Page content

Manifesteren doe je zo

Manifesteren doe je zo

Manifesteren doe je zo

Manifesteren doe je zo…

Manifesteren doe je zo eigenlijk de hele dag. Dat betekent dat wij met onze eigen energie, situaties en mensen naar ons toetrekken die passen bij onze onderbewuste programmering.

Alles wat je nu in jouw leven hebt, heb je in essentie aangetrokken. Het kan zijn dat je blij bent met deze woorden en dat je heel tevreden kijkt naar hetgeen je hebt gerealiseerd. Het kan ook zijn dat het pijn doet dit te lezen als je je in een minder goede situatie bevindt.

In het algemeen zijn we ons niet bewust dat onze energie zo’n kracht heeft. Met name de emoties en de overtuigingen die daar bij horen, hebben de meeste kracht, ze zijn in wezen een soort magneet. Hiermee trekken we een soortgelijke energie aan.

Ik ben niets waard

Denken we bijvoorbeeld dat we niets waard bent, dan zullen we aldoor weer situaties aantrekken waarbij die oude pijn weer bevestigd wordt. Manifesteren doe je zo. ‘Zie je wel’, denk je dan in dat geval, ‘ik ben niets waard’. Dat is natuurlijk onzin, je hebt gewoon met je onderbewuste overtuigingen en energie, dezelfde soort energie aangetrokken.

Het is belangrijk dat je gelukkig bent

Daarom is het van belang dat we goed in ons vel zitten, dat we eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben en van het leven genieten. Het is met die energie dat we een  positief leven vol geluk en innerlijke vrijheid manifesteren. Dan zeg je met recht: Manifesteren doe je zo en dat doe je dan met veel plezier.

Dat is wat ik jou gun.

Als je hier wat hulp bij kunt gebruiken, kijk dan eens bij de events en bij de Lifechanger jaartrainingen. Die kunnen je helpen bij het transformeren van een negatieve mindset en het manifesteren van jouw droomleven.

Mahatma

Comment Section

0 reacties op “Manifesteren doe je zo

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.