Op weg naar Verbinding

Verlang jij naar meer verbinding met jezelf?

Wil jij meer in je kracht komen te staan?
Dan is dit boek voor jou...

Laat je hart raken en vind Jezelf


Op weg naar Verbinding

Verlang jij naar meer verbinding met jezelf?

Wil jij meer in je kracht komen te staan?
Dan is dit boek voor jou...

Laat je hart raken en vind Jezelf
Als je besluit om niet te verharden bij emotionele pijn of verdriet, maar om er dwars doorheen te gaan, dan wordt de parel van die ervaring zichtbaar en de pijn getransformeerd.

Totaal onverwacht werd ik verlaten...

Totaal onverwacht word ik door mijn man verlaten. Dat brengt mij op een zoektocht naar de ultieme verbinding, die ik in eerste instantie in een nieuwe partner hoop te vinden. Dat schiet echt niet op en uiteindelijk ontdek ik dat de enige ware verbinding de verbinding met mijzelf is.


De kracht van dit boek is dat je niet alleen mij volgt in mijn zoektocht, maar dat ik  ook vanuit mijn huidige bewustzijn inzicht geef in de onbewuste processen die we allemaal hebben.


De oefeningen in het boek bieden bovendien een handvat om gericht aan je blokkades en issues te werken. Ik schrijf zonder terughoudendheid en met een inspirerende oprechtheid, terwijl mijn levensverhaal je zal blijven boeien.

Ik ben nieuwsgierig

In liefde verbinden.

in liefde loslaten.

In liefde met mijzelf verbonden zijn.
Antoinette


Een paar reacties op dit boek

Els

Lieve Mahatma,

Dank voor je mooie boek. Ik heb het in één adem uitgelezen en was geboeid en geraakt door je intense openheid en toch zo dicht bij jezelf!

Op een heldere wijze beschrijf je jou proces. Wij blijven ons spiegelen- op zoek naar onze bron!

Jij laat het ons zo zien, het is in onszelf- het denken voorbij!

Dank voor je steun je boek- en weet mij diep verbonden: op weg lichtpuntje is er!

Merel

Dit boek heeft me geholpen om -bewuster dan ooit- te zien dat eigenlijk alles een illusie is en er alleen maar liefde en verbinding is. Dat ik niet mijn gevoelens, gedachten, lichaam ben. En wat me nu extra heel duidelijk is geworden is dat het er om gaat om er volledig te laten zijn wat er is. Zonder drama, zonder oordeel. En als ik het vergeet en er weerstand is, dan is dat wat er is en lost het vanzelf op. En ook als het niet oplost is het ook goed. WAT EEN VRIJHEID!"

Peter

Het leest makkelijk, de situaties zijn zeer herkenbaar, maar vooral zo duidelijk uiteengezet wat de gevolgen zijn van de situaties. Zoals bijna iedereen in een dergelijke situatie zou reageren wordt haarfijn beschreven. De achterliggende gedachte is ook heel herkenbaar en de oefeningen zijn dusdanig als of je je eigen psycholoog naast je hebt zitten.

Een echte aanrader als je op zoek bent naar jezelf.


Verlang jij naar

  • Thuiskomen bij Jezelf
  • Meer zelfliefde
  • Vergeving van Jezelf en anderen
  • Meer compassie en zachtheid?
  • Meer innerlijke kracht en genieten van Jezelf en het leven
  • Het begrijpen van het leven en jezelf...


Dan is dit boek voor jou.

Maar voor mij het belangrijkste; de rode draad... 'de Bron'; het contact met de Bron; brengt de uiteindelijke heling.

Dit is wat ik ook altijd door mijn pijn heb gevoeld, en het boek maakt me er weer bewust van, herinnert me er weer aan.

De openheid en eerlijkheid, en dit goed kunnen verwoorden van Mahatma, bevestigt mij in mijn zijn: het alleen-zijn-gevoel, wat ik als kind al had, of het anders zijn dan anderen, is niet gek, of 'hoort niet zo' , maar is mijn weg. Vanuit dit accepteren kan ik ook meer ontspannen en laten zijn wat is, en genieten... en bij mijn kracht komen.

Millie

Dit boek is uitgegeven in vele verschijningsvormen

Zie  hieronder ook de bundel mogelijkheid

Het fysieke boek Op weg naar Verbinding

€ 18,99
Om lekker thuis op de bank te lezen.

Het e-book

Op weg naar Verbinding


€ 14,95
Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie. 

Het luisterboek

Op weg naar Verbinding

€ 17,95
Door Mahatma zelf voorgelezen.
Dat heeft een meerwaarde.

Waarom niet alle drie de mogelijkheden? Jij betaalt geen € 54,39 maar slechts 

€ 39,95 inclusief verzending...

Koop je deze bundel dan krijg je als het luisterboek als het ware gratis. En ach... uiteindelijk wil je toch ook dat e-book er af en toe bij kunnen pakken. Gewoon nog even in de trein of bus een stukje teruglezen in je eigen tijd. Dat ene stukje wat je zo raakte en mooi vond. 


Of je gebruikt het fysieke boek om  de antwoorden bij de vragen te schrijven. Daarmee ga je zelf ook je stappen zetten.


Of je geeft het boek aan je moeder als verjaardagscadeautje, als je die stappen al lang hebt gezet. Wie weet wordt jullie relatie dan nog beter.  

Hallo lieve, knappe, dappere, sterke,kwetsbare en vooral bescheiden Mahatma. 

Zo dat moest er effe uit.

Ik heb je boek in een adem uit gelezen.Heel bijzonder.

Het verhaal van a tot z opnieuw te lezen en je gevechten daardoor......Indrukwekkend.

Vooral omdat ik een aantal jaar met je mee heb mogen liften.

Voor mij staat het bol van waarheid.

De oefeningen die er tussendoor staan, kunnen mensen erg veel bieden. De grijze stukken met kennisoverdracht, zetten erg duidelijk neer van waaruit je leeft en werkt. Het wordt door deze opzet erg interactief lezen. Dit biedt vertrouwen aan de lezer.

Hier mag je echt SUPER trots op zijn!

Ach ik kan nog wel een vel vol lof over deze prestatie neerzetten.

Maar momenteel zit ik gewoon vol met een heleboel trots op je, deze mail af te ronden.

Warme groet van een superfan.

Dankbaar voor al wat ik met je heb mogen delen.

Dankbaar voor al wat je door je eigen proces ons aanreikt.

Klasse!

Warme groet,

Mona

Graag wil ik bedanken voor het inspirerende boek!

 

Net heb ik de laatste bladzijden  ‘op weg naar verbinding’

uitgelezen.

Wat een mooie zoektocht, een vind tocht...met zoveel verlies en pijn,

en toch  daardoorheen komen, en daardoorheen te kijken

en het ego te overstijgen, en zachtheid te ervaren…

en daar de ware liefde te vinden, in ons zelf!

Zo mooi en zo waar!! Bedankt!

 

Heel veel succes met al het liefdevolle verbindingswerk!

Hilde

Dankkkkkk voor het boek, ik heb het gister in een keer gelezen. Veel herkenning, verdriet, heel erg welkom. Chapeau dat jij dit geschreven hebt vanuit jouw pijn en beleving!! Dankjewel. Ik kan het iedereen aanbevelen die naar zijn verdriet, menselijke onmacht wil kijken om het te voelen en verwerken om net zo'n mooi integere vrouw als jij te mogen worden! Big hug,

Trudy
Wil je meer reacties lezen op dit boek? Klik dan hier.