Ontwaken in het NU

Om jouw dromen te realiseren

Laat je raken door mijn verhaal

Dit boek helpt je om jouw verlangen te realiseren...

Ik stoeide met het gevoel van tekort...

Jarenlang heb ik gestoeid met patronen van tekort. Tekort aan geld, tekort aan liefde, en ga zo maar door. Het speelde zich af op allerlei vlakken van mijn leven. Ik wist dat ik zoveel meer zou kunnen bereiken als ik al deed en het lukte mij maar niet. Hetzelfde speelde op het liefdesgebied. Ik wist wel dat ik een leuke vrouw was (vond ik zelf) en toch kwam die man maar niet op mijn pad.


Inmiddels ziet mijn leven er compleet anders uit en heb ik mijn dromen verwezenlijkt. Dat proces van hoe ik dat heb gerealiseerd heb ik in dit boek beschreven.

Ik neem je mee in mijn 'onderuit gaan momenten' en laat je zien hoe ik dat wist om te buigen naar het succes dat ik nu heb.

Een paar van mijn spreuken in dit boek.

Uitdagingen zijn er niet om je te breken, maar om je te stretchen, opdat de ware Jij ontwaakt.
Je denken neemt je in de maling dus word groter dan je denken.
We hebben een oneindige potentie in ons en als je je verbind met je kern zijn wonderen mogelijk!

Ontwaken in het Nu bij diverse boekhandels verkrijgbaar. 

Hieronder de afbeeldingen bij boekhandel Broekhuis.

Dit boek is echter veel meer dan een boek!

Het is een werkboek met oefeningen en 50 oefeningen en een video training met 50 videos.


Gedurende de afgelopen vijf jaren heb ik op verschillende momenten dat het leuk, intens, spannend of verdrietig was, video's gemaakt. Deze zijn te bekijken via een QR code die je in het boek tegenkomt. Daarmee inspireer ik je ook weer om stappen te zetten.


Als je na elk hoofdstuk de bijbehorende video's bekijkt, kan het boek je een nog diepere beleving geven. Je gaat alles van jouw leven hierdoor een beetje in een andere context zien en het verandert als het ware je bewustzijn. Hierdoor krijg je meer innerlijke vrijheid.


Als je naast het bekijken van de vele video's ook nog de oefeningen van dit boek doet, dan heb je een masterclass die je leven totaal kan transformeren. 


Let op, in het luisterboek zitten geen QR codes ingesloten.

Heb je boek ontvangen, Super om in te lezen, kan het bijna niet meer weg leggen. DANK je bent geweldig.
Jan Pieter
Hi Mahatma, gisteren in één ruk je nieuwe boek uitgelezen en al wat filmpjes gekeken. Was erg leuk om te lezen over jouw weg en om een groot aantal van de personages te kennen die er in voorkomen. Vooral ook mooi om te lezen dat jij ook een gewoon mens bent die ook haar dingetjes tegenkomt en op mag lossen ❀
Jolanda

Op een lazy zondag... Iedere morgen aan het ontbijt lezen Piet en ik een stukje en doen dan de opdracht. Het komt zo bij je binnen en de emoties gaan alle kanten op.

Zo kun je elkaar helpen met het te transformeren en kom je ook nader tot elkaar. Dat boek is echt super, heb ik nog nooit gehad met een boek dat het zo binnenkomt.

Bedankt nogmaals lieve Mahatma Revier ❀ ❀

Tilly
Ik ben er net in begonnen en ik bewonder je openheid, door je zo kwetsbaar en open te laten zien ben je een spiegel voor mijn eigen worstelingen.Het ontroert me diep. Je bent een voorbeeld voor me. Ik wil namelijk ook graag op deze bewuste manier met de dingen omgaan en daardoor groeien. Ik ben ook een beetje in de Oneness terechtgekomen en ken mensen die ook naar India gaan voor cursussen dus het was meteen erg herkenbaar voor mij.
Ellen

Ik ben heel blij dat ik het boek heb gekocht.  Dit omdat het mijn leven nu al heeft veranderd. Bij mij is een oude overtuiging lekker opgelost en voel ik minder druk op mijn schouders. En ik heb nog vele hoofdstukken te gaan!

Ik kan het boek iedereen aanraden. Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken.

Mahatma, ik ben je zo dankbaar dat je dit boek hebt geschreven!!!!

Ellie

Ik lees voor uit eigen werk

Dit boek heb ik ook tijdens de Corona crises voorgelezen aan meer dan duizend mensen. 

Jij kunt dit boek nu aanschaffen als boek, als e-book of als luisterboek.

Lees het of luister ernaar en zet dan jouw  stappen  om jouw dromen te verwezenlijken.

Zie de reacties van het voorlezen hieronder...

Lieve Mahatma, 

Dit voorlezen van jou doet me ontzettend goed.

Ook bij mij komen er soms tranen en is er herkenning. Soms word ik geraakt door wat je zegt en voel ik mijn pijn. Het mag naar boven komen om geheeld te worden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor, want ondanks de pijn weet

ik dat ik daardoor weer dichter bij mezelf kom.

xxx Anne
Ik ben je zo dankbaar dat ik mee mag gaan in je prachtige ervaring die je ons elke dag brengt. Een gevoel van rust, van loslaten van bevrijding omarmt me alle dagen wanneer ik naar je luister. 

Dit gevoel blijft ook voor de verdere dag en is geen illusie, het is werkelijkheid.
Dank hiervoor, je bent LIEFDE

Lieven

Ik heb vandaag echt genoten van de replay van jou eerste en tweede voorleessessie. Ik lag nog in bed en zeker in deze barre tijden is het moeilijk voor mij om aan de dag beginnen.

Maar dank zij jouw heerlijke stem en jouw fijne manier van zijn, kon ik er toch een fijne dag van maken. Heel veel dank !

Liefs An

Dit boek is uitgegeven in drie verschijningsvormen

Zie hieronder ook de bundel mogelijkheid

Het fysieke boek

Ontwaken In Het NU

€ 19,99
Om lekker thuis op de bank te lezen.

Het e-book

Ontwaken in het NU

€ 14,95
Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie.

Het luisterboek

Ontwaken in het NU

€ 17,95
Door Mahatma zelf voorgelezen.
Dat heeft een meerwaarde.

Dank je wel voor je prachtige boek: “Ontwaken in het NU”. Iedere dag lees ik een hoofdstuk, waarbij ik tegelijkertijd via het voorleesfilmpje naar jouw stem luister. Als “toetje” bekijk ik de extra toegevoegde filmpjes (via QR code), waardoor alles nog meer tot leven komt. Jouw verhaal komt écht binnen en door de oefeningen in het boek, durf ik mijn gevoelens beter toe te laten en kijk ik met meer compassie naar mezelf en de ander, waardoor ik me beter voel. Ik word me steeds meer bewust van het Licht dat ik in Wezen ben. Ik verheug me al weer op het volgende hoofdstuk! 

Isette

Waarom niet alle drie de mogelijkheden voor slechts
€ 39,95 inclusief verzending

Dan ontvang je het luisterboek en luister je heerlijk naar mijn stem terwijl je lekker weg zakt in een dierpere laag van je bewustzijn.


Het e-book, dat je er als het ware gratis bij krijgt, kun je gewoon nog even in de trein of bus een stukje teruglezen in je eigen tijd. Dat ene stukje wat je zo raakte en mooi vond. 


Het fysieke boek gebruik je dan om  de antwoorden bij de vragen te schrijven. Daarmee ga je zelf ook je stappen zetten. 


Of je geeft het boek aan je moeder als verjaardagscadeautje, als je die stappen al lang hebt gezet. Wie weet wordt jullie relatie dan nog beter.  

Er is altijd wel iemand die blij zal zijn met dit boek. Dus schaf de bundel aan en maak zo ook een ander blij.

Nog wat meer reacties

Even was er zoiets van hm weer een boek wat vertelt hoe het zit! Maar toch trok dit tweede boek me ook weer, en ja hoor BAM twee bladzijde gelezen en de eerste oefening greep me. Oh shit, hoe confronteren? Uh wil ik eigenlijk wel veranderen? Door dit echt binnen te laten komen en voelen wat er in mij gebeurde wist ik dit gaat iets in mijn leven veranderen, en wil ik dat wel echt!?

 

Het maken van de oefeningen, het uitstellen ervan, de video's die er bij zitten. Ik ben het aangegaan met mezelf. 

Het kriebelt in mijn onderbuik, dus wegleggen was voorbij geen optie meer.

 

De openheid waarmee Mahatma het schrijft over haar proces maakt dat het boek me mee neemt, er verandert wat door in mezelf. Stapje voor stapje word je meegenomen in het voelen, het groeien en het aankijken en verantwoordelijkheid nemen van je eigen leven.

 

Het boek voelt als een voorbeeld in letter en beeld.

Echt kwetsbaar durven zijn wat een kracht zit daar in!

 

O jee, dit is geen boek om ff snel te lezen en het dan weten. Nee het neemt je mee op pad en schud je wakker. Het laat je voelen dat je leeft, mooi en prachtig bent.

 

Dit hier schrijven en aan heel de wereld laten weten is voor mij ,"een enorme stap" ik ben blij met elke stap die ik zet.

Sjanny

Lieve Mahatma, 

Met heel veel plezier heb ik geluisterd naar jouw voorlezen uit je boek "Ontwaken in het NU".

Wat me raakt is jouw openheid, puurheid, spontaniteit, positiviteit, betrokkenheid bij iedereen, en de manier waarop je beschrijft hoe je door jouw processen heen bent gegaan. Je bent een prachtig voorbeeld voor mij en anderen, een mooi mens. Dank je wel!

Veel liefs, Miranda

Het is bijzonder om jou zo open, met alle emoties die vrij komen, jouw verhaal te horen voorlezen. Ik wil je bedanken voor deze fijne momenten in deze lastige tijden. 

Inge

Ik vind het prettig om naar je te luisteren en op deze manier krijg ik elke dag een stukje meer inzicht in mezelf!

Marlies
ik vind dit zo geweldig mooi en intens. Dankjewel Mahatma.
Anna
Mahatma het was prachtig vanmiddag. ik vind de voorlees sessies een enorm cadeau! Dank, dank, dank
Erica
Dank je wel Mahatma, je raakt me. Kippenvel!
Nel
Mooie voorlees sessie Mahatma. 

Ik heb het boek al wel gelezen maar het te horen via jouw stem is magisch mooi.

Marcella

zo mooi om 't jou zelf te horen lezen!! zo herkenbaar!! lieffss

Anneke
 Ik ben in jouw boek gedoken. Wat raakt mij dit. Het geeft al wat inzicht in mijn eigen situatieπŸ˜”. Het is zó fijn om daarnaast ook nog jouw stem te horen en je te horen voorlezen uit het boek.
Dat maakt het dat het dieper binnen komt . Heel graag bedankt hiervoor. β€οΈπŸ™ liefs
Saskia
Heel veel dank voor je prachtige diep menselijke intens doorleefde verhaal, het raakt me tot in mijn ziel en insprireert me. Dank dank!!!
Mariet

Hey Mahatma,

 

Het emotionele moment bij het voorlezen heeft een grote indruk gelaten.

En dit als eerste kennismaking met jou.

Prachtig moment om te mogen delen met jou.

Dank je wel hiervoor. 

Stef

Het is een heel leuke variant op het zelf lezen, zalig om jouw stem, Mahatma te horen!

Je legt zoveel gevoel in het voorlezen dat het toch heel anders binnenkomt dan dat ik het zelf lees. Het is als het ware dat ik zelf mee in het verhaal zit!
Zeker een aanrader dus!

Lieve, warme groet Kristel πŸ˜˜πŸ’žπŸ™

Dat je je boek zelf voorleest, heeft echt toegevoegde waarde voor mij. 

Sharon

Je woorden maken mij zacht en laten mij voelen dat het goed komt.

Je mooie zware stem klinkt als muziek in mijn oren.

Liefs en harte groet, Mickey

Mahatma,het is boeiend, fijn , ondersteunend, ontspannend en leerrijk om naar je te luisteren.

Hartelijke groeten, Gerda
Weet je dat het voorlezen zoveel krachtiger is dan zelf lezen. Het brengt me eigenlijk meteen naar de onderliggende emotie. Zoiets van knal van buiten naar binnen. Een pijl die mijn hart raakt en zuivert tegelijkertijd.
Liefs, Anna
Lieve Mahatma, dank, dank, dank voor alweer een magisch mooie, indrukwekkende voorlees sessie. Ik heb met je gehuild en ook de liefde gevoeld van jou en je moeder. Ik heb je boek al gelezen, maar wow wat komt het beter en dieper binnen doordat JIJ het voorleest en jij je gevoelens durft te tonen. Zo ontzettend mooi en zo ontzettend leerzaam voor mij. Het boek lezen geeft mij al heel veel gegeven, de voorlees sessie zijn '5 kersen op de taart'.
Liefs, Marcella

 

Heel veel dank voor wat je doet  

Het doet mij zó goed!

Betty
Deze afgelopen weken met jouw voorleessessies hebben mij zo goed gedaan. Zoveel herkenning en troost. Dat ik er ook mag zijn met al mijn gevoelens. Doordat jij je zo kwetsbaar en open hebt opgesteld, durf ik dit ook van mijzelf te accepteren. Oud verdriet komt boven en mag er zijn. Dank, dank, dank.πŸ€—
Marleen

De voorbije 4 dagen heb ik mij er echt eens op toegelegd en heb ze uiteindelijk allemaal verslonden, zodat ik morgen de sessie eindelijk eens live kan meemaken. 

Ik vind het een ongelooflijk verhaal, heel mooi gebracht en het is ongelooflijk hoe jij dit proces hebt doorgemaakt en beleefd. Van een transformatie gesproken.

Wat een ongelooflijke vrouw ben jij (geworden).

Jij hebt enorm veel pijn gevoeld en ook toegelaten en er door gegaan. Soms zelfs ertegen gevochten. Maar jij bent er uiteindelijk meester over geworden. Knap gedaan.

Mia
Dank voor de overvloed die je geeft. Ik geniet van je verhaal. Ik zie je en ik hoor je en daarmee zie en hoor ik mij ook. Dat lijkt hand in hand te gaan.

Door je ervaring en inzichten aan elkaar te koppelen ervaar ik het als levendig. En nog levendiger doordat je het zelf voorleest. Ik blijf nog evenaan je lippen hangen.

Ine

Vandaag heb ik de replay gehoord van het laatste hoofdstuk van je eerste boek. Ik heb er zo van genoten. Ik merkte dat ik op geregelde tijd met een lachend gezicht aan de computer zat, terwijl jij voorlas. Zo zalig! Ook heb ik wel traantjes gelaten, want er waren echt wel ogenblikken bij, waarop dingen me heel erg raakten

Emmy

Dank je wel en ook voor de voorlees sessies . Ik vind het gewoon zo prachtig als jij voorleest; het maakt me rustig en het maakt ook wel dingen in me los waarvan ik kan leren.Dank je.

Ingrid
Het is de eerste keer dat ik een luisterboek beluister en het doet zó veel met me, dat het qua beleving ver uitstijgt boven zelf lezen. Ik besef dat dit alles heeft te maken met jouw unieke stem en de doorleefdheid waarmee je je verhaal vertelt. Ongelooflijk indrukwekkend!
Jacqueline

Wat heb ik veel geleerd over mezelf, er is me zoveel duidelijk geworden waarom ik zo reageer. Ik zie nu pas mijn eigen aandeel hier in. Ik heb veel los gelaten en voel me al een pak lichter .

Nancy
Om naar jouw stem te luisteren is sowieso al een feestje, neem daar bij je humor et voila! Het boek deed mij zo helder inzien dat we, zodra we de verbinding met onszelf vergeten en kwijtraken, we in onze illusies en drama's gaan leven. Dank dank dank!
Loes
Ik luister nu al een tijdje (niet live, maar op mijn eigen tempo) naar je beide boeken.
Het feit dat je voorleest, is van onschatbare waarde. Jouw stem klinkt als een innerlijke stem en daardoor komt het ook echt binnen. En ik denk ook dat jouw warme moederlijke stem iets is dat mijn innerlijk kind ook deugd doet.
Soms zijn er zoveel wijsheden in enkele zinnen dat ik het enkele malen opnieuw op mij laat inwerken. 
Dank voor: Je openheid. Je kwetsbaarheid. Je wijsheden. Het inzicht. Wat een mooi cadeau.
Anita
Echt zo mooi je voorlezen. Je raakt me echt zo diep. Dank voor alles wat je me geeft (en da's heel veel!)
Marise

Wat geniet ik van je voorlees momenten. Zo open, eerlijk, strijdster, jezelf herpakkend, optimistisch en positief. Zo herkenbaar. De momenten van totale ontreddering die je met ons deelt... Kwetsbaar tegelijk. Dank dank. Wat een mooie tijd om aan zelfreflexie, ontdekken en doorspitten te werken.

Marloes

Allereerst... je leest heerlijk voor 😌. Ik denk nog eens een stuk terug zal luisteren om daar nog eens over na te denken en jouw tips goed op te slaat m’n hoofd. Dus bij deze hartelijk dank en zal dit boek in de toekomst aan wat mensen als tip geven, zodat ze daar ook iets mee vooruit komen of herkenbare situaties voorbij zien komen.
Francien
arrow_drop_up arrow_drop_down