Cursus zelfvertrouwen

Onder zelfvertrouwen verstaan we ‘de mate waarin men vertrouwen heeft in het eigen kunnen’. Bij Spirit Coaching kun je terecht voor trainingen, zoals een cursus zelfvertrouwen en assertiviteit, indien je last hebt van onzekerheden. Naast zelfvertrouwen bestaat ook het begrip assertiviteit oftewel jezelf goed kunnen uitspreken en mondig zijn. Sommigen onder ons hebben zowel zelfvertrouwen als assertiviteit, anderen zijn onzeker en introvert of proberen hun gebrek aan zelfvertrouwen te maskeren door juist fel en duidelijk te reageren. Dan is het tijd om dit te veranderen. Dat kan via een cursus zelfvertrouwen en assertiviteit.

Onzekerheid en assertiviteit zijn niet hetzelfde, maar hebben wel veel met elkaar te maken. Bij zelfvertrouwen vertrouw je op jezelf, bij assertiviteit kom je op voor jezelf, voor je eigen mening, rechten en standpunten. Niet iedereen heeft van beide evenveel, maar gelukkig kun je dit wel leren, bijvoorbeeld door een van onze trainingen, zoals de cursus zelfvertrouwen en assertiviteit, te volgen. Met deze cursus kun je jouw gebrek aan eigenwaarde aanpakken, je assertiviteit vergroten en écht assertief leren handelen.

Vaak zijn het juist diegenen die assertief overkomen, die hiermee een gebrek aan zelfvertrouwen tonen en baat zouden hebben bij een cursus of coaching. Het is namelijk zo dat als je voldoende zelfvertrouwen hebt, je duidelijk grenzen kunt stellen zonder fel te zijn. Weet je van jezelf dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt? Dan is dit zeker te veranderen. Je kunt assertiviteit opdoen met een cursus zelfvertrouwen bij Spirit Coaching. Met de online powertraining ‘Blij met mij’ verbeter je zowel je zelfvertrouwen als je zelfbeeld, en zul je leren om verbinding met jezelf te krijgen.

Lekker gratis lezen over loslaten

Loslaten hoe dan? 

Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

Tips voor Geluk

Gratis e-book

'25 Tips voor Geluk'

Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
Ontwaken in het Nu

Eerste hoofdstuk gratis

Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

Verander je leven

Wil je je met behulp van een cursus en coaching assertief opstellen en eigenwaarde en zelfvertrouwen de basis van je bestaan laten zijn, in plaats van niet blij te zijn met jezelf, je niet goed genoeg te voelen en anderen steeds over je grenzen te laten lopen?  Meld je dan direct aan voor een van onze trainingen, zoals de cursus zelfvertrouwen en assertiviteit. Je leert onzekerheid aan te pakken en jezelf weer lief te hebben en te ontdekken wat je waard bent. Je komt steeds iets dichter bij het antwoord op de algemene vraag: hoe krijg je geluk? Na de cursus zelfvertrouwen straal je kracht uit, sta je assertief in het leven en word je gezien en gerespecteerd om wie je bent. Je ziet jezelf en anderen willen graag bij je zijn. Bekijk ook zeker de andere cursussen in de agenda.