De Online  Basis Training Loslaten

Leer simpelweg Los te laten

Antoinette vertelt over Sedona... 

Daar waar zij ooit de methode van het moeiteloos loslaten heeft geleerd.

Waarom loslaten?

 • Elke dag zie je jouw werkgever met zijn priemende ogen naar je kijken. Je wordt er totaal onzeker van. Het is tijd om hem nu eens heerlijk de waarheid te vertellen, en hem een poepie te laten ruiken. Nou daarom dus.

 • Je wilt gezien worden. Oohhh... wat verlang je naar erkenning. BAM… je wordt weer niet gezien. Nou dat dus, om daar nu voor eens en altijd afscheid van te kunnen nemen.

 • Je verlangt naar die promotie, maar je hebt elke keer gedachtes in jouw kop dat je het niet waard ben. BAM, daarom dus, om volledig afscheid te nemen van dat soort onzin.

 • Om ein-de-lijk vol eigenwaarde en een gevoel van trotsheid naar je eigen ogen in de spiegel te kijken.

 • Voor vrede in je hart in plaats van de oorlog in je hoofd.
loslaten
Wat heerlijk om juist vandaag de controle los te laten. Ik ben een technician en mijn bedrijf (immunoPrecise Antibodies) is bezig een vaccin te ontwikkelen tegen COVID-19.
Als analist/technician ben je eigenlijk altijd bezig met structuur, controle, proces beheersing en ik voel nu dat je daarbinnen ook de controle kan loslaten.
Zo waardevol dit! Heel de wereld zou dit nu moeten doen.
Ik voel ook een soort vertrouwen en ontspanning, of je in je eigen veilige mandje valt, snap je wat ik bedoel? Wederom vele malen dank!!!!
Elles

Hoe ziet de training eruit?

 • De looptijd is 14 dagen.
 • Elke dag ontvang je een korte video met daarin een opdracht. Deze opdracht neem je mee je dag in.
 • Op de community kan je jouw ervaringen beschrijven. Wat roept de opdracht bij je op? Wat kom je tegen bij doen? Hoe voelt het?
 • Stap voor stap ga jij het loslaten in de praktijk brengen. Daar krijg je vrijheid door!
€ 147-
€ 67,-

Online Basis Training

Loslaten

Ben jij deze investering waard?
loslaten

Ik heb de basis training loslaten met veel plezier gevolgd en merk dat het loslaten van gedachten me een stuk makkelijker afgaat. Ik geef het ook weer door aan mijn dochters zodat zij op jongere leeftijd goed leren loslaten.

Vriendelijk bedankt

Bianca

Ik, Antoinette, leg uit...

Loslaten kunnen we in essentie allemaal... ik ga je helpen herinneren hoe.

loslaten
Jongens ik zit nu bij dag 7 en ik word met de dag vrolijker van Mahatma’s oefeningen! Wat is het heerlijk om mijn stomme gedachten te doorzien en te veranderen in fijne, positieve gedachten. En wow, de wereld om me heen verandert mee, yeah!  Dat is zooo fijn. Dankjewel Mahatma!😘💕
Madeleine

Loslaten kan iedereen, maar we doen het niet...

Iedereen kan loslaten. Dit meissie dat je hiernaast ziet leert, net als ieder ander kind, lopen door te vallen en weer op te staan. Dat is geen enkel probleem. Ze laat een paar tranen en hoppa, het volgende moment staat ze met zwabberende beentjes rechtop te glunderen. Dat kon ze omdat ze haar 'val' ervaring had losgelaten. Dat kind huilt een dag later echt niet omdat ze een dag eerder gevallen was, want dat is ze dan allang weer vergeten.  

loslaten
Loslaten... hoe sta ik er nu voor na 11 lessen? Ik ben zo blij met deze training want er is er veel aan het veranderen. Weet je, ik zing zelfs weer, dat heb ik jaren niet meer gedaan, er komt ruimte! 😊 
Mary
loslaten, het kan zo makkelijk zijn

Wij volwassenen houden echter maar vast...

We worden gekwetst en dan sluiten we ons hartje en trekken zo'n harnas aan. Dat is heel slim, want daardoor kunnen we niet meer zo gekwetst worden. Gepantserd en afgesloten gaan we daarna door het leven. Weer opengaan en het leven vol aangaan, nee, daar moeten we  niet aan denken. Echt gelukkig worden we er natuurlijk niet van, maar ach, je mot toch wat. Maar wil je dat?  

loslaten

Mahatma, het is een fantastische training. Het is iedere dag een korte maar heel beklijvende opdracht.

Het leuke is dat ik het meerdere keren per dag kan doen en herkauwen. En met het gebruik van de smartphone zelfs in de pauze op het werk. LEUK LEUK LEUK.

Wat een vrijheid ervaar ik nu al in mijn denken en
ik ben nog niet eens klaar. THANKS! 

Martine - België
leren loslaten

Maar wat kan ik dan doen?

Nou loslaten dus, dat oud zeer. Gewoon loslaten. Gekwetst worden hoort bij het leven. Schud je haren los, adem diep in en uit en kies voor iets wat gezonder is voor je lichaam, veel beter voor je hart en waar je gewoon weer van tot leven komt. Loslaten dus.
loslaten

Lieve Mahatma, jij zotte doos... 😊 Ik word zo blij van jou en jouw filmpjes. Ik 'zit' nu in les 7 van 'Loslaten' en ik begin me per les blijer en blijer te voelen. Bedankt daarvoor! Enne: die 'zotte doos' is met alle respect gezegd! 😊

Marc
Goede voornemens

Maar hoe dan? Dat ga ik je leren in deze online training over loslaten. Dan krijg je vanzelf:

 • Die goede gezondheid in plaats van dat stroperige spul dat nu misschien door je aderen stroomt. 
 • Die sportieve kanjer weer wakker, die  misschien deep down nog ergens in je leeft, in plaats van dat je door het leven gaat met dat futloze gevoel in je lijf.
 • Die big smile op je gezicht in plaats van die donderwolk in je ogen.
loslaten

De training Loslaten heeft mij de tools gegeven om allerlei dingen los te laten  die mij in de weg zaten. Ik heb in mijn jeugd dingen opgelopen waar ik nu nog last van heb. Deze training helpt me om dat op te lossen. 

Sharon

Ik neem je even mee naar een scenario...

Jarenlang heb je rondgelopen met pijnlijke gedachtes en onverwerkte emoties. Daar wilde je dan eindelijk wel eens van af en je doet de online training loslaten.


Elke dag zet je een kleine stap en dat gaat eigenlijk wel heel gemakkelijk. De ene dag laat je een emotie los en de volgende dag haal je de angel uit een gedachte die je lang heeft geplaagd. Stapje voor stapje wordt het lichter in je.


Je kunt je eigenlijk al niet meer voorstellen waarom je toch zo lang met die gekke gedachtes hebt rondgelopen terwijl dat dus helemaal niet nodig was.


Je was gewoon effe vergeten hoe dat loslaten ook al weer ging.

loslaten

De informatie die ik bij deze online training heb ontvangen, werkt door!
Ik ben dankbaar voor deze training!

Pauline

Wat gaat deze training mij geven?

 • Van ellende die je al lang had moeten loslaten naar een vette smile op je gezicht.

 • Je gaat stappen zetten. Ja, het is af en toe spannend om dat oude zompige gevoel of die taaie overtuiging, waar je toch echt niet goed van werd, los te laten. Maar ohhhh wat word je er blij van. En niet alleen jij... je partner zal er ook blij mee zijn. En als je nog geen partner hebt en daar wel naar verlangt, dan kan het zomaar zijn dat je die nu aan gaat trekken.

 • Een tool die je voor de rest van je leven kunt gebruiken als je weer eens heerlijk zit te prutten met jezelf. Dan komen die gedachtes keer op keer en je wist tot nu toe gewoon niet hoe je het moest stoppen. Misschien kon je je  frustratie bij anderen kwijt... maar ja, dan loste het ook niet altijd op. Loslaten dus. Heerlijk loslaten.

 • Van kleinheid, oude kind shit  zullen we maar zeggen, naar de grootsheid van een vrije volwassen mens. Een mens die staat en die helder ziet wat oud is en daar geen last meer van heeft.
loslaten
Deze training heeft me van een punt gehaald waarop ik even niet meer wist hoe ik het verder moest aanpakken. 

Het voelde alsof ik aan de hand meegenomen werd naar een volgende stap.

De dagelijkse opdrachtjes en aanmoedigingen zorgde ervoor dat ik bij de "les" gehouden werd en maakten me bewust van de situatie waar ik in zat en graag uit wilde. De handvatten die in de training gegeven zijn, zijn vanzelfsprekend en heel nuttig, ze hebben me enorm veel verder geholpen. Het fijne was ook dat ik tijdens deze training het gevoel kreeg dat je er elk moment voor me was. Super!
Hartelijk dank. 
Hellen

Wat kost deze online training?

De prijs is slechts € 67.

Ik maak je bewust en geef je de tools om los te kunnen laten.
Je zult zien dat je dan andere keuzes gaat maken en andere mogelijkheden aantrekt.
Op deze wijze wordt het leven gewoon een stuk lichter.
Gun jij jezelf dat? 

loslaten

Mahatma, jouw methode is echt super simpel en het werkt! 
Ik ben mij vooral bewust geworden van wat ik onbewust vast hield en dat heb ik los gelaten. 

Het loslaten ging zo gemakkelijk en ik ben het ook gaan toepassen in mijn dagelijks leven. Mijn leven is hierdoor nu een stuk relaxter en ik heb onverwachte kansen hierdoor gekregen.
Dank je wel Mahatma, ik had niet verwacht dat het effect zo groot zou zijn.

Sylvia

Wat het je nog meer geeft...

 • Van een lijf met pijn naar een lichaam dat weer beter aanvoelt.  Het is  mijn eigen ervaring dat zelfs pijn op kan lossen en de klachten kunnen verminderen. Psssttt... dit is natuurlijk nooit een vervanging voor een medische behandeling of voor medicijnen, maar het kan je wel helpen.

 • Je dromen en verlangens realiseer je veel sneller met deze methode. Dan staat die man of vrouw opeens voor je deur. Of vind je 'opeens' dat nieuwe huis. Miracles Happen!

 • Ik zucht en steun en kreun en het leven is zó zwaaahaarrr. Nou daarom dus, om dat zwaaahaare gevoel heerlijk los te laten en als een huppelend hert lichtjes door de wei te huppelen.

 • Ik moet echt hard werken en ploeteren en dan nog heb ik niet waar ik naar verlang. Pfffttt, ik Mahatma, word al moe als ik dit zo schrijf. Maar misschien herken jij je hierin. Het leven kan zo licht zijn en zo lekker mee-stromend als je die oude meuk loslaat. Dat eeuwige moeten. Pfffftttttttt.

 • Om die slavendrijver die ergens in jouw eigen nek zit te hijgen het bos in te kunnen sturen en heerlijk te kunnen ontspannen.
loslaten

Dankjewel voor deze mooie training Mahatma, ik ben veel bewuster geworden van mijn gedachtes, patronen en overtuigingen. De tools die je aanreikt zijn en blijven toepasbaar. Soms komen ze op een bepaald moment weer terug in een situatie, waardoor het veel lichter wordt. Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan en voel me lichter en vrijer.

Robert

Is het dan nu tijd voor jou?

Ok, ik ga loslaten! 

Het is heel simpel.  Ik neem je 14 dagen mee naar een nog leuker leven.
Meld je aan, dan weet je zeker dat er iets gaat veranderen. 

loslaten

Door het boek en de online training heb ik meer inzichten gekregen en gaat het loslaten beter, had niet verwacht dat ik dat zou kunnen, dankjewel!

Rafaela
loslaten

Ik heb deze cursus en paar maanden geleden gevolgd en dat werkt heerlijk door. Ik merk nu zo goed dat dingen in mij veranderd zijn en nog veranderen - het proces van registreren, observeren en beseffen dat ik de keuze heb wat ik ermee doe begint al eigen te worden. Ben er zo blij mee.

Inge