Wat houd jij nog vast?

Het boek 'Laat maar Los' laat je zien dat loslaten vrijheid geeft

Lees het boek 'Laat maar los - het is tijd voor een liefdevol leven'

Laat maar los, het is tijd!

Ben je al jaren bezig om gelukkig en succesvol te worden en wil dat op wilskracht maar niet lukken? Dan is het tijd voor een beetje loslaat magie in je leven. Ik heb deze magie zelf toegepast in mijn eigen leven, toen ik dagen had dat ik mijn bed niet uit wilde komen. Ik stoeide met een overvolle rugzak waardoor mijn leven zwaar aanvoelde.


In dit boek laat ik je kennis maken met de magische Loslaat tool en krijg je verschillende voorbeelden hoe je deze tool kunt inzetten in je dagelijkse leven. Je ontdekt waar je jezelf klein houdt en neemt afscheid van je zorgen, angsten en je negatieve zelfbeeld.


Op het moment dat je deze magische loslaat tool gaat gebruiken, begint het feest en zie je de wondertjes gebeuren..


Ik ben zeer onder de indruk van jouw boek. Je beschrijft alles op een zeer heldere wijze in aller zorgvuldigheid en weet mensen echt te triggeren om hierin mee te bewegen! Het vraagt om veel innerlijke kracht en moed om je kwetsbaar op te durven stellen en als het ware laag na laag af te pellen in innerlijk opzicht. Ik herken mijzelf enorm in jouw beschrijving van dit proces.

 Dank je wel hiervoor en wat fijn dat jij er bent Mahatma!

Elsbeth

Het boek Laat Maar Los - het is tijd voor een liefdevol leven, door Mahatma Revier

In dit boek, dat 107 pagina's dik is, introduceer ik je in de wonderbaarlijke wereld van het loslaten en leer ik je de kracht van emoties kennen.


Er zijn talloze manieren hoe wij kunnen omgaan met emoties. De ene manier zorgt voor blokkades, belemmeringen en ziektes, de andere manier is een gezonde wijze om jezelf uit te drukken, waardoor je als vanzelf de emoties los laat. 

 

Als je op een gezonde manier omgaat met je eigen emoties en je jezelf een beetje kent, dan zijn je emoties je kracht en een deel van je basis. Jij staat dan aan het roer van jouw schip. 

 

Ik beschrijf korte stukjes uit mijn eigen leven, maar gebruik ook ervaringen uit het leven van de cursisten, om je te laten zien hoe je pijnlijke overtuigingen en emoties kunt loslaten.


Hierdoor ga je van machteloosheid naar kracht. Dan hebben jouw emoties jou niet meer in hun macht en ben je geen speelbal meer van je eigen gevoel. 

Wat een prachtig verhaal zeg en inspirerend jouw boek over loslaten.

Zo herkenbaar en zo duidelijk en verhelderend verwoord!!!

Complimenten...daar kan ik wat mee, dank je wel😘

Annemarie

Dit boek is voor jou als

  • Als je wel eens vastzit en graag anders zou willen.
  • Als je af en toe, net als een vulkaan, ontploft en niet weet wat je daar aan kunt doen, behalve dan de scherven bij elkaar rapen.
  • Als je zou willen dat je kon ontploffen, maar dat durref je niet.
  • Als je je voordoet als een muisje, terwijl er een sluimerende tijger in jou aan het wachten is. Die tijger wacht op jou totdat je wakker wordt.
  • Als je het zat bent jezelf door je vader zijn kritische ogen te zien.
  • Als je moeder ergens stiekem nog in je nek hijgt en het toch wel hoog tijd is om zelf je leven te gaan bepalen.

    Dat en nog duizend andere dingetjes waar jij mee stoeit kunnen voor jou de reden zijn om dit boek te lezen.

Wat dit boek zo geweldig maakt is dat het heel toegankelijk is. Mahatma schrijft vanuit haar eigen ervaringen met alle thema’s die beschreven staan en ervaringen van mensen die zij begeleid heeft. Zij geeft een heel erg eenvoudig toe te passen tool mee voor als je tegen bepaalde emoties aanloopt. Zij deelt haar kennis en ervaringen op een geloofwaardige, luchtige en humorvolle manier. Een aanrader dus.

Eveline
€ 14,95

Boek - Laat maar los, het is tijd voor een liefdevol leven

van Mahatma Revier.


De prijs is exclusief verzendkosten.

Wat een goed boek!! Of je nu geen, weinig of veel ervaring hebt met werken aan jezelf, dit boek bevat zoveel goede tips met praktijkvoorbeelden. Ik heb het nu 1x gelezen, maar weet nu al dat wanneer ik het opnieuw ga lezen, ik weer ergens anders in geraakt word. Je bepaalt zelf waar je aan toe bent en welke stap je zet. En wil je nog meer stappen zetten, dan is een training zeker een aanrader.

Stefan

Wie ben ik?

Mijn naam is Mahatma. Ik heb mij meer dan 20 jaar  verdiept in loslaten. Ik heb mezelf vrij gemaakt van alles wat mij tegenhield in het leven. Ik heb diverse trainingen gevolgd en me de methodes eigengemaakt en doorontwikkeld.

Al mijn wijsheid geef ik nu door tijdens de Masterclasses, Online Events en Intensives. Ook ben ik de auteur van de bestsellers 'Op weg naar Verbinding' (6de druk) en 'Ontwaken in het NU'.


Hierdoor heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen om dat wat ze niet meer wilden los te laten. Ben jij de volgende?

Wat een geweldig boekje! Zo easy to read geschreven en af en toe een glimlach op t gezicht toverend. Weer veel mooie inzichten gekregen om mee aan de slag te mogen gaan. Super blij mee en kan t iedereen aanraden!

Jenny

Geweldig boekje. Deze magische loslaattool is duidelijk beschreven, stap voor stap, samen met voorbeelden uit de praktijk.

Een mooi formaat boekje, makkelijk mee te nemen. En daardoor pak ik het er vaker bij wanneer er iets knaagt in mij.

Ik ervaar meer en meer dat ik het roer in eigen handen neem, mezelf steeds beter leer kennen en mijn emoties niet meer laat regeren. Ze worden mijn kracht in plaats van een last.

Echt een aanrader dit mooie, praktische en handzame boekje!

Trea

Heerlijk boek, Mahatma , aanrader voor iedereen die zich zo vrij als een vogel wil voelen!

Annelies

Dit boek heeft mij de ogen geopend. Ben er zo blij mee. Dank je wel Mahatma!

Richard

Ik vind je boek super en heb het met plezier gelezen... en zal het nog wel eens lezen…gewoon omdat ik het leuk vind.

Fanny

Dit boekje moet iederéén lezen. In 3 dagen uit! Zovéél inzichten en zo makkelijk leesbaar/ toe te passen. Fantastisch echt! ❤

Krista

Inspirerend, inzichtelijk, liefdevol, tools om in de praktijk toe te passen.

Bernedette

Heerlijk to the point. Concreet. Makkelijk leesbaar. Helder. Een aanrader.

Marcel

Mahatma, ik hou gewoon van jou! Dank je wel, wat een geweldig boek!! Ik geloof niet dat ik je vaak genoeg kan bedanken, wat een eyeopeners. Ik ga dit boek kado geven aan mijn nichtje en een vriendin die hier zó aan toe zijn. En ik weet zeker dat ik ze geen beter kado kan geven. Dikke zoen voor jou. ❤️

Manouche
€ 14,95

Boek - Laat maar los, het is tijd voor een liefdevol leven

van Mahatma Revier.


De prijs is exclusief verzendkosten.