Meditatie voor je innerlijk kind
Wil jij met behulp van meditatie contact maken met je innerlijk kind? Dat kan! Iedereen heeft diep in zichzelf innerlijk kind. Dit kind draag je jouw hele leven met je mee, natuurlijk niet fysiek, maar wel op energetisch niveau. Het komt naar boven in je gedachtes, je overtuigingen over jezelf en je gedragingen.  Het is gevormd in de vroegste fase van je leven en is deel van wie je bent. Wanneer je het als klein kind fijn hebt gehad, zul je in goede verbinding staan met je innerlijk kind. Heb je het vroeger niet zo fijn gehad, dan kan dit echter de rest van je leven voor problemen zorgen.

Middels meditatie in verbinding komen met je innerlijk kind

Soms kun je het gevoel hebben dat je innerlijk kind voor moeilijkheden zorgt. Misschien heb je vroeger niet genoeg liefde en/of zorg gekregen. Dan kun je zomaar zijn gaan denken dat het aan jou lag en jij niet goed genoeg was. Mijn meditaties kunnen je helpen om hiermee om te gaan en dit te verwerken, waardoor het oud zeer simpelweg oplost. Zo kun je leren om gelukkiger te worden en stabieler verder te gaan met je leven. Met behulp van mijn speciale meditaties kom jij in contact met je innerlijk kind en ervaar je dat je liefde en genegenheid waard bent.

Start meteen met deze meditatie... mijn cadeau voor jou!

Schrijf je in en ontvang direct de meditatie 'Geef je innerlijk kind wat het nodig heeft'.

Kom in contact met jouw innerlijk kind en geef het wat het nodig heeft.


Schrijf je in en krijg daarna ook nog leuke mails met vette tips.


kind

Kom in contact met jezelf

Zet die stap: kom in contact met jezelf en kies ervoor om je innerlijk kind te helen. We vertellen je graag meer over hoe je met meditatie verbinding kunt leggen met jouw innerlijk kind, en hoe je met ogen van liefde en compassie kunt leren kijken naar het leven, de wereld en jezelf.