Open je voor Licht en Liefde en Ontdek de Magie in je Leven

Een boek dat je meeneemt naar het gouden randje in jouw leven.
Miracles Happen!

Kijk hieronder naar een stukje van de boekpresentatie die samenviel met mijn verjaardag.

'Ontdek de Magie in Je leven - Miracles Happen!'

Voor moedige mensen die verlangen naar een radicale transformatie...

Dit boek Ontdek de Magie in je Leven is voor jou als je verlangt naar licht en liefde. Naar Magie in je leven.

Het gebeurt je weer! Je dacht dat je alles onder controle had, maar plots lijkt de hele boel uit elkaar te vallen. Je hoofd vult zich met allerlei doemgedachten. Wanneer gaat het leven nou eens gewoon vanzelf stromen? Wanneer hoef je niet meer zo hard te werken om de goede dingen voor elkaar te krijgen?


Ik heb nieuws voor je: er is meer mogelijk dan je denkt. Dit boek kan je leven radicaal veranderen. Dwars door de illusie van het dagelijks leven heen ga je ontdekken wie je werkelijk bent. Je kijkt in de spiegel naar je ogen en ziet er een glans die je eerder niet zag. Je gaat naar buiten en ontmoet je buurman. Jawel, die chagrijnige kerel. Hij begroet je nu met een warme glimlach. Het is alsof de mist is opgetrokken en alles een andere kleur en geur heeft gekregen. Je leven krijgt een gouden randje. Pure magie.

Ik ben één van de gelukkige die het al mag lezen!
Enthousiast ben ik begonnen en na 24 bladzijden gelezen te hebben, besefte ik ineens dat dit mijn boek is met de antwoorden waar ik al jaren naar op zoek ben ❤❤

Cor

Ontdek de Magie in je Leven

Wij mensen zijn groots. Toch kunnen we deze grootsheid vaak niet leven omdat we op de verkeerde manier kijken. In dit boek neem ik je mee en leer ik je om dwars door de sluiers van je mind te kijken. Dan begint de magie. Je ontdekt je eigen licht en de liefde waar je misschien wel je hele leven naar hebt verlangd. Het lag al die tijd op jou te wachten. 


In dit boek schrijf ik korte stukjes uit mijn eigen leven, maar gebruik ook ervaringen uit het leven van de cursisten, om je te laten zien hoe je pijnlijke overtuigingen en emoties je kunnen blokkeren en daar gaan we aan voorbij.


Niet langer gehinderd door obstakels in je eigen hoofd ga je leven vanuit je kern. Vanuit die energie zijn wonderen mogelijk. Ze vinden zomaar plaats. Je bent niet bezig met manifesteren maar wel met het zakken in diegene die je werkelijk bent.

Wat word ik blij van dit boek. Zowel down to earth en praktisch als spiritueel, zowel luchtig als diep. Echt een boek wat je verder meeneemt. Ja je verwerkt pijn, en wat doe je daarna? Hoe creëer je een moeiteloos, sprankelend leven? De energie waarmee dit boek is geschreven straalt je tegemoet. Kom maar op met dat gouden randje aan mijn leven.

Masha

Dit boek is voor jou als

  • Als je verlangt naar vrijheid.
  • Als je weet dat er meer mogelijk voor je moet zijn, maar het toch maar niet wil lukken. 
  • Als je moe wordt van het gedoe in je eigen hoofd.
  • Als je er naar verlangt om met meer liefde en vrede in je hart te leven.
  • Als je niet langer je verleden wilt herhalen met alle ellende van dien. 
  • Als je jouw kinderen een voorbeeld wil geven waar ze wel blij van worden. 

    Dat en nog duizend andere dingetjes waar jij mee stoeit kunnen voor jou de reden zijn om dit boek te lezen.

Heel erg bedankt voor het schrijven van dit boek. Ik ben ‘m nu al voor de tweede keer aan het lezen! Toen ik het fysieke boek binnenkreeg, raakte ik ontroerd.

Ik geniet er enorm van en kan het moeilijk ‘wegleggen’. Het is echt Antoinette-magie. De boodschap komt echt binnen en werkt meteen door.

Eleine

We hebben vier mogelijkheden

Het fysieke boek 

Ontdek de Magie in je Leven

Ik wil dit boek in mijn handen

Het luisterboek

Ontdek de Magie in je leven

Ik wil dit boek luisteren

Het e-book

Ontdek de Magie in je leven

Ik lees op mijn device

Of je neemt ze alledrie

Het e-book is dan mijn cadeautje voor jou. Je betaalt slechts € 33,90.

Wie ben ik?

Mijn naam is Antoinette (voorheen Mahatma). Door de ziekte ME was ik 15 jaar uitgeschakeld en zat ik in de WAO. In die tijd ben ik begonnen met bewustwording. Talloze therapieen en opleidingen heb ik overal in de wereld (USA, Canada, India en in Engeland) gevolgd. Inmiddels ben ik meer dan 30 jaar bezig met bewustwording.  Ik heb mezelf vrij gemaakt van alles wat mij tegenhield in het leven.

Al mijn wijsheid geef ik nu door tijdens de Masterclasses, Online Events en Intensives. Ook ben ik de auteur van de bestsellers 'Op weg naar Verbinding' (6de druk) en  Laat maar Los (4de druk).


Hierdoor heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen om dat wat ze niet meer wilden los te laten. Ben jij de volgende?

Door de oefeningen die je aanbiedt, is het net dat je bij een therapeut/psychologe zit... het maakt mijn ballast/rugzak minder zwaar! Zo dankbaar! 🙏💗

Maya
Lees dit boek en verander je leven. Zie hieronder nog een aantal recensies...

Het lezen duurde even, aangezien ik bewust stukjes eruit las om het dan weer even weg te leggen. Het hielp me in de weken dat ik het las om steeds weer herinnerd te worden aan dat wat ik of mensen die ik begeleid aan het doen waren.  Ik gebruik jouw terminologie van ‘je eigen verhaal’ schrijven/maken ook graag. Je schrijft op een zeer toegankelijke manier en ik leen het boek ook graag uit aan anderen. Mijn dochter heeft het inmiddels ook gelezen en is er ook enthousiast over. 

Liefs

Joke

Hallo Antoinette,

Ik heb genoten van je boek, en ik geniet van je e-mails.

Dankzij jou ga ik nu in het weekend s morgenvroeg naar t bos.

Ik raakte er bijna nooit omdat ik weg wil blijven van de massa in t verkeer en de massa in t bos.

Dankzij jouw hint, kan ik nu terug genieten van het bos.

Bedankt voor je groot licht,  en om zoveel te delen. 🥰

Delphine

Ik vond het een fantastisch boek en heb het met heel veel plezier uitgelezen.

Ik heb tijdens het lezen notities gemaakt en die lees ik nog vaak met plezier terug.

Ilse

Ben aan het lezen, supergoed boek, heel duidelijk ook, dank je ❤️

Carla

Dit boek geeft je concrete handvatten om die volgende stap te zetten in je leven. Op een wat andere manier als steeds over 'manifesteren' te praten. Met veel herkenbare voorbeelden. Kortom, aanrader!

Susanne Bos

Als ik de boek lees, word ik er ook in meegenomen... meegezogen..

Word echt gelukkig wanneer ik hem aan het lezen ben!

Ben ook al aan de slag gegaan met de oefeningen ♥️

Bianca

Op geheel unieke en humoristische wijze neemt Antoinette je mee voorbij de mind. Uitgelegd aan de hand van herkenbare voorbeelden. Heel helder verhaal, makkelijk leesbaar.

Marjon

Wat een geweldig boek vol humor en leuke bruikbare voorbeelden. Ik hou ervan. Het geeft mij veel rust in mijn drukke koppie. Dank je wel lief mens voor het delen van je inzichten en liefde.

Wendy

Een makkelijk te lezen boek over een best wel ingewikkeld onderwerp, nl. ' Hoe laat je Licht en Liefde toe in je leven?' Antoinette beschrijft dit luchtig aan de hand van praktische voorbeelden. 
Een boek waaruit je kan leren en af en toe (hoofd)stukken zal herlezen. 
Ik zie de wonderen graag tegemoet.

Margreet

Ben nu halverwege  het heerlijke boekje 'Ontdek de Magie in je Leven'. Ook zo inspirerend! Dank !!!
Gerry

Gerry

Prachtig boek om te beluisteren.

Ik ben zeer blij, vooral omdat Antoinette het zelf ingesproken heeft. 

Martine

Dankjewel voor je boek. 

Dankjewel voor je zijn.

Dankjewel voor je schrijven.

Dankjewel voor de inzichten.

Het was weer een fantastisch boek. Ik heb het verslonden en ga het zeker nog een keer lezen. Fijn dat je mij nog af en toe bij de hand neemt door je boeken. Ik hoorde het je vertellen, het boek. Heerlijk!
Jouw boek sluit zo ontzettend en ongelooflijk mooi aan bij de therapie die ik nu volg!

Cicka

Hey Antoinette, Het boek is echt magie, het is als een bijbel voor mij. Dit alles  is zo mooi beschreven en juist. Wat ik zo fijn vond zijn de benaming van de blauwe plekjes, en die dan licht en liefde geven, geweldig. 💓 Dank je wel, mijn creativiteit in mijn mind is geprikkeld door jouw boek. Veel liefs

Leen 🌻

Wauw Antoinette, je overtreft echt jezelf met dit boek. Weer de humor, weer de rakende voorbeelden, weer die gave spiegel....maar 't raakt me in nog diepere lagen. Wat  gaaf om  mezelf nog meer te mogen leren kennen, nog meer liefde en herkenning te mogen voelen en te beseffen hoeveel meer magie er nog om de hoek ligt te wachten op mijn toestemming om op mijn pad te komen 🌈🌟🍀. Super bedankt voor dit prachtige boek vol magie!

Wil je groeien, en dan bedoel ik écht groeien naar de beste versie van jezelf ... Dan niet twijfelen en lees dit boek! Ik kan t zeker iedereen aanraden... Liefs 

Jenny 💞🙏🏼💓🎉🦋✨🪄🥰🍀

HET boek der boeken, een welkome aanvulling op de Cursus In Wonderen.  

    Dank je wel, Antoinette!!

Thea

Prachtig boek.
Voor jou als weet dat er meer mogelijk is dan dat je nu leeft.


Wil je je niet meer laten leiden door die gedachtes en overtuigingen die je beperken, kleinhouden? Maar je weet niet hoe?

Met dit boek heb je de tools in handen.
Ik ben het nu voor de tweede keer aan het lezen.

Trea

Antoinette heeft weer een prachtig boek toegevoegd aan haar snel groeiende ouvre. Literatuur die er toe doet. Zij heeft een heldere kijk op waar het om draait in het leven en benadert dit iedere keer weer van een andere kant. Hoe meer mensen oog en ontzag krijgen voor de magie van en in hun leven, hoe leuker het hier op deze planeet vertoeven wordt. Aanrader!

Tosho

Jouw boek is feest der herkenning van mijn transformatie, zet de puntjes op de i.

Richard

Wat een prachtig boek. Het leidt mij naar de herkenning van het wonderbaarlijke in het leven. Ik sta nogal nuchter in het leven en neem altijd alleen dat aan wat mijn ogen zien. Dit boek opent een nieuwe wereld waar veel meer mogelijkheden zijn, dan die waartoe ik mij had beperkt. Het slaat een brug tusen de realiteit van het dagelijks leven en spiritualiteit. Dank voor deze verrijking.

Marcel

Ik ben bezig met jouw boekje over magie. Ik vind het heel duidelijk en leerzaam.
Ook eenvoudig, zo belangrijk!!
Jij zet goed de puntjes op de i.

Ik ben blij met jouw boek.

Mieke

Antoinette vertelde tijdens de boekpresentatie hoe ze afgelopen jaar in een oneness energie kwam, over hoe alles samenkomt en precies kloppend in elkaar valt, hoe alles stroomt met een gevoel dat het exact de bedoeling is.

Voor mij ligt daar het verschil met dit boek. Die oneness-energie, die flow van precies kloppende dingen, die voel je in dit boek.
Je wordt erin meegenomen en ontdekt ook hoe je zelf in die energie kunt komen. Antoinette's eerdere boeken gingen veel meer over het verwerken van pijn en emoties, en natuurlijk komt dat ook in dit boek voor.

Het is belangrijk om pijn te verwerken, dat weten we allemaal. Maar wat dit boek zo anders maakt is dat het verder gaat, voorbij dat verwerken.

Dit boek gaat over het extra gouden randje, de bonus sprankeling bovenop wat al een heel mooi leven kan zijn.

Anne

Dank voor dit boek. Ik vind het heel prettig leesbaar en eerlijk.
Wat je schrijft is echt goed te volgen.

Joke

Dit is een schitterend boek om te lezen.
Ben er zo blij mee!

Annemiek

Vandaag werd jouw boek bezorgd. Ik ben meteen aan het strand begonnen te lezen. Ik herken zoveel in jouw boek…. Echt heel fijn! Dank daarvoor, hartelijke groet.

Lilian
Ik heb je boek uit, ik ga haar nog een keer lezen. Ik vind het hele fijne duidelijke informatie waar ik wat mee kan. Dit wilde ik je laten weten, dankjewel hiervoor. Ik heb ineens het gevoel dat ik wat verder kan met mezelf  Dankjewel voor dit fijne boekje  

                      Groet Helma

Helma

Erg leuk en goed boek. Ik heb het boek in één keer uitgelezen, omdat het me zo boeide. Ik lees hem nogmaals en doe dan de oefeningen.

Alie

Wat ben jij een ontzettend mooi mens.

Zo dankbaar dat ik je boek heb besteld.

Eerst helemaal gelezen.

En nu weer opnieuw in stukjes.

Lezen,toepassen en weer verder lezen.

En dan als kado elke dag je nieuwsbrieven..

Onwijs Dankbaar 💞
Elma