Meditatie voor je innerlijk kind

Wil jij met behulp van meditatie contact maken met je innerlijk kind? Dat kan! Iedereen heeft een innerlijk kind, diep in zichzelf. Dit kind draag je jouw hele leven met je mee. Het is gevormd in de vroegste fase van je leven en is deel van wie je bent. Wanneer je het als klein kind fijn hebt gehad, zul je in goede verbinding staan met je innerlijk kind. Heb je het vroeger niet zo fijn gehad, dan kan dit echter de rest van je leven voor problemen zorgen.

Als je het gevoel hebt dat jouw innerlijk kind voor moeilijkheden zorgt, omdat je vroeger bijvoorbeeld geleerd hebt dat je niet goed genoeg was, of als je niet voldoende liefde en genegenheid hebt gekregen, kan meditatie je helpen om hiermee om te gaan en dit een plek te geven. Zo kun je leren om gelukkiger te worden en stabieler verdergaan met je leven. Met behulp van speciale meditaties kom jij in contact met je innerlijk kind en ervaar je dat je liefde en genegenheid waard bent.

Kom in contact met jouw innerlijk kind en geef het wat het nodig heeft.
kind

Kom in contact met jezelf

Zet die stap: kom in contact met jezelf en kies ervoor om je innerlijk kind te helen. We vertellen je graag meer over hoe je met meditatie verbinding kunt leggen met jouw innerlijk kind, en hoe je met ogen van liefde en compassie kunt leren kijken naar het leven, de wereld en jezelf.