Cursus zelfvertrouwen

Onder zelfvertrouwen verstaan we ‘de mate waarin men vertrouwen heeft in het eigen kunnen’. Bij Spirit Coaching kun je terecht voor een cursus zelfvertrouwen indien je last hebt van onzekerheden. Naast zelfvertrouwen bestaat ook het begrip assertiviteit oftewel jezelf goed kunnen uitspreken en mondig zijn. Sommigen onder ons hebben zowel zelfvertrouwen als assertiviteit, anderen zijn onzeker en introvert of proberen hun gebrek aan zelfvertrouwen te maskeren door juist fel en duidelijk te reageren. Dan is het tijd om onzekerheid aan te pakken. Dat kan via een cursus zelfvertrouwen.

Onzekerheid aanpakken met behulp van een cursus zelfvertrouwen

Onzekerheid en assertiviteit zijn niet hetzelfde, maar hebben wel veel met elkaar te maken. Bij zelfvertrouwen vertrouw je op jezelf, bij assertiviteit kom je op voor jezelf, voor je eigen mening, rechten en standpunten. Niet iedereen heeft van beide evenveel, maar gelukkig kun je dit wel leren, door de cursus zelfvertrouwen te volgen bijvoorbeeld. Met deze cursus kun je je onzekerheid aanpakken. Vaak zijn het juist diegenen die assertief overkomen, die hiermee een gebrek aan zelfvertrouwen tonen. Het is namelijk zo dat als je voldoende zelfvertrouwen hebt, je duidelijk grenzen kunt stellen zonder fel te zijn. Weet je van jezelf dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt? Dan is dit zeker te veranderen. Je kunt je onzekerheid aanpakken met een cursus zelfvertrouwen bij Spirit Coaching. Met de online powertraining ‘Blij met mij’ verbeter je zowel je zelfvertrouwen als je zelfbeeld.

Lekker gratis lezen over loslaten

Loslaten hoe dan? 

Lees de eerste 2 hoofdstukken van dit boek  helemaal gratis en leer los te laten.

Tips voor Geluk

Gratis e-book

'25 Tips voor Geluk'

Dit gratis e-book '25 Tips voor Geluk' heeft al duizenden mensen geïnspireerd... Jij mag het helemaal gratis downloaden.
Ontwaken in het Nu

Eerste hoofdstuk gratis

Je kunt gratis het eerste hoodstuk van dit boek lezen. Klik op de oranje balk.
Alleen door dit hoofdstuk te lezen kan er al wat in jou verschuiven.

Verander je leven

Wil je je onzekerheid aanpakken en eigenwaarde de basis van je bestaan laten zijn, in plaats van niet blij te zijn met jezelf, je niet goed genoeg voelen en anderen steeds over je grenzen laten lopen?  Meld je dan direct aan voor de cursus zelfvertrouwen. Je leert jezelf weer lief te hebben en te ontdekken wat je waard bent. Na de cursus zelfvertrouwen straal je kracht uit en word je gezien en gerespecteerd om wie je bent. Je ziet jezelf en anderen willen graag bij je zijn. Bekijk ook zeker de andere cursussen in de agenda.


Anderen bekeken ook:

Gebrek aan eigenwaarde aanpakken | Leren om verbinding met jezelf te krijgen | Hoe krijg je geluk