Levensveranderend, indringend en een warm bad

De Live Lifechanger: Een pakket aan trainingen waarmee jij je leven
naar een ander niveau tilt.

Herken je een van deze punten?

 1. Ik ben bang en altijd alleen, en ik kan gewoon niet wat anderen kunnen.
 2. Ik voel mij een grijs muisje en word niet gezien.
 3. Ik heb zoveel gemist in mijn jeugd en ik doe zo mijn best maar niemand waardeert het.
 4. Ik ben zo gericht op anderen, ik weet zelf eigenlijk niet eens meer wie ik ben.
 5. Ik wil zo graag en heb plannen genoeg, maar op de een of andere manier loop ik even zo vaak vast in mijn leven.

Stel je eens voor dat je helemaal gelukkig zou zijn met jezelf en jouw leven en dat je je missie leeft. Hoe zou dat zijn?

In deze Lifechanger nemen we je mee van beperkingen en angsten naar vrijheid en genieten.


Live Lifechanger bestaat uit:

 • De Transformatie Vijfdaagse van 22 t/m 26 mei 2024
 • De driedaagse Intensive Open je Hart van 4-6 oktober 2024
 • De driedaagse Intensive Heel Jezelf van 14 t/m 16 februari 2025
 • Na elke intensive een ondersteunend live online webinar.
 • Een community om elkaar te ondersteunen, te delen en te helen
 • Bonus: live Event
 • Bonus: Goodiebox


En dit allemaal voor de super lage pakketprijs van:

€ 2161-
€ 1597,-*

Live Lifechanger

*Deze prijs is exclusief overnachtingen en maaltijden.
Je overnacht in Centrum de Horst te Meddo. De verblijfskosten bedragen (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 255,- voor een driedaagse Intensive en € 400,- voor de vijfdaagse Intensive. Prijswijzigingen voorbehouden.

Op deze aankoop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Antoinette:

Leven vanuit ware kracht is mogelijk! Dat is wat we gaan doen in deze magische Live Lifechanger.

Een paar reacties op de training

Peter

Wat jij met mensen bereikt vind ik echt bijzonder. Ik had niet gedacht dat ik zou kunnen voelen wat ik heb gevoeld. Ben je eeuwig dankbaar.Yvonne

Het heeft mijn leven volledig veranderd. Goede begeleiding, bedding, diepgang, veiligheid en een schitterende locatie. Als je meer liefde en vrijheid wilt gaan ervaren, doen‼️🔝💖


Monique

Wat een geweldige euforie voelde ik bij thuiskomst. Het is zo bijzonder om te zien dat ze deze Energie thuis gelijk oppakten, wauw!! Het was echt fantastisch mooi deze transformatie. Diep dankbaar.

Denk je eens in dat je volledig in je kracht zou staan...

 • ...dat je écht dat zou doen waar jij blij van wordt en je door niemand laat tegenhouden.
 • ...dat je volop geniet van je leven.
 • ...dat je weet dat zelfs als het even niet zo fijn is, jij alles aankunt.
 • ...dat je gewoon helemaal lekker in je vel zit en blij bent met wie jij bent.

De grote kracht van Antoinette zit 'm erin dat ze vanuit haar eigen -indrukwekkende- levenservaring werkt. Ze is heel open over haar levensweg en wat ze hier van geleerd heeft. Ook over alle ‘fouten’ die ze gemaakt heeft en hoe ze hiermee omgegaan is. ….Daardoor is ze zeer geloofwaardig. Ze wéét waar ze het over heeft. Ze beschikt over een zeer sterk ontwikkelde intuïtie/innerlijk weten. Dit zet ze in om mensen op het juiste niveau te prikkelen en Ze weet moeiteloos de vinger op de ‘zere plek’ te leggen.

Monique

Deze Lifechanger bestaat uit drie live intensives

Een Intensive is een meerdaagse interne training waar je echt de diepte in gaat middels allerlei verschillende technieken en oefeningen. En dit alles begeleid door Antoinette en een warm team aan mensen, die je optimaal ondersteunen.

Transformatie vijfdaagse

22 t/m 26 mei 2024

We gaan angsten overwinnen tijdens deze 5-daagse, waardoor je uit je cocon komt en oude conditioneringen transformeert tot op celniveau. Je wordt uitgedaagd om je buiten je comfortzone te begeven. Zo kom je uit bij jouw innerlijke kracht en vrijheid, waarmee je dromen gaat waarmaken en jouw potentie gaat leven.

Open je hart intensive

Driedaagse Intensive Open je hart

4-5 oktober 2024

Tijd om dit patroon en deze oude conditionering te doorbreken. De intensive Open je Hart brengt je bij het diepste punt van je Zijn en je komt voorbij je conditionering in je volwassenheid. Bij je universele liefde, de eenheid zelf. Tijdens de intensive gebruiken we de medespelers van de groep om je hartenergie te vergroten en het containen te leren; dit betekent dat je bent met wat er is, zonder er vanaf te willen of het naar buiten toe te projecteren.

Driedaagse Intensive Heel jezelf

14 t/m 16 februari 2025

Verlang jij er naar om los te komen van je kind programmering? Wil jij van jouw ellende je kracht maken? Doe dan mee met deze innerlijk Kind Intensive, waarin we jouw programmering en mindset gaan veranderen. Je verwerkt je emoties en krijgt zo meer innerlijke vrijheid.

🍀 Leven met je armen wijd open 🍀 


Intens intens intens dankbaar ben ik! 


Ongeveer een jaar geleden schreef ik mij in voor de Live Lifechanger van Spirit Coaching. Inmiddels had ik al een jaar een online training bij hen gevolgd en nu was het tijd om een laag dieper te gaan. Nog dieper?! Yup! 


Dive deep, fly high ❤ 


2x een 3 daagse intensive

1x een 2 daags event

1x een transformatie 5 daagse

En nazorg! 


⭐ Legendarisch en Magisch! ⭐ 


Wat ik heb mogen meemaken is met geen pen te beschrijven. Deze ervaring gaat voorbij aan ieder woord.


Het is een ervaring op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel niveau en nog voorbij aan dat... 


Ik ben net een week terug van de transformatie 5 daagse en mijn hoofd kan nog stééds niet bevatten wat er allemaal is gebeurd. Het overtrof al mijn verwachtingen. Wat een geweldige opbouw zit er in deze training.


Dit kan je met je hoofd niet bedenken, dit is een intensive die je móet ervaren.


Ik gebruik niet graag het woord moeten, maar serieus, dit móet je echt een keer in je leven ervaren.


Ik heb mogen ervaren dat wij mensen zoveel grootser zijn dan dat we denken te zijn. Ik voel zelfs de oncomfortabelheid van een huid die te klein is voor de grootsheid van het wezen erin.


Wat een magische beleving.


En wat een kundigheid van Antoinette Revier en haar geweldige team.


De energie was skyhigh. Ik ervaarde intens veel liefde en vertrouwen waardoor ik echt de diepte in kon gaan.


In een warme geborgen veilige bedding gaan ze zelfs met humor voorbij aan alle bullshit van de mind, ze prikken iedere illusie door en laten je ervaren hoe je kan leven met je armen wijd open. Leven zoals het leven is bedoeld. ❤ 


In een superfijne omgeving in Meddo, waar je helemaal vertroeteld wordt met heerlijk vegetarisch eten. En waar je je gedragen voelt, door alle andere moedige deelnemers.


Het is thuiskomen, thuiskomen bij wie je in essentie bent.   


Maar 1 ding is zeker, deze Live Lifechanger verandert je leven. 


Als heel de wereld deze jaartraining zou volgen dan zou de wereld er heel anders uit zien. 


De beste investering die ik ooit heb gedaan!! 


Let op!! Deze training is bedoeld als je je leven wil veranderen. Mocht je het liefste willen dat alles hetzelfde blijft, dan moet je deze training niet doen.


Eenmaal hieraan begonnen dan is er geen weg meer terug naar het oude. 😉


Je transformeert namelijk op celniveau! 


Miracles Happen ⭐

Judith

Lieve toekomstige Live Lifechangers ...ik liep al heel lang vast en kwam maar niet tot de kern. En toen kwam Antoinette "uit de lucht vallen" 😀 en ik voelde dat zij degene zou zijn die wel tot die kern zou kunnen doordringen en heb geen seconde spijt gehad. Als je écht in de spiegel wil en durft te kijken en dwars door je pijn heen wil gaan om te helen is dit echt het mooiste cadeau wat je jezelf kunt geven. In een hele veilige en liefdevolle setting met pracht mensen als leiding mag je jezelf ontmoeten in alle facetten die je maar kunt bedenken. En altijd leuk en fijn...nope maar t is zo gaaf om dan al te zien en voelen wat t je mag brengen. Ik heb m nu afgerond en ik heb heel veel mogen opruimen, ben veel inzichten rijker, kan beter met moeilijke momenten omgaan, kijk liefdevoller naar mezelf en er zijn al flinke verschuivingen merkbaar..oh yeahhh 🥳☀️🍀❤️

Ik ben nog niet klaar (als je dat al ooit bent) en ga lekker verder met het volgen van van alles binnen deze liefdevolle, veilige bedding van Spirit Coaching....maar de Live Lifechanger heeft heel veel goeds en kostbaars in gang gezet en is met recht een lifechanger 🍀✨🌈🦋

Dus ik kan alleen maar zeggen: doen!!! En gun jezelf een prachtig cadeau en het leven dat je verdient 💖🌟...ook jij bent het waard!!!!🥇💎💞

Jenny

Ooit liep het bij mij allemaal ook niet zo soepel...

Ik kan mij nog heel goed herinneren hoe het vroeger voor mij was. Ik was geen blij mens en kende mijn eigen kwaliteiten niet. Ik dacht dat ik het altijd fout deed, dat er niemand op mij zat te wachten en dat alle ellende van de wereld mijn schuld was. Ik voelde mij zeker niet geliefd en was niet gelukkig. Het leek alsof ik door het leven wandelde met een dikke ‘wijs mij maar af’ sticker op mijn hoofd. En dat gebeurde daardoor natuurlijk ook regelmatig.


Ik was onbewust! Onbewust van mijn waarde en onbewust van het feit dat ik mijn leven grotendeels zelf kon bepalen. Dat ik mijn leven kon veranderen door meer bewustzijn te krijgen. Ik overleefde meer dan dat ik voluit aan het Leven was. Op een gegeven moment ging het niet meer en ben ik finaal ingestort.

Toen begon mijn proces van bewustwording. Ik ontdekte dat ik geleefd werd door overtuigingen waar ik niet gelukkig van werd. Natuurlijk had dat alles met mijn jeugd te maken en de gebeurtenissen die ik toen heb meegemaakt. 


Ik leerde over overtuigingen en hoe deze mijn leven beheersten. Overtuigingen in de trant van: 'Ik ben niet goed genoeg, ik kan het niet en ik doe er niet toe.' Ze waren mij zo vertrouwd. Daar nam ik afscheid van. Ook nam ik afscheid van de beperkende emoties die mijn leven beheersten. Zoals de woede, het verdriet en de machteloosheid. Ze gaven mij wel een bepaalde veiligheid, maar ik werd er niet gelukkig van...

Met mijn programmering veranderde ook mijn leven. Tegenwoordig ga ik door het leven als een intens gelukkig mens en ken ik mijn eigen waarde. Ik weet nu dat wat ik heb gedaan voor iedereen mogelijk is. Ook voor jou!


Antoinette

Ik ben vanavond thuis gekomen van de intense transformatie 5 daagse van Mahatma Revier. Ik voel enorm veel dankbaarheid voor het enorme vertrouwen en liefde van Mahatma, haar team en alle groepsleden. De energie was enorm hoog en stroomt rijkelijk. De transformatie is in gang gezet en vele overtuigingen zijn veranderd in positieve overtuigingen. De inzichten die ik heb mogen ontvangen hebben mijn leven vanaf de eerste dag van de 5 daagse al veranderd.

Ina

Tijdens deze Lifechanger kun jij zomaar het volgende gaan ervaren:

 • 'Ik bruis van leven en geniet van 't samenzijn met mensen terwijl ik lekker bij mijzelf blijf'
 • 'Ik zie mijzelf en het leuke is dat anderen mij nu ook steeds meer zien en aanspreken. Laatst  werd ik zomaar ineens mee uitgevraagd. Ik kan het soms nog niet helemaal geloven'
 • 'Ik ken mezelf en ik vind mezelf leuk en dat is meer dan genoeg. Mijn verleden was vroeger best wel een dingetje, maar tegenwoordig huppel ik vrolijk in het rond en is mijn jeugd een schatkist vol parels geworden'
 • 'Ik ben in staat om bij mijn eigen gevoel te blijven en mijn leven te leven zoals het bedoeld is.'
 • 'Ik heb een rust en stilte in mezelf gevonden die ik niet voor mogelijk had gehouden. Ik ben gewoon écht in vrede met mezelf en mijn leven.'

De laatste avond Mahatma, was echt magisch. Toen kwam alles samen en kon ik 

ein-de-lijk mijzelf echt zien.

Ik zag mijn verleden met alle pijn, maar nu zag ik ook mijn kwaliteiten.

Alles was goed. Magisch!
Dank, dank, dank!

Leo

Informatie over je verblijf

Locatie: Centrum de Horst, Meddoseweg 22, 7104 AA Meddo
Klik hier voor meer informatie over de locatie


De verblijfskosten bedragen (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 255,-* voor een driedaagse Intensive en € 400,-* voor de vijfdaagse Intensive. Deze  bedragen zijn inclusief toeristenbelasting. De avondmaaltijd van de laatste dag is hierbij niet inbegrepen.

De verblijfskosten kunnen zowel kas betaald worden, of via pin, als worden overgemaakt op het rekeningnummer van Centrum de Horst. Je mag dan het te betalen bedrag o.v.v. je naam en datum verblijf overmaken op:

IBAN rekening nummer NL92RABO0105525863 t.n.v. Centrum de Horst.

*Prijswijzigingen voorbehouden!


Er zijn kamers met eigen douche en toilet buiten het huis, die je tegen een meerprijs kunt boeken. Neem hiervoor contact op met Jan of Anke Bekkers, telefoonnummer 0543-550066. Let wel: Wanneer de intensive vol zit, zullen alle kamers gebruikt worden en zullen er twee personen op de 2-persoonskamers slapen. Wanneer je in je eigen tent wilt slapen is dit ook mogelijk. De verblijfskosten blijven dan hetzelfde.

Wat een magische ervaring... wat mocht ik voorbij alle lagen van oud zeer weer helemaal terug komen bij wie ik in mijn diepste kern ben en ik pluk er nú al de vruchten van...

Dit pakt niemand mij meer af! Trots en dankbaar.

Krista

Wie doen er mee aan zo'n Intensive?

Mensen van alle  leeftijden doen mee. Truus van 86 jaar komt, maar ook Steven van 22 jaar laat zijn vrienden een weekeind voor wat ze zijn om mee te doen.

Psychologen, psychiaters, maar ook bankmedewerker Jan en kapster Tieneke zijn erbij. Ook komen er veel professionals die voor zichzelf werken, maar ook mensen in loondienst en mensen die nog zoekende zijn. Het maakt dus niet uit waar je geboren bent of welk beroep je hebt, ook jij kan stappen zetten.

Het zijn leuke mensen, warme mensen en gezellige mensen die de moed hebben om naar zichzelf te kijken. Die beseffen dat het antwoord in zichzelf ligt en die weten dat als zij innerlijk iets veranderen, hun leven dan ook verandert.

Deze 3 dagen doen de naam intensive zeker eer aan.

Het is een intensief programma en je werkt intensief aan jezelf.

Jij wisselt het harde werken ook af met humor, rust en beweging.

De balans is altijd aanwezig. 

Mahatma, jij bent een POWERVROUW die dit alles zeer deskundig leidt, omringd door een deskundig, liefdevol en ook humoristisch team.

Eigenlijk zijn er geen woorden voor over hoe het gaat en verloopt.

Ik zou zeggen ga het zelf voelen en ik weet zeker dat je net zo enthousiast zult zijn als ik. 

Buiten dat alles is het een geweldige locatie met een heerlijke energie.

De maaltijden en slaapplaatsen zijn perfect verzorgd. 

Liesbeth

                   

Veelgestelde vragen over de Live Lifechanger

Volg ik de hele Live Lifechanger met dezelfde groep mensen?

Nee, je bent niet elke Intensive met dezelfde groep mensen. Wel zal je zeker een aantal mensen vaker gaan zien.

Ik kan een van de data niet, wat nu?

Je kunt een Intensive eventueel ook op een ander moment volgen, neem hiervoor ruim op tijd contact op via info@spirit-coaching.nl, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Ik ben bang dat zo'n Intensive misschien wel te vermoeiend voor me is.

Natuurlijk is het intensief, het heet niet voor niets intensive. Maar er is alle ruimte om je eigen grenzen te voelen en aan te geven.

Moet je zware problemen hebben om mee te kunnen doen met deze Live Lifechanger?

Nee hoor, deze training is voor jou als je weet dat er meer in je zit dan dat er tot nu toe uitkomt.
Voor jou, als je nog niet totaal gelukkig bent met je leven.

Ik heb zoveel al geprobeerd maar het heeft niets geholpen.

De resultaten zijn bijzonder hoog bij Antoinette en we garanderen je dat je leven gaat veranderen. Dit kunnen we schrijven doordat we dit daadwerkelijk bij alle deelnemers zien en terughoren. Ook weet Antoinette waar ze het over heeft omdat ze die weg zelf ook is gegaan. Van de duisternis naar het licht. De boeken 'Op weg naar Verbinding' en 'Ontwaken in het NU' zijn hier het bewijs van.

                 

Afgelopen week de intensive 'Heel jezelf' van Mahatma Revier gevolgd. Het waren drie prachtige dagen van groei, liefde, confrontaties, opruimen, lieve mensen, lekker eten, lachen. huilen en nog veel meer. Het waren intensieve dagen en toch voelt het nu alsof ik een beetje vakantie heb gehad. Voel mij blij en dankbaar dat ik de jaar training van Mahatma volg. Zij weet (vanuit haar hart) elke moeilijkheid om te turnen via mogelijkheid naar groei. Mahatma je bent een bijzondere liefdevolle vrouw. Dank je wel. 

Herma

Wat hoort er ook alweer bij deze Live Lifechanger?

Drie Intensives - meerdaagse interne trainingen

Waarmee je je leven naar een nieuw niveau tilt en met na elke Intensive een ondersteunend online Webinar

BONUS
Een Live Event

Een Live Event zorgt ervoor dat je een verdieping krijgt en alles nog meer integreert

BONUS 

Een Goodiebox

Een goodiebox vol met leuke gadgets om je proces te stimuleren en te bekrachtigen. 

Net klaar met alle 3 de trainingen en met de Transformatievijfdaagse als afsluiter. Wauw, wat ben ik blij dat ik dit grote cadeau aan mijzelf heb gegeven. Wat is er ongelooflijk veel ruimte in mij gekomen. Ik zit zo heerlijk lekker in mijn vel. Wat waren het gave trainingen. Er is zoveel aangeraakt en opgeruimd in mij gedurende het jaar, zoveel kwartjes zijn er geland. Ik sta zo in mijn kracht, ik ben groter geworden dan mijn angsten, ik voel zo de verbinding met mezelf. Ik voel me zo ontzettend veel lichter. Ik had al vleugels gekregen bij jullie, maar nu heb ik leren vliegen. Heerlijk!!! 


Heel erg bedankt allemaal lieverds!!! 

Saskia

Ben jij toe aan een mega verandering in je leven?

Ga jij de stappen zetten die jouw leven naar de next level gaan tillen?

Is het voor jou het moment om écht in een nieuw jasje te stappen?

Doe dan mee met de Live Lifechanger.


Geen € 2161- maar

€ 1597,-*


*Deze prijs is exclusief overnachtingen en maaltijden.
Je overnacht in Centrum de Horst te Meddo. De verblijfskosten bedragen (overnachtingen en maaltijden) bedragen € 255,- voor een driedaagse Intensive en € 400,- voor de vijfdaagse Intensive.

*Prijswijzigingen voorbehouden.

Op deze aankoop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je liever nog even met ons sparren of de Live Lifechanger een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Afgelopen maandag zijn wij verhuisd en ik kan t bijna niet geloven dat dit nu ons huis is… zo mooi en groot…precies hoe ik t op m'n moodboard had geplakt 5 jaar geleden…..en ik vertel mezelf in stilte dat we mogen ontvangen en t waard zijn….en dat er voor ons wordt gezorgd… 

Na alles wat er in ons leven gebeurd is…

 

Echt, It's Life Changing zo’n Lifechanger…

 

We voelen ons zo fijn en alles loopt heel ‘smooth’..

We zijn zo rustig en liefdevol samen…

Dat wilde ik heel graag even met jullie delen!

Even een dankbaar mailtje van een stelletje dankbaren!

Anneke


Ik ben zo blij deel te nemen aan de live-changer samen met anderen onderweg naar meer mij , samen met elkaar. Heel inspirerend voor mij. 


Margreet

Bij deze intensive kom je in alle uithoeken van je ziel en vind je stukken waarvan je nog niet wist dat die er zaten. Je komt er gegarandeerd anders uit dan je erin ging, ten positieve.

Sharon
Wat had ik mijn twijfels om me hiervoor in te schrijven. Wat ben ik blij het te hebben gedaan! DANKBAAR!!
Annelies