Antoinette vertelt je alles over haar boeken

Het nieuwste boek:

Open je voor Licht en Liefde en Ontdek de Magie in je Leven.

Miracles Happen!


Wij mensen zijn groots. Toch kunnen we deze grootsheid vaak niet leven omdat we op de verkeerde manier kijken. In dit boek neem ik je mee en leer ik je om dwars door de sluiers van je mind te kijken. Dan begint de magie. Je ontdekt je eigen licht en de liefde waar je misschien wel je hele leven naar hebt verlangd.


Ik laat je zien hoe je pijnlijke overtuigingen en emoties je kunnen blokkeren en daar gaan we aan voorbij. Niet langer gehinderd door obstakels in je eigen hoofd ga je leven vanuit je kern. Vanuit die energie zijn wonderen mogelijk. Ze vinden zomaar plaats. Je bent niet bezig met manifesteren maar wel met het zakken in diegene die je werkelijk bent. 

Foekerdefoek opgelicht

***Gratis!***

Foekerdefoek... opgelicht!

Wat doe je als je een fout maakt... echt een hele grote fout? Zo'n blooper die de koers van je leven verandert. Hoe blijf je dan staan? Hoe kijk je jezelf dan in de ogen en keur je jezelf dan goed?


Die antwoorden geef ik je in dit boek. Ik maakte een hele grote fout. Ik dacht wat geld goed belegd te hebben en bleek na vier maanden alles  kwijt te zijn. Tja, das een gevalletje foekerdefoek.


In dit meeslepende verhaal zie je hoe ik stap voor stap in de valkuil stapte en zo al mijn geld verloor. En ik laat je zien hoe je jezelf liefdevol onder de loep kunt leggen om zo in vrede te komen met de fouten die jij misschien zelf gemaakt hebt.

Laat maar Los... 

Voor een liefdevol leven

Ben je al jaren bezig om gelukkig en succesvol te worden en wil dat op wilskracht maar niet lukken? Dan is het tijd voor een beetje loslaat magie in je leven.
In dit boek laat ik je daarmee kennis maken en krijg je verschillende voorbeelden hoe je deze tool kunt inzetten in je dagelijkse leven.

Op het moment dat je de Magische Tool gaat gebruiken,
begint het feest en zie je de wondertjes gebeuren.

Bewustzijn met een glimlach -

De ibiza Vibe  -
Door 44 korte verhaaltjes krijg je

  • ...met een glimlach een stuk bewustwording
  • ...een luchtigere kijk op de dagelijkse dingen
  • ...meer zelfliefde
  • ...meer compassie en zachtheid
  • ...meer contact met jezelf
  • ...tips van mij persoonlijk over Ibiza
  • ...voer om gewoon effe lekker te lachen

Ontwaken in het nu

In het boek daag ik je uit om ook te ontwaken en het leven te manifesteren waar jij van droomt. Ik spreek uit ervaring, het is mogelijk. Ik daag je uit om voorbij te gaan aan je eigen grenzen en je eigen beperkende overtuigingen en stappen te zetten naar meer vrijheid en genieten. Daarvoor ben je hier op aarde gekomen. Om te genieten!


Naast dat het een af en toe spannend leesboek is, vind je ook veel uitleg en 50 oefeningen. Dit zodat je ook zelf je stappen kunt zetten en meer overvloed kunt aantrekken.

Op weg naar Verbinding

De bestseller 'Op weg naar verbinding' heeft inmiddels al de 6 de druk.


Dit boek gaat over de verwerking van mijn scheiding en de zoektocht naar geluk. Het is een werkboek waarin je wordt uitgedaagd om je eigen stappen te zetten.


Het boek is ook in e- book en luisterboek verkrijgbaar.

Het lezen van jou boeken voelt als een stuk bewustzijnsverruiming.

Ik krijg meer rust en vrede, alsof er binnen deeltjes worden
aangeraakt en verzet.

Mieke

Ik heb ons laatst vier van jouw boeken cadeau gegeven, en lees al met veel plezier. Ontdek al veel over mezelf en mijn patronen en leer al flink hoe dingen om te buigen en naar me toe te laten komen; al een klein beetje magie om me heen. FIJN!

Ellen

25 Tips voor geluk!

Het Gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al meer dan 7450 downloads. Dit boek is voor jouw inspiratie. Meld je aan voor mijn inspirerende nieuwsbrief en download hem gratis hier