Ontdek de Magie in je Leven en laat wonderen toe 

Een drieluik voor moedige voor moedige mensen die verlangen naar een radicale transformatie

Ik gun mijzelf wonderen!

Misschien herken je dit...

Jij topper kunt wel een dosis geluk gebruiken. Een snufje magie en een portie wonderen.


Deze live seminars zijn voor moedige mensen die al stappen hebben gezet op het pad van bewustwording en die inmiddels een basis hebben in zichzelf.


Je bent toe aan een volgende stap, aan verdieping, zodat je oogies nog meer gaan stralen. Dat het succes en de liefde moeiteloos naar je toestroomt en je nog meer gaat genieten.

Dit wil ik!

Ik vertel je wat...

Met haar loepzuivere energie, ziet Antoinette feilloos waar je zit in je proces.


Doordat ook Antoinette zichzelf steeds blijft ontwikkelen is haar manier van coachen wat “strenger”.

Ze geeft je geen kans meer, mee te gaan met (oude) verhalen of te verdrinken in heftige emoties.

Door haar manier van coachen, lukt het, om met meer bewustzijn aanwezig te blijven tijdens processen en gaat transformatie nog sneller…

Ik ben Antoinette eeuwig dankbaar voor haar coaching en haar eeuwige vertrouwen in mij en mijn proces.👍🏻

Meike♥️

Je bent bedoeld om te shinen!

Daarvoor ben je hier op aarde. Het wordt nog leuker, want het is niet alleen de bedoeling, nee, het is nog mogelijk ook. Dan moet je alleen wel effe groter worden dan die tante Sidonia of ome Bert bovenin. Groter dan je tot nu toe dacht te zijn. En jaaaa, dat kan jij 🤣.

Want daar ga ik jou mee helpen!

Mijn naam is Antoinette Revier

Na een ziekteperiode van 15 jaar waarin ik op zoek ben gegaan naar heling, werk ik inmiddels 23 jaar met mensen. Via mijn boeken en de diverse trainingen heb ik al duizenden mensen mogen begeleiden naar een leven van licht en liefde. Tegelijkertijd ben ik zelf ook doorgegaan met mijn eigen ontwikkeling. Zo kwam ik na een heftig 2022, waarin al mijn geld verloor, bij de cursus in wonderen uit.

Wat bleek? Er was nog meer mogelijk dan ik zelf ooit had gedacht.
Daar ben ik ook weer over gaan schrijven.
En dat is mijn nieuwste kind, het boek Ontdek de Magie en Laat wonderen toe. Deze training is op dat boek gebaseerd.

Niet met de termen die gebruikt worden in de Cursus in Wonderen, niet met de manieren maar wel met diezelfde energie. En daar gaat het uiteindelijk om.

Wat voor mij toepasbaar is, kan ook voor jou werken.

Ben jij toe aan magie en wonderen? Doe dan mee met deze training.

Mijn reactie op het afgelopen weekend: Er is zoveel nog weer duidelijker geworden. Het was echt magisch. Ik lees net weer mijn geschreven stukjes terug die ik tijdens het seminar heb geschreven. Bizar, waar komen die woorden vandaan? Magisch. Heb ik dat geschreven? Is dat het advies aan mijzelf? Ik sta versteld van mijn eigen woorden. Ik heb die woorden in het weekend ook ervaren, dus ik weet dat ze zo ontzettend kloppen. Wat een ervaring. Wat was het mooi. Wat fijn om in die liefde, in dat vredige bad, in dat prachtige licht dat we zijn, in die oneindige wijsheid te mogen zijn.

Stap voor stap, eigenlijk ongemerkt, neem jij ons mee en kom jezelf tot zulke waardevolle en mooie inzichten en heb je tegelijkertijd zulke mooie ervaringen. Het werkt nog zo door allemaal. Ik voel alsof ik aan het surfen ben op zulke magische golven. Magisch dus, ja dat was het. Wonderlijk ook en ik was erbij, wauw, zo enorm, enorm dankbaar. 

Ik zit ook nu weer heerlijk terug in dat warme bad en ik wil er niet meer uit. :-) En als ik eruit val, ik weet de weg terug. Zo fijn.


Dus....een hele, hele dikke kus voor jou en het team

Veel liefs

Saskia

Dit pakket is er om je te openen voor de magie en zo meer lucht, ruimte en liefde te krijgen.

Algemene informatie

Het pakket 'Ontdek de magie en Miracles Happen bestaat uit 3 weekenden en wordt door Antoinette en assistenten gegeven.


Jouw investering: 

1 weekend geen € 267, - maar tot 3 weken voor aanvang van het betreffende weekend € 237,-             


Drie weekenden slechts € 597

Ga je voor het hele pakket? Lees dan verder voor de fijne bonussen.


Datums:

1. weekend 1 - Ga voorbij je mind: 4-5 mei 2024. Vroegboekkorting t/m 12 april 2024

2. weekend 2 - Vergroot je vertrouwen: 15-16 juni 2024. Vroegboekkorting t/m 24 mei 2024

3. weekend 3 - Open je voor de magie: 12-13 oktober 2024. Vroegboekkorting t/m 20 september 2024 


Tijd: alle dagen van 10.00 uur t/m 17.00 uur

Locatie 4-5 mei en 12-13 oktober De Veste in Apeldoorn
Locatie 15-16 juni 2024: De Rosse in Bathmen
Consumpties: inclusief thee. Je mag je eigen lunch meenemen
Je zorgt zelf voor een eventuele overnachting.


Voorwaarden: Algemene Voorwaarden

Laat me de mogelijkheden zien

Eerst en vooral een dikke dank je wel aan jou Antoinette.❤️


Wat een bijzondere en intense ervaring heb ik ontvangen dit weekend 3 en 4 juni 2023.

Het was een heling van topformaat met het Thema "Ontdek de magie in je leven"

Wat was het fijn dat ik opnieuw mocht voelen en ervaren dat ik in essentie (de bron) Licht en Liefde ben.

Het doet wonderen!


Wat mooi toch, te "weten" dat dit voor mij en voor ieder uniek mens altijd en overal aanwezig is.

Zoek /vindt het in jezelf en deel met elkaar, laat los wat niet (meer)van jou is, dat is wat dit 2 daagse event  mij heeft gegeven/gebracht.

Het was mooi.. bijzonder .. en zeker aan te  bevelen.    DOEN👍🏻

Maaike

Ik open mij voor de magie!

Ik ga voor een bad vol magie en wonderen en betaal slechts € 597 voor 6 dagen.

Je kunt nu voor een super lage prijs meedoen met drie weekenden. Dan ga je elke keer meer open voor het magische leven. Jij durft te springen... de magie komt naar je toe.*

Helaas kun je geen weekend inhalen.
Lees hieronder verder om je aan te melden voor 2 weekenden.

En ik ontvang nog drie bonussen ook 😊

  • Ik ontvang gratis de Online Power Training Stilte in je hoofd en rust in je lijf (looptijd 11 mei t/m 7 juni)
  • Ik krijg het boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Laat Wonderen toe!' 
  • Een community om elkaar te ondersteunen, te delen en te helen.

Helaas kun je geen weekend inhalen.
Lees hieronder verder om je aan te melden voor 2 weekenden.

Aanmelden voor 2 weekenden?

Het is helaas niet mogelijk om een weekend in te halen.  Je kunt je daarom ook aanmelden voor 2 weekenden naar keuze. Neem daarvoor even contact op met kantoor via info@spirit-coaching.nl

Ik ben toch een de kat uit de boom kijker en wil snuffelen aan die magie. 

Ik kies voor één van de weekenden.

Ontdek de Magie in je leven -

Ga voorbij je mind

4-5 mei 2024

t/m 12 april geen € 267, maar € 237

Ontdek de Magie in je leven -
Vergroot je Vertrouwen

15-16 juni 2024

t/m 24 mei geen € 267, maar € 237

Ontdek de Magie in je leven -
Open je voor Magie

12-13 oktober 2024

t/m 20 sept. geen € 267, maar € 237

Ik keek uit naar weer een weekend vol magie bij Antoinette , Marjon en t hele team. En guess what ...de magie was er! Geweldig 🪄

Werd wederom heerlijk gespiegeld waardoor weer veel inzichten rijker...En is t gespiegeld worden altijd leuk? No way! Maar hoe gaaf is t dat daardoor weer een stukje mist op mag klaren waardoor de magie van t licht dat we eigenlijk zijn steeds meer mag gaan stralen! Ik heb weer  letterlijk en figuurlijk een  laagje gehuld in mist van me af mogen schudden dankzij Antoinette en haar team en daar ben ik ze enorm dankbaar voor! Love it! Lieve mensen ik kan alleen maar zeggen: je hoeft niet in sprookjes te geloven om magie toe te laten in je leven...ik kan t iedereen aanraden. En ik kijk alweer uit naar t volgende weekend met weer een nieuw laagje magie 🌟🪄🦋🍀💕😃

Jenny

Jij bent Magisch en je kunt je voor die energie openen!

Doe aan bewustwording voor meer geluk

Ieder mens heeft wel eens wat meegemaakt wat niet fijn was en waar je zo maar last van kunt hebben. Hierdoor kun je dat mooie mens dat in jou zit, niet volledig leven.

 
In deze dagen ga die ervaringen letterlijk overstijgen. Het is tijd voor een radicale transformatie!


Geloof het maar, er gaan magische dingen gebeuren die je eigen verwachtingen te boven kunnen gaan. 


Met een hernieuwde energie sta je daarna in het leven en doe je wat je zo graag wilde doen. Dan begin je die eigen toko, of je zet die kerel de deur uit die je al honderd jaar eerder had moeten dumpen. 


Je gaat voelen dat je verbonden bent en die liefde waar je eerder zo naar op zoek was, die voel je in jezelf en overal om je heen. 

Ik ga mijn mooiste leven ooit leven

Het gaat erg lekker met me op dit moment. Ik voelde ik me anders bij het naar huis gaan, meer in samenhang met mezelf.
Ik zit nu lekker in mijn vel, merk dat ik meer open ben, en durf mij kwetsbaarder  op te stellen.

Kortom, een half jaar na het, kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat ik die stap gezet heb. Het heeft me veel gegeven.

Nogmaals dank daarvoor.

Iet

Voor wie?

Voor jou! 

Want deze training is een training voor mensen die ervoor kiezen om te leven in vrijheid, in het nu, zonder de beperkingen vanuit het verleden. Natuurlijk kan iedereen deelnemen, maar het helpt als je al eerder stappen op het pad van bewustwording hebt gezet. Er wordt op individueel niveau gekeken naar waar jij staat en wat van belang is voor jouw proces.

Kies jij voor magie en wonderen?

Ik ga voor een bad vol magie en wonderen en betaal slechts € 597 voor 6 dagen.

Je kunt nu voor een super lage prijs meedoen met drie weekenden. Dan ga je elke keer meer open voor het magische leven. Jij durft te springen... de magie komt naar je toe.*

Helaas kun je geen weekend inhalen.
Lees hieronder verder om je aan te melden voor 2 weekenden.

En ik ontvang nog drie bonussen ook 😊

  • Ik ontvang gratis de Online Power Training Stilte in je hoofd en rust in je lijf (looptijd 11 mei t/m 7 juni)
  • Ik krijg het boek 'Ontdek de Magie in je Leven en Laat Wonderen toe!' 
  • Een community om elkaar te ondersteunen, te delen en te helen.

Helaas kun je geen weekend inhalen.
Lees hieronder verder om je aan te melden voor 2 weekenden.

Aanmelden voor 2 weekenden?

Het is helaas niet mogelijk om een weekend in te halen.  Je kunt je daarom ook aanmelden voor 2 weekenden naar keuze. Neem daarvoor even contact op met kantoor via info@spirit-coaching.nl

Het was weer meer dan magisch💕✨ik ben zo niet normaal onwijs dankbaar dat ik erbij mocht zijn. Om te zien wat er gebeurde en mocht openen en ontvouwen bij anderen, waanzinnig mooi. En niet te vergeten bij mijzelf, echt zo bijzonder. Mijn hart stroomt nog steeds te over van zelfliefde en me verbonden voelen. Best lekker😁🥰🔥✨❤️

Danielle

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?


Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook contact opnemen via info@spirit-coaching.nl.


Het weekend was echt magisch✨...steeds dieper mogen voelen hoe je de hoofdrolspeler bent in je eigen verhaal en steeds meer beseffen dat dat t ook is...een verhaal, niets meer en niets minder. Ik mocht voelen hoeveel meer ik ben dan dat verhaal, ik ben licht🌟 en liefde❤️! En dat was nog de grootste magie om dat intens te mogen voelen en te weten dat al het andere wat ik mezelf probeer wijs te maken gewoon niet waar is....That's real Magic ! Thanks lieve Antoinette en Marjon voor weer een liefdevol en super leerzaam weekend! 🌈❤️🦋🍀

Liefs 😘

Jenny
   

Veelgestelde vragen over ontdek de magie in je leven

Is het niet gewoon een event van twee dagen?

Nee. Bij een event blijven we toch net wat meer aan de oppervlakte. Dit seminars is van een hele andere orde. We zorgen dat je echt tot de kern gaat en daarmee ga je jezelf helen.

En wat is dan het verschil met een Intensive?

Bij een Intensive verblijf je intern en daardoor maken we wat langere dagen. Daardoor zijn de kosten ook lager. Maar het is qua diepte zeker vergelijkbaar met een Intensive.

Moet je grote problemen hebben?

Nee zeker niet. Soms zijn het kleine dingen waardoor het leven net ietsjes minder leuk is dan je bedacht had. Als je dat dan tijdens zo'n seminar gaat ontdekken, kan dat zoveel vrijheid geven! je bent gelijk weer terug in de flow.

Is het niet zweverig?

Nee hoor. We werken natuurlijk wel met energie, iets dat niet te zien is, maar wel te voelen is. Antoinette staat stevig in het leven, met beide beetjes op de grond.

Heb ik er wel iets aan?

Dit seminar werkt heel sterk door en kan jouw leven, en zelfs dat van je omgeving, werkelijk veranderen.

Nog andere vragen?

Stel ze gerust via info@spirit-coaching.nl. We helpen je graag.

              
Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel. Iets in mij heeft mij losgelaten en ik voel me zoveel vrijer nu, zoveel meer ruimte, zoveel meer in mijn lijf. Ik ben veel meer één met mijzelf.

I love it!

Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor deze prachtige, onvergetelijke dagen. Het was echt magisch!

En ook nog bedankt voor het notitieboekje, er staat op "You are magic".             Nou, zo voel ik me nu ook echt. :-)

Saskia

Na twee dagen kom ik thuis met het gevoel mezelf te zijn. Weinig veranderd, zo dacht ik, ik voel me niet heel veel anders dan voorheen.
Mijn man zegt na nog geen vijf minuten: Ik ken je zo niet. Hij kent Marlou, zijn vrouw. En wie er naast hem op de bank zat was intenser en zo anders dat hij er duidelijk even aan moest wennen. Oh, wat heerlijk om te horen!

 

En dan kijk ik eens echt naar hoe ik me voel:

Ik voel me verbonden met mezelf, stevig in mijn lijf, stevig in mijn fundament en goed geaard. Ik geniet nog even van wat ik voel en ga voelen in de komende tijd..

Marlou
Wauw wat een weekend! Heel dankbaar voor dit magische weekend. De steen in mijn buik is weg. 
Marjolein
Het was weer meer dan magisch. Ik ben zo niet normaal onwijs dankbaar dat ik erbij mocht zijn. Om te zien wat er gebeurde en mocht openen en ontvouwen bij anderen, waanzinnig mooi. En niet te vergeten bij mijzelf, echt zo bijzonder. Mijn hart stroomt nog steeds te over van zelfliefde en me verbonden voelen. Best lekker.

Veel liefs,

Daan
De drieluik magie heb ik ook echt als magisch ervaren. Niet omdat t alleen maar fijn en mooi was, maar juist ook de momenten dat ik mijn pijn mocht voelen binnen de veilige bedding  van de groep en onder jouw humorvolle, wijze , respectvolle en liefdevolle leiding. Ik ben weer meer inzichten rijker en weer een laagje verder. Dankbaar voor jou Antoinette en je prachtige team, en dankbaar voor de stappen die ik weer gezet heb. Klaar voor de volgende stappen vanuit liefde en vol magie...want that's life...Magic✨
Jenny