Reacties op:
Op weg naar verbinding

Lees hier de reacties op dit boek

Of klik hier om terug te gaan naar de informatiepagina.

Lieve Mahatma,

Via deze weg wil ik je hartelijk danken voor het delen van jouw ervaringen in het boek ‘Op weg naar verbinding’. Ik heb het gelezen, al enkele oefeningen gedaan, maar ga het zeker nog herlezen.

Dank je wel, jij krachtige, bijzondere vrouw. Hoe mooi hoe jij in proces bent gegaan en het lef dat je hebt getoond (en nog steeds doet) in de weg naar verbinding. Dank je wel dat je dat hebt willen delen.

Je brengt, je geeft zo veel.

Je bent een echte leermeesteres in de goede zin van het woord. Dank je wel voor jouw, jullie ondersteuning, zodat ik ook kan leren om in echte verbinding te gaan met mezelf.

Ik voel de opening in mezelf groter worden, mijn hart begint zich meer en meer te openen, er zijn al veel dingen verschoven of aan het verschuiven. Dank je wel.

Ank
loslaten mag

Mahatma, ik wil je nog een keer mijn dank uitspreken dat je dat boek hebt geschreven en je ervaringen deelt.


Het heeft mij zo geholpen in de afgelopen tijd.

Altijd weer terug te gaan naar de liefde in mij en niet in mijn drama te blijven hangen.

Jouw ervaringen te lezen helpt mij om zelf te stromen en mij te openen voor het leven.

Om eindelijk ook in mijn kracht te staan en te stoppen met leunen en steunen bij iemand anders.


Mijn hartelijke dank!

Andrea

Loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Echter, wanneer je begeleid wordt met praktische oefeningen en meegaat in een duidelijk helder verhaal dan wordt het steeds makkelijker om te kunnen loslaten. 

Door de meeslepende manier waarop Mahatma schrijft ga je met haar ontdekken hoeveel illusies we met ons meevoeren en hoe dat ons leven beïnvloedt. Dat op zichzelf is bevrijdend en laat je helderder zien wie je bent en hoe je gekomen bent om te geloven dat je dat bent. 


Ik raad eenieder aan om dit boek te lezen. Ik heb genoten van de kwetsbaarheid van Mahatma en hoe haar verhaal mij de kans geeft om naar mijn eigen kwetsingen te kijken en te helen.

Roy Martina, arts - auteur

Hallo Mahatma,

Vorige week heb ik je boek thuis gekregen, afgelopen dagen heb ik het in een adem uitgelezen. Je boek heeft voor mij nog meer onderstreept wat ik al langer wist, maar wat nu nog meer waarheid wordt. Dank voor al jouw intense persoonlijke ontboezemingen die mij weer een stapje dichter bij mezelf brengen. Ook je nuchtere en heldere schuingedrukte teksten gaven veel herkenning.

Mijn eigen innerlijke ontwikkeling is door het lezen van jouw boek plotseling in een stroomversnelling gekomen. Dit heeft er toe geleid dat ik de afgelopen dagen een intens creatief/beeldend proces heb doorgemaakt, wat ik graag met de buitenwereld wil delen.

Jacinta
Tem je mind

Mail aan de uitgeefster:


Hoi Edith,

Ik heb het boek helemaal uitgelezen. Het spreekt me aan. Wat "mij" vooral aanspreekt is dat ze zo open is. Mijn menselijke nieuwsgierigheid wordt vervuld. Ik ervaar hoe anderen het doen.

De oefeningen zijn goed en haar commentaar met haar huidige bewustzijn

(de grijze vlakken) zijn heel erg duidelijk en voor mijn gevoel heel

erg "waar".

Je hebt een heel goed boek uitgegeven! Een hele goede handleiding.

In deze tijd zeer belangrijk/nodig.

Liefs,

Natasja
Als je loslaat krijg je vrijheid
Ik heb vandaag het boek helemaal uit.
 Ik vind het fantastisch geschreven, duidelijk, eerlijk en herkenbaar.
 Ik kreeg elke dag dat het werd voorgelezen inzichten waarmee ik verder kan.
 Het is zeker de moeite om dit aan te schaffen.
 Nu op naar het volgende e-boek Ontwaken in het Nu.
Fien

Beste Mahatma. Het was zeker de moeite waard om naar te luisteren en dringt bij mij beter door als jij vertelt dan als ik het gewoon in je boek zou lezen.
Mijn grootste inzicht was toch wel dat de basis van je pijn en verdriet wat je voelt door die anderen, in wezen toch de oorsprong hebben bij je kleine kind zijn wat nog niet geheeld is.

Lut

Op het ogenblik ben ik bezig met je prachtige luisterboek “Op weg naar Verbinding”. Wat lees je dat toch prachtig voor. Ik word er diep door geraakt en heb al heel wat traantjes laten vloeien.

Ik verheug me iedere keer weer op de volgende dag en ik heb het gevoel, dat ik elke dag weer een stukje genees, een stukje meer bij mezelf kom. Jij laat bij het voorlezen zo zuiver je gevoelens toe,

waardoor het voor mij ook een stuk makkelijker wordt, om bij mijn eigen gevoelens te komen.

Isette
Ik heb deze week het E-boek aangeschaft, heb zojuist dag 2 en 3 beluisterd.
De tranen rollen over mijn wangen, het raakt me enorm als je vertelt over je grootvader.
Het is zo mooi hoe je vertelt, zo liefdevol en ook vooral heel duidelijk.
Ik ben heel benieuwd naar de rest van het boek, ik laat me verrassen.
Fien

Wat ben ik blij dat ik het 'luisterboek' heb aangeschaft.

Ik ben nu 3 dagen ver, maar je hebt me al zo geraakt!

Werkelijk prachtig. DANKJEWEL!

Ik kan al de emoties die je doormaakt linken aan mijn eigen leven en ze meevoelen.

Van verdriet tot afwijzing, pijn, leegte, eigenwaarde, dankbaarheid en liefde.

Door de reflectie via jouw boek en jouw stem kan ik erin verzachten en een stukje helen.

Heel bijzonder. 1000x dank!!!

Anja
Ik moet even reageren. Ik heb jouw boek net in een download ontvangen en heb gelijk mijn oortjes ingedaan om al poetsend heerlijk te luisteren. Ik luister nu naar dag 2 en je houdt me hier al van mijn werk af.

Ik heb met je gehuild en gelachen om de emotie die je overvalt als je voorleest over het plotselinge overlijden van jouw opa.

Ik ben werkelijk oprecht zo geboeid door je. Wat ben jij een prachtige vrouw en een groot  inspirator voor mij.

Ik ben het universum heel dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.
Dank je wel ❤️🙏'
Karin
Een waardevol boek dat mede door de oefeningen anderen zal helpen om weer regisseur van het eigen leven te worden.
Elly de Lezenne Coulander IndigoSoulStation.nl

Een uitstekend leer- en werkboek voor anderen die zich geconfronteerd zien met crises in hun leven en daar niet in willen verdrinken, maar deze juist willen aangrijpen voor innerlijke groei.

Drs. O. Bachnoe, NBD Biblion

Dit voorlezen van jou doet me ontzettend goed.

Ook bij mij komen er soms tranen en is er herkenning. Soms word ik geraakt door wat je zegt en voel ik mijn pijn. Het mag naar boven komen om geheeld te worden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor, want ondanks de pijn weet

ik dat ik daardoor weer dichter bij mezelf kom.

Anne
Ik ben je zo dankbaar dat ik mee mag gaan in je prachtige ervaring die je ons elke dag brengt. Een gevoel van rust, van loslaten van bevrijding omarmt me alle dagen wanneer ik naar je luister. 

Dit gevoel blijft ook voor de verdere dag en is geen illusie, het is werkelijkheid.
Dank hiervoor, je bent LIEFDE

Lieven

Ik heb vandaag echt genoten van de replay van jou eerste en tweede voorleessessie. Ik lag nog in bed en zeker in deze barre tijden is het moeilijk voor mij om aan de dag beginnen.
Maar dank zij jouw heerlijke stem en jouw fijne manier van zijn, kon ik er toch een fijne dag van maken. Heel veel dank!

An

Het is bijzonder om jou zo open, met alle emoties die vrij komen, jouw verhaal te horen voorlezen. Ik wil je bedanken voor deze fijne momenten in deze lastige tijden. 

Inge

Het is een heel leuke variant op het zelf lezen, zalig om jouw stem, Mahatma te horen!

Je legt zoveel gevoel in het voorlezen dat het toch heel anders binnenkomt dan dat ik het zelf lees. Het is als het ware dat ik zelf mee in het verhaal zit!
Zeker een aanrader dus!

Kristel
Dat je je boek zelf voorleest, heeft echt toegevoegde waarde voor mij.
Sharon

Je woorden maken mij zacht en laten mij voelen dat het goed komt. Je mooie zware stem klinkt als muziek in mijn oren.

Mickey
Weet je dat het voorlezen zoveel krachtiger is dan zelf lezen. Het brengt me eigenlijk meteen naar de onderliggende emotie. Zoiets van knal van buiten naar binnen. Een pijl die mijn hart raakt en zuivert tegelijkertijd.
Anna

Heel veel dank voor wat je doet. Het doet mij zó goed!

Betty
Deze afgelopen weken met jouw voorleessessies hebben mij zo goed gedaan. Zoveel herkenning en troost. Dat ik er ook mag zijn met al mijn gevoelens. Doordat jij je zo kwetsbaar en open hebt opgesteld, durf ik dit ook van mijzelf te accepteren. Oud verdriet komt boven en mag er zijn. Dank, dank, dank.🤗
Marleen

Lieve Mahatma, dank, dank, dank voor alweer een magisch mooie, indrukwekkende voorlees sessie. Ik heb met je gehuild en ook de liefde gevoeld van jou en je moeder. Ik heb je boek al gelezen, maar wow wat komt het beter en dieper binnen doordat JIJ het voorleest en jij je gevoelens durft te tonen. Zo ontzettend mooi en zo ontzettend leerzaam voor mij. Het boek lezen geeft mij al heel veel gegeven, de voorlees sessie zijn '5 kersen op de taart'.

Marcella
Mahatma,het is boeiend, fijn , ondersteunend, ontspannend en leerrijk om naar je te luisteren.
Gerda
Dank voor de overvloed die je geeft. Ik geniet van je verhaal. Ik zie je en ik hoor je en daarmee zie en hoor ik mij ook. Dat lijkt hand in hand te gaan.

Door je ervaring en inzichten aan elkaar te koppelen ervaar ik het als levendig. En nog levendiger doordat je het zelf voorleest. Ik blijf nog even aan je lippen hangen.

Ine

De voorbije 4 dagen heb ik mij er echt eens op toegelegd en heb ze uiteindelijk allemaal verslonden, zodat ik morgen de sessie eindelijk eens live kan meemaken. 

Ik vind het een ongelooflijk verhaal, heel mooi gebracht en het is ongelooflijk hoe jij dit proces hebt doorgemaakt en beleefd. Van een transformatie gesproken.

Wat een ongelooflijke vrouw ben jij (geworden).

Jij hebt enorm veel pijn gevoeld en ook toegelaten en er door gegaan. Soms zelfs ertegen gevochten. Maar jij bent er uiteindelijk meester over geworden. Knap gedaan.

Mia
 Ik ben in jouw boek 'Op weg naar Verbinding' gedoken. Wat raakt mij dit. Het geeft al wat inzicht in mijn eigen situatie😔. Het is zó fijn om daarnaast ook nog jouw stem te horen en je te horen voorlezen uit het boek.
Dat maakt het dat het dieper binnen komt . Heel graag bedankt hiervoor. ❤️🙏
Saskia
Heel veel dank voor je prachtige diep menselijke intens doorleefde verhaal, het raakt me tot in mijn ziel en inspireert me. Dank dank!!!
Mariet

Hey Mahatma,

 

Het emotionele moment bij het voorlezen heeft een grote indruk gelaten.

En dit als eerste kennismaking met jou.

Prachtig moment om te mogen delen met jou.

Dank je wel hiervoor. 

Stef
ik vind dit zo geweldig mooi en intens. Dankjewel Mahatma
Anna
Ik vind het prettig om naar je te luisteren en op deze manier krijg ik elke dag een stukje meer inzicht in mezelf!
Marlies
Voor het moment zit ik thuis in quarantaine. Jouw voorlezen brengt mij rust. Het is steunend. Ik bekijk liever de replay, dan kan ik bepaalde stukken terugspoelen. Met name die dingen die me raken, die me steunen, die zo leuk geschreven en verteld zijn en dat met zo'n wijsheid en helderheid. 
Karin
Dank je wel Mahatma, je raakt me. Kippenvel!
Nel