Doelen bereiken, het kan moeiteloos gaan...
29 september 2017 

Doelen bereiken, het kan moeiteloos gaan...

Doelen bereiken… wat kost het je?

Doelen bereiken dat willen we wel. Vaak heb we doelen en verlangens en doen we er alles aan om ze te realiseren. We werken hard, we doen ons best, en soms kost het ons veel. Dan hebben we geen energie meer voor kinderen, ouders of voor andere geliefden. Onze vrienden doen leuke dingen, maar wij… Wij hebben er geen tijd voor. Wij zitten ’s avonds uitgeblust en vermoeid op de bank.

Misschien heb je een mijlpaal bereikt, misschien ben je verder gekomen met een project. Maar wat kost je dat? Je gezondheid, je relaties en de lol in je leven. Ik spreek uit ervaring, want zo heb ik het jaren lang gedaan. Vrije dagen had ik nauwelijks, want ik verlangde naar succes en daar moest je wat voor over hebben.

Het werkte niet…

Het gekke was dat ik, ondanks al die inspanningen, toch niet het succes had waar ik naar verlangde. Op een gegeven moment is bij mij de knop omgegaan. Ik was dat geploeter zat. Zomaar vanuit mijzelf begon ik te ontspannen. Ik nam mijn vrije dagen op. Ik ging wandelen, tuinieren en ronduit genieten.

Met dat genieten ben ik nu al een jaartje bezig. Het bijzondere is dat het mij beter gaat dan ooit. Mijn bedrijf floreert mijn doelen bereiken gaat moeiteloos. Ik ben ontspannen en als ik aan het werk ben, dan zit ik regelmatig in een flow. Wauw wat een verschil.

Even een spiritueel praatje

We zijn allemaal nog ergens verbonden met onze kern. Die kern die bestaat uit licht en liefde. Het is waar we vandaan komen en het is waar we weer naartoe gaan. Dat is dus een bepaalde trilling. Dit klinkt wel heel zweverig in mijn eigen oren, maar het is eerlijk gezegd een wetenschappelijk praatje. Dit is dus quantumfysica. Die kern heeft een bepaalde informatie, een bepaalde trilling. Alles waar je ooit naar verlangd hebt in je leven ligt als het ware daar te wachten totdat jij op diezelfde trilling komt. Bij elk drama komt er ook altijd een verlangen, dat verlangen ligt dan te wachten bij jou in die kern.

Hoe kom je op de juiste trilling?

De trilling van die kern is dezelfde trilling die jij hebt als jij geniet. ‘Wat?’ Ik hoor je het denken. Echt waar dus. Als jij ontspant en je hart is open, dan ben je in wezen verbonden met je kern. Dan gaat de poort als het ware open en kan het verlangde naar je toe stromen. Je doelen bereiken wordt dan een eitje. Ik weet dat het zo is omdat ik het ook zelf heb ervaren.

Genieten werkt wel

Dus als jij je herkent in mijn verhaal en jij bent nog aan het ploeteren… stop daar nu eens mee. Ga wandelen, neem die vrije dag en ga naar de sauna of een museum. Dan kan het daarna veel meer gaan stromen.

De laatste tip…

Als je iets moet doen wat je lastig vindt, denk er even 7 minuten diep over na en laat het los. Ik heb ontdekt dat dat werkt. Je onderbewustzijn gaat er dan mee aan de haal en de volgende dag krijg je de juiste antwoorden. Zo schrijf ik ook mijn blogs, ik denk er even over na en laat het dan los. Hoppaa… het blog is weer geschreven.

Op jouw genieten!

Yihaaa Mahatma

 

PS Een vette aanrader… Het Selfie event. Nu nog met een super, duper vroegboekkorting en een tweede persoon gratis. Wees er snel bij!

PPS De bestsellers ‘Op weg naar Verbinding’ en ‘Ontwaken in het NU’  zijn nu ook als e-boek te verkrijgen. Aanrader.

 

 

Over de schrijver
Cindy
Door

Cindy

op 29 Sep 2017

Heel mooi en inspirerend artikel

Yvonne Kort
Door

Yvonne Kort

op 29 Sep 2017

Dank je voor je leuke blog! Ik geloof je...weet en voel dat het zo is .... als ik aan mijn genietmomentjes denk voel ik me zo dicht verbonden met mij....zo intens mooi. Die van die 7 minuten? Top tip! Hahaha ik ga er direct mee aan de slag, heerlijk maar 7 minuten en dan losssss. Fijn weekend Yvonne .

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 05 Oct 2017

Toppie, enjoy, Liefs, Mahatma

Liesbeth van der Bijl
Door

Liesbeth van der Bijl

op 29 Sep 2017

Je schrijft dat je de trilling kunt gaan voelen wanneer je geniet , helaas gaat mijn kwekker heel hart scheeuwen wanneer ik probeer te ontspannen en word genieten ineens heel hard werken. Hart werken is niet erg maar de ontspanning blijft uit. Ik mag niet genieten van mijzelf lijkt het wel.

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 05 Oct 2017

Adem in en uit en kies er gewoon voor om wat meer te genieten, het is je geboorterecht lieverd. Ik gun het je. Mahatma

Gerda Borgers
Door

Gerda Borgers

op 02 Oct 2017

Lieve Mahatma. Had ik jou maar eerder ontdekt. Voel veel gemeenschappelijke verbindingen. Ik ga veel bereiken. Mijn doelen nastreven en in liefde leven. Ik hoop je binnenkort life te ontmoeten en de inspiratie op te doen die ik nodig heb om mijn geluk te bereiken en daarmee het geluk van mijn kinderen. Yihaa Gerda.

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 05 Oct 2017

Ik zie je graag, misschien wel tijdens één van de events... het eerstvolgende event is het Selfie event. https://spirit-coaching.nl/selfie-event/ En yes, jij gaat je doelen waarmaken, YIHAAAAA

Henny van Beek
Door

Henny van Beek

op 03 Oct 2017

Dat ga ik zeker uit proberen.

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 05 Oct 2017

Mooi zo, ik ben benieuwd wat het je geeft...

Edme
Door

Edme

op 21 Oct 2017

Lieve Mahatma. Dank zij jou tips advies en ondersteuning is mijn leven helemaal verandert. ik ben nu bezig mezelf te ontdekken. En nu tegaan genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft. Nu ga ik mijn ware liefde en geluk tegemoet. En samen met hem genieten. Heel hartelijk dank ervoor. Godszegen liefs Edme.

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 06 Nov 2017

Ahhh lieve Edme, Wat ontroerend om te lezen. Dank je wel voor jouw woorden. Ze raken mij. Alle geluk van de wereld voor jou, Warme groet, Mahatma

Sandra
Door

Sandra

op 13 Nov 2017

Bedankt voor het delen van je blog. Ik heb hier weer wat inspiratie van op gedaan! Iedereen heeft het wel eens moeilijk jammer genoeg. Gelukkig maakt dit je sterk! Groetjes Sandra

Mahatma Revier
Door

Mahatma Revier

op 30 Jan 2018

Super goed gezien Sandra. Elke ellende heeft een uitdaging in zich om groter te worden dan je voorheen was. Mahatma

Reactie plaatsen