Page content

Verdriet loslaten

verdriet loslaten

verdriet verwerken

Als je wilt leren hoe je verdriet kunt loslaten moet je bij Spirit Coaching zijn. Heb je liefdesverdriet, ben je in rouw, zit je met een jeugdtrauma of lijdt je aan een andere vorm van verdriet? Spirit Coaching helpt je graag met het loslaten van je verdriet. Verdriet kan je blokkeren in je doen en laten, vaak nog meer dan je zelf door hebt. Ook kan het zijn dat je door je verdriet helemaal niet meer kan relativeren en alles negatief gaat bekijken. Het is erg belangrijk om te leren hoe je je verdriet kunt loslaten. Als je je verdriet loslaat, ontstaat de ruimte om je pure zelf te hervinden. Je zult meer van de dagelijkse dingen kunnen genieten, beter in je vel zitten en je veel gelukkiger voelen.

vpb4lj

Verdriet loslaten

Wil je verdriet loslaten? Spirit Coaching verkoopt boeken die je inzichten geven en handvatten bieden waarmee je gericht aan je verdriet en andere blokkades kan werken. Heb je wat meer begeleiding nodig bij het loslaten van je verdriet? In dit geval kun je een consult aanvragen met Mahatma  Zij heeft al vele mensen geholpen bij het loslaten van verdriet en is in staat om snel de diepte in te gaan en het probleem bij de bron aan te pakken. Verder biedt Spirit Coaching regelmatig interessante events en seminars aan. Een event is een tweedaagse laagdrempelige workshop voor iedereen toegankelijk. Een seminar is een workshop van één of meer dagen waarbij je  technieken leert en nieuwe inzichten vindt. Al deze cursussen kunnen je helpen bij het loslaten van je verdriet. Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de volgende pagina’s:

  • Boeken die je helpen bij het loslaten van verdriet
  • Tijdens een individueel consult pakken we het probleem bij de bron aan
  • Events pagina; onze seminars zullen je vele waardevolle inzichten geven

Kom voor het loslaten van verdriet dus gauw eens langs bij de website van Spirit Coaching. We helpen je graag om ook voor jou de zon weer te laten schijnen.