Op weg naar Verbinding

Op weg naar Verbinding...

Het boek dat je meeneemt naar een leven in verbinding!
Ook als e-book te verkrijgen, kijk onderin

Midden in de drama's liggen de parels...

Totaal onverwacht wordt Mahatma Revier door haar man verlaten. Dat brengt haar op een zoektocht naar de ultieme verbinding, die ze in eerste instantie in een nieuwe partner hoopt te vinden. Totdat ze uiteindelijk ontdekt dat de enige ware verbinding de verbinding met zichzelf is.

De kracht van dit boek is dat we niet alleen Mahatma mogen volgen in haar zoektocht, maar dat ze ons ook vanuit haar huidige bewustzijn inzicht geeft in de onbewuste processen die we allemaal hebben.

De oefeningen in het boek bieden bovendien een handvat om gericht aan je blokkades en issues te werken. Mahatma schrijft zonder terughoudendheid en met een inspirerende oprechtheid, terwijl haar levensverhaal de lezer geboeid aan het boek gekluisterd houdt.


Mahatma Revier is Innerlijk Kind - en Journey therapeute, Sedona facilitator en life coach.Scheiden heeft zijn eigen schoonheid,

net als ontmoeten.

Een scheiding heeft haar eigen poëzie,

je moet alleen haar taal leren en haar diep beleven.
Dan komt uit die droefheid een nieuw soort vreugde voort.
Dat lijkt bijna onmogelijk,

maar het gebeurt.

Ik heb die vreugde gekend.
Osho

In liefde verbinden.

in liefde loslaten.

in liefde met mijzelf verbonden zijn.
Mahatma

Op weg naar Verbinding verscheen ook in de Volkskrant

Verlangen naar Eenheid

Mahatma: In het boek 'Op weg naar Verbinding' laat ik je mijn speurtocht zien naar Eenheid. Mijn man was vertrokken en ik kampte met allerlei gevoelens die door de scheiding naar boven kwamen. Woede, frustratie, pijn en verdriet kwamen voorbij. Dat maakte het leven zwaar voor mij. Ik verlangde naar verbinding, maar de verbinding was ver te zoeken. Vanuit de pijn van de afgescheidenheid ben ik op weg gegaan naar innerlijke vrede en harmonie. 

Herken jezelf in mij!

Ik ben zeer open en kwetsbaar in mijn verhaal. Ik doe dat omdat ik weet dat ik, ook al ben ik een coach en werk ik als trainer met coaching, toch net als jij gewoon mens ben, en dat ik, net als jij, gewoon gevoelens en verlangens, gedachtes en emoties heb.
Ik ben de schaamte over mijn mens-zijn, met alle schaduwkanten, voorbij. Ik gun jou hetzelfde. Mijn verlangen is dat jij jezelf in mij herkent en dat de weg die ik ben gegaan, jou mag steunen op jouw weg. Laat mij op deze wijze voor even jouw coach zijn en vind het licht in jezelf. 

Mahatma.


Een boek voor mensen die verlangen naar innerlijke vrede

Dit is een boek voor iedereen die op zoek is naar inzichten.

Beste lezer,

 Dit boek is zeer geschikt voor hen die meer willen weten over hoe we de herinneringen aan pijnlijke incidenten uit het verleden, die we diep in ons hebben, leren loslaten.

Roy Martina, arts - auteur

 • Innerlijke groei  is rijkdom!

  Een uitstekend leer- en werkboek voor anderen die zich geconfronteerd zien met crises in hun leven en daar niet in willen verdrinken, maar deze juist willen aangrijpen voor innerlijke groei.-

  Drs. O. Bachnoe, NBD Biblion
 • Van licht naar duisternis

  Een waardevol boek dat mede door de oefeningen anderen zal helpen om weer regisseur van het eigen leven te worden

  Elly de Lezenne Coulander IndigoSoulStation.nl

 • Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

  Ja, ik kies voor eenheid

  Ik ben dichter bij mezelf gekomen

  Hallo Mahatma,

  Vorige week heb ik je boek thuis gekregen, afgelopen dagen heb ik het in een adem uitgelezen. Je boek heeft voor mij nog meer onderstreept wat ik al langer wist, maar wat nu nog meer waarheid wordt. Dank voor al jouw intense persoonlijke ontboezemingen die mij weer een stapje dichter bij mezelf brengen. Ook je nuchtere en heldere schuingedrukte teksten gaven veel herkenning.

  Mijn eigen innerlijke ontwikkeling is door het lezen van jouw boek plotseling in een stroomversnelling gekomen. Dit heeft er toe geleid dat ik de afgelopen dagen een intens creatief/beeldend proces heb doorgemaakt, wat ik graag met de buitenwereld wil delen.

  Jacinta

  Ik heel hierdoor mijn eigen kwetsingen

  Loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Echter, wanneer je begeleid wordt met praktische oefeningen en meegaat in een duidelijk helder verhaal dan wordt het steeds makkelijker om te kunnen loslaten. 

  Door de meeslepende manier waarop Mahatma schrijft ga je met haar ontdekken hoeveel illusies we met ons meevoeren en hoe dat ons leven beïnvloedt. Dat op zichzelf is bevrijdend en laat je helderder zien wie je bent en hoe je gekomen bent om te geloven dat je dat bent. 


  Ik raad eenieder aan om dit boek te lezen. Ik heb genoten van de kwetsbaarheid van Mahatma en hoe haar verhaal mij de kans geeft om naar mijn eigen kwetsingen te kijken en te helen.

  Roy Martina, arts - auteur

  Ik ben uit mijn drama gestapt

  Mahatma, ik wil je nog een keer mijn dank uitspreken dat je dat boek hebt geschreven en je ervaringen deelt.


  Het heeft mij zo geholpen in de afgelopen tijd.

  Altijd weer terug te gaan naar de liefde in mij en niet in mijn drama te blijven hangen.

  Jouw ervaringen te lezen helpt mij om zelf te stromen en mij te openen voor het leven.

  Om eindelijk ook in mijn kracht te staan en te stoppen met leunen en steunen bij iemand anders.


  Mijn hartelijke dank!

  Mit aller liebe


  Andrea

  Dit boek komt er in vele verschijningsvormen

  Het e-book


  € 9,50

  Inclusief alle oefeningen.

  Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie. 

  Nog niet te koop...

  Het luisterboek

  ---

  Inclusief de oefeningen.
  Door Mahatma zelf voorgelezen.
  Een stem heeft een trilling...

  Nog niet te koop
  52 weken online

   ---

  Elke week een nieuwe impuls met een persoonlijke boodschap, oefening of andere inspiratie.