Jouw droomleven manifesteren

Manifesteren hoe

Goud van Oud... droomleven

Jouw droomleven kan je manifesteren. Hier op deze pagina vind je daarvoor een stappenplan


Als ik dit schrijf is het januari 2008 en ben ik in Sedona, Arizona (USA), om voor de vijfde keer een intensive van de Sedona Methode te volgen.


Ik merk dat ik elke keer als ik hier ben weer een laag dieper kom, weer oude overtuigingen los laat en daarmee meer en meer vrijheid in mijzelf verkrijg. Ook werkt dat zo met het loslaten van verlangens. Want als je een verlangen loslaat dan komt dat waar je naar verlangt naar je toe. Dit loslaten maakt onderdeel uit van het stappenplan om jouw droomleven te manifesteren.


Jouw droomleven manifesteren begint met focussen en visualiseren, dat is essentieel, en dan is de derde stap dat de meeste mensen niet weten... loslaten.

Loslaten en overgave

Je kunt jouw droomleven niet manifesteren op wilskracht vanuit je denken. Loslaten en overgave is een essentieel als je jouw droomleven wilt manifesteren. 


Het is waar dat ons denken enorm krachtig is en een trilling heeft. Het is ten dele waar dat we creëren met ons denken! Dat doen we pas als ons denken op dezelfde lijn zit als ons innerlijk welbevinden. Dat is dat goede gevoel van binnen, dat belangrijk is, want vanuit die energie trekken we aan waar je naar verlangt en manifesteer je je droomleven.


Als je dat waar jij van droomt loslaat komt het als vanzelf naar je toe. Ik kan dit schrijven omdat ik al een tijd bezig ben met het loslaten en elke keer weer merk dat als ik iets loslaat, waar ik naar verlang, dat het dan zo maar naar mij toestroomt. Dat gebeurt in het algemeen op een manier die ik dan niet had kunnen bedenken of zelfs voor mogelijk had gehouden. Ik kan dus uit werkelijk zeggen dat dit werkt!


Als je blijft verlangen en krampachtig bezig blijft om iets te verkrijgen, versterkt dat alleen maar het gevoel van tekort. Jouw droomleven manifesteren doe je vanuit het gevoel wat je op jouw onderbewuste lagen hebt zitten. Dus als je op dat niveau een gevoel van tekort ervaart, dan trek je met dat gevoel weer meer van hetzelfde aan, dus nog meer tekort. Als je je in je onderbewustzijn rijk voelt, dan zal je meer rijkdom aantrekken.

Manifesteren hoe

Jouw droomleven manifesteren doe je dus als volgt:

Stap 1: weet wat je wilt

Stap 2: visualiseer dat en voel erbij wat je voelt als je het hebt, alsof het Nu als helemaal werkelijkheid is.

Stap 3: laat het los en geef de opdracht aan het universum.

Stap 4: vertrouw erop dat het uitgevoerd zal worden en open je om te ontvangen.


Het universum zegt: Your wish is my command! Jouw wens is mijn bevel en zo is het, maar je moet eerst wel dat verlangen naar dat droomleven loslaten, opdat het daarna naar je toe kan stromen.


Volg het stappenplan voor creëren en ontdek de magie ervan!


Op jouw manifestatie van jouw droomleven,

Mahatma


PS Heb je moeite met het loslaten van je verlangens of zou je emoties of beperkende gedachtes willen loslaten, doe mee met de online training loslatenDan gaat het zeker lukken.

Liever eerst iets meer lezen?

Download dan het gratis e-book 'Manifesteren kun je leren'.

Want ik ga je lekker verder helpen met het creëren van dat leuke leven met die fijne, liefdevolle mensen waar je naar verlangt.


Let op, na aanmelden krijg je de link naar het e-book in je mailbox (Check ook je spam). Daarna kun je het zo downloaden.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.