Ontwaken in het NU

Om jouw dromen te realiseren

Laat je raken door mijn verhaal

Dit boek helpt je om jouw verlangen te realiseren...

Ik stoeide met het gevoel van tekort...

Jarenlang heb ik gestoeid met patronen van tekort. Tekort aan geld, tekort aan liefde, en ga zo maar door. Het speelde zich af op allerlei vlakken van mijn leven. Ik wist dat ik zoveel meer zou kunnen bereiken als ik al deed en het lukte mij maar niet. Hetzelfde speelde op het liefdesgebied. Ik wist wel dat ik een leuke vrouw was (vond ik zelf) en toch kwam die man maar niet op mijn pad.


Inmiddels ziet mijn leven er compleet anders uit en heb ik mijn dromen verwezenlijkt. Dat proces van hoe ik dat heb gerealiseerd heb ik in dit boek beschreven.

Ik neem je mee in mijn 'onderuit gaan momenten' en laat je zien hoe ik dat wist om te buigen naar het succes dat ik nu heb.

Een paar van mijn spreuken in dit boek.

Uitdagingen zijn er niet om je te breken, maar om je te stretchen, opdat de ware Jij ontwaakt.
Je denken neemt je in de maling dus word groter dan je denken.
We hebben een oneindige potentie in ons en als je je verbind met je kern zijn wonderen mogelijk!

Ik ben heel blij dat ik het boek heb gekocht.  Dit omdat het mijn leven nu al heeft veranderd. Bij mij is een oude overtuiging lekker opgelost en voel ik minder druk op mijn schouders. En ik heb nog vele hoofdstukken te gaan!

Ik kan het boek iedereen aanraden. Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken.

Mahatma, ik ben je zo dankbaar dat je dit boek hebt geschreven!!!!

Ellie

Ontwaken in het Nu bij diverse boekhandels verkrijgbaar. 

Hieronder de afbeeldingen bij boekhandel Broekhuis.

Ik ben er net in begonnen en ik bewonder je openheid, door je zo kwetsbaar en open te laten zien ben je een spiegel voor mijn eigen worstelingen.Het ontroert me diep. Je bent een voorbeeld voor me. Ik wil namelijk ook graag op deze bewuste manier met de dingen omgaan en daardoor groeien. Ik ben ook een beetje in de Oneness terechtgekomen en ken mensen die ook naar India gaan voor cursussen dus het was meteen erg herkenbaar voor mij.

Ellen

Dit boek is echter veel meer dan een boek!

Het is een werkboek met oefeningen en 50 oefeningen en een video training met 50 videos.


Gedurende de afgelopen vijf jaren heb ik op verschillende momenten dat het leuk, intens, spannend of verdrietig was, video's gemaakt. Deze zijn te bekijken via een QR code die je in het boek tegenkomt. Daarmee inspireer ik je ook weer om stappen te zetten.


Als je na elk hoofdstuk de bijbehorende video's bekijkt, kan het boek je een nog diepere beleving geven. Je gaat alles van jouw leven hierdoor een beetje in een andere context zien en het verandert als het ware je bewustzijn. Hierdoor krijg je meer innerlijke vrijheid.


Als je naast het bekijken van de vele video's ook nog de oefeningen van dit boek doet, dan heb je een masterclass die je leven totaal kan transformeren. 


Let op, in het luisterboek zitten geen QR codes ingesloten.

Ik wil dit boek

Op een lazy zondag... Iedere morgen aan het ontbijt lezen Piet en ik een stukje en doen dan de opdracht. Het komt zo bij je binnen en de emoties gaan alle kanten op.

Zo kun je elkaar helpen met het te transformeren en kom je ook nader tot elkaar. Dat boek is echt super, heb ik nog nooit gehad met een boek dat het zo binnenkomt.

Bedankt nogmaals lieve Mahatma Revier ❤ ❤

Tilly

Boeken met korting...

Helaas hebben wij een zending beschadigde boeken ontvangen, die jij voordelig* of gratis** aan kan schaffen.


Klik hieronder op de button voor meer informatie.


* wij betalen de verzendkosten

**je betaalt alleen de verzendkosten

Klik hier voor de beschadigde boeken

Dit boek is uitgegeven in drie verschijningsvormen

Zie hieronder ook de bundel mogelijkheid

Het fysieke boek*

Ontwaken In het NU

€ 19,99*
*Uitverkocht*: alleen nog beschadigde boeken verkrijgbaar voor lage prijs
Om lekker thuis op de bank te lezen.
Ik ga het lezen

Het e-book


Ontwaken in het NU

€ 14,95Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie.

Het luisterboek

Ontwaken in het NU

€ 17,95Door Mahatma zelf voorgelezen.
Dat heeft een meerwaarde.

Lieve Mahatma, 

Dit voorlezen van jou doet me ontzettend goed.

Ook bij mij komen er soms tranen en is er herkenning. Soms word ik geraakt door wat je zegt en voel ik mijn pijn. Het mag naar boven komen om geheeld te worden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor, want ondanks de pijn weet ik dat ik daardoor weer dichter bij mezelf kom.

xxx Anne

Wat mooi hoe je je proces gewoon beschrijft in wat er in je leven gebeurt. Geeft zoveel herkenning. En ik werk met je tips.....en die werken. Wel ook lijkt dat het er nu steeds meer gebeurtenissen aangetrokken worden waarop bewustzijn moet komen. Intens, maar mooi. Dank🙏🍀❣️🌟😇🌞

Ellen

Even was er zoiets van hm weer een boek wat vertelt hoe het zit! Maar toch trok dit tweede boek me ook weer, en ja hoor BAM twee bladzijde gelezen en de eerste oefening greep me. Oh shit, hoe confronteren? Uh wil ik eigenlijk wel veranderen? Door dit echt binnen te laten komen en voelen wat er in mij gebeurde wist ik dit gaat iets in mijn leven veranderen, en wil ik dat wel echt!?

 

Het maken van de oefeningen, het uitstellen ervan, de video's die er bij zitten. Ik ben het aangegaan met mezelf. 

Het kriebelt in mijn onderbuik, dus wegleggen was voorbij geen optie meer.

 

De openheid waarmee Mahatma het schrijft over haar proces maakt dat het boek me mee neemt, er verandert wat door in mezelf. Stapje voor stapje word je meegenomen in het voelen, het groeien en het aankijken en verantwoordelijkheid nemen van je eigen leven.

 

Het boek voelt als een voorbeeld in letter en beeld.

Echt kwetsbaar durven zijn wat een kracht zit daar in!

 

O jee, dit is geen boek om ff snel te lezen en het dan weten. Nee het neemt je mee op pad en schud je wakker. Het laat je voelen dat je leeft, mooi en prachtig bent.

 

Dit hier schrijven en aan heel de wereld laten weten is voor mij ,"een enorme stap" ik ben blij met elke stap die ik zet.

Sjannie

Beschadigde boeken Ontwaken in het Nu
voor de kleine portemonnee

Licht beschadigde boeken

Schaf dit boek en wij betalen de verzendkosten

Boeken met waterschade

Voor dit boek betaal je alleen de verzendkosten.
Wil je meer reacties lezen op Ontwaken in het nu? Klik dan hier.