365 dagen Geluk voor Jou!

We hebben er eigenlijk alles voor over. We gaan werken of studeren, we krijgen een relatie, een kind of geen kind. We komen in actie of juist niet, omdat we denken dat we daar gelukkig van worden.

En dan kan het zijn dat je alles hebt: een partner, een leuke job en een vette bankrekening,...en nog voel je je niet gelukkig. Je gaat misschien drinken of veel tv kijken, roken of chocolade eten, maar helaas, ook dat geeft niet hetgeen waar je wezenlijk naar verlangt. Wat moet je dan?

Dan is er nog maar één weg en dat is de weg naar binnen. Dat is de weg voor moedige mensen. Mensen die naar zichzelf en hun leven durven te kijken en die weten dat de antwoorden niet in de buitenwereld liggen.

Ze komen bij mij in een event of een lifechanger, doen mee met een challenge of... ze beginnen gewoon met deze spiksplinter nieuwe online training waarin ik je elke dag ga inspireren. Elke dag bewust ga maken van wie je bent, van jouw potentie.  

Lieve Mahatma, ik vond het geweldig om je een jaar lang elke dag te zien en te horen met opdrachtjes, wijze woorden en stimulans om te ontwikkelen, om stappen te zetten.
Martina
 • Het maakt je bewust van je valkuilen en je eigen beperkende gedachtes. 
 • Je gaat zien hoe je jezelf soms als een muisje neerzet terwijl er een tijger in jou woont die los gelaten wil worden.
 • Stap voor stap verandert je leven. Je krijgt opslag of een andere werkgever.
 • Of je zet die moedige stap en je begint pardoesje eigen toko vorm te geven.
 • Jouw dromen ga je verwezenlijken en Miracles Happen. 
 • Die smile op je bekkie wordt steeds groter en groter, omdat het leven steeds relaxter wordt.

Weet je dat het belangrijk is om je dag positief te beginnen? Dat dat bepalend is voor de rest van je dag? Als je elke dag in de ochtenduren een positieve vibe en een stukje bewustwording krijgt, heb je  een boost voor je leven. Het maakt je leven lichter en leuker.

Deze online training heeft een onschatbare waarde en normaal gesproken zou ik minstens € 1 per dag vragen, dat is ook de officiële prijs.

Maar... het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Daarom heb ik besloten om de prijs lekker laag te houden.


Jij betaalt dus geen € 365,  maar slechts de lachwekkende prijs van € 247 voor een heel jaar.  

Door één druk op de knop verander jij jouw leven. Hoe gaaf is dat?

Als jij jezelf gaat zien, jouw patronen, jouw gedachtes, dan pas kan je nieuwe keuzes maken. Iedere dag, gedurende een jaar, stuur ik je een bericht met daarin een korte tekst en een video. In deze video inspireer, kietel en motiveer ik je om stappen te zetten op weg naar een nóg leuker leven. 

 • Ik hou van humor en dat zie je terug in de filmpjes. Dus ik krijg regelmatig een berichtje dat de deelnemers buikpijn hebben van het lachen.  

 • Maar de video's zijn niet alleen leuk, dan zou deze training niet zoveel inhouden. Er is veel meer... je gaat jezelf leren kennen als nooit eerder tevoren. Ik kietel je namelijk in elke video om stappen te zetten, zodat je die grauwe, grijze, saaie comfortzone verlaat en nu echt gaat leven.
   
 • Je wordt er dus blij van.

 • Je gaat anders leren kijken naar jezelf, waardoor je gewoon een nog leuker mens wordt en ja, dat gaan andere mensen ook zien.

 • Je krijgt inzichten waarom je iets doet zoals je het doet en daarin krijg je meer mogelijkheden.

 • Er zijn verschillende topics, dus elke topic brengt je een stap verder.

 • Omdat het 365 dagen is, sijpelen mijn boodschappen stapje voor stapje stiekem je onderbewustzijn binnen waardoor je mind zich uiteindelijk uitgeteld heerlijk overgeeft aan die tijger die tot nu toe nog lag te slapen in jou.

 • Die tijger komt uit zijn hokje en je gaat de wereld een poepie laten ruiken.

Alles mag, maar niets is verplicht. Op de online Spirit community, ons eigen platform (dus geen facebook), kunnen jullie elkaar inspireren, uitdagen en kietelen, of gewoon je hart luchten als je het even moeilijk hebt.

Na al mijn eigen ellende overwonnen te hebben heb ik inmiddels bij duizenden mensen een verandering bewerkstelligd. Dit door de drie boeken die ik heb geschreven, maar ook door de vele events en Lifechanger jaartrainingen die ik geef. Ik schud mensen wakker en haal ze uit hun pijnlijke hypnose waardoor ze zichzelf gaan zien en hun waarheid gaan leven. Ze komen in contact met hun mogelijkheden in plaats van hun beperkingen. 

Ik ben zelf die weg gegaan en ik weet dat ieder gezond mens dat ook kan. 

Is het voor jou nu tijd om in de veilige omgeving van je eigen telefoon, laptop of computer geïnspireerd te worden, meld je dan hier aan voor deze 365 dagen Geluk voor Jou.

Deze online training heeft een onschatbare waarde en normaal gesproken zou ik minstens € 365  per dag vragen, dat is slechts
€ 1 per dag. Dat is dus ook de officiële prijs.

Maar... het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren. Daarom heb ik besloten om de prijs lekker laag te houden.


Dus jij betaalt geen € 365, jij betaalt nu nog slechts de lachwekkende prijs van  € 247 voor een heel jaar.  

Door één druk op de knop verander jij jouw leven. Hoe gaaf is dat?

 • HJouw partner gaat je af en toe met grote ogen aankijken als jij je opeens helder gaat uitspreken.
 • Heb je nog geen partner...? Dat kan zomaar veranderen, want als jij je trilling leert hoog te houden, dan worden jouw dromen in een snel tempo waarheid en dan staat die knapperd binnen no time bij jou thuis op de bank met de voetjes lekker hoog, of zoiets.
 • Doordat je je grenzen leert aangeven, zul je dat ook gaan doen naar je kids. Het leuke is dat jij ze dat daardoor ook gelijk leert. Dus dat wordt een gezellige boel waar je blij van wordt.

Diverse thema's zoals manifesteren (dromen waarmaken),
ego, innerlijk kind  en loslaten komen aan bod.
Spring nu en verander gewoon je leven 

Wil jij 365 dagen super krachtig je bed uit rollen, meld je dan nu aan, dan weet je zeker dat je erbij bent. 


Ik zal je op allerlei manieren inspireren en wakker schudden. 
Yihaaa Mahatma

Deze online training heeft een waarde van € 365.
Maar... het is mijn missie om 10.000 mensen te inspireren. Daarom heb ik besloten om de prijs lekker laag te houden.


Dus jij betaalt geen € 365,  maar slechts de lachwekkende prijs van  €  247 voor een heel jaar. 

Door één druk op de knop verander jij jouw leven. Hoe gaaf is dat?