 'Ja hoor, ik kom eraan' terwijl je eigenlijk heulemaal geen tijd noch ruimte hebt voor die ander.
 • Je gaat afscheid nemen van je comfortzone. Gewoon omdat het leven dat van je vraagt, en de de stappen wílt zetten. En die kriebels.. ach dat zijn gewoon heerlijke champagne kriebels!
 • Weg met het je best doen om maar gezien te worden. Jij doet wat voor jou goed voelt.
 • Een pijntje hier en een verdrietje daar, ze lossen op. En dan komt het vette genieten. Het genieten met elkaar. Alsof we één grote familie zijn. Die warmte, die liefde, ohhhh die dendert zo dwars door al die pijnlijke ego lagen, waardoor dat oude direct wordt getransformeerd.

Ik heb dit event gevolgd en vond het super interessant! Sinds die dag merk ik dat ik ook een betere verbinding heb met mezelf. Dankjewel daarvoor! 

Heidi

Wie doen er mee met dit online event?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Mary van 82 jaar kijkt stoer naar haar laptoppie, maar ook Peter van 18 jaar laat zijn computergames eventjes voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook vrachtwagenchauffeur Leo en Maaike die thee serveert in het bejaardentehuis zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten en ja, dat gaat ook online.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Het event was fantastisch 🙏 Ik ben erg onder de indruk van wat ik heb mogen ervaren, het ochtend gedeelte, het dansen, de meditaties (en dan vooral de afsluitende meditatie) echt geweldig! Overweldigend zou ik bijna zeggen.

Heel erg bedankt voor deze dag, voor mij persoonlijk was het een geschenk op het juiste moment🥰

Tina

Veelgestelde vragen over dit Online Event

Moet je grote problemen hebben?

Nee echt niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n online event gaat ontdekken, dan kan dat zo'n vrijheid geven. Je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet een en al ellende zo'n event?

Het is diepgaand en tegelijkertijd heel luchtig. Het werken vanuit deze paradox is mijn kwaliteit. Ik ben ooit bijna van mijn stoel gevallen van het lachen. Dus lachen hoort erbij. Tegelijkertijd ga je ervaren dat zo'n groep een warm bad is, jawel... zelfs online! Daar word je blij van.

Heb je er wel wat aan?

Een online event werkt heel sterk door en kan je leven werkelijk veranderen. Ik zie bij webinars wat er in één uur online al kan veranderen. Dit is nog dus zes keer zoveel. Je krijgt er echt een boost van.

Zit ik dan de hele dag saai naar een beeldscherm te turen?

Nee, je zit echt niet de hele dag alleen passief te luisteren. Je krijgt opdrachten, we zullen meditaties doen en we gaan bewegen. We gaan dus ál je cellen activeren.

De events zijn heel interessant en geven duidelijk aan waar het om gaat, de afwisseling er in is ook goed om de focus te houden.

Hilde

Voel jij je aangesproken?

Is het NU het moment om een stap te zetten,
meld je dan gewoon aan.
Om de drempel te verlagen is dit een aanbieding waar je eigenlijk alleen nog maar 'Ja' tegen kunt zeggen.
Dus... zeg jij 'Ja' tegen jouw verlangen naar een lichter leven? 


Na aanmelding ontvang je alles wat je voor dit event moet weten in je mailbox en kun je direct starten.


Geen € 97,- maar slechts € 37,-

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Mijn allergrootste dank voor dit online event. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit, kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW, WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid, wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma  voor jou, voor wie en hoe en wat je bent.
 Ik verheug mij nu al op het volgende online event.

Marcella

Dit online event was wederom magisch! Ik heb opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!

Floor