arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Power Training 

LOSLATEN

Laten we beginnen met wat reacties van de online training

Loslaten, dat een onderdeel is van deze Powertraining

Reactie van Stefanie

Ik ben rustiger en minder bang...
Ik doe nu wat goed voelt.

Loslaten is belangrijk geworden voor mij.

Ik vecht minder en laat meer toe.

Reactie van Sylvia

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! Het loslaten gaat zo gemakkelijk.  Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel! Ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Reactie van Mary

Ik ben zo blij met deze training van loslaten, want er is er veel aan het veranderen.
Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊
Wat ik bij jou heb gedaan is de beste investering ooit!
Jan Peter

Ik daag je uit om lekker mee te doen...

De methode 'Loslaten' als je huis-, tuin- en keukentool op zak. Hoe gaaf is dat? Waar je ook maar gaat en staat en wat je ook voor ongein tegenkomt in het leven, jij laat simpelweg los. 

Weet je wel hoe je moet loslaten, maar lukt het maar niet echt...

Dan...

 • Zit je te stoeien met angsten en onzekerheden en vind je het leven een heftig gebeuren, in plaats van dat je geniet van de schone lucht, de rust op de wegen en het zonnetje dat gewoon lekker schijnt.

 • Dan geloof je al je eigen bullshit; die onzin waar je mee bent opgegroeid, in plaats van dat je ziet hoe goed en krachtig je bent.  

 • Dan hou je je sneller klein en laat je je niet echt horen. Jouw werkgever of kind of partner stelt eisen aan je, waar je gewoon niet aan kùnt voldoen.

  Hij blaast jou in je nek en jij kijkt met grote ogen en een ingehouden adem naar hem  in plaats van dat je hem rustig effe uitlegt dat hij op Trump lijkt en dat zijn eisen niet reëel zijn in deze tijd. En ja, soms is het een vrouwelijke Trumpclone.

Ook het online event Loslaten is een onderdeel van deze training

Dit online event Loslaten heeft mij het inzicht gegeven dat ik het vechten echt los mag laten. Dat geeft rust, ruimte en vrijheid.

Ook merk ik dat ik meer in balans sta en loop en dat ik mijn rug niet meer recht (hoef te) hou(den)! Ik kan weer ontspannen zitten, lopen en staan. Ben meer in balans dus. 

Da's een mooi voorbeeld van innerlijke vrijheid en ruimte die ik nu na het event ervaar, dacht ik zo.  

Cisca

Mijn leven is altijd zo leuk geweest als nu. Haha 🤣... echt niet.

Al meer dan 20 jaar begeleid ik mensen naar een leven met meer geluk en vervulling. Dit begeleiden doe ik op allerlei manieren. Met Lifechanger jaartrainingen, online trainingen en ook door deze Online Power Training.


Mijn leven heeft er niet altijd zo goed uitgezien zoals dat het nu doet. Ik kwam op de eerste dag van mijn leven namelijk al terecht in een kindertehuis. Dat was het begin van mijn ellendige jeugd. Toen ik 18 jaar was, ben ik het huis uitgegaan en was het drama van mijn jeugd voorbij. Dacht ik... maar die ervaringen van vroeger nam ik wel met mij mee. Daardoor zat ik continue op een overlevingsstand.  Ik liep rond met gedachtes dat ik niet goed genoeg was, niet mooi genoeg was en niet slim genoeg was. 


Om die onzin gedachtes en andere zooi los te laten ben ik gedurende vijf jaren, vijf á zes keer per jaar naar Sedona (USA) gereisd, om daar te leren loslaten. Dat ik voor zoiets simpels (want in wezen is dat het wel) toch zo vaak daarheen ben gevlogen!  Maar elke keer kreeg ik meer vrijheid, meer genieten en meer eigenwaarde. Dat was mij alles waard!


Inmiddels ben ik een super dankbaar en blij mens en inspireer ik duizenden mensen. Ik heb vijf boeken geschreven en ben al jaren heel gelukkig met mijn huidige partner.  

Ik was bij dit online event en het was wederom magisch! Weer heb ik opnieuw dingen geleerd om mijn leven NOG aangenamer te maken!

Warme groet, Floor

Ik heb de Online Training Loslaten al gevolgd.

Mooi, dan heb je al een basis en je krijgt jouw investering trouwens terug als tegoedbon. Deze kun je bij een volgende bestelling gebruiken.   


De Online Power Training Loslaten gaat een stap dieper. Ik ga je nu helpen dit echt in je dagelijkse leven toe te passen en zo word je een pro in het loslaten.  


Elke uitdaging die dan nog op je pad komt is geen obstakel meer, want jij kiest keer op keer weer voor vrijheid.

Na het online event Loslaten:
Wat was dit online event geweldig: de manier waarop je het brengt is gewoon top
en de tips die je geeft super waardevol.  

Carine

Hoe ziet jouw leven eruit als je echt leert los laten?

 • Oh, die triggers komen af en toe nog wel effe naar boven hoor, die triggers die je zo goed kent.

  Het niet gezien worden, het gevoel je best te moeten doen, het gevoel van tekort. Maaarrrr... je herkent ze en ertegen vechten is geen optie meer, want jij laat het simpelweg los. Dat is toch een portie lekkurrr.

 • Af en toe krabbel je je verbaasd over je eigen koppie want dan ga je merken dat je wel gezien wordt. Dat er wel van je gehouden wordt. Bizar toch?
   
 • De wereld staat op zijn kop, maar jouw koppie zit lekker rustig op je romp, want jij bent niet meer gek te krijgen. Je ziet wat er is, en blijft in je eigen rust. 
Ik heb zo genoten van jouw humor. Dat is echt heerlijk. En dan die kwekkers, hoe je daar mee omgaat. Geweldig hahahaha. Wat heb ik veel gelachen, maar dat niet alleen, ik heb ook meegevoeld met de anderen waar je mee aan het werk was...

Het was super.

Trudy

Je zal er maar last van hebben...

 1. Van die gekte van de wereld. De angst die aangewakkerd wordt door de beelden op tv.
   
 2. Van dat eeuwigdurende gevoel van tekort. Tekort aan liefde, warmte, succes en niet te vergeten het geld op de bank.

  Het erge is dat er misschien wel meer dan genoeg is van dat spul, maar dat jij dat nog steeds niet kan voelen. Hoeveel er ook is, jij zit heerlijk te zwelgen in je tekort.

Gelukkig kunnen we alles veranderen.
Als je je mindset verandert,

ga je het leven leiden zoals het is bedoeld.

Na het online event Loslaten:

Door dit event heb ik het inzicht gekregen, dat mijn gezin het belangrijkste is. 

Dat geeft mij een heel bevrijdend en goed gevoel.

Stef

Ik ga je begeleiden naar een leven met innerlijke Vrijheid...

 • In deze Online Power Training Loslaten, die een onderdeel is van de Online Power Boost Training, neem ik je mee naar meer Innerlijke Vrijheid.

 • Jij gaat Jezelf in jouw Waarheid en Licht zien.

 • Jij herkent de triggers en laat je niet meer gek er door maken.

 Na het online event Loslaten:
Het was zo een fijne dag. Er gebeurde  zoveel in mijn lijf en in mijn gedachtes. Emoties kwamen los. Nu voel ik mij een stuk lichter dan gisteren. Het is fijn om aan de hand van jouw praten gewezen te worden op mijn onbewuste processen.  Ik mag gezien worden en hoef me niet meer te verbergen. 

Saskia

Wat levert deze Online Power Training  Loslaten je op?

 • Die patronen waar je eerder zo'n last van had, een chocolaatje teveel, een wijntje teveel en het je niet durven te uiten, zijn voorbij. Dat heb je namelijk los gelaten.

 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  

Na het online event Loslaten:
Mijn kwekker vindt het niet leuk dat ik dit ga typen, maar ik heb het inzicht gekregen dat ik een powervrouw ben en dat ik daar geen enkele seconde meer aan hoef te twijfelen.

Bye bye lieve kwekker ik hou van je maar ik laat je los in liefde. 

Ilknur

Is deze Online Power Training Loslaten iets voor jou?

Met deze Online Power Training Loslaten krijg je een tool in handen die je de rest van je leven kunt gebruiken. Dat niet alleen... door de dingen waar je last van hebt los te laten, krijg je ook direct meer innerlijke vrijheid en rust in je hoofd. Ook de oude onverwerkte emoties die jij zo goed kent vanuit je jeugd, kun je met deze tool transformeren. Daarmee kunnen lichamelijke klachten verminderen, of zelfs geheel verdwijnen. Ik spreek uit eigen ervaring. Door dit transformeren verandert jouw energie en van daaruit krijg je nieuwe kansen en ga je mogelijkheden zien, die eerder niet in jouw blikbeeld waren.  

Loslaten kan moeiteloos gaan. Één van de tools van deze online Power Training is simpelweg luisteren naar mijn stem, die ongemerkt en heel subtiel binnendringt bij jouw onderbewustzijn. Opeens merk je dan, dat waar je eerder zo'n moeite mee had, jou heeft losgelaten. Het valt gewoon weg. Bizar toch. 

Na het online event Loslaten: Ik laat alle gedachten die me weerhouden om iets te doen wat ik graag doe, nu los. 

Ik voel mij hierdoor  VRIJ!" wat een opluchting ! 

Simonne

Wat houdt deze Online Power Training Loslaten in:

 • Als start sturen we je het online event Loslaten in verschillende delen. Hierin neem ik je mee naar de essentie van het loslaten. Je ziet mij met mensen werken en zo dendert deze methode zachtjes je cellen binnen.
 • Je komt bij ons op de Spirit Community in de groep 'Online Power Training Loslaten'. Daar ga je delen wat je tegenkomt en helpen jullie elkaar verder.

 • Je ontvangt de Online Training Loslaten als extra ondersteuning. (Heb je deze al gevolgd, dan ga je hem nog een keer volgen, zodat het nog dieper bij je binnen kan komen).

 • Je ontvangt de Magic Boosts over Loslaten. Je luistert er dagelijks naar en de zooi waar je mee stoeit laat jou los. Zomaar, vanzelluf.

 • Één keer in de week (dus in totaal 4 keer) doe je mee met (of kijk je naar de replay van), een Power Masterclass over loslaten. Daarin kijken we naar jouw uitdagingen op het gebied van loslaten. En wat de Foek, die uitdagingen gaan we gewoon loslaten.

  Van alles wordt een replay gemaakt en kun je elke keer weer terug kijken zodat de informatie dieper en dieper bij je binnenkomt.

 • Dit alles gaat er voor zorgen dat je blij wordt met jouzelf en met jouw leven.

  Totale waarde is € 397. Maar in deze tijd betaal jij slechts € 147
Dit was de beste investering in mijzelf. Op gebied van geluk in relaties in familiebanden en de liefde, werk en financiën, is mijn wereld blijvend en positief veranderd, waarvoor ik Mahatma meer dan dankbaar ben!

Agnes

Tegoedbonnen voor gevolgde onderdelen

Je ontvangt een tegoedbon voor gevolgde onderdelen. Deze tegoedbon mag je inleveren bij je volgende aankoop.

Stuur daarvoor een mail naar info@spirit-coaching.nl.


 • Heb je het event Loslaten gevolgd, dan ontvang je een tegoedbon voor jouw volledige investering, die je bij een volgende aankoop kunt gebruiken.

 • Heb je de online training Loslaten al gevolgd, dan ontvang je een tegoedbon voor jouw volledige investering, die je bij een volgende aankoop kunt gebruiken.

Mijn allergrootste dank voor het event Loslaten. Wat was het een magische dag. Ook al waren we apart thuis, toch voelde het voor mij dat we met z’n allen samen waren. Mahatma, jij hebt over jouw events gezegd dat er magische dingen gebeuren. En dat is ook zo , jij weet een verbinding en liefdevolle energie, positiviteit,kracht en warmte te creëren tijdens een online event. WOWWWW,WOWWW. Wat heb ik genoten, wat ben ik gegroeid ,wat heb ik kunnen loslaten. Chapeau, chapeau, chapeau lieve Mahatma en Marjon voor jullie, wie en hoe en wat jullie zijn.
Ik verheug mij nu al op het volgende online event.

Marcella

Wanneer begint deze online training?

Deze training begint NU. Jij meldt je aan en dan komt gelijk de eerste e-mail met algemene informatie.  Je ontvangt daarna een aantal dagen in diverse delen het  online event Loslaten, zodat je de informatie in stapjes tot je kunt nemen. 


Als je alle delen bekeken hebt, dan ga je door naar je eerste online masterclass. Deze masterclasses krijg je als een You Tube video bestand. Gevolgd door de 14 daagse online training 'Loslaten'. De masterclasses en de online trainingen wisselen elkaar dan af. 


Als toetje krijg je na ongeveer drie weken de Magic Boosts. 


Je gaat dus van de ene module als vanzelf door naar de volgende. 


Zo ben je dagelijks aan het loslaten en komt de materie steeds dieper bij je binnen. Na één maand is loslaten je tweede natuur geworden en laat je dat  waar je niet blij van wordt, moeiteloos los.

Weg met het getwijfel, meld je aan...

Ik hoor je al denken: 'Ben ik het wel waard? Gaat het ook voor mij werken?' Deze stemmetjes ken je wel. Hoe zou het voor je zijn als je deze ongein gelijk loslaat door je aan te melden?

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van, want dat is je intuïtie. 

Bij de Power Training 'Loslaten' ging er een wereld voor mij open; opeens had ik een simpele gouden tool in handen om talloze situaties, gevoelens en mindsets mee aan te pakken.
Susannah

Het event Loslaten heeft me geholpen een diep stuk pijn te transformeren. Helder en krachtig

reikt Mahatma diverse tools daarvoor aan. 

Wilja

Ik heb enorme stappen gezet door de Online Training Loslaten en heel veel bereikt. Ik ben nu lief voor mijzelf. Heb mijn relatie beëindigd en die beslissing alleen al is zo goed voor mij. Er gebeuren echte goede dingen nu. Ik ben je heel dankbaar.
Bettina

Nog niet overtuigd?

Lees dan eerst mijn blog over loslaten en beslis dan om mee te doen.