Afscheid van 2016 en 5 Tips voor een succesvol en gelukkig 2017
Algemeen
Mahatma Revier
Algemeen
12/23/2016
2 min
1

Afscheid van 2016 en 5 Tips voor een succesvol en gelukkig 2017

12/23/2016
2 min
1

Voor veel mensen was 2016 het het zwaarste jaar ooit; een jaar met heftige gebeurtenissen waarbij ze zich geconfronteerd voelden met verdriet. Het moeten loslaten is een belangrijk thema geweest. Misschien was dat ook zo voor jou.

Voor mij en Spirit Coaching is 2016 een top jaar geweest. Ook ik ben uitdagingen aangegaan en heb mij weer totaal opengesteld voor de liefde. Dat ging niet zonder slag of stoot, dat kan ik je wel vertellen.

Waarom komen die uitdagingen op je pad?

Als er iets intens op je pad komt, dan is er altijd een leermoment en heb je een keuze. Wat mag je van zo’n uitdaging leren? Als je daar naar gaat kijken, wordt het vaak al lichter. Verder heb je een keuze. Kies je ervoor om er aan onderdoor te gaan of kies je ervoor om er sterker uit voort te komen dan ooit. Als je het laatste kiest dan word je groter dan het ego, groter dan je mind en kom je in contact met de grootsheid van je wezen. Met jouw potentie.

Ooit zat ik op zo’n keuze en heb ik die zware beslissing moeten nemen. Het was erg donker in die tijd. Zonder die keuze had ik nooit kunnen doen wat ik nu allemaal doe. Dus zit jij nu in zwaar water, maak een bewuste keuze. Een keuze dat je oud zeer gaat loslaten en de beste jij gaat leven die er in jou woont.

5 Tips om van 2017 een top jaar te maken!

  • Durf te dromen en beschrijf je dromen uitgebreid. Dit opschrijven alleen al heeft zo’n grote waarde, want daarmee programmeer je je onderbewustzijn.
  • Maak van 2017 een jaar waarbij je je comfortzone verlaat en uitdagingen en mogelijkheden aangaat.
  • Wil groeien in bewustzijn. Dus volg een training, een seminar of andere cursussen op het gebied van bewustzijn. Alles wat je vanbinnen verandert, heeft een direct effect op je leven.
  • Open je hart voor de liefde. Of de liefde nu komt in vorm van een partner, een kind of van een dier, het maakt niet uit. Je wezen wil liefde ervaren en zo kom je thuis bij jezelf.
  • Laat los wat niet meer bij je past en richt je op dat wat wel goed voor je is.

Onze nieuwjaarswens

We hebben daken beklommen en we zijn er vanaf gekukeld. Er waren explosies en Mahatma is met haar koppie in de tv schotel gevallen, maar uiteindelijk is alles toch nog goed gekomen en is de kerstvideo klaar.

Zo kan het gaan in het leven, je doet wat, het gaat anders dan gepland of gedacht en dan komt alles toch nog op zijn pootjes terecht. Klik op de afbeelding, dan zie je hoe hard we eraan hebben gewerkt.

Wij, Mahatma, Marjon, Monique, Mirjam en Marcel gunnen je een super 2017 waarin jouw dromen waarheid mogen worden.

 

Young asian woman standing open her arms under the sunrise

Pst… Nog een paar dagen de vroegboekkorting voor het legendarische event van ‘Leven in Overvloed’.

Pst.. pst… Disclaimer: Wij zijn niet verantwoordelijk voor enig onverwacht succes, een extra grote geldstroom, of dat de liefde eindelijk om de hoek komt kijken. Daar kunnen wij ook niets aan doen.

boost-je-business-600x300
Psssst. Voor ZZP-ers die verlangen naar meer succes: het Boost je Business seminar. Tips en tricks en weg met die blokkades. Met vroegboekkorting en een gratis ticket voor het event van Leven in Overvloed.

Reacties
Categorieën