Je harde schijf

Jezelf programmeren

Je harde schijf

Programmeren

Jazeker, net als dat je een computer programmeert kun je ook jezelf programmeren. Dat kun je doen door simpelweg s'morgens al je dag voor je te zien. In gedachten ga je naar alles wat er gedaan moet worden, en je ziet hoe dat heel soepel verloopt.


Je ziet jezelf met een blij gezicht rondlopen en je voelt ook hoe blij je bent. Dus dan kan het zijn dat je achter je computer zit met een pilotenmuts op, omdat je later gaat vliegen. Dat doe je dan met een blij gezicht en je ziet hoe geweldig jij over de aarde vliegt.

Je harde schijf

Iedereen is geprogrammeerd

Vergis je niet, iedereen is als kind geprogrammeerd en met die programmering loop je de rest van je leven rond, als je niets aan persoonlijke ontwikkeling doet. Je hebt spiegels van buiten nodig om te ontwaken, om wakker te worden uit de hypnose en de illusie van je jeugd. Die programmering zit in je onderbewustzijn en meestal heb je daar geen verbinding meer mee. Dat betekent niet dat je er dan geen last mee van hebt. Helaas, was dat maar zo. De waarheid is echter anders want je wordt juist door die programmering geleefd. Alleen beseffen de meeste mensen dat niet. Dat maakt het ook zo lastig, want alles wat onbewust is kan je niet zo maar veranderen. Toch kunnen we wel wat doen.

Je harde schijf

Je hart

Begin ten eerste eens te ademen naar je hart, want hoe gek dit misschien ook klinkt, daar zit het meeste bewustzijn. Zeg dan ten eerste 'JA' tegen je leven, hoe het er nu uitziet, ook al is dat niet denderend en zou je heel graag een ander leven willen hebben. Zeg daarna 'JA' tegen alles wat je wilt gaan doen. Dit klinkt zo simpel, dat is het ook. Het zijn meestal die simpele programmeer tips die het sterkste doorwerken. Het leven is in essentie niets meer dan één grote keuze

Je harde schijf

Jezelf programmeren

Zal je veel gaan geven, want hiermee geef je je onderbewustzijn de juiste impulsen, waardoor één en ander ook als vanzelf gedaan wordt. Het leuke is dat jij je eigen programmering bedenkt en voelt. En zo creëer jij jouw werkelijkheid van geluk en succes! Tenminste, als dat is wat je programmeert.. Op jouw geluk en succes en  programmeer ze!


PS: wil je hulp bij het programmeren maak dan eens een event mee!


Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.