Reacties op het boek 

'Bewustzijn met een Glimlach -

De Ibiza Vibe' 

van Mahatma Revier

Lees hier de reacties op dit boek

Of klik hier om terug te gaan naar de informatie pagina.

Dit boek heeft me bewust gemaakt van hoe ik weer open kan gaan staan voor anderen. Mijn muur afbreken en gaan leven.

Marjolein

Ik heb met zoveel plezier geluisterd naar jouw Ibiza-vibe. Wat een eer om zo voorgelezen te worden! Heerlijk! Ik hou sowieso al heel erg van lezen maar om dan voorgelezen te worden is wel heel speciaal. Ik heb er echt van genoten, een heerlijk moment van de dag. Ik genoot van jouw heerlijke authenticiteit met zijn vrolijkheid, kreeg een inkijk in de natuur en cultuur van Ibiza, kreeg tips voor restaurantjes en andere leuke activiteiten en als klap op de vuurpijl ook nog steeds een link uit het verhaal als hint om in het dagelijkse leven toe te passen. De hints houden mij extra alert om aan mijn innerlijke groei te werken.

Héél hartelijk bedankt hiervoor! Je bent een prachtmens, met een prachtig team achter jou!

Hilde

Ik heb genoten. 

Bedankt voor je voorlezen, het was zeer leuk, boeiend om naar te luisteren.

Yolanda

Langs deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor de mooie video's van het

Ibiza Vibe Luisterboek. Het zijn juweeltjes van hedendaagse 

thema's en ook vind je steeds op het moment zelf een bedenking als het 'zonnetje' 

letterlijk en figuurlijk te laten schijnen.

Linda

Mahatma ik bedank jou voor al die mooie en inspirerende voorleesdagen met op het einde weer een wijze les of gedachte die je ook echt aan het denken zet. Ook de zonnestraaltjes zijn een succes 😄👏👍💐

Hilde

Heel erg bedankt voor de voorleesmomentjes. Ik heb er erg van genoten en er veel van geleerd. Geweldig dat je zoveel mensen kan inspireren. En met zoveel humor.

Je bent echt een prachtmens.

Teunie

Heel veel dank voor al die mooie en boeiende verhalen van De Ibiza Vibe. Super!

Linda

Dankjewel voor de mooie Ibiza verhalen, de Zonnestraaltjes die je trok en de lessen en tips die je gaf waardoor ik inzichten kreeg in bepaalde onderwerpen die op dit moment nog bij mij spelen en waar ik iets mee mag doen.


Stap voor stap... Zoals je iedere voorleesdag begon met: "een nieuwe dag betekent nieuwe kansen", weet ik dat je iedere dag een nieuwe keuze kunt maken waardoor je leven verandert.


Heel erg bedankt !🌹

Gerda

Iedere dag een kort verhaal dat je tot nadenken brengt. Ik heb hier zoveel van geleerd. Ik bloei nog meer open. Mijn angst om me te laten zien gaat voorbij.

Martine

Ik heb ervan genoten. Inspirerend in deze donkere dagen van december, iedere dag weer een lach en iedere dag werd ik werd er iets in mij aangeraakt.

Margreet

Ik kwam speciaal vroeger mijn bed uit om naar je verhaaltjes te luisteren.

Je wist me te raken

Carla

Wat was het mooi om steeds te horen, dat er elke dag dingen zijn die je kunt doorgronden om de volgende dag weer blijer te zijn

Francis

Ik heb ontzettend genoten van de voorlees sessies. Ik werd gewoon iedere dag blij om aan de slag te gaan met een nieuwe boodschap. Het heeft mijn bewustwording vergroot, mij versterkt in zelfvertrouwen, inzicht gegeven dat ik nu het juiste pad bewandel ondanks wat anderen hiervan vinden. Ik keur mezelf goed en accepteer dat ik fouten mag maken. Dit geeft zoveel meer ruimte. Ongelooflijk als ik ergens in vastloopt dan krijg ik door jouw boodschap weer de spirit om verder te gaan. Je weet iedere keer weer de juiste snaar te raken. Heel erg bedankt hiervoor.

Eveline

Het was heerlijk om te volgen. Echte zonnetjes om naar uit te kijken.

Jammer dat dit boek uit is.

Christa

Het was super iedere dag weer inspiratie te krijgen en geprikkeld te worden, ofwel weer bewust gemaakt van wat precies nodig was. Met een lach en een traan het Leven Vieren!

Trudy

Wat was dit heerlijk om naar je te luisteren en kijken. Ik heb ervan genoten en tot tranen toe gelachen. Dank je Mahatma voor de voorbije dagen het was geweldig en elke dag was een leerdag. Heel veel dank.

Ingrid

Wat heb ik heerlijk genoten van het voorlezen door jou uit je nieuwe boek: “De Ibiza Vibe.” Iedere ochtend, 44 dagen achter elkaar, mocht ik met je meereizen en kreeg ik een “Tip” mee voor de betreffende dag.

Jij bent zo heerlijk jezelf. Ik ben je oneindig dankbaar voor zoveel moed om zoveel te delen met mij en alle andere mensen.

Isette

Wat ben je toch een geweldig mooi mens, Mahatma.

Ik heb heerlijk genoten van je prachtige boek en ga af en toe weer een stukje lezen.

Je kunt zo mooi alles verwoorden, in een woord GEWELDIG!

Maria

Wat ik geleerd heb uit jouw voorleesmomenten: Als het tegenslaat, ga gewoon verder. Je mag dingen fout doen en zeggen, maar ga daarna gewoon verder en verwijt jezelf niets. Je bent een goed mens!

Karin

Wat jij mij hebt laten zien met al jouw video's van de Ibiza Vibe, is dat het oké is om jezelf te laten zien. In alle echtheid, in alle puurheid. Dat jij laat zien hoe mooi je bent en hoe mooi je kunt zijn als je jezelf met die echtheid laat zien. Het is oké om je te laten zien met al je imperfecties. Het is oké om mezelf te laten zien. Dat neem ik mee. Dank je!

Ellen

Ontzettend bedankt voor de mooie verhalen en de eye-openers. Een stukje herkenning en erkenning. Ze hebben bij mij deurtjes op een kier gezet en geopend. 

Corine

Lieve Mahatma  wat heb ik genoten van je positieve vibe, tijdens het voorlezen.

Jij weet te raken en te inspireren.

Anna

Lieve Mahatma, dank je wel voor alle leermomenten en de vele eye-openers !!

Gerjo

Genoten van het begin tot het einde. Het was een feestje.

Dankjewel voor deze mooie reis.❤️

Marjolein

Lieve Mahatma, dank je wel voor alle leermomenten en de vele eye-openers !!

Gerjo

Mahatma, zo knap! Als iemand iets deelt, dan weet jij jij zo mooi tot de kern te komen met heel begrijpelijke taal. Je helpt iedereen zo spontaan. Komt op een mooie wijze tot de kern. Wat heerlijk om zo mensen te kunnen helpen op hun pad

Janneke

Ik vind het echt ongelofelijk dat je elke dag weer het stuk raakt waar ik net inzit. Het is zo waardevol voor mij en ik kom nog meer bij mijzelf. Ik ga het voorlezen enorm missen. Diep dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen lieve Mahatma!

Marise

Ik luister met veel liefde naar al je verhalen. De tips zijn heel fijn en laten me anders naar de zaken kijken.

Fleur

En wat ik zo geweldig vind Mahatma, is dat je 't zo laagdrempelig vertelt, dat mijn vriend ook is aangehaakt. We hebben nu veel andere gesprekken dan voorheen, en zijn op weg om elkaar weer te vinden. maar nu op een andere laag….😍

Franca

Een mooi boek. Prachtige verhalen met mooie uitdagingen om na te denken en verder te groeien. Bedankt, Mahatma

Janneke

Ik heb de dagen met veel plezier gelezen En een hoop dingen eruit gehaald waar ik

mee aan slag ben gegaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.

Het was zeer leerzaam gevoelens te hebben die je bij jezelf niet verwacht.

Bedankt daarvoor dat je me op dat pad geholpen heb

Andries
Of klik hier om terug te gaan naar de informatie pagina.