De Sedona methode

Snel loslaten van beperkende overtuigingen en emoties

Leren loslaten

Loslaten is essentieel! Leer hoe je beperkende gedachten en gevoelens los kunt laten en meer vrijheid creëert voor jezelf.


De Sedona Methode is ontwikkeld door de Amerikaan Lester Levenson en is een eenvoudige methode die je leert om beperkende gedachten en gevoelens los te laten. In mijn ogen, aldus Mahatma, is de Sedona Methode de snelste manier om innerlijke vrijheid te verkrijgen.

Snel loslaten is voor kinderen gemakkelijk

Kinderen doen niets anders dan loslaten, ze bedenken een verhaal, spelen het, laten het weer los en bedenken een nieuw verhaal. Hun leven is één groot avontuur. Voor ons als volwassenen ligt dat helemaal anders. Ons leven is opgebouwd uit ervaringen vanuit het verleden, die meestal niets te maken hebben met de volwassen mens die we nu zijn. We leven een oud verhaal en houden ons vaak aan die oude, onbewuste, waarheid vast. We blijven het maar spelen, keer op keer op keer. Herinneringen en ervaringen hebben een blijvende invloed op ons denken en handelen. Dit heeft natuurlijk zijn nut, maar het brengt ook een hoop beperkingen met zich mee, vaak veel meer dan dat goed voor ons is.

Loslaten met de Sedona methode is eenvoudig!

Door deze Sedona Methode wordt loslaten heel eenvoudig en ontstaat er ruimte om te worden wie je in essentie bent, voorbij alle verhalen. Vanuit die essentie kun je creëren wat je wilt en kunnen ook je dromen snel waarheid worden. Je leven kan eindelijk worden zoals jij het wil.


Ik ben jarenlang 6 x per jaar naar Sedona in de USA gevlogen en heb daar alle cursussen en trainingen van de Sedona Methode bij Hale Dwoskin op dat gebied gevolgd.


Het loslaten met de Sedona Methode heeft mijn leven op een diep niveau veranderd. Als ik dat kan, dan kan iedereen dat.

Tijdens dit seminar leer je

Hoe de Sedona Methode werkt en hoe je ‘m eenvoudig zelf in jouw leven kunt toepassen. Dat jij niet een gevoel bént, maar een gevoel hébt. Het verschil te voelen tussen loslaten en vasthouden, wat doet het met je? Duidelijk te krijgen wanneer je reageert en wanneer je creëert. Op milde en liefdevolle wijze angst, zorgen, boosheid, frustratie, pijn, verdriet en andere negatieve gevoelens loslaten. Beperkende en/ of saboterende gedachten loslaten. Hoe je beter kunt ontspannen en stress kunt reduceren. Te leven in het hier en nu en te ervaren wat werkelijk van belang is. Hoe je bij je kracht kunt komen en innerlijke rust kunt ervaren. Hoe je vreugde, plezier, lichtheid en vrijheid kunt ervaren.  

loslaten

Loslaten met de Sedona Methode

Ik geef al jarenlang seminars met de Sedona Methode. Hierin leer ik mensen hoe ze snel en simpel beperkende gedachten en emoties kunnen loslaten.


Op jouw succes met het loslaten met de Sedona Methode.


Wil je mijn hulp bij het leren loslaten,volg dan voor een prikkie het Online Event Loslaten of meld je hieronder aan voor het gratis webinar over loslaten.  

Cadeautje voor jou: webinar over het boek Laat maar los.

Tijdens dit webinar geef ik een gouden tip die je helpt bij het loslaten van oude programmaatjes.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.
leren loslaten