Reacties op:
Ontwaken in het Nu

Lees hier de reacties op dit boek

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.
loslaten mag

Heb je boek ontvangen, Super om in te lezen, kan het bijna niet meer weg leggen. DANK je bent geweldig.

Jan Pieter
Hi Mahatma, gisteren in één ruk je nieuwe boek uitgelezen en al wat filmpjes gekeken. Was erg leuk om te lezen over jouw weg en om een groot aantal van de personages te kennen die er in voorkomen. Vooral ook mooi om te lezen dat jij ook een gewoon mens bent die ook haar dingetjes tegenkomt en op mag lossen ❤
Jolanda
Ik ben je zo dankbaar dat ik mee mag gaan in je prachtige ervaring die je ons elke dag brengt. Een gevoel van rust, van loslaten van bevrijding omarmt me alle dagen wanneer ik naar je luister. 

Dit gevoel blijft ook voor de verdere dag en is geen illusie, het is werkelijkheid.
Dank hiervoor, je bent LIEFDE

Lieven
Tem je mind

Ik heb vandaag echt genoten van de replay van jou eerste en tweede voorleessessie. Ik lag nog in bed en zeker in deze barre tijden is het moeilijk voor mij om aan de dag beginnen.

Maar dank zij jouw heerlijke stem en jouw fijne manier van zijn, kon ik er toch een fijne dag van maken. Heel veel dank !

An
Als je loslaat krijg je vrijheid
Dank je wel voor je prachtige boek: “Ontwaken in het NU”. Iedere dag lees ik een hoofdstuk, waarbij ik tegelijkertijd via het voorleesfilmpje naar jouw stem luister. Als “toetje” bekijk ik de extra toegevoegde filmpjes (via QR code), waardoor alles nog meer tot leven komt. Jouw verhaal komt écht binnen en door de oefeningen in het boek, durf ik mijn gevoelens beter toe te laten en kijk ik met meer compassie naar mezelf en de ander, waardoor ik me beter voel. Ik word me steeds meer bewust van het Licht dat ik in Wezen ben. Ik verheug me al weer op het volgende hoofdstuk! 
Isette

Lieve Mahatma, 

Met heel veel plezier heb ik geluisterd naar jouw voorlezen uit je boek "Ontwaken in het NU".

Wat me raakt is jouw openheid, puurheid, spontaniteit, positiviteit, betrokkenheid bij iedereen, en de manier waarop je beschrijft hoe je door jouw processen heen bent gegaan. Je bent een prachtig voorbeeld voor mij en anderen, een mooi mens. Dank je wel!

Miranda

Het is bijzonder om jou zo open, met alle emoties die vrij komen, jouw verhaal te horen voorlezen. Ik wil je bedanken voor deze fijne momenten in deze lastige tijden. 

Inge
Ik vind het prettig om naar je te luisteren en op deze manier krijg ik elke dag een stukje meer inzicht in mezelf!
Marlies
Ik vind dit zo geweldig mooi en intens. Dankjewel Mahatma
Anna
Mahatma het was prachtig vanmiddag. ik vind de voorlees sessies een enorm cadeau! Dank, dank, dank
Erica
Dank je wel Mahatma, je raakt me. Kippenvel!
Nel

De voorbije 4 dagen heb ik mij er echt eens op toegelegd en heb ze uiteindelijk allemaal verslonden, zodat ik morgen de sessie eindelijk eens live kan meemaken. 

Ik vind het een ongelooflijk verhaal, heel mooi gebracht en het is ongelooflijk hoe jij dit proces hebt doorgemaakt en beleefd. Van een transformatie gesproken.

Wat een ongelooflijke vrouw ben jij (geworden).

Jij hebt enorm veel pijn gevoeld en ook toegelaten en er door gegaan. Soms zelfs ertegen gevochten. Maar jij bent er uiteindelijk meester over geworden. Knap gedaan.

Mia
 Ik ben in jouw boek gedoken. Wat raakt mij dit. Het geeft al wat inzicht in mijn eigen situatie😔. Het is zó fijn om daarnaast ook nog jouw stem te horen en je te horen voorlezen uit het boek.
Dat maakt het dat het dieper binnen komt . Heel graag bedankt hiervoor. ❤️🙏 liefs
Saskia

Heel veel dank voor je prachtige diep menselijke intens doorleefde verhaal, het raakt me tot in mijn ziel en insprireert me. Dank dank!!!

Mariet
Zo mooi om 't jou zelf te horen lezen!! zo herkenbaar!!
Anneke

Hey Mahatma, 

Het emotionele moment bij het voorlezen heeft een grote indruk gelaten.

En dit als eerste kennismaking met jou.

Prachtig moment om te mogen delen met jou. Dank je wel hiervoor. 

Stef

Het is een heel leuke variant op het zelf lezen, zalig om jouw stem, Mahatma te horen!

Je legt zoveel gevoel in het voorlezen dat het toch heel anders binnenkomt dan dat ik het zelf lees. Het is als het ware dat ik zelf mee in het verhaal zit!
Zeker een aanrader dus!

Kristel
Dat je je boek zelf voorleest, heeft echt toegevoegde waarde voor mij.
Sharon

Je woorden maken mij zacht en laten mij voelen dat het goed komt. Je mooie zware stem klinkt als muziek in mijn oren.

Mickey
Weet je dat het voorlezen zoveel krachtiger is dan zelf lezen. Het brengt me eigenlijk meteen naar de onderliggende emotie. Zoiets van knal van buiten naar binnen. Een pijl die mijn hart raakt en zuivert tegelijkertijd.
Anna

Heel veel dank voor wat je doet. Het doet mij zó goed!

Betty
Deze afgelopen weken met jouw voorleessessies hebben mij zo goed gedaan. Zoveel herkenning en troost. Dat ik er ook mag zijn met al mijn gevoelens. Doordat jij je zo kwetsbaar en open hebt opgesteld, durf ik dit ook van mijzelf te accepteren. Oud verdriet komt boven en mag er zijn. Dank, dank, dank.🤗
Marleen

Lieve Mahatma, dank, dank, dank voor alweer een magisch mooie, indrukwekkende voorlees sessie. Ik heb met je gehuild en ook de liefde gevoeld van jou en je moeder. Ik heb je boek al gelezen, maar wow wat komt het beter en dieper binnen doordat JIJ het voorleest en jij je gevoelens durft te tonen. Zo ontzettend mooi en zo ontzettend leerzaam voor mij. Het boek lezen geeft mij al heel veel gegeven, de voorlees sessie zijn '5 kersen op de taart'.

Marcella
Mahatma,het is boeiend, fijn , ondersteunend, ontspannend en leerrijk om naar je te luisteren.
Gerda
Dank voor de overvloed die je geeft. Ik geniet van je verhaal. Ik zie je en ik hoor je en daarmee zie en hoor ik mij ook. Dat lijkt hand in hand te gaan.

Door je ervaring en inzichten aan elkaar te koppelen ervaar ik het als levendig. En nog levendiger doordat je het zelf voorleest. Ik blijf nog even aan je lippen hangen.

Ine
Vandaag heb ik de replay gehoord van het laatste hoofdstuk van je eerste boek. Ik heb er zo van genoten. Ik merkte dat ik op geregelde tijd met een lachend gezicht aan de computer zat, terwijl jij voorlas. Zo zalig! Ook heb ik wel traantjes gelaten, want er waren echt wel ogenblikken bij, waarop dingen me heel erg raakten
Emmy
Vandaag heb ik de replay gehoord van het laatste hoofdstuk van je eerste boek. Ik heb er zo van genoten. Ik merkte dat ik op geregelde tijd met een lachend gezicht aan de computer zat, terwijl jij voorlas. Zo zalig! Ook heb ik wel traantjes gelaten, want er waren echt wel ogenblikken bij, waarop dingen me heel erg raakten
Emmy
Dank je wel en ook voor de voorlees sessies . Ik vind het gewoon zo prachtig als jij voorleest; het maakt me rustig en het maakt ook wel dingen in me los waarvan ik kan leren. Dank je.
Ingrid
Het is de eerste keer dat ik een luisterboek beluister en het doet zó veel met me, dat het qua beleving ver uitstijgt boven zelf lezen. Ik besef dat dit alles heeft te maken met jouw unieke stem en de doorleefdheid waarmee je je verhaal vertelt. Ongelooflijk indrukwekkend!
Jacqueline
Om naar jouw stem te luisteren is sowieso al een feestje, neem daar bij je humor et voila! Het boek deed mij zo helder inzien dat we, zodra we de verbinding met onszelf vergeten en kwijtraken, we in onze illusies en drama's gaan leven. Dank dank dank!
Loes
Ik luister nu al een tijdje naar je beide boeken.
Het feit dat je voorleest, is van onschatbare waarde. Jouw stem klinkt als een innerlijke stem en daardoor komt het ook echt binnen. En ik denk ook dat jouw warme moederlijke stem iets is dat mijn innerlijk kind ook deugd doet.
Soms zijn er zoveel wijsheden in enkele zinnen dat ik het enkele malen opnieuw op mij laat inwerken.
Dank voor: Je openheid. Je kwetsbaarheid. Je wijsheden. Het inzicht. Wat een mooi cadeau.
Anita
Wat heb ik veel geleerd over mezelf, er is me zoveel duidelijk geworden waarom ik zo reageer. Ik zie nu pas mijn eigen aandeel hier in. Ik heb veel los gelaten en voel me al een pak lichter.
Nancy
Echt zo mooi je voorlezen. Je raakt me echt zo diep. Dank voor alles wat je me geeft (en da's heel veel!)
Marise
Wat geniet ik van je voorlees momenten. Zo open, eerlijk, strijdster, jezelf herpakkend, optimistisch en positief. Zo herkenbaar. De momenten van totale ontreddering die je met ons deelt... Kwetsbaar tegelijk. Dank dank. Wat een mooie tijd om aan zelfreflexie, ontdekken en doorspitten te werken.
Marloes
Allereerst... je leest heerlijk voor 😌. Ik denk nog eens een stuk terug zal luisteren om daar nog eens over na te denken en jouw tips goed op te slaat m’n hoofd. Dus bij deze hartelijk dank en zal dit boek in de toekomst aan wat mensen als tip geven, zodat ze daar ook iets mee vooruit komen of herkenbare situaties voorbij zien komen.
Francien