Verhoog je trilling en creëer zo een leuk leven!
08 december 2017 

Verhoog je trilling en creëer zo een leuk leven!

Misschien ken je de spreuk, alles is trilling. De computer of telefoon waar je dit op leest  is en heeft een bepaalde trilling. Wij kunnen dat zien omdat onze ogen die trilling vertalen naar een bepaald beeld. Geluid is trilling, onze oren vertalen het.

Dus wij mensen hebben ook een trilling.

Als je nu kijkt in jouw omgeving, dan heb je in wezen alles aangetrokken of juist afgestoten door jouw specifieke trilling. Misschien is dat goed nieuws en ben je blij om dit te lezen. Dan zit je op een goede trilling en heb je het leven waar je naar verlangt. Als je niet zo enthousiast wordt van je eigen omgeving, je huis, je (eventuele) partner of kinderen, dan zit je op een trilling die nog wat verhoogd kan worden, zodat je dat waar je naar verlangt wel goed aantrekt.

Wat bepaalt onze trilling?

De woorden die we zeggen hebben een trilling en met name de emoties die in ons (bewust of onbewust) leven hebben hun effect. Dat bepaalt de hoogte van je trilling. Stel dat je leeft met een groot stuk angst, frustratie of pijn, dan noemen we dat een lage trilling. Met die lage trilling trek je elke keer weer omstandigheden in je leven aan waar je niet blij van wordt. Jouw trilling werkt namelijk als een soort magneet. Met een lage trilling trek je simpelweg geen factoren aan die een hoge trilling hebben. Dat matcht gewoon niet.

Tips om je trilling te verhogen

Dus als jij nu leeft met een lage trilling dan is het essentieel dat je dat getril wat ophoogt. Hieronder vind je een aantal tips hoe je dat kan doen.

1. Verwerk je emoties. Zoek een goede therapeute, of kom naar een event. Dan krijg je meer innerlijke ruimte en dat ga je gelijk terugzien in je dagelijkse leven.

2. Geef wat minder aandacht aan ellende. Vaak geven we ellende veel aandacht en hebben we allerlei redenen om er aan vast te houden. Ons ego houdt daar wel van want die is een beetje bang voor vrijheid en geluk en wordt juist groter van ellende. Dus kies ervoor om het ego niet te voeden en laat die ellende los.

3. Let op wat je zegt. Woorden hebben een trilling en daarmee kracht. Dus word je bewust van wat je zegt en verander indien gewenst de woorden die je regelmatig gebruikt. Bijvoorbeeld: ‘Zie je wel het lukt mij weer niet’, maak daar van: ‘Het lukt mij nu niet, maar ik weet dat ik het kan en het zal mij een keer lukken’.  Ga maar eens voelen hoe anders het tweede voelt dan het eerste.

4. Stap uit de slachtofferrol als je daarin zit. Met het slachtofferschap maak je je klein en afhankelijk van de buitenwereld. Dat is per definitie niet handig. Dus neem je verantwoording en daarmee ook je kracht weer terug.

5. Stop met klagen. Met klagen zit je ook in de slachtofferrol en kan je helemaal niets bereiken. Laat die krachtige vrouw of man  die je bent wakker worden en stuur dat  klagende wezentje maar lekker het bos in.

6. Kies er voor om je goed te voelen. Als wij gelukkig zijn in ons leven dan komt het goede naar ons toe. Dat gelukkig zijn is per definitie een keuze. Hoe kan je gelukkig zijn als alles je tegenzit? Er is altijd wel iets wat goed is. Je hebt ten alle tijde nog een dak boven je hoofd en in het algemeen ook genoeg te eten. Dus verleg je focus naar dat wat wel goed is.

7. Wees dankbaar voor wat je hebt. Wij mensen hebben zoveel redenen om dankbaar te zijn. Dankbaarheid heeft een enorme kracht. Dus begin daar de dag mee, dan zit je gelijk op een hoge trilling.

8. Visualiseer je verlangde uitkomst. Jouw onderbewustzijn gelooft alle beelden die jij jezelf geeft. Geef je jezelf beelden van ellende, dan zal dat waarheid worden. Dus kies voor iets waar je hart blij van wordt.

9. Weet dat je oneindig krachtig bent. Jij kunt werkelijk je leven zelf vormgeven.

innerlijk kind helen

Als ik niet lekker in mijn vel zit, wat niet vaak voorkomt, dan weet ik dat het tijd is om mijn trilling te verhogen en dan pas ik al deze tips heel bewust toe. Ik weet uit ervaring dat het werkt.

Als jij je trilling wilt verhogen maak dan een event mee. Hierin gaan we heel bewust aan de slag met al deze punten. Je zult emoties verwerken, je gaat lachen en ontdekken hoe rijk je nu al bent. Het leuke is dat je dat ook gaat voelen en dat gevoel is oh zo belangrijk. Dat bepaalt namelijk voor een groot deel die trilling.

Ik gun je dat je het nieuwe jaar met een hoge trilling in dendert en dat je van 2018 een geweldig jaar maakt waarin jouw dromen gerealiseerd worden.

Het mag en het is de bedoeling van jouw leven.

Warme groet,

Mahatma

P.s. Het is fijn als je hieronder een reactie wilt achterlaten over wat jij nu anders gaat doen. Dat kan anderen ook weer inspireren om een stap te zetten.

Over de schrijver
Jeannette
Door

Jeannette

op 08 Dec 2017

Stoppen met anderen de schuld geven lijkt me een goede optie om mee te beginnen

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 30 Jan 2018

Mooi Jeanette! Dat gaat je veel geven. Warme groet, Mahatma

Anne
Door

Anne

op 08 Dec 2017

Ik stap uit de slachtofferrol, tel mijn zegeningen en weiger bog te luisteren naar die vervelende aap in mijn hoofd, ik wil weer een blij mens zijn ipv depressief

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 30 Jan 2018

En ik ben trots op jou! Kom een keer naar een event, dat kan je verder helpen. Warme groet, mahatma

sylvia
Door

sylvia

op 09 Dec 2017

Meer naar de Events van Mahatma gaan ( kijk er zo naar uit )zou wel iedere maand willen . Ik niet alleen hoor .

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 30 Jan 2018

Leuk, je bent van harte welkom.

Annette Olyhoek
Door

Annette Olyhoek

op 09 Dec 2017

Misschien moet jezelf wat minder klagen. Je hebt het zo vaak over je mislukkingen uit je leven. Dat hoeft een ander helemaal niet te weten. Laat staan dat ze er ook maar iets van leren . Ok raak er gewoon geirriteerd van . Steeds denk ik weer als ik iets van jou lees oh daar heb je haar weer met haar mislukkingen vreselijk. Mijn trilling gaat hierdoor juist omlaag. Laats had ik ook zo'n ervaring met een online schilders cursus nu moet ik hier wel om lachen , maar toen niet. Die vrouw een ervaren schilderes met heel veel succes liet zien in de video hoe zij totaal mislukte ze zag het gewoon aankomen. Ik was net met die cursus begonnen en dan kreeg ik diterg frustrerend. Bij jou snap ik ook niet waarom je jezelf zo kwetsbaar opsteld de hele wereld hoef dit toch niet te delen met jou. Volgens mij ben je een prachtig mens maar jou mislukkingen hoef ik niet te zien. E n ja ik ben perfectionistisch en ja ik maak fouten in mijn leven en ja jij triggert mij maar dat hoeft toch niet iedereen te weten. Ik vind dit ook niet altijd een vorm van kracht . Teminste niet als je mensen iets wil leren om je zo te presenteren als iemand die veel heeft meegemaakt. Ieder huisje heeft zijn kruisje . Laat iets meer van je talent en je geweldige overwinningen zien aan mensen Groetjes van Annette Olyhoek

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 30 Jan 2018

Beste Annette, Even een kleine correctie: ik klaag niet maar ik deel! Daar zit een groot verschil in. Ik hoef mij niet te schamen voor mijn verleden. ik hoef mij niet te verstoppen voor mijn pijnlijke kanten die ik ooit heb mogen beleven. Die mij gemaakt hebben tot de vrouw die ik nu ben. Ik hoef mij niet te verstoppen met een vrolijke glimlach terwijl daar iets anders onder zit. Annette, als ik je raak, dan gun ik je dat je gaat voelen waar je geraakt wordt. Ik hou je met liefde een spiegel voor, want dan kan jij, net zoals de vele anderen, verder komen. Dat doe ik met hart en ziel. Dus lieverd, Het jezelf verstoppen is geen kracht. Het jezelf ontkennen is geen kracht. Het jezelf inhouden is geen kracht en ondertussen blijven al die dingen waar je dan last van hebt, toch in je systeem. Ik gun je dat je bloed eerlijk wordt met name naar jezelf. Dit schrijf ik vanuit mijn hart omdat ik het meen. Ik gun je je eigenwaarde, je kwetsbaarheid en je authenticiteit. Hartegroet, Mahatma

Indy
Door

Indy

op 11 Dec 2017

Huisgemaakte hete koffie zetten, daar word ik NU blij van. Dank je wel, Mahatma en ik ZIE je 😍

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 30 Jan 2018

Haha geweldig. Geniet er maar lekker van. Ik ruik de koffie :-), Mahatma

marian
Door

marian

op 13 Dec 2017

Bedankt ik zal mijn best doen om er iets moois van te maken!

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 30 Jan 2018

Super Marian, Heel fijn om te lezen! Je kunt het! Mahatma

Reactie plaatsen