Het innerlijk kind helen

Kind in het bos

Het innerlijk kind

Wil jij je innerlijk kind helen? Dan zit je bij Spirit Coaching goed. Het leven van een volwassene is opgebouwd uit ervaringen vanuit het verleden. De manier waarop je als kind bent behandeld, is bepalend voor de wijze waarop je met dingen omgaat. Je innerlijk kind kan bijvoorbeeld bang, verdrietig, teruggetrokken of opstandig zijn. Ondanks dat deze tijd inmiddels ver achter je ligt, kan het voorkomen dat je situaties tegenkomt waarin je niet rationeel zal kunnen reageren. Dit komt doordat je wordt beperkt door zogenoemde oude kindpijn. Als je dit herkent, dan is het verstandig om je innerlijk kind te helen. In plaats van wegduwen, zal je leren het te omarmen, accepteren en helen. Door dat innerlijk kind te helen, kom je dichterbij jezelf te staan, waardoor je veel meer geluk gaat ervaren. Wij helpen je hier graag bij.

Wanneer jouw innerlijk kind je dwarszit, omdat je vroeger bijvoorbeeld hebt geleerd dat je niet goed genoeg bent, of als je onvoldoende liefde en aandacht hebt ontvangen, kun je hier jouw hele leven last van hebben. Misschien kun je hierdoor niet goed omgaan met emoties of vecht je tegen de steeds terugkomende pijn. Helaas werkt dit juist averechts en helpt het je niet om je beter te voelen. Het is van groot belang om deze oude patronen te doorbreken. Wij kunnen je helpen om te stoppen met vechten tegen het innerlijk kind, en het te helen.

Meld je direct aan

Om je te helpen bij het helen van je innerlijk kind, bieden wij diverse events en online trainingen aan. Aangezien we iedereen de kans gunnen zijn of haar innerlijk kind te helen, organiseren wij deze events een paar keer per jaar, tegen zeer lage prijzen. Een event is een leuk, maar indringend seminar. Elk event heeft weer een eigen thema, zoals dingen loslaten. Heb je meer persoonlijke aandacht nodig? Wij geven ook enkele intensives. Dat zijn meerdaagse seminars waarbij je intern verblijft en de diepe processen van het helen van het innerlijk kind en het bereiken van innerlijke vrijheid sneller kunnen plaatsvinden.


Antoinette

Start meteen met deze meditatie... mijn cadeau voor jou!

Schrijf je in en ontvang direct de meditatie 'Geef je innerlijk kind wat het nodig heeft'.

Kom in contact met jouw innerlijk kind en geef het wat het nodig heeft.


Daarna krijg je ook nog leuke mails met vette tips.


kind