arrow_drop_up arrow_drop_down

Op weg naar Verbinding

Een menselijk boek dat jouw leven kan veranderen

De presentatie van het boek ‘Op weg naar Verbinding’

Toen ik van Edith, de uitgeefster het boek in ontvangst nam, rolden de tranen mij over de wangen.

Letterlijk een geboorte, een afronding van een proces dat voor mij acht jaar heeft geduurd. Vol emoties vertelden ik toehoorders over mijn zoektocht. Over de pijn en de worsteling waar ik door heen ben gegaan, acht jaar geleden, toen mijn toenmalige echtgenoot besloot om mij te verlaten.


Ik kon ze het vertellen vol met emoties, maar niet vanuit de pijn die ik ooit heb ervaren. De pijn is niet meer. Ik voel mij op dit moment intens dankbaar dat hij is gegaan, dit terwijl ik nog steeds zielsveel van hem hou.


Toch.. waar zou ik geweest zijn als hij was gebleven. Niet hier, waar ik nu gekomen ben, dat is zeker. Ik kon hier alleen maar komen doordat ik die worsteling heb doorgemaakt.


Een diamant wordt geslepen door alles wat hij meemaakt als je besluit om niet te verharden maar om dwars door de pijn heen te gaan.


Ik gun jullie allen dat jullie diamant geslepen mag worden.


Het is het waard.

Mahatma

Midden in de drama's liggen de parels...

Totaal onverwacht wordt Mahatma Revier door haar man verlaten. Dat brengt haar op een zoektocht naar de ultieme verbinding, die ze in eerste instantie in een nieuwe partner hoopt te vinden. Totdat ze uiteindelijk ontdekt dat de enige ware verbinding de verbinding met zichzelf is.

De kracht van dit boek is dat we niet alleen Mahatma mogen volgen in haar zoektocht, maar dat ze ons ook vanuit haar huidige bewustzijn inzicht geeft in de onbewuste processen die we allemaal hebben.

De oefeningen in het boek bieden bovendien een handvat om gericht aan je blokkades en issues te werken. Mahatma schrijft zonder terughoudendheid en met een inspirerende oprechtheid, terwijl haar levensverhaal de lezer geboeid aan het boek gekluisterd houdt.


Mahatma Revier is Innerlijk Kind - en Journey therapeute, Sedona facilitator en life coach.

Scheiden heeft zijn eigen schoonheid,

net als ontmoeten.

Een scheiding heeft haar eigen poëzie,

je moet alleen haar taal leren en haar diep beleven.
Dan komt uit die droefheid een nieuw soort vreugde voort.
Dat lijkt bijna onmogelijk,

maar het gebeurt.

Ik heb die vreugde gekend.
Osho

In liefde verbinden.

in liefde loslaten.

in liefde met mijzelf verbonden zijn.
Mahatma

Reacties over dit boek

Ik heb het in één keer uitgelezen

Lieve Mahatma,

Dank voor je mooie boek. Ik heb het in één adem uitgelezen en was geboeid en geraakt door je intense openheid en toch zo dicht bij jezelf!

Op een heldere wijze beschrijf je jou proces. Wij blijven ons spiegelen- op zoek naar onze bron!

Jij laat het ons zo zien, het is in onszelf- het denken voorbij!

Dank voor je steun je boek- en weet mij diep verbonden: op weg lichtpuntje is er!

Liefs Els

Alles is illusie

Dit boek heeft me geholpen om -bewuster dan ooit- te zien dat eigenlijk alles een illusie is en er alleen maar liefde en verbinding is. Dat ik niet mijn gevoelens, gedachten, lichaam ben. En wat me nu extra heel duidelijk is geworden is dat het er om gaat om er volledig te laten zijn wat er is. Zonder drama, zonder oordeel. En als ik het vergeet en er weerstand is, dan is dat wat er is en lost het vanzelf op. En ook als het niet oplost is het ook goed. WAT EEN VRIJHEID!"

M.W.

Ik vind het een geweldig boek.

Het leest makkelijk, de situaties zijn zeer herkenbaar, maar vooral zo duidelijk uiteengezet wat de gevolgen zijn van de situaties. Zoals bijna iedereen in een dergelijke situatie zou reageren wordt haarfijn beschreven. De achterliggende gedachte is ook heel herkenbaar en de oefeningen zijn dusdanig als of je je eigen psycholoog naast je hebt zitten.

Een echte aanrader als je op zoek bent naar jezelf.

Peter

Ik moet je zeggen dat het boek me op een aangename wijze heeft verrast.

Maar voor mij het belangrijkste; de rode draad... 'de Bron'; het contact met de Bron; brengt de uiteindelijke heling.

Dit is wat ik ook altijd door mijn pijn heb gevoeld, en het boek maakt me er weer bewust van, herinnert me er weer aan.

De openheid en eerlijkheid, en dit goed kunnen verwoorden van Mahatma, bevestigt mij in mijn zijn: het alleen-zijn-gevoel, wat ik als kind al had, of het anders zijn dan anderen, is niet gek, of 'hoort niet zo' , maar is mijn weg. Vanuit dit accepteren kan ik ook meer ontspannen en laten zijn wat is, en genieten... en bij mijn kracht komen.

Millie Cos

Mail aan de uitgeefster

Hoi Edith,

Ik heb het boek helemaal uitgelezen. Het spreekt me aan. Wat "mij" vooral aanspreekt is dat ze zo open is. Mijn menselijke nieuwsgierigheid wordt vervuld. Ik ervaar hoe anderen het doen.

De oefeningen zijn goed en haar commentaar met haar huidige bewustzijn

(de grijze vlakken) zijn heel erg duidelijk en voor mijn gevoel heel

erg "waar".

Je hebt een heel goed boek uitgegeven! Een hele goede handleiding.

In deze tijd zeer belangrijk/nodig.

Liefs,

Natasja

Hallo lieve, knappe, dappere, sterke,kwetsbare en vooral bescheiden Mahatma

Zo dat moest er effe uit.

Ik heb je boek in een adem uit gelezen.Heel bijzonder.

Het verhaal van a tot z opnieuw te lezen en je gevechten daardoor......Indrukwekkend.

Vooral omdat ik een aantal jaar met je mee heb mogen liften.

Voor mij staat het bol van waarheid.

De oefeningen die er tussendoor staan, kunnen mensen erg veel bieden. De grijze stukken met kennisoverdracht, zetten erg duidelijk neer van waaruit je leeft en werkt. Het wordt door deze opzet erg interactief lezen. Dit biedt vertrouwen aan de lezer.

Hier mag je echt SUPER trots op zijn!

Ach ik kan nog wel een vel vol lof over deze prestatie neerzetten.

Maar momenteel zit ik gewoon vol met een heleboel trots op je, deze mail af te ronden.

Warme groet van een superfan.

Dankbaar voor al wat ik met je heb mogen delen.

Dankbaar voor al wat je door je eigen proces ons aanreikt.

Klasse!

Warme groet,

Mona

Een boek voor mensen die verlangen naar innerlijke vrede

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Dit is een boek voor iedereen die op zoek is naar inzichten.

Beste lezer,

 Dit boek is zeer geschikt voor hen die meer willen weten over hoe we de herinneringen aan pijnlijke incidenten uit het verleden, die we diep in ons hebben, leren loslaten.

Roy Martina, arts - auteur

 • Innerlijke groei  is rijkdom!

  Een uitstekend leer- en werkboek voor anderen die zich geconfronteerd zien met crises in hun leven en daar niet in willen verdrinken, maar deze juist willen aangrijpen voor innerlijke groei.-

  Drs. O. Bachnoe, NBD Biblion
 • Van licht naar duisternis

  Een waardevol boek dat mede door de oefeningen anderen zal helpen om weer regisseur van het eigen leven te worden

  Elly de Lezenne Coulander IndigoSoulStation.nl

 • Ja, ik kies voor eenheid

  Ik ben dichter bij mezelf gekomen

  Hallo Mahatma,

  Vorige week heb ik je boek thuis gekregen, afgelopen dagen heb ik het in een adem uitgelezen. Je boek heeft voor mij nog meer onderstreept wat ik al langer wist, maar wat nu nog meer waarheid wordt. Dank voor al jouw intense persoonlijke ontboezemingen die mij weer een stapje dichter bij mezelf brengen. Ook je nuchtere en heldere schuingedrukte teksten gaven veel herkenning.

  Mijn eigen innerlijke ontwikkeling is door het lezen van jouw boek plotseling in een stroomversnelling gekomen. Dit heeft er toe geleid dat ik de afgelopen dagen een intens creatief/beeldend proces heb doorgemaakt, wat ik graag met de buitenwereld wil delen.

  Jacinta

  Ik heel hierdoor mijn eigen kwetsingen

  Loslaten is makkelijker gezegd dan gedaan. Echter, wanneer je begeleid wordt met praktische oefeningen en meegaat in een duidelijk helder verhaal dan wordt het steeds makkelijker om te kunnen loslaten. 

  Door de meeslepende manier waarop Mahatma schrijft ga je met haar ontdekken hoeveel illusies we met ons meevoeren en hoe dat ons leven beïnvloedt. Dat op zichzelf is bevrijdend en laat je helderder zien wie je bent en hoe je gekomen bent om te geloven dat je dat bent. 


  Ik raad eenieder aan om dit boek te lezen. Ik heb genoten van de kwetsbaarheid van Mahatma en hoe haar verhaal mij de kans geeft om naar mijn eigen kwetsingen te kijken en te helen.

  Roy Martina, arts - auteur

  Ik ben uit mijn drama gestapt

  Mahatma, ik wil je nog een keer mijn dank uitspreken dat je dat boek hebt geschreven en je ervaringen deelt.


  Het heeft mij zo geholpen in de afgelopen tijd.

  Altijd weer terug te gaan naar de liefde in mij en niet in mijn drama te blijven hangen.

  Jouw ervaringen te lezen helpt mij om zelf te stromen en mij te openen voor het leven.

  Om eindelijk ook in mijn kracht te staan en te stoppen met leunen en steunen bij iemand anders.


  Mijn hartelijke dank!

  Mit aller liebe


  Andrea

  Dit boek komt er in vele verschijningsvormen

  Het fysieke boek

  Op weg naar Verbinding

  19,95

  Om lekker thuis op de bank te lezen.

  Het e-book

  Op weg naar Verbinding

  € 9,50

  Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie. 

  Het luisterboek

  Op weg naar Verbinding

  14,95

  Door Mahatma zelf voorgelezen.
  Dat heeft een meerwaarde.