GRATIS Webinar

 Het is tijd voor afscheid

9 maart 2023 om 14.00 uur.

Ik schrijf me in voor het 

GRATIS webinar
Het is tijd voor Afscheid

en krijg daarna ook nog leuke mails met vette tips. 

No opt-in form has been selected

Hoezo afscheid nemen?

Het is tijd voor een nieuwe fase in mijn leven. Ik kan er niet meer omheen. Of ik nu wil of niet, ik mag afscheid nemen.

Meer zeg ik er nu nog niet over. Zorg dat je bij het webinar bent, dan ben je de eerste die op de hoogte wordt gesteld.

Meld je nu aan voor dit webinar van donderdag 9 maart om 14.00 uur.

Het is helemaal gratis! Kun je er niet bij zijn, geen probleem, je krijgt een opname.

No opt-in form has been selected
Your information is safe with us

Wie ben ik?

Geboren in Heidelberg Duitsland verbleef ik  de eerste twee jaren van mijn leven in een kindertehuis vlak bij Amsterdam. Mijn jeugd was pijnlijk en vol afwijzing. Later in mijn leven ben ik 15 jaar volledig afgekeurd geweest. Ik had ME en kon niets meer.  Om die uitdagingen en de trauma's van mijn jeugd te overwinnen ben ik veel in de USA en India geweest en heb ik talloze opleidingen en trainingen gevolgd. 


Sinds 2000 werk ik als therapeut, coach en trainer. Inmiddels heb ik duizenden levens veranderd, twee bestsellers geschreven en diverse (e-)boeken. Reis met mij mee en verander ook jouw leven. Dat gun ik je.

Een paar reacties...

Hoe weet Mahatma toch zo moeiteloos en snel tot de kern door te dringen?

Mariska

Het was echt gezellig geweldig en (on)bewust diepgaand. 👍😊🥰🙏🍀.heerlijk!! 

Jeanet

Een warme, verruimende onderdompeling!

Hilde

Mahatma is met haar vrolijke wijsheid een voorbeeld voor mij en weet te raken en inzichten te brengen die heel helend werken. 

Corina

Was zeker fijn en weer stof tot nadenken en doorleven... Bedankt ook voor delen van jullie verbinding. Mede dankzij jouw inspiratie heeft onze relatie ook meer diepgang gekregen.

Eileen