Wat houd jij nog vast?  

Laat het maar lekker los!
Dan wordt het leven een stuk lichter en liefdevoller.
7de druk: meer dan 10.000 boeken al verkocht!

Ik ga loslaten

Een boek waarvan je hart gaat zingen

Laat maar los, het is tijd!

Ben je al jaren bezig om gelukkig en succesvol te worden en wil dat op wilskracht maar niet lukken? Dan is het tijd voor een beetje loslaat magie in je leven. Ik heb deze magie zelf toegepast in mijn eigen leven, toen ik dagen had dat ik mijn bed niet uit wilde komen. Ik stoeide met een overvolle rugzak waardoor mijn leven zwaar aanvoelde.


In dit boek laat ik je kennis maken met de magische Loslaat tool en krijg je verschillende voorbeelden hoe je deze tool kunt inzetten in je dagelijkse leven. Je ontdekt waar je jezelf klein houdt en neemt afscheid van je zorgen, angsten en je negatieve zelfbeeld.


Op het moment dat je deze magische loslaat tool gaat gebruiken, begint het feest en zie je de wondertjes gebeuren.

Dit wil ik!

Ik ben zeer onder de indruk van jouw boek. Je beschrijft alles op een zeer heldere wijze in aller zorgvuldigheid en weet mensen echt te triggeren om hierin mee te bewegen! Het vraagt om veel innerlijke kracht en moed om je kwetsbaar op te durven stellen en als het ware laag na laag af te pellen in innerlijk opzicht. Ik herken mijzelf enorm in jouw beschrijving van dit proces.

 Dank je wel hiervoor en wat fijn dat jij er bent Mahatma!

Elsbeth

Het boek Laat Maar Los - het is tijd voor een liefdevol leven, door Antoinette Revier

In dit boek introduceer ik je in de wonderbaarlijke wereld van het loslaten en leer ik je de kracht van emoties kennen.


Er zijn talloze manieren hoe wij kunnen omgaan met emoties. De ene manier zorgt voor blokkades, belemmeringen en ziektes, de andere manier is een gezonde wijze om jezelf uit te drukken, waardoor je als vanzelf de emoties los laat. 

 

Als je op een gezonde manier omgaat met je eigen emoties en je jezelf een beetje kent, dan zijn je emoties je kracht en een deel van je basis. Jij staat dan aan het roer van jouw schip. 

 

Ik beschrijf korte stukjes uit mijn eigen leven, maar gebruik ook ervaringen uit het leven van de cursisten, om je te laten zien hoe je pijnlijke overtuigingen en emoties kunt loslaten.


Hierdoor ga je van machteloosheid naar kracht. Dan hebben jouw emoties jou niet meer in hun macht en ben je geen speelbal meer van je eigen gevoel. 

Ik ga voor kracht

Ik ga de online training over loslaten doen nadat ik jouw boekje over loslaten gelezen hebt. Dat, en de toepassing van jouw tools, heeft me nu al geholpen met het loswrikken van een paar hardnekkige angsten en overtuigingen. En wat een ruimte geeft dat! Mooi, dank daarvoor.

Ria

Dit boek is voor jou als

  • Als je wel eens vastzit en graag anders zou willen.
  • Als je af en toe, net als een vulkaan, ontploft en niet weet wat je daar aan kunt doen, behalve dan de scherven bij elkaar rapen.
  • Als je zou willen dat je kon ontploffen, maar dat durref je niet.
  • Als je je voordoet als een muisje, terwijl er een sluimerende tijger in jou aan het wachten is. Die tijger wacht op jou totdat je wakker wordt.
  • Als je het zat bent jezelf door je vader zijn kritische ogen te zien.
  • Als je moeder ergens stiekem nog in je nek hijgt en het toch wel hoog tijd is om zelf je leven te gaan bepalen.

    Dat en nog duizend andere dingetjes waar jij mee stoeit kunnen voor jou de reden zijn om dit boek te lezen.
Dit wil ik!

Wat dit boek zo geweldig maakt is dat het heel toegankelijk is. Mahatma schrijft vanuit haar eigen ervaringen met alle thema’s die beschreven staan en ervaringen van mensen die zij begeleid heeft. Zij geeft een heel erg eenvoudig toe te passen tool mee voor als je tegen bepaalde emoties aanloopt. Zij deelt haar kennis en ervaringen op een geloofwaardige, luchtige en humorvolle manier. Een aanrader dus.

Eveline

Je kunt kiezen uit het fysieke boek of het e-book:

Het fysieke boek 

Laat maar los

€ 14,95
Om lekker thuis op de bank of in bed te lezen

Het e-book 

Laat maar los

€ 9,95

Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie.

Hallo Antoinette Wat schrijf jij op een fijne, luchtige, positieve en prettige manier en ook heerlijk nuchter. Deze methode van loslaten heb ik eerder gezien en gebruikt, maar was bij mij op de achtergrond geraakt. Het is een fijne reminder en ik gebruik hem🙏.

Emmy
Dit boek kan je ook in Primera in Enschede verkrijgen. 

Wat een goed boek!! Of je nu geen, weinig of veel ervaring hebt met werken aan jezelf, dit boek bevat zoveel goede tips met praktijkvoorbeelden. Ik heb het nu 1x gelezen, maar weet nu al dat wanneer ik het opnieuw ga lezen, ik weer ergens anders in geraakt word. Je bepaalt zelf waar je aan toe bent en welke stap je zet. En wil je nog meer stappen zetten, dan is een training zeker een aanrader.

Stefan

Wie ben ik?

Mijn naam is Antoinette. Ik heb mij meer dan 20 jaar verdiept in loslaten. Ik heb mezelf vrij gemaakt van alles wat mij tegenhield in het leven. Ik heb diverse trainingen gevolgd en me de methodes eigengemaakt en doorontwikkeld.

Al mijn wijsheid geef ik nu door tijdens de Masterclasses, Online Events en Intensives. Ook ben ik de auteur van de bestsellers 'Op weg naar Verbinding' (6de druk) en 'Ontwaken in het NU'.


Hierdoor heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen om dat wat ze niet meer wilden los te laten. Ben jij de volgende?

Wat een geweldig boekje! Zo easy to read geschreven en af en toe een glimlach op 't gezicht toverend. Weer veel mooie inzichten gekregen om mee aan de slag te mogen gaan. Super blij mee en kan 't iedereen aanraden! 

Jenny

Zelfs gevoelige jochies weten dat het een goed boek is...

Wendy schrijft: verder heb je er een fan bij: misschien wel jouw jongste 😊. Xavi vindt de filmpjes elke dag (van de Online Lifechanger) heel interessant en ook al begrijpt hij het niet, hij wil altijd meekijken en luisteren. Hij noemt je "de lieve mevrouw".


Hij wilde een boekje lezen en pakte meteen jouw nieuwe boek. Hij keek naar de achterkant en zei: "je bent een lieve mevrouw, jij wilt graag mensen helpen."

Ok, ik ga leren loslaten
Loslaten
Beste boek dat ik ooit gekocht heb. Ik ben het nu voor de tweede keer aan het lezen en heb al heel wat kunnen loslaten, met tranen en aha momentjes.
Anne

Je kunt kiezen uit het fysieke boek of het e-book:

Het fysieke boek 

Laat maar los

€ 14,95
Om lekker thuis op de bank of in bed te lezen

Het e-book 

Laat maar los

€ 9,95

Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie.

Dank voor je prachtige boek. Vandaag ontvangen en gelijk in mijn "voortuin" op elk bankje een hoofdstuk gaan lezen. Ik leer hier veel van. Warme groet,

Fabiona

Heel mooi en inspirerend boek,de manier van schrijven, de humor! Toen ik het boek kreeg, las ik het gelijk uit! Zoveel wijsheden, herkenbaarheid en waardevol! Echt een aanrader!!❤


Marieke

Fantastisch boek,veel herkenbare dingen. Duidelijke taal, ondanks dat ik nooit lees, was het fijn om te lezen. Hier kom ik zeker mee verder...

Dorien

Prachtig boek en ook heel makkelijk uitvoerbaar.

Ik heb het voor de tweede keer gelezen.

Bogdana

Heel fijn boek, heel toegankelijk en simpel uitvoerbaar 👍🏼🍀💪🏼. Heb hier veel aan gehad en nog steeds😊.

Heleen

Prachtig boek, ook de manier waarop het geschreven is, met veel humor🍀

Netty

Heel goed boek. Gemakkelijk te lezen. Veel herkenbare punten. Geeft vele inzichten.

Iedereen zou dit boek moeten lezen vind ik. Ik had de hele tijd “ahaaa” momentjes. Echt ongelooflijk maar verklaard heel veel natuurlijk. Voel me sinds ik hem lees (nog niet uitgelezen) veel rustiger in m’n hoofd.

Sabine
Ik heb het boek gelezen, en ik moet zeggen dat het me hierdoor al een stuk beter gaat. Had niet gedacht dat het moet me helpen zou, maar het is wel zo. Ik ga als ik een beetje verder ben het nog eens lezen. Om wat aan meer punten vast te houden.
Marijke

Prachtig boek en ook heel makkelijk uitvoerbaar.

Ik heb het voor de tweede keer gelezen.

Bogdana

Heel fijn boek, heel toegankelijk en simpel uitvoerbaar 👍🏼🍀💪🏼. Heb hier veel aan gehad en nog steeds😊.

Heleen

Wat een psycholoog niet kan,,,,,, haal je uit een boek 🤔
Tonia
Super goed boek, echt aan te bevelen... lezen zou ik zeggen!
Marika

Prachtig boek en ook heel makkelijk uitvoerbaar.

Ik heb het voor de tweede keer gelezen.

Bogdana

Heel fijn boek, heel toegankelijk en simpel uitvoerbaar 👍🏼🍀💪🏼. Heb hier veel aan gehad en nog steeds😊.

Heleen

Ik heb het bijna uit en 't is geweldig!
Marjan

Prachtig boek en ook heel makkelijk uitvoerbaar.

Ik heb het voor de tweede keer gelezen.

Bogdana

Heel fijn boek, heel toegankelijk en simpel uitvoerbaar 👍🏼🍀💪🏼. Heb hier veel aan gehad en nog steeds😊.

Heleen

Geweldig boek....goed te begrijpen veel herkenning ben er super blij mee.
Alja

Prachtig boek en ook heel makkelijk uitvoerbaar.

Ik heb het voor de tweede keer gelezen.

Bogdana
het mooie aan dit boekje is dat in heel duidelijk taal wordt uitgelegd dat patronen in het heden voortkomen uit pijnen uit het verleden .. en hoe we onszelf daarvan kunnen verlossen. Nooit eerder een boek gelezen waarin dit zo helder en toegankelijk wordt gebracht. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die vastloopt in het leven .. en nee, ik heb geen aandelen 
Marion

Heel fijn boek, heel toegankelijk en simpel uitvoerbaar 👍🏼🍀💪🏼. Heb hier veel aan gehad en nog steeds😊.

Heleen

Ik heb het net gelezen, Mahatma. Weer zo mooi, duidelijk en met jouw fijne humor liefdevol geschreven, ik heb genoten.

Natuurlijk voel ik mij bevoorrecht dat ik al een tijd je online cursus volg en tijdens de 5-daagse travo de primeur van je nieuwe boek mocht mee maken. Dankjewel voor Álles

En dat Álles is in geen woorden te vatten. Dikke knuffel

Joke

Goed boek! Leest vlot. Ook vele herkenbare situaties.

Marine
 

Heb het boek gister binnen gehad en ook gister uitgelezen. Klopt als een bus voor mij. Vond het uiterst intressant en ga hem zeker vaker lezen ook. Een echte aanraden om eindelijk je reis naar selflove te volgen💜 stay happy and safe!

Paula

Fantastisch boek.. gewoon kopen en gaan lezen.. Makkelijk te lezen, veel handige tips.. absoluut een aanrader!
Moet er bij zeggen dat dit boek veel helderheid geeft. Ik geef de kennis nu door bij mijn groepswandelingen.. gebruik het met readingen.
Cliënten begrijpen beter en sneller van het loslaten.

Sandra
 

Wat een geweldig boek, echt een eye opener voel me heel dankbaar!!

Katinka
Eenvoudig en duidelijk geschreven, ook zeer verhelderend. Blij dat ik het lees en ook wil toepassen. 🙏🏼😘
Frans

Een fijn boek wat makkelijk leest , licht en humor bevat. Een andere visie op loslaten en het aangaan van ongemak om daarna in meer lucht en licht fijner te leven ✨

Mariska

Ik vind het een geweldig boek. Echt een aanrader. Het leest makkelijk weg.

Miranda
Dit boek is heel goed, makkelijk te lezen en er zijn voorbeelden waarin ik mezelf herken. Ik heb het nu geleend aan een Vriendin en hierna gaat mijn Zoon het lezen!
Monique

 Aanrader! Ik heb er veel aan gehad.

Jacqueline
Super mooi boek!
Sylvia

 Goed geschreven, precies hoe het gaat vanaf je jeugd tot nu toe.

Sandra
Wil je meer reacties op dit boek lezen? Klik hier.
€ 14,95

Boek - Laat maar los, het is tijd voor een liefdevol leven

van Antoinette Revier.


De prijs is exclusief verzendkosten.

Ik wil dit boek