Online Power Training - Jij bent liefde❀

De liefde waar je zo naar hebt gezocht...

We beginnen met een aantal reacties op deze Power Training

Reactie van Ingrid

Er gebeuren mooie dingen als je van jezelf leert te houden. Mijn eigenwaarde groeit met de dag en Ik ben trots op mezelf dat ik het ben aangegaan. Mezelf ontmoeten en omhelzen met alles wat is. 

Reactie van Whitney

Mahatma maakt haar belofte waar.

Ik heb al veel opleidingen en cursussen gedaan maar dit integreert in mijn hele lijf en leven.

Reactie van Mary

 Ik kom een vakantie foto van mijzelf tegen. Voor het eerst in tijden kijk ik naar mezelf op een waardige manier.  Voor het eerst vind ik mezelf  leuk/mooi op de foto. Deze training doet veel met mij.

De waarheid is dat jij liefde bent

Ik leg het je hiernaast in deze video uit.

Leef jouw essentie! Jouw liefde...

Als je leeft vanuit je programmering ...

  1. Dan ben je niet Jezelf. Je kunt dan soms zo lekker tegen je partner, moeder of kind tekeer gaan, terwijl je zo niet wilt zijn.
  2. Dan verlang je naar meer geld of meer succes, maar ja... iets in jou weet dan niet dat jij dat waard bent en dat geld en succes ook liefde zijn. Dat is dan zichtbaar op je bankrekening. Zucht.
  3. Dan ga je op je tenen door het leven.  Super vermoeiend. Omdat jij denkt dat je je best moet doen om goed te zijn.
  4. Dan kan het leven soms best wel OVER-leven zijn en zo alleen.

Wat ben ik gegroeid en wat een rust, vrede en vrijheid is er nu in mij.

Arno

Tranformatie Training
Lieve Mahatma samen met mijn tas koffie hoor je nu bij mijn ochtenritueel. De eerste lessen had ik zoiets van wie is er nu zo goed gezind in de morning. Schande. De lessen waar ik het minste zin in had hebben mij het meeste geleerd. Nu zing ik samen met jouw elke ochtend mee nieuwe dag nieuwe kansen πŸ˜
Ik kijk er al naar uit wat de derde maand gaat brengen. Wereld pas maar op want ik kom er aan πŸ’ž
Lieselotte

Ik weet nog goed hoe ik altijd dacht dat ik mijn best moest doen...

Ik deed mijn best om lief en aardig gevonden te worden. Ik deed mijn best  om geld te verdienen. Het was zó vermoeiend. Mijn passie leven en werken waren toen nog  twee verschillende dingen. 


Ik werk nu nog steeds best wel veel uurtjes, want ik vind het gewoon heerlijk om mensen te inspireren, om te schrijven en mensen bewust te maken van hun mogelijkheden. Het verschil met vroeger is echter dat er toen inspanning en stress op zaten. 


Dat gevoel dat ik niet goed genoeg was, gecombineerd met de angst voor het tekort waren vaak mijn leidraad. Van die angst en oude overtuigingen heb ik inmiddels afscheid genomen.

Ik ben er nu totaal van doordrongen dat wij mensen LIEFDE zijn en dat geld ook Liefde is. En dit te weten zorgde ervoor dat er daardoor veel meer inkomsten zijn gekomen. Ik weet dat wat ik kan, jij dat ook kunt doen.

Dat wat ik heb geleerd kan ook werken voor jou, want het zijn de universele wetten die ik heb toegepast.

Goedemorgen Sunshine! Video dag 18: Blij met mij! Het is net half 7 geweest en ik lig al in een deuk met je. Hoe je ten tonele verschijnt geweldig 🀩. Maar hoe je het podium weer verlaat is DE BOM! πŸ˜‚πŸ˜‚Thnx for making me laugh out loud this early! Supermooie start van de dag! En ja er verschuift heel heel veel! Dankje πŸ™πŸ» Geniet van deze mooie dag en tot strakkies bij de masterclass! 😘
Marise

Ook het online event ♥Jij bent Liefde♥ 

is een onderdeel van deze training

Hoe ziet jouw leven eruit als jij doordrongen bent dat jij liefde bent? Dan...

  • Dan voel je je verbonden met liefde en gedragen door het leven zelf.
  • Dan sta je met ontspanning en innerlijke rust in het leven.
  • Dan ben je succesvol in hetgeen je doet en stroomt het geld naar je toe.
  • Dan leef je je vanuit jouw essentie.

Tijdens deze Transformatie Training helpt Mahatma je om met liefdevolle ogen eens goed naar jezelf te gaan kijken, naar wie je werkelijk bent en welke patronen je onbewust geleefd hebt.
Een enorme aanrader voor wie zich meer door Liefde en Waarheid wil

laten leiden. Ik ben er super blij mee; zachter voor mezelf geworden en meer zelfvertrouwen ontwikkelt.

Wilja

Als je leeft vanuit jouw Liefde dan ben je een inspirator voor anderen!

Is deze Online Transformatie  Training 'Jij bent Liefde' iets voor jou?

Met deze Online Transformatie Training ♥ Jij bent Liefde♥ geef je jezelf het grootste geschenk dat je je zelf kunt geven. Je komt in contact met jouw essentie en gaat ontdekken dat jij werkelijk liefde bent. Dat heeft invloed op alle lagen van je Zijn en direct ook een invloed op jouw leven. 


Je reageert niet meer als een bommetje of een muisje, maar je weet wie je bent en je handelt vanuit Liefde. Je ziet ook veel meer liefde en krijgt natuurlijk veel meer liefde terug en dan hebben we het nog niet eens over het geld dat ook een stuk gemakkelijker naar je toe kan stromen. 

Door een event, de masterclasses en de Magic Boosts krijgen je cellen namelijk elke keer weer op verschillende manieren updates. Zo week ik je los uit je oude programmering, waardoor de sluiers die voor je ogen hangen, als het ware wegvallen. Hierdoor ga je jezelf ontdekken in jouw licht, waarheid en kracht. 


Één van de onderdelen van deze Online Transformatie Training ♥Jij bent Liefde ♥, zijn de Magic Boosts. Met een Magic Boost luister je simpelweg naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel jouw onderbewustzijn met een nieuwe energie binnendringt. Als je daar een aantal weken naar hebt geluisterd, kijk je met liefde en respect naar jezelf en anderen. Bizar dat het zo simpel werkt.

Ik ben liever voor mezelf, leg mijn latje niet meer te hoog, gun mezelf eens wat leuks of lekkers zonder schuldgevoel.
Ik zie nu beter wat ik niet meer hoef te geloven en keur mezelf eerder goed.
Dank je Mahatma

Simonne

Wat kost mij deze training

Er zijn twee opties:

Alleen de Online Power Training Jij bent Liefde

Voor de Online Power Training 'Jij bent Liefde' betaal jij niet de totale waarde van €267.

Jouw investering is slechts 147

De Online Lifechanger

De Online Power Training Jij bent Liefde is onderdeel van onze Jaartraining. Wil je echt een mega vette transformatie doormaken, doe dan een heel jaar mee! 

Je betaalt geen € 1906, maar slechts 1297

Voor nu wil ik je vanuit de grond van mijn hart bedanken voor de super-waardevolle cursus, Mahatma! Ik vind dat je de dingen precies bij (mijn) kern raakt en je ook de praktische tips, inzichten, handreikingen geeft die ik nodig had. De diepgang en de vele manieren om er mee bezig te zijn, zoals je ingesproken video's, de community en de meditaties, heb ik als bijzonder waardevol ervaren. 
Gerrie

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. Begin met je zelfbeeld verbeteren!

Om je een idee te geven: dit zijn de reacties van de afgelopen Power Training

De training Jij bent liefde heeft mij zoveel meer gebracht dan ik had durven dromen. 

Ik kan de liefde voor mezelf laten stromen. Ik ben veel zachter voor mezelf geworden. Ik heb plezier in en met mezelf. Heel bijzonder. Dank je wel lieve Mahatma voor deze fijne training. πŸ’žβ€οΈπŸ™ Ik zie uit naar de volgende maand!

Luca

Ik kan nog niet helemaal geloven wat er allemaal aan het verschuiven is!
En dat allemaal met de kracht van liefde!

 

Mensen waar ik voorheen moeite mee had die vertrekken vanzelf uit mijn leven. 

 

Ik ben veel krachtiger in mijn liefdevolle ik gaan staan. Het gebeurt gewoon.
Wanneer ik andere mensen zie of spreek, handel ik uit liefde.
Steeds wat dichterbij liefdevolle relaties. 

Het is magisch!

Glenn

Het online programma werkt bij mij heel erg  goed! Een paar jaar geleden kon ik alleen maar boos en nukkig zijn, en gemaakt vrolijk. Ik liep  alleen maar met vragen rond, waarin ik zo op slot mee zat, en er ook niet verder mee kwam. Door de online training voel ik echt dat ik dichter bij mezelf aan het komen ben, en dat de vragen die ik had, op zijn plaats beginnen te  vallen. Ik heb ook het idee dat ik in diepe lagen nu met mezelf bezig ben!   Het effect online komt sterk bij mij binnen, omdat ik iedere dag stapsgewijs  met een goede structuur even getriggerd word om naar mezelf te kijken, en dit dagelijks kan delen op de community. 

 

Deze community is een aparte website, waar mee je alleen met gelijkgestemde je verhalen met elkaar deelt onder het toeziend oog van het spirit coaching team.  Die houden alles een beetje in de gaten, en ook word je door hen gesteund als dit noodzakelijk is, zodat je niet verdwaalt in je proces.  

 

Ook zijn er bij elk cluster elke maand 3 zoom live meetings, waardoor er ook even in groepsverband face to face zoom contact is. Daar wordt het een en ander uitgelegd, en deel je dan in aparte meetings rooms het onderwerp van die maand met elkaar, dat zorgt voor diepere verbinding  met de groep. Het  traject wekt bij mij een gevoel op dat je er niet helemaal alleen voor staat.

Rachel
Wanneer ik nu in de spiegel kijk, herken ik eindelijk mezelf. Dankjewel, Mahatma!
Kirsten

 Voor mij is er echt iets verschoven. Jammer dat het nu al het laatste filmpje is... gelukkig stopt het niet en ga ik de komende maanden verder. M'n hart is al wat zachter geworden en ik ben milder naar mezelf en naar anderen. Ik zeg wat ik te zeggen heb en dat levert positieve reacties op! Ik word veel meer gezien en gehoord!
Dank aan iedereen voor jullie verhalen en reacties!πŸ™ Ik kijk uit naar het vervolg!

Veerle

 Wat een mooie training. Ik heb in mijn leven nog nooit zo depressief gevoeld als het afgelopen jaar. Wel in de overtuiging om nu ‘once in a lifetime’ die oude rommel op te ruimen. Als ik die keuze niet had gemaakt dan had ik waarschijnlijk een ander regulier traject gevolgd met medicijnen oid wat ik niet wilde. En jij kwam op het juiste moment en jij geeft een flinke zet in de juiste richting. Met liefde, humor en gekheid maar wel fff erdoorheen prikken. Au en bedankt, het is zoveel waard! Thanks! liefs Astrid 🧚🏻‍β™€οΈπŸ˜˜

Astrid

Vanochtend keek ik naar mezelf in de spiegel. En voor het eerst in jaren herkende ik mezelf. Ik keek naar mijn gezicht, en zag daarin een oudere versie van het kind dat ik ooit was. Ik ben zo dankbaar. Ik had nooit verwacht dat er op zo'n korte tijd iets kon verschuiven. En dat doet het wel.
En de tijd is er rijp voor. Je moet er klaar voor zijn. En dit kwam op mijn pad toen ik er echt genoeg van had steeds voor die muur te blijven staan en mezelf het leven te onthouden wat ik verdien. Ik ben zo blij dat ik naar mijn hart geluisterd heb! 

Katja
Holy moly wat een mooi proces, kan het niet vaak genoeg zeggen. De handvaten die je gaf Mahatma ben er zo dankbaar voorπŸ™πŸ’ Dit waren antwoorden waar ik al zolang naar opzoek was.
Caroline

Bij het zien van het filmpje was mijn eerste gevoel :NEE ik wil nog niet dat het voorbij is 😳 Gelukkig heb ik voor de hele power training gekozen. Zo blij πŸ€— Ik heb echt stappen gezet. Fijn dat ik je nog niet hoef los te laten Mahatma. Misschien doe ik dat wel nooit meer πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ™

Karin
Oh wat word ik toch steeds zo blij van die video's. Als ik die vrolijkheid zie dan besef ik iedere keer: dat is het. Zo horen we in het leven te staan. Ik heb zoveel uit dit traject gehaald. Ik voel dat mijn hart veel meer open staat voor alles. Ik voel het aan de constante kriebeltjes in mijn hart van al die nieuwe ervaringen
Lieselotte
Wat ben ik dankbaar dat ik de stap heb durven zetten voor deze training. Dat ik naar mijn hart durfde te luisteren. Ik ervaar dat ik aardiger, zachter voor mezelf ben, sinds ik hiermee gestart ben. En wat een mooie inzichten. Ik leer veel over mezelf. Ik ben dankbaar voor deze reis die ik samen met jullie mag maken.  
Katja
Ik ben ook ontzettend blij dat ik voor deze training gekozen heb en er is al zoveel veranderd in mij in deze maand. Ik ben heel benieuwd naar de rest in de komende 5 maanden.
Paula
De verschuiving, die ik opmerk bij mij is, dat ik nu heel bewust, dat wat ik zelf zo gemist heb of mezelf weinig gegeven heb (complimenten, het gevoel dat ik er toe doe, mezelf gehoord en gezien voelen, dat ik waardevol ben) nu aan anderen geef...op mijn werk bijvoorbeeld...ik sta soms versteld van welke aardige en mooie woorden uit mijn mond komen óf op schrift πŸ₯° én welgemeend natuurlijk! Dàt geeft een heel warm gevoel én maakt t voor iedereen een stukje mooier πŸ™πŸ’ž
Diana

Wat een verschil mag ik al merken ten opzichte van een maand geleden. Ik voel me blij, het stoort me steeds minder dat ik altijd alleen ben.
Ik geef mezelf een dikke 10 voor het in eerste instantie gekozen te hebben om dit te gaan volgen. Wat een mega geschenk voor mezelf.
Ik ben volop bezig met het doorgeven van het nieuwe adres voor de administratie van mijn zoon.
Ik kan mezelf steeds goedkeuren en als ik dat doe, doen de anderen dat ook, zonder gedoe. Een hele fijne ervaring, waar ik nog wel meer van wil.

Katrien

Na deze training word ik steeds zachter voor mezelf.
 Ik heb geleerd dat mezelf waarderen en lief zijn voor mezelf dingen zijn die ik mag doen,  ongeacht ‘fouten’ die ik maak in het dagelijks leven.


Ik voel steeds meer ruimte in mij,  om te kiezen voor geluk, in plaats van dat mijn emoties me volledig overnemen.


 Mahatma neemt je hierin stapje voor stapje mee. Het is echt niet altijd makkelijk om

naar jezelf te kijken, maar als je de stap neemt, levert het je heel veel op!


 Hierbij ontvang je veel warmte, begrip en duwtjes in de goede richting van Mahatma
 en de andere ‘power-trainers’. Hierdoor sta je er niet alleen in.


Vooral ook jongere mensen raad ik aan om eens een training te volgen! Het biedt echt een houvast om  relaxter met heftige emoties of gedachten om te gaan. Ik heb steeds meer het gevoel dat ik waardevol ben, met alles wat ik heb/ben!


Tot slot is Mahatma zeer kundig en

empathisch en omdat zij zoveel heeft meegemaakt, kan ze je echt begrijpen. Doen!

 Maaike – 25 jaar

Dankbaar kijk ik terug op deze training. Dagen van denken, voelen, herprogrammeren en bewust naar me zelf kijken. Beetje bij beetje voel ik me prettiger met me zelf en heb ik mijn grenzen durven verleggen. Ik heb gesolliciteerd voor een baan, waarvan ik eerst dacht dat die te hoog gegrepen zou zijn voor mij. Dankzij deze training opnieuw voor mezelf gekozen en mijn hart gevolgdπŸ’ž Heerlijk om in mezelf te mogen geloven. Ik had niet durven dromen dat ik nu hier zou staan.

Dank je wel lieve Mahatma 😘

Cor

Ook ik ben blij met de training en ik ben ook blij dat ik voor de 6 maanden gekozen heb.

Ik voel me rustiger en kijk er naar uit elke dag weer. Ik hou van je filmpjes en de manier waarop je ons ook persoonlijk helpt op de community of de masterclass. 

πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

 

Nathalie
loslaten
Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik heel soms dacht van joh, die mensen zijn wel héél enthousiast. Ik bedoel, ik vind je manier van doen fijn en je spreekt me aan, anders was ik natuurlijk überhaupt nooit aan de training begonnen, maar nou ja, je kunt ook overdrijven dacht ik πŸ™ˆ .


Maar ik loop ernstig risico net zo lyrisch te worden πŸ˜ Je weet zo ontzettend goed de juiste snaar te raken en je voelt zo goed aan wat elk van ons nodig heeft! Dat ik zo enthousiast kan raken van iets waarbij af en toe ook zo'n intensieve pijn omhoog komt, haha.


Ik durf het bijna niet te zeggen, maar kom maar op met de rest!
Anne
Super bedankt @mahatma-revier voor de afgelopen maanden, voor mij is de grootste winst dat ik pijn en verdriet toe kan laten en dat voelt zo vrij. Mijn eerste reactie is nog steeds om het weg te duwen, maar kan er nu bewust voor kiezen om het te voelen. De angst, waardoor ik er zo lang mee heb gevochten is in ieder geval weg, daar ben ik heel blij mee. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat er nog gaat komen!
Paula
Als je loslaat krijg je vrijheid

Dankjewel voor de dagelijkse liefdevolle lessen en inzichten in liefde.

Ik voel mij blij en opgeruimd. Mijn hart staat zo veel meer open.

Perlita

Deze training was een cadeautje, veel inzichten gekregen. Ik voel me veel rustiger, ervaar de wereld anders en mijn omgeving reageert mee. Heel er waardevol. Morgen de masterclass.
Bedankt community geboortes voor jullie verhalen, openheid en reacties, in liefde en lichtπŸ’šβœ¨

 

Willemien

Een hele mooie waardevolle training. In mijn achterhoofd onthoud ik de woorden” wat zou liefde doen”  Dat gaat mij zeker verder helpen. Fijn dat ik lekker vanalles van mij heb kunnen afschudden. Geld was ook een belangrijk onderwerp voor mij, en heb overvloed ervaren, en ik hoop dat mijn wens van financieel echt onafhankelijk worden, dat dit naar mij toe mag stromen. 

 

Rachel
loslaten mag

Goedemorgen lieve Mahatma,

Het was weer een hele inspirerende training, dank daarvoor.

Ik heb positief leren kijken naar de levens van mijn kinderen. Ik heb nu een baan waar ik veel liefde in kwijt kan, zodat ik met plezier naar m'n werk ga.

Heel veel liefs en dank voor het zichtbaar maken van de richting waarheen ik mag gaan...

Eileen

Ik zie elke morgen zo uit naar de opdracht van de dag. Ik ben zo blij dat ik het mezelf gun om de hele Mega Transformatie training te volgen. Groter kado bestaat er niet op dit moment.

In deze training ben ik weer een beetje dichtbij mezelf gekomen. Zo waardevol om te voelen en te realiseren dat ik er toe doe.


Dank je wel lieve Mahatma πŸ™πŸ™ ik zie uit naar de volgende training β€οΈπŸ˜˜

 

Karin
Goedemorgen, wat jammer he dat dit onze laatste dag is! Ik keek er echt naar uit om elke dag een opdracht te krijgen en zo mezelf weer verder te ont - wikkelen.
Dank je wel lieve Mahatma voor alle inzichten, jouw inzet en jouw liefdevolle woorden. Je bent een schat❀️
Dank je wel alle lieverds op deze community! Jullie reacties waren waardevol en liefdevol.πŸ’πŸ’«πŸ§š‍β™‚οΈπŸ•―οΈπŸŒΉ
Annemiek
Dankjewel lieve Mahatma voor alle liefde en warme energie die jij zo helder weet over te brengen en voor het delen van jouw dagelijkse wijsheid.


Door de opdrachten en het fijne samenzijn op de community weet ik wat ik los mag laten zodat het kan gaan stromen.


Dankzij jou kan en mag ik steeds verder zakken in vertrouwen in het leven en de liefde β€οΈ Dag lieve allemaal! Blijf stralen πŸ˜˜
Marielle
♥. Mahatma opent harten en als ze gebroken zijn plakt ze de boel weer aan elkaar!
Marise
loslaten geeft vrijheid

Ik ben blij dat ik mezelf deze training heb gegund en dat ik het durfde om hiermee aan de slag te gaan.
Dank je wel Mahatma voor alle wijze lessen en je bent zo lief, iedereen vertrouwt je en je voelt de mensen zo goed aan. GEWELDIG!!

 

Kiki
Alleen maar dankbaarheid voor wat het leven is, ik ga steeds meer mijn leven beleven. Er gebeuren deze week wonderlijke dingen, zoveel erkenning komt er naar mij toe. Veel liefs voor jullie allemaal.
Jeanette
Dank je wel Mahatma! Jij mag zeker 2 zinnen op de site plaatsen. :-) En dank je wel voor de tip. Heel fijn. Ik word in november 50 en dan ligt dit allemaal achter mij en geef ik een groot feest, omdat ik het waard ben, naar snak en heel veel zin heb om het leven weer eens te vieren :-) Daar ga ik voor en dat verdien ik. Zo is het
Saskia
Wat een verschil heeft deze training gemaakt. Door mijn hart te voelen en liefde te voelen is het gewoon gaan stromen en lijken zoveel kopzorgen weggevallen te zijn en is er ineens vertrouwen πŸ§‘πŸ’š. 


Ook mijn relatie met andere mensen is veranderd. Ik kan ze nu meer echt zien doordat ik bij mezelf ben en vanuit mijn hart ja of nee kan zeggen. Ik hoef me dus niet meer te verdedigen en er is gewoon een ommekeer. Ik hoef niet mijn best te doen dat de ander me leuk vindt. Het ontstaat vanzelf of niet omdat ik mezelf ben.
Marieke
Wat een FANTASTISCH mooi blok “Jij bent liefde”. Er is zo ongelofelijk veel verschoven deze maand. Ik ben liefdevoller en ik zie mijzelf zienderogen verzachten naar anderen EN naar mijzelf. De liefde stroomt en ik kan in zachtheid mijn grenzen aangeven. Deze cursus in 1 woord WAUWWWW! Ben er zo blij mee! Met Mahatma en de mede Mahatma’s. Heel veel licht, liefde, geluk en alle goeds voor iedereen!
Marise
Loslaten geeft vrijjheid
Dankjewel Mahatma voor weer een nieuwe maand vol inzichten!
Voor ons het iedere dag helpen herinneren dat wij liefde zijn en wij onszelf om die reden ook liefdevol mogen behandelen. Voor het laten smelten van de hardheid in onszelf. Voor het ons laten inzien  en mogen loslaten van onze vastzittende en beperkende patronen, gedachten en overtuigingen. Heel fijn om hier zo intensief mee bezig te mogen zijn met een fijne club mensen op de community. πŸ’—πŸ€πŸ˜˜
Inge
Lieve mahatma,


Ik wil je ook bedanken voor alles wat er in mijn leven veranderd is door deze cursus. Ik ben veel zachter geworden. Mijn harde pantser is verdwenen en ik kan de wereld echt bekijken door de ogen van een kind. Heerlijk. Er is zoveel rust in mij. Ik moet me niet meer bewijzen naar de buitenwereld, ik vergelijk me niet meer met anderen....


Doordat ik liefdevoller ben ervaar ik ook een enorme kracht in mij, die me veel weerbaarder maakt voor alle veranderingen rondom mij heen. Mijn relaties met ouders, familie, collega's zijn helemaal getransformeerd. Ik neem mijn ruimte in en ben zichtbaar geworden. Ik weet wat ik wil. Mijn leven heeft focus gekregen en een doel.
Lieselotte
arrow_drop_up arrow_drop_down