De agenda met 'live trainingen' voor de komende tijd

Kijk wat bij jou past en meld je aan.

Dan leef je straks jouw leven met een grote smile op je gezicht.

We geven Jaartrainingen, Online Power Trainingen en Transformatie Trainingen, Live en Online Events, Live Intensives en webinars.
Mahatma heeft ook vijf boeken geschreven.

3-4 juni 2023 - live seminar

Ontdek de Magie in je Leven

Jij topper kunt wel een dosis geluk gebruiken. Een snufje magie en een portie wonderen. Je bent toe aan een volgende stap, aan verdieping.


Dit seminar is het eerste seminar van een drieluik aan weekeinden. Je kunt alleen dit seminar volgen of meteen voor het hele pakket gaan.

10 juni 2023 -
Live Online Event
Magie & Miracles - Ga voorbij je Mind

Ken jij dat ook? Je wilt zo graag die stap verder gaan. Je leven is best leuk... maar je bent op zoek naar méér. Naar niet elke keer terugvallen in die oude patronen. Naar sprankelen en genieten en moeiteloos! 


Ieder mens is gekomen met een portie licht en liefde. Die liefde, dat licht, wil geleefd worden. Als je de flarden van je ego overstijgt...  dan kom je in die Magische laag terecht. Tijdens dit event neem ik je mee naar die laag.

14 juni 2023 - Start

Online Power Training Magie & Miracles - Ga voorbij je Mind

Het Online Event 'Magie & Miracles - Ga voorbij je Mind' van 10 juni hoort bij deze training. In deze maandtraining gaan we dieper op de materie in. 

 
Je krijgt  elke dag een video met een opdracht. Hierdoor ga je steeds meer stappen naar zelfliefde zetten. Het dringt steeds dieper bij je door waardoor de informatie niet alleen in je hoofd blijft hangen, maar je het ook echt kunt gaan doen!


De Masterclasses maken het af.

Heb je het Online Event van 10 juni gemist, no worries, dan ontvang je hier de opnames van.

14 juni 2023 - *NIEUW* Start Magie & Miracles jaartraining.

12 maanden lang neem ik je mee op weg, jij gaat je verbinden met jouw eigen kern. Jij gaat leren meestromen met het leven en vertrouwen op de wendingen die zich soms aandienen. Maar vooral ga je leven vanuit moeiteloze flow. Je gaat de sprankeling zien en voelt de zon zelfs op regenachtige dagen. Het leven krijgt een magisch tintje en de wondertjes komen naar je toe.

Het Online Event van 10 juni hoort ook bij deze training. Heb je dit gemist? Geen probleem, dan ontvang je een opname.

17-21 juni 2023 live
Transformatievijfdaagse: live interne 5-daagse intensive

Angsten overwinnen en leven vanuit ware kracht is mogelijk!

17 juni 2023 - Start Live Lifechanger

Een pakket aan trainingen waarmee jij je leven naar een ander niveau tilt. We nemen je mee van beperkingen en angsten naar vrijheid en genieten. Naar voluit in het leven staan.

16-17 september 2023 live

Ontdek de Magie in je Leven - 2

Jij topper kunt wel een dosis geluk gebruiken. Een snufje magie en een portie wonderen. Je bent toe aan een volgende stap, aan verdieping.


Dit seminar is het tweede seminar van een drieluik aan weekeinden. Je kunt alleen dit seminar volgen of meteen voor het hele pakket gaan.

30 september - 1 oktober 2023: Het Live Event 'Miracles Happen'

Je weet misschien wel dat je je volle potentie nog niet leeft. Dat er meer moet zijn dan wat je nu hebt in je leven. 'Hoe dan?', heb je wel eens luidkeels geroepen. Jij hebt gewoon een portie magie nodig. Want op wilskracht wil dat niet lukken.

28-29 oktober 2023 live

Ontdek de Magie in je Leven - 3

Jij topper kunt wel een dosis geluk gebruiken. Een snufje magie en een portie wonderen. Je bent toe aan een volgende stap, aan verdieping.


Dit seminar is het derde seminar van een drieluik aan weekeinden. Je kunt alleen dit seminar volgen of meteen voor het hele pakket gaan.

Alles is liefde

17-19 november 2023 live

Open je hart- 3 daagse intensive

De intensive Open je hart brengt je bij het diepste punt van je Zijn en je komt voorbij je conditionering in je volwassenheid. Bij je universele liefde, de eenheid zelf.

16-18 februari 2024 live
Heel Jezelf - 3 daagse intensive

Verlang jij er naar om los te komen van je kind programmering? Wil jij van jouw ellende je kracht maken?

Alles op een rijtje: de Spirit Coaching Agenda

Uitleg gebruikte afkortingen
LC: Lifechangers
OPT: Online Power Training
___________________________________________________________________________________