Wat houd jij nog vast?  

Laat je inspireren door alle loslaatverhalen in het 

boekje Laat maar Los.


Inmiddels binnen 4 maanden derde druk!

Ik ga loslaten

Een boek waarvan je hart gaat zingen

Dat boek wil ik

Lees het boek 'Laat maar los - het is tijd voor een liefdevol leven'

Ben je al jaren bezig om gelukkig en succesvol te worden en wil dat op wilskracht maar niet lukken? Dan is het tijd voor een beetje loslaat magie in je leven. Ik heb deze magie zelf toegepast in mijn eigen leven, toen ik dagen had dat ik mijn bed niet uit wilde komen. Ik stoeide met een overvolle rugzak waardoor mijn leven zwaar aanvoelde.


In dit boek laat ik je kennis maken met de magische Loslaat tool en krijg je verschillende voorbeelden hoe je deze tool kunt inzetten in je dagelijkse leven. Je ontdekt waar je jezelf klein houdt en neemt afscheid van je zorgen, angsten en je negatieve zelfbeeld.


Op het moment dat je deze magische loslaat tool gaat gebruiken, begint het feest en zie je de wondertjes gebeuren.

Dit wil ik!

Ik ben zeer onder de indruk van jouw boek. Je beschrijft alles op een zeer heldere wijze in aller zorgvuldigheid en weet mensen echt te triggeren om hierin mee te bewegen! Het vraagt om veel innerlijke kracht en moed om je kwetsbaar op te durven stellen en als het ware laag na laag af te pellen in innerlijk opzicht. Ik herken mijzelf enorm in jouw beschrijving van dit proces.

 Dank je wel hiervoor en wat fijn dat jij er bent Mahatma!

Elsbeth

Het boek Laat Maar Los - het is tijd voor een liefdevol leven, door Mahatma Revier

In dit boek introduceer ik je in de wonderbaarlijke wereld van het loslaten en leer ik je de kracht van emoties kennen.


Er zijn talloze manieren hoe wij kunnen omgaan met emoties. De ene manier zorgt voor blokkades, belemmeringen en ziektes, de andere manier is een gezonde wijze om jezelf uit te drukken, waardoor je als vanzelf de emoties los laat. 

 

Als je op een gezonde manier omgaat met je eigen emoties en je jezelf een beetje kent, dan zijn je emoties je kracht en een deel van je basis. Jij staat dan aan het roer van jouw schip. 

 

Ik beschrijf korte stukjes uit mijn eigen leven, maar gebruik ook ervaringen uit het leven van de cursisten, om je te laten zien hoe je pijnlijke overtuigingen en emoties kunt loslaten.


Hierdoor ga je van machteloosheid naar kracht. Dan hebben jouw emoties jou niet meer in hun macht en ben je geen speelbal meer van je eigen gevoel. 

Ik ga voor kracht

Ik ga de online training over loslaten doen nadat ik jouw boekje over loslaten gelezen hebt. Dat, en de toepassing van jouw tools, heeft me nu al geholpen met het loswrikken van een paar hardnekkige angsten en overtuigingen. En wat een ruimte geeft dat! Mooi, dank daarvoor.

Ria
  • Als je wel eens vastzit en graag anders zou willen.
  • Als je af en toe, net als een vulkaan, ontploft en niet weet wat je daar aan kunt doen, behalve dan de scherven bij elkaar rapen.
  • Als je zou willen dat je kon ontploffen, maar dat durref je niet.
  • Als je je voordoet als een muisje, terwijl er een sluimerende tijger in jou aan het wachten is. Die tijger wacht op jou totdat je wakker wordt.
  • Als je het zat bent jezelf door je vader zijn kritische ogen te zien.
  • Als je moeder ergens stiekem nog in je nek hijgt en het toch wel hoog tijd is om zelf je leven te gaan bepalen.

    Dat en nog duizend andere dingetjes waar jij mee stoeit kunnen voor jou de reden zijn om dit boek te lezen.
Dit wil ik!

Wat dit boek zo geweldig maakt is dat het heel toegankelijk is. Mahatma schrijft vanuit haar eigen ervaringen met alle thema’s die beschreven staan en ervaringen van mensen die zij begeleid heeft. Zij geeft een heel erg eenvoudig toe te passen tool mee voor als je tegen bepaalde emoties aanloopt. Zij deelt haar kennis en ervaringen op een geloofwaardige, luchtige en humorvolle manier. Een aanrader dus.

Eveline

Het fysieke boek 

Laat maar los

€ 14,95
Om lekker thuis op de bank of in bed te lezen

Het e-book 

Laat maar los

€ 9,95

Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie.

Wat een goed boek!! Of je nu geen, weinig of veel ervaring hebt met werken aan jezelf, dit boek bevat zoveel goede tips met praktijkvoorbeelden. Ik heb het nu 1x gelezen, maar weet nu al dat wanneer ik het opnieuw ga lezen, ik weer ergens anders in geraakt word. Je bepaalt zelf waar je aan toe bent en welke stap je zet. En wil je nog meer stappen zetten, dan is een training zeker een aanrader.

Stefan

Mijn naam is Mahatma. Ik heb mij meer dan 20 jaar  verdiept in loslaten. Ik heb mezelf vrij gemaakt van alles wat mij tegenhield in het leven. Ik heb diverse trainingen gevolgd en me de methodes eigengemaakt en doorontwikkeld.

Al mijn wijsheid geef ik nu door tijdens de Masterclasses, Online Events en Intensives. Ook ben ik de auteur van de bestsellers 'Op weg naar Verbinding' (6de druk) en 'Ontwaken in het NU'.


Hierdoor heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen om dat wat ze niet meer wilden los te laten. Ben jij de volgende?

Wat een geweldig boekje! Zo easy to read geschreven en af en toe een glimlach op 't gezicht toverend. Weer veel mooie inzichten gekregen om mee aan de slag te mogen gaan. Super blij mee en kan 't iedereen aanraden! 

Jenny
Wendy schrijft: verder heb je er een fan bij: misschien wel jouw jongste 😊. Xavi vindt de filmpjes elke dag (van de Online Lifechanger) heel interessant en ook al begrijpt hij het niet, hij wil altijd meekijken en luisteren. Hij noemt je "de lieve mevrouw".


Hij wilde een boekje lezen en pakte meteen jouw nieuwe boek. Hij keek naar de achterkant en zei: "je bent een lieve mevrouw, jij wilt graag mensen helpen."

Ok, ik ga leren loslaten
Loslaten
Beste boek dat ik ooit gekocht heb. Ik ben het nu voor de tweede keer aan het lezen en heb al heel wat kunnen loslaten, met tranen en aha momentjes.
Anne

Het fysieke boek 

Laat maar los

€ 14,95
Om lekker thuis op de bank of in bed te lezen

Het e-book 

Laat maar los

€ 9,95

Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie.

Wat een psycholoog niet kan,,,,,, haal je uit een boek 🤔
Tonia
Super goed boek, echt aan te bevelen... lezen zou ik zeggen!
Marika
Ik heb het bijna uit en 't is geweldig!
Marjan
Geweldig boek....goed te begrijpen veel herkenning ben er super blij mee.
Alja
het mooie aan dit boekje is dat in heel duidelijk taal wordt uitgelegd dat patronen in het heden voortkomen uit pijnen uit het verleden .. en hoe we onszelf daarvan kunnen verlossen. Nooit eerder een boek gelezen waarin dit zo helder en toegankelijk wordt gebracht. Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die vastloopt in het leven .. en nee, ik heb geen aandelen 
Marion
 

Ik heb het net gelezen, Mahatma. Weer zo mooi, duidelijk en met jouw fijne humor liefdevol geschreven, ik heb genoten.

Natuurlijk voel ik mij bevoorrecht dat ik al een tijd je online cursus volg en tijdens de 5-daagse travo de primeur van je nieuwe boek mocht mee makenDankjewel voor Álles

En dat Álles is in geen woorden te vatten. Dikke knuffel

Joke

Goed boek! Leest vlot. Ook vele herkenbare situaties.

Marine
 

Heb het boek gister binnen gehad en ook gister uitgelezen. Klopt als een bus voor mij. Vond het uiterst intressant en ga hem zeker vaker lezen ook. Een echte aanraden om eindelijk je reis naar selflove te volgen💜 stay happy and safe!

Paula

Fantastisch boek.. gewoon kopen en gaan lezen.. Makkelijk te lezen, veel handige tips.. absoluut een aanrader!
Moet er bij zeggen dat dit boek veel helderheid geeft. Ik geef de kennis nu door bij mijn groepswandelingen.. gebruik het met readingen.
Cliënten begrijpen beter en sneller van het loslaten.

Sandra
 

Wat een geweldig boek, echt een eye opener voel me heel dankbaar!!

Katinka
Wil je meer reacties op dit boek lezen? Klik hier.
€ 14,95
van Mahatma Revier.


De prijs is exclusief verzendkosten.