Hoe doe je dat

Je verdriet leren loslaten

Als je wilt leren hoe je verdriet kunt loslaten moet je bij Spirit Coaching zijn. 

Hoe doe je dat

Verdriet loslaten

Als je wilt leren hoe je verdriet los kunt laten moet je bij  mij zijn. Heb je liefdesverdriet, ben je in rouw, zit je met een jeugdtrauma of lijdt je aan een andere vorm van verdriet? Ik help je graag. Verdriet kan je blokkeren in je doen en laten, vaak nog meer dan je zelf door hebt. Ook kan het zijn dat je door je verdriet helemaal niet meer kan relativeren en alles negatief gaat bekijken. Het is erg belangrijk om te leren hoe je kunt loslaten. Als je je verdriet loslaat, ontstaat de ruimte om je pure zelf te hervinden. Je zult meer van de dagelijkse dingen kunnen genieten, beter in je vel zitten en je veel gelukkiger voelen.

Wil je verdriet los kunnen laten? Ik verkoop boeken die je inzichten geven en handvatten bieden waarmee je gericht aan je verdriet en andere blokkades kan werken. Heb je wat meer begeleiding nodig? Maak dan eens een event mee. ik heb al vele mensen geholpen bij het loslaten van verdriet en is in staat om snel de diepte in te gaan en het probleem bij de bron aan te pakken. Een event is een tweedaagse laagdrempelige workshop voor iedereen toegankelijk. Tijdens een event leer je  technieken om los te laten krijg je  nieuwe inzichten over jezelf. Dat kan je helpen bij het loslaten van je emoties. Wil je meer weten? kijk hier: https://spirit-coaching.nl en meld je ook aan voor het gratis e-book over loslaten.

Hoe doe je dat

Klik hier voor de online training om je te  helpen het verdriet los te laten.


Events pagina; onze seminars zullen je vele waardevolle inzichten geven


Kom voor het loslaten van verdriet dus gauw eens langs bij de website van Spirit Coaching. We helpen je graag om ook voor jou de zon weer te laten schijnen.