Hoe doe je dat

Manifesteren doe je zo

Manifesteren

Manifesteren doe je  eigenlijk de hele dag. Dat betekent dat wij met onze eigen energie situaties en mensen naar ons toetrekken die passen bij onze onderbewuste programmering.


Alles wat je nu in jouw leven hebt, heb je in essentie aangetrokken. Het kan zijn dat je blij bent met deze woorden en dat je heel tevreden kijkt naar hetgeen je hebt gerealiseerd. Het kan ook zijn dat het pijn doet dit te lezen als je je in een minder goede situatie bevindt.


In het algemeen zijn we ons niet bewust dat onze energie zo'n kracht heeft. Met name de emoties en de overtuigingen die daar bij horen, hebben de meeste kracht; ze zijn in wezen een soort magneet. Hiermee trekken we een soortgelijke energie aan.

ik weet hoe je dit doet

Aanwijzingen voor succes

Ieder mens kan het geluk en succes manifesteren. Volg de aanwijzingen en zie hoe je leven verandert!


Als je intens nadenkt over iets ben je al aan het manifesteren, zo snel gaat dat. Weet dat elke gedachte een aantrekkingskracht heeft. Hoe meer je een gedachte gelooft, des te sterker de aantrekkingskracht. Als je hetgeen je gelooft dan ook nog voor je ziet (visualiseert) én voelt wat datgene met jou doet, dan wordt dat magnetisme nog krachtiger.


Je kunt jezelf simpelweg programmeren door ‘s morgens je dag al voor je te zien. In gedachten ga je naar alles wat er gedaan moet worden, en je ziet hoe dat heel soepel verloopt. Je ziet jezelf met een blij gezicht rondlopen en je voelt ook hoe blij je bent. Hiermee geef je je onderbewustzijn de juiste impulsen, waardoor een en ander ook als vanzelf gedaan wordt.


We denken dat we onze realiteit creëren met ons denken. Wat ons echter beweegt is ons onderbewustzijn. We handelen vanuit deze diepere laag waarin onze overtuigingen over onszelf en de wereld liggen opgeslagen. Het onderbewustzijn denkt niet. Het is als een motor die voorgeprogrammeerd is en die de opdrachten uitvoert (lees: handelt naar onze overtuigingen).

Weet jij hoe dit moet

Overtuigingen

Het helpt als je je bewust wordt door welke overtuigingen jouw onderbewustzijn wordt gestuurd. Dat kan je zien als je naar jouw leven kijkt, want dat is een afspiegeling van al die overtuigingen.


Als je bijvoorbeeld regelmatig de gedachte hebt: ‘Ik kan het niet’, dan zal  het onderbewustzijn ervoor zorgen dat we aldoor  situaties aantrekken waarbij die gedachte weer bevestigd wordt. Zo manifesteren we. 'Zie je wel', denk je dan in dat geval, 'ik kan het niet'. Dat is natuurlijk onzin, je hebt gewoon met je onderbewuste overtuigingen en energie dezelfde soort energie aangetrokken. Je ervaart dus in essentie dat wat we op een dieper niveau denken en daar ben je naar gaan leven.


Daarom is het van belang dat we goed in ons vel zitten, dat we eigenwaarde en zelfvertrouwen hebben en van het leven genieten. Het is met die energie dat we een positief leven vol geluk en innerlijke vrijheid manifesteren. Als je dat kan dan is de vraag: 'Manifesteren, hoe doe je dat?' voor jou geen vraag meer maar een weet.

jij ook

Wat wil je

Het is wel handig als je weet wat je wilt! Veel mensen weten maar al te goed wat ze niet (meer) willen, maar wat ze nu precies wél willen…


Dus: weet wat je wilt, focus je daarop, visualiseer het, voel het alsof het daadwerkelijk al aanwezig is in je leven en kijk dan wat jouw eerstvolgende stappen zijn. En onderneem ACTIE!


Op jouw Geluk en Succes in het manifesteren en visualiseren.

En misschien is die eerste stap wel een online training om los te laten. Als je een verlangen leert loslaten, dan zit je ego er niet meer tussen en kan het veel sneller vervuld worden. Dus laat maar lekker los. 


Hoe doe je dat

Mogelijkheden die je verder kunnen helpen.

Manifesteren hoe doe je dat, kan je nu helder krijgen. Krijg zicht op je onderbewuste overtuigingen en stop met ze te geloven. Wil je patronen of negatieve gedachtes loslaten, kijk dan eens bij de online training loslaten. Loslaten is eigenlijk heel eenvoudig.


We bieden ook een  geweldig online event voor meer eigenwaarde. (Kun je in je eigen tijd kijken). Doordat je je gedachtes over jezelf verandert in deze training, ga je veel gemakkelijker dat aantrekken waar jij naar verlangt.


Op jouw geluk,

Antoinette


Liever eerst iets meer lezen?

Download dan het gratis e-book 'Manifesteren kun je leren'.

Want ik ga je lekker verder helpen met het creëren van dat leuke leven met die fijne, liefdevolle mensen waar je naar verlangt.


Let op, na aanmelden krijg je de link naar het e-book in je mailbox (Check ook je spam). Daarna kun je het zo downloaden.

Je ontvangt daarna ook regelmatig mijn mails met inspiraties, hints en humor.

Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.