Het boek dat jou en jouw leven kan veranderen

Het boek 'Ontwaken in het NU'

Jarenlang heb ik gestoeid met patronen van tekort. Tekort aan geld, tekort aan liefde, en ga zo maar door. Het speelde zich af op allerlei vlakken van mijn leven. Ik wist dat ik zoveel meer zou kunnen bereiken als ik al deed en het lukte mij maar niet. Hetzelfde speelde op het liefdesgebied. Ik wist wel dat ik een leuke vrouw was (vond ik zelf) en toch kwam die man maar niet op mijn pad.

Het veranderde...

Wat ben ik blij dat ik kan zeggen dat ik nu alles heb, waar ik ooit naar verlangde.

Inmiddels trek ik grote groepen mensen aan en mijn events zitten vaak maanden van te voren al vol. Ook wat betreft de liefde is alles veranderd en woon ik samen met de liefde van mijn leven. Wat ben ik dankbaar voor deze man.

Ontwaken in het NU

Het ging niet van de één op de andere dag. Het had ook te maken met mijn mindset en ego. Hoe groter je innerlijke vrijheid is, des te meer je in contact komt met waarheid. De waarheid van jouw essentie. Als je vanuit die essentie verschillende manifesteer technieken toepast, dan kunnen er wondertjes gebeuren.

Dat hele proces van stoeien en groeien, van het loslaten van blokkades en van ontwaken uit de illusies van de mind, heb ik gedurende de afgelopen vijf jaar beschreven. Ik beschrijf hoe ik struikel en stoei en hoe ik groei. Ik ben daar transparant in. Dat is kwetsbaar en daar kies ik voor. Ik ben en blijf een gewoon mens, net als jij, onderweg naar steeds meer licht.

Ik daag je uit

In het boek daag ik je uit om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk. Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten! 

Hieronder vind je een aantal spreuken van mij die je in het boek tegenkomt.

Uitdagingen zijn er niet om je te breken, maar om je te stretchen, opdat de ware Jij ontwaakt.
Iedereen is ontwaakt, alleen weten de meeste mensen dat nog niet.
Het is niet de situatie die jou tot slachtoffer maakt, maar jouw kijk op de situatie.
Dromen manifesteren zich als je op de vibratie van vertrouwen zit!
Het leven is een kosmisch spel dat gespeeld wordt, Hierin zijn alle pionnen aanwezig, om jou wakker te maken en te helen. Je moet het alleen willen zien.

Het boek 'Ontwaken in het NU' verandert je bewustzijn!

Dit boek is echter veel meer dan een boek!

Het is een werkboek met oefeningen
Naast dat het een af en toe spannend leesboek is, vind je ook veel uitleg en 50 oefeningen. Dit zodat je ook zelf je stappen kunt zetten en meer overvloed kunt aantrekken.

Daarnaast hoort er bij dit boek ook nog een video training met meer dan 50 videos.


Gedurende de afgelopen vijf jaren heb ik op verschillende momenten dat het leuk, intens, spannend of verdrietig was, video's gemaakt. Deze zijn te bekijken via een QR code die je in het boek tegenkomt. Daarmee inspireer ik je ook weer om stappen te zetten.


Als je na elk hoofdstuk de bijbehorende video's bekijkt, kan het boek je een nog diepere beleving geven. Je gaat alles van jouw leven hierdoor een beetje in een andere context zien en het verandert als het ware je bewustzijn. Hierdoor krijg je meer innerlijke vrijheid.

Als je naast het bekijken van de vele video's ook nog de oefeningen van dit boek doet, dan heb je een masterclass die je leven totaal kan transformeren. 

Lees hieronder de diverse reacties

Danielle Schrijft:

ONWIJS WAUW, Zijn de woorden die mij het eerst in Hoofdletters te binnen schieten als ik begin met mijn reactie.

Ik ben nog niet eens halverwege het boek. Ik maak keurig alle opdrachten die erin staan en er gaat al een wereld voor me open. Ik durf niet eens na te denken wat er nog allemaal komen kan. Dat kon nog weleens groots zijn namelijk.

Mahatma schrijft zo heerlijk makkelijk leesbaar en zo duidelijk. Daardoor kan je bijna onmogelijk het boek wegleggen. Zodra je bent begonnen blijf je eraan denken en wil je verder lezen. Iedereen die een beetje zelfkennis heeft en durft te gaan voelen omdat je je leven wil veranderen, raad ik aan om dit boek te lezen. Er gebeurt echt wat! Daarbij is het ook gewoon zo bijzonder hoe een auteur van een boek zich zo kwetsbaar durft op te stellen, niet alleen in schrift maar ook in video! Als zij het kan, waarom jij niet? Ik ga er iig voor, want ik wil leven in overvloed! En simpelweg gelukkig zijn en weten hoe ik moeilijke situaties kan doorstaan.

Ik heb het grote geluk dat dit boek voor mij echt op een zeer goed moment uit kwam/komt. Ik heb net een jaartraining afgerond, en ik begin er nu de zaadjes van te plukken. De inzichten vallen op zo’n diep niveau binnen. Er gebeurt veel in en om mij heen. En ik word er zo blij en dankbaar van. Ik kan er niks anders van maken dan dat het werkelijk Magie is, alleen gewoon niet met een toverstokje zoals in de film.

Mahatma, ik kan je niet genoeg bedanken voor jou weg die je gegaan bent. Jij leert mij veel en ik mag dit weer door gaan geven, ik kan al niet wachten om mijn 2 kleine lieve kindjes dit al te leren en hun jou boeken te laten lezen. Eindelijk ontwaart zich mijn tovertuin!

Oja, en het eerste boek ga ik ook nogmaals lezen, want ik weet zeker dat ik er weer uit kan leren. Elke keer als je een stap verder bent en je een inzicht hebt gehad, komen de oefeningen ook weer anders binnen. En wel zo dat je er weer mee verder kunt. Oh wat zal ik even balen als ik het boek straks uit heb!

Liefs Danielle

Begin nu om jouw leven ook te veranderen

Jan Pieter de Heij schrijft:

Heb je boek ontvangen, Super om in te lezen, kan het bijna niet meer weg leggen. En voel nog steeds de trilling van het weekend in Apeldoorn over Leven in Overvloed :) DANK je bent geweldig.

Jolanda van de Beek schrijft:

Hi Mahatma, gisteren in 1 ruk je nieuwe boek uitgelezen en al wat filmpjes gekeken. Was erg leuk om te lezen over jouw weg en om een groot aantal van de personages te kennen die er in voorkomen. Vooral ook mooi om te lezen dat jij ook een gewoon mens bent die ook haar dingetjes tegenkomt en op mag lossen <3

Ontwaken in het NU
Tilly Verkerk schrijft:

Op een lazy zondag... Iedere morgen aan het ontbijt lezen Piet en ik een stukje en doen dan de opdracht. Het komt zo bij je binnen en de emoties gaan alle kanten op.

Zo kun je elkaar helpen met het te transformeren en kom je ook nader tot elkaar. Dat boek is echt super, heb ik nog nooit gehad met een boek dat het zo binnenkomt.

Bedankt nogmaals lieve Mahatma Revier ❤ ❤

Sonja Haazen schrijft:

"Ontwaken in het NU" Het nieuwe boek van Mahatma Revier. Vrijdag 10 maart kwam het uit. Een boek wat mij niet los liet. Ik heb het meteen in een keer doorgewerkt. Voor mij is het een boek-event-weekend geworden.

Wauw, wat een inzichten en eyeopeners. En ja, zo doe ik.dat...en zo denk ik over mezelf.....en zo voel ik dat...en oh, werkt dat zo....hier verlang ik zo naar......deze oefening kan ik hiervoor doen om... Ik word in de energie van het boek meegenomen en ik wil alleen maar meer. Het laat me zien waar ik in patronen leef, welke gedachten en emoties hier mee te maken hebben. En wat deze met me doen. En dat ik dingen waard ben, zoals geld, liefde enz. En ergens wist ik dit ook wel maar de oefeningen in het boek geven me nu de tools om het ECHT om te zetten. Tot op het bot zeggen ze wel eens. Want nu al voel ik hoe dingen veranderen en hoe ik anders met dingen om ga, zie en los kan laten. En dat in zo korte tijd.

De energie van het boek neemt je mee. De oefeningen brengen een proces op gang, een transformatieproces. Door Het boek te lezen, de oefeningen te doen, waarvan je de meeste overal en altijd toe kunt passen. En dit alles ondersteund door de zeer persoonlijke video's van Mahatma. Die je via een link vermeld in het boek kunt bekijken.

Een "grootsheid" die haar verhaal en kwetsbaarheid durft te delen en laten zien. Mahatma die zelf het voorbeeld is van hoe het werkt. WOW, dat vergt moed, petje af. Wat ze beloofd maakt ze waar. En het is inderdaad een boek voor moedige mensen want je gaat veranderen! Ik was helemaal toe aan deze verandering.

BEN JIJ TOE AAN VERANDERING ? EN BEN JIJ MOEDIG GENOEG OM DIT AAN TE GAAN ?

DAN MAG JE DIT BOEK NIET MISSEN. Dankbaar voor je boek, dankbaar voor wat je laat zien en de verandering die het me brengt. Dankbaar voor wie je bent.

Liefs Sonja

Lieve Mahatma,

Ik lees jouw boek vol enthousiasme. Dit prachtige boek komt (dat zal je niet verbazen en mij ook steeds minder) op het juiste moment en op de juiste manier. Heerlijk, wat is dit genieten en wat is dit boek en deze levenswijze en levensflow van harte welkom in mijn leven.

Dank je wel lieve Mahatma!

Veel liefs,

Ingeborg 


Anna Zondervan schrijft:

Lieve mooie krachtige Mahatma,

Ik zit op terras te genieten samen met jouw boek "Ontwaken in het Nu"!!

Er is zoveel om dankbaar voor te zijn!!

Wat een mooie inzichten borrelen er boven.

Alsof er een LICHT wordt aangestoken in mij. Steeds meer donkere plekjes worden "verlicht" Ik sta mezelf toe te voelen, los te laten en leer bewust te kiezen mijn focus te verleggen (zonder weg te drukken wat er is) dat geeft ruimte , frisse levensADEM en vreugde!!

Zoooo dankjewel dat jij zo'n inspirerend voorbeeld bent van de prachtige kracht van kwetsbaarheid!!

Dank-Dank-Dank!!!

Liefssss Anna

Dag Mahatma,

Ik heb je boek Ontwaken in het Nu gekocht. Ben er reeds in begonnen en heb de vragen die er voorbij kwamen ingevuld en het frapante is ik kom steeds bij de zelfde conclusie. Ik belemmer mijzelf om door te groeien en mijn dromen waar te maken door angst. Angst om geen geld te hebben niet goed genoeg te zijn. Door het stukje wat ik in jou boek heb gelezen zijn mijn ogen geopend en ben ik "op stap" gegaan om te onderzoeken wat MIJ blij maakt en wat Mij leuk lijkt om te doen.

Dank je wel daarvoor.

Met lieve groet Janny 

Ik heb net het eerste hoofdstuk gelezen en 'gedaan '. Wat fijn , weer zo'n boek van jou Mahatma Revier!

Siska

Ik ben heel blij dat ik het boek heb gekocht. Als je dit boek elk jaar gaat lezen, krijg je elk jaar andere antwoorden bij de oefeningen. Gewoon omdat je leven veranderd. Bij mij is een oude overtuiging lekker opgelost en voel ik minder druk op mijn schouders. En ik heb nog vele hoofdstukken te gaan!

Ik kan het boek iedereen aanraden. Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken.

Mahatma, ik ben je zo dankbaar dat je dit boek hebt geschreven!!!!

Ellie Golbach

Dit boek is voor moedige mensen. Mensen die de moed hebben om kwetsbaar te zijn. De moed om eerlijk naar zichzelf te kijken. En de moed om verantwoording te nemen voor hun leven.

                                                       *** MET OEFENINGEN EN BEGELEIDENDE VIDEOSERIE ***


Een bijzondere titel heeft dit boek, maar toen ik het uitgelezen had, begreep ik waarom het gaat.
Ontwaken in het Nu met alles wat er op dat moment is !! Kunnen ontvangen, dankbaar kunnen zijn met mijn leven en met mezelf. Mahatma Reviernam me mee op reis door haar leven en liet mij voelen dat ik die weg ook kan gaan. In volheid ervaren van mijn kwetsbaarheid, daarin zit mijn kracht. Verbinding maken met mezelf, mijn Zelf liefde. Voorbijgaan aan het Ego, voorbijgaan aan mijn overtuigingen die ik aangenomen hebt en die helemaal niet waar blijken te zijn.

Dit boek is met heel veel liefde geschreven, door een krachtige vrouw, die haar kwetsbaarheid laat zien. Het is een bijzonder boek, waarin zij laat zien wat menselijkheid is en wat overgave is. En wat dat oplevert als ik me daarvan bewust word. Ontwaken in het Nu. Vrijheid ! Johanna de Lange

Ontwaken in het NUSjanny Jansen Schrijft het volgende

Ik kreeg van een vriendin het eerste boek van Mahatma Revier, 'Op weg naar verbinding'.

Ik heb inmiddels al wat aan opleiding en zelfontwikkeling gedaan, en zo ook al wat boeken gelezen. Even was er zoiets van 'hm weer een boek wat vertelt hoe het zit!' Maar toch trok dit tweede boek me ook weer, en ja hoor BAM twee bladzijde gelezen en de eerste oefening greep me. Oh shit, hoe confronterend uh wil ik eigenlijk wel veranderen? Door dit echt binnen te laten komen en voelen wat er in mij gebeurde wist ik dit gaat iets in mijn leven veranderen, en wil ik dat wel echt!?

Het maken van de oefeningen, het uitstellen ervan, de video's die er bij zitten. Ik ben het aangegaan met mezelf.

Het kriebelde in mijn onderbuik, dus weg leggen was voorbij geen optie meer. De openheid waarmee Mahatma schrijft over haar proces maakt dat het boek me mee neemt, er verandert wat door in mezelf. Stapje voor stapje word je meegenomen in het voelen, het groeien en het aankijken en verantwoordelijkheid nemen van je eigen leven.

Het boek voelt als een voorbeeld in letter en beeld. Echt kwetsbaar durven zijn wat een kracht zit daar in!

O jee, dit is geen boek om ff snel te lezen en het dan weten. Nee het neemt je mee op pad en schud je wakker. Het laat je voelen dat je leeft, mooi en prachtig bent.

Dit hier schrijven en aan heel de wereld laten weten is voor mij 'een enorme stap' en ik ben blij met elke stap die ik zet.

Kan ook jij wel wat hulp gebruiken bij het nemen van stappen, wil ook jij weten wie je werkelijk bent?

Dan raad ik je aan je bij de hand te laten nemen door het boek van Mahatma Revier


Twee dagen later schrijft Sjanny mij een email met een vraag erin die ze anders nooit gesteld zou hebben.

Dit was haar reactie: Haha, je boek leert me om te mogen vragen en me te openen om deze liefde te ontvangen.

Ik ben heel blij met je boek, en ga er nog op een dieper niveau mee aan de slag. Wat een power is er in voelbaar.

Ik ben aan het lezen in het boek ontwaken in het nu. Ik vind het een mooi boek en leest prettig.  De filmpjes zijn een mooie aanvulling op de teksten en oefeningen welke in het boek staan.  Dank je wel voor dit prachtige boek Mahatma Revier. Voor wie het  boek  nog niet heeft..  koop het lees het met zachtheid en compassie voor jezelf!  Ik gun iedereen om te ontwaken om te voelen om te kunnnen zijn...  liefdevolle groet Ernst Groot Landeweer

Ellen Ten Cate schrijft het volgende

Dank je wel. Ik ben er net in begonnen maar ik bewonder je openheid, door je zo kwetsbaar en open te laten zien ben je een spiegel voor mijn eigen worstelingen met dingen en reikt er de handvaten mee aan om daar bewust mee om te kunnen gaan. Het ontroert me diep. Dank je wel daarvoor. Je bent zo een voorbeeld voor me.
Ik wil nl. ook graag op deze bewuste manier met de dingen omgaan en daardoor groeien. Ik ben ook een beetje in de Oneness terechtgekomen en ken mensen die ook naar India gaan voor cursussen dus het was meteen ook herkenbaar voor mij. Hartegroet, Ellen


Lieve mahatma.. Ik ben bezig in het nieuwe boek. Ben bij het derde hoofdstuk en pfoe wat komen er een emoties los zeg.
Je beschrijft het allemaal zo ongelofelijk op het puntje... Soms lukt het echt om los te gaan en soms heb ik toch weer dat zelf medelij... maar we zijn op weg.  
Bedankt voor dit mooie inspirerende boek... hoop er nog veel goeds van te leren... de liefste groet Hennie

Hallo Mahatma,

Ik wil je tussendoor even bedanken voor het prachtige boek.

Ik lees er elke dag een aantal blz. in en ik voel zoveel herkenning.

Prachtig om te lezen.

Dank je wel. Echt heel mooi.

Lieve groet,

Cindy

Zet ook een stap en lees dit boek of maak een event mee.

Kijk hier naar de boekpresentatie en lezing over 'Ontwaken in het NU'

Laat je inspireren!

Kijk hier naar de video waarin ik vragen van lezers beantwoord