Het boek dat jouw leven kan veranderen komt is 10 maart 2017 uitgekomen!

Ken jij ook dat gevoel van tekort? Weet jij dat je heel veel talenten in je hebt en dat je heel veel zou kunnen bereiken en komt het er maar niet uit?


Ik, Mahatma, heb jarenlang gestoeid met deze patronen. Ik wist dat ik zoveel meer zou kunnen bereiken en het lukte mij maar niet. Hetzelfde speelde op het liefdesgebied. Ik wist wel dat ik een leuke vrouw was (vond ik zelf) en toch kwam die man maar niet op mijn pad.

Het veranderde...

Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik nu alles heb, waar ik ooit naar verlangde.
Inmiddels trek ik grote groepen mensen aan en mijn events zitten maanden van te voren al vol.


Ook wat betreft de liefde is alles veranderd en woon ik samen met de liefde van mijn leven. Wat ben ik dankbaar voor deze man.

Ontwaken in het NU

Het ging niet van de één op de andere dag. Het had ook te maken met mijn mindset en ego. Hoe groter je innerlijke vrijheid is, des te meer je in contact komt met waarheid. De waarheid van jouw essentie. Als je vanuit die essentie verschillende manifesteer technieken toepast, dan kunnen er wondertjes gebeuren.

Dat hele proces van stoeien en groeien, van het loslaten van blokkades en van ontwaken uit de illusies van de mind, heb ik gedurende de afgelopen vijf jaar beschreven. Ik beschrijf hoe ik struikel en stoei en hoe ik groei. Ik ben daar transparant in. Dat is kwetsbaar en daar kies ik voor. Ik ben en blijf een gewoon mens, net als jij, onderweg naar steeds meer licht.

Dit boek is echter veel meer dan een boek!

Naast dat het een af en toe spannend leesboek is, is het ook een werkboek met meer dan 50 oefeningen, waarin ik je prikkel en uitdaag.

Daarnaast heb ik iets heel unieks gedaan. Gedurende de afgelopen vijf jaren heb ik op verschillende momenten dat het leuk, intens, spannend of verdrietig was, video's gemaakt. Deze zijn te bekijken via een QR code die je in het boek tegenkomt. Daarmee inspireer ik je ook weer om stappen te zetten.
Ik daag je dus uit om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk.

Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten en je dromen waar te maken.

Wees er als eerste erbij om dit boek te lezen.
Let op: het is voor moedige mensen die naar zichzelf durven te kijken...

KLIK OP DEZE LINK EN OP DE VOLGENDE PAGINA OP DE BESTELKNOP!

REACTIES

Jaaa, de eerste reactie van mijn boek 'Ontwaken in het Nu is binnen'. Hier ben ik zo blij mee.
Sonja Haazen (dit is een link) dank je wel!
Mahatma

"Ontwaken in het NU" Het nieuwe boek van Mahatma Revier.
Vrijdag 10 maart kwam het uit. Een boek wat mij niet los liet. Ik heb het meteen in een keer doorgewerkt. Voor mij is het een boek-event-weekend geworden.
Wauw, wat een inzichten en eyeopeners. En ja, zo doe ik.dat...en zo denk ik over mezelf.....en zo voel ik dat...en oh, werkt dat zo....hier verlang ik zo naar......deze oefening kan ik hiervoor doen om.....
Helemaal.wordt ik in de energie van het boek meegenomen en ik wil alleen maar meer. Het laat me zien waar ik in patronen leef, welke gedachten en emoties hier mee te maken hebben. En wat deze met me doen. En dat ik dingen waard ben, zoals geld, liefde enz. En ergens wist ik dit ook wel maar de oefeningen in het boek geven me nu de tools om het ECHT om te zetten. Tot op het bot zeggen ze wel eens.
Want nu al voel ik hoe dingen veranderen en hoe ik anders met dingen om ga, zie en los kan laten. En dat in zo korte tijd.
De energie van het boek neemt je mee. De oefeningen brengen een proces op gang, een transformatieproces. Door Het boek te lezen, de oefeningen te doen, waarvan je de meeste overal en altijd toe kunt passen. En dit alles ondersteund door de zeer persoonlijke video's van Mahatma. Die je via een link vermeld in het boek kunt bekijken.
Een "grootsheid" die haar verhaal en kwetsbaarheid durft te delen en laten zien.
Mahatma die zelf het voorbeeld is van hoe het werkt.
WOW, dat vergt moed, petje af.
Wat ze beloofd maakt ze waar. En het is inderdaad een boek voor moedige mensen want je gaat veranderen!
Ik was helemaal toe aan deze verandering.
BEN JIJ TOE AAN VERANDERING ? EN BEN JIJ MOEDIG GENOEG OM DIT AAN TE GAAN ?
DAN MAG JE DIT BOEK NIET MISSEN. Dankbaar voor je boek, dankbaar voor wat je laat zien en de verandering die het me brengt. Dankbaar voor wie je bent.
Liefs Sonja


Tilly Verkerk schrijft: Iedere morgen aan het ontbijt lezen Piet en ik een stukje en doen dan de opdracht. Het komt zo bij je binnen en de emoties gaan alle kanten op.
Zo kun je elkaar helpen met het te transformeren en kom je ook nader tot elkaar. Dat boek is echt super, heb ik nog nooit gehad met een boek dat het zo binnenkomt. Bedankt nogmaals lieve Mahatma Revier