Helen van innerlijk kindHet innerlijk kind helen

Kind in het bos

Wil jij je innerlijk kind helen? Dan zit je bij Spirit Coaching goed. Het leven van een volwassene is opgebouwd uit ervaringen vanuit het verleden. De manier waarop je als kind bent behandeld, is bepalend voor de wijze waarop je met dingen omgaat. Je innerlijk kind kan bijvoorbeeld bang, verdrietig, teruggetrokken of opstandig zijn. Ondanks dat deze tijd inmiddels ver achter je ligt, kan het voorkomen dat je situaties tegenkomt waarin je niet rationeel zal kunnen reageren, doordat je wordt beperkt door zogenoemde oude kindpijn. In dit geval is het verstandig om je innerlijk kind te helen. In plaats van wegduwen, zal je moeten leren het te omarmen, accepteren en helen. Als het je lukt om te helen, zal je dichter bij jezelf komen te staan en veel gelukkiger kunnen leven. Wij helpen je hier graag bij.

Wanneer jouw innerlijk kind je dwarszit, omdat je vroeger bijvoorbeeld hebt geleerd dat je niet goed genoeg bent, of als je onvoldoende liefde en aandacht hebt ontvangen, kun je hier jouw hele leven last van hebben. Je kunt bijvoorbeeld niet goed omgaan met emoties. Je vecht tegen de steeds terugkomende pijn, maar dit werkt juist averechts en helpt je niet om je beter te voelen. Het is van groot belang om deze oude patronen te doorbreken. Wij kunnen je helpen om te stoppen met vechten tegen het innerlijk kind, en het te helen.

Meld je direct aan

Om je te helpen bij het helen van je innerlijk kind, bieden wij diverse events en online trainingen aan. Aangezien we iedereen de kans gunnen zijn of haar innerlijk kind te helen, organiseren wij deze events voor zeer lage prijzen. Dit zijn zeer leuke, maar indringende seminars. Elk event heeft weer een eigen thema, zoals meditatie voor je innerlijk kind. Heb je meer persoonlijke aandacht nodig? Wij geven ook enkele intensives. Dat zijn meerdaagse seminars waarbij je intern verblijft en de diepe processen van het helen van het innerlijk kind en het bereiken van innerlijke vrijheid sneller kunnen plaatsvinden.

 

Yihaaa Mahatma