Verhoog je trilling en creëer zo een leuk leven!
Algemeen
Mahatma Revier
Algemeen
12/08/2017
3 min
12

Verhoog je trilling en creëer zo een leuk leven!

12/08/2017
3 min
12

Misschien ken je de spreuk, alles is trilling. De computer of telefoon waar je dit op leest  is en heeft een bepaalde trilling. Wij kunnen dat zien omdat onze ogen die trilling vertalen naar een bepaald beeld. Geluid is trilling, onze oren vertalen het.

Dus wij mensen hebben ook een trilling.

Als je nu kijkt in jouw omgeving, dan heb je in wezen alles aangetrokken of juist afgestoten door jouw specifieke trilling. Misschien is dat goed nieuws en ben je blij om dit te lezen. Dan zit je op een goede trilling en heb je het leven waar je naar verlangt. Als je niet zo enthousiast wordt van je eigen omgeving, je huis, je (eventuele) partner of kinderen, dan zit je op een trilling die nog wat verhoogd kan worden, zodat je dat waar je naar verlangt wel goed aantrekt.

Wat bepaalt onze trilling?

De woorden die we zeggen hebben een trilling en met name de emoties die in ons (bewust of onbewust) leven hebben hun effect. Dat bepaalt de hoogte van je trilling. Stel dat je leeft met een groot stuk angst, frustratie of pijn, dan noemen we dat een lage trilling. Met die lage trilling trek je elke keer weer omstandigheden in je leven aan waar je niet blij van wordt. Jouw trilling werkt namelijk als een soort magneet. Met een lage trilling trek je simpelweg geen factoren aan die een hoge trilling hebben. Dat matcht gewoon niet.

Tips om je trilling te verhogen

Dus als jij nu leeft met een lage trilling dan is het essentieel dat je dat getril wat ophoogt. Hieronder vind je een aantal tips hoe je dat kan doen.

1. Verwerk je emoties. Zoek een goede therapeute, of kom naar een event. Dan krijg je meer innerlijke ruimte en dat ga je gelijk terugzien in je dagelijkse leven.

2. Geef wat minder aandacht aan ellende. Vaak geven we ellende veel aandacht en hebben we allerlei redenen om er aan vast te houden. Ons ego houdt daar wel van want die is een beetje bang voor vrijheid en geluk en wordt juist groter van ellende. Dus kies ervoor om het ego niet te voeden en laat die ellende los.

3. Let op wat je zegt. Woorden hebben een trilling en daarmee kracht. Dus word je bewust van wat je zegt en verander indien gewenst de woorden die je regelmatig gebruikt. Bijvoorbeeld: ‘Zie je wel het lukt mij weer niet’, maak daar van: ‘Het lukt mij nu niet, maar ik weet dat ik het kan en het zal mij een keer lukken’.  Ga maar eens voelen hoe anders het tweede voelt dan het eerste.

4. Stap uit de slachtofferrol als je daarin zit. Met het slachtofferschap maak je je klein en afhankelijk van de buitenwereld. Dat is per definitie niet handig. Dus neem je verantwoording en daarmee ook je kracht weer terug.

5. Stop met klagen. Met klagen zit je ook in de slachtofferrol en kan je helemaal niets bereiken. Laat die krachtige vrouw of man  die je bent wakker worden en stuur dat  klagende wezentje maar lekker het bos in.

6. Kies er voor om je goed te voelen. Als wij gelukkig zijn in ons leven dan komt het goede naar ons toe. Dat gelukkig zijn is per definitie een keuze. Hoe kan je gelukkig zijn als alles je tegenzit? Er is altijd wel iets wat goed is. Je hebt ten alle tijde nog een dak boven je hoofd en in het algemeen ook genoeg te eten. Dus verleg je focus naar dat wat wel goed is.

7. Wees dankbaar voor wat je hebt. Wij mensen hebben zoveel redenen om dankbaar te zijn. Dankbaarheid heeft een enorme kracht. Dus begin daar de dag mee, dan zit je gelijk op een hoge trilling.

8. Visualiseer je verlangde uitkomst. Jouw onderbewustzijn gelooft alle beelden die jij jezelf geeft. Geef je jezelf beelden van ellende, dan zal dat waarheid worden. Dus kies voor iets waar je hart blij van wordt.

9. Weet dat je oneindig krachtig bent. Jij kunt werkelijk je leven zelf vormgeven.

innerlijk kind helen

Als ik niet lekker in mijn vel zit, wat niet vaak voorkomt, dan weet ik dat het tijd is om mijn trilling te verhogen en dan pas ik al deze tips heel bewust toe. Ik weet uit ervaring dat het werkt.

Als jij je trilling wilt verhogen maak dan een event mee. Hierin gaan we heel bewust aan de slag met al deze punten. Je zult emoties verwerken, je gaat lachen en ontdekken hoe rijk je nu al bent. Het leuke is dat je dat ook gaat voelen en dat gevoel is oh zo belangrijk. Dat bepaalt namelijk voor een groot deel die trilling.

Ik gun je dat je het nieuwe jaar met een hoge trilling in dendert en dat je van 2018 een geweldig jaar maakt waarin jouw dromen gerealiseerd worden.

Het mag en het is de bedoeling van jouw leven.

Warme groet,

Mahatma

P.s. Het is fijn als je hieronder een reactie wilt achterlaten over wat jij nu anders gaat doen. Dat kan anderen ook weer inspireren om een stap te zetten.

Reacties
Categorieën