Wil jij volledig in je eigen kracht gaan staan en jouw Licht de wereld in laten schijnen?

Start: 4 november 2023 - Om thuis te komen bij je eigen ziel

Je weet dat er meer in je zit, maar het lukt je niet om daarbij te komen...

 1. Je weet dat het universum overvloedig is, maar je leeft toch vooral met de angst dat er voor jou te kort zal zijn.
 2. Het lukt je maar niet om je verleden écht achter je te laten, je voelt je misschien wat makkelijk aangevallen of hebt al snel het gevoel dat iemand wat raars van je vindt.
 3. Je hoort zo'n afkeurend stemmetje in je hoofd, die altijd vind dat je iets anders of beter had moeten doen.
 4. Je weet dat je een missie hebt, maar durft die niet te leven of weet misschien zelfs niet wat die missie nou eigenlijk is.
 5. Je durft niet te vertrouwen op die innerlijke stem die je probeert te sturen, wat nou als die het mis heeft?
 6. En over vertrouwen gesproken... natuurlijk wordt er voor je gezorgd, theoretisch weet je dat wel. Maar het voelen.. vertrouwen dat alles een reden heeft en dat het uiteindelijk goedkomt. Als het erop aankomt doe je toch vooral erg je best om de controle te behouden.
 7. Je hebt je leven al zo vaak proberen op te pakken, maar op de een of andere manier komt het gewoon niet lekker op gang en is het zo hard werken...

Herken jij jezelf in een van deze punten?

De Herfstdeal in het kort:

 • De looptijd is van 4 november 2023 t/m 26 april 2024.
 • De Magie & Miracles herfsdeal bestaat uit 5 verschillende Online Power Trainingen met onderwerpen die perfect op elkaar aansluiten. Hierdoor versterken ze  elkaars effect en maak je een grote transformatie door.

  Elk van deze 5 Online Power Trainingen bestaat uit:
   
 • Een Online Event van 1 dag met aansluitend een BonusMasterclass.
 • 24 dagen online training via filmpjes.
 • 3 Online Masterclasses waarin je al je vragen kunt stellen en Antoinette met deelnemers werkt.
 • Onze eigen community: Een plek om te delen, elkaar te ondersteunen en overwinningen te vieren. Je doet deze training niet alleen.
€ 1335,-
€ 610,-

Magie & Miracles 5 maanden herfstdeal

Ben jij deze investering waard?
'Je bent hier op aarde om je missie te leven.
Om te zijn wie je Echt bent, met al je licht, liefde en kwaliteiten.
En om die kwaliteiten in de wereld te zetten. '
Antoinette

Een paar reacties op eerdere 5 maanden trainingen

Ank

Dit afgelopen half jaar heeft me datgene opgeleverd waarnaar ik jaren lang heb gezocht. De antwoorden zaten in mezelf. Samen met jullie en onder de fantastische begeleiding van Antoinette, heb ik veel geleerd, is er veel verschoven en vanuit deze basis ga ik nieuwe stappen maken. 💕🙏


Joke

De tools van Antoinette zijn zó levensverrijkend! Ze brengt het altijd zo rustig, vol respect en liefde. Zodoende komt het ook écht binnen. Haar uitleg is duidelijk en haar humor heerlijk :)

Marise

Ik kan de stappen zien  die ik heb gemaakt. Ik ben trots op mijzelf voor de afgelegde weg en ik voel mij zoveel krachtiger. Ik sta voor mijn waarheid en ik spreek die ook uit als het er toe doet. Ik denk na, wil ik dit echt zeggen of is het pleasen? Zo mooi dat ik er nu bij kan stilstaan, even kan voelen en niet zomaar reageer. 🍀💝😘

Leef het leven zoals het voor jou bedoeld is

Hoe ziet jouw leven eruit als je echt jouw Licht gaat leven?

 • Dan weet je wie je bent en wat je te doen hebt hier op aarde. Het leuke is dat je dat niet alleen weet, maar dat je ook je stappen zet.
 • Dat doe je omdat je je niet meer laat beheersen door het bange, angstige ego dat bang is voor zichtbaarheid en authenticiteit.
 • Eindelijk kom je thuis bij wie jij echt bent. Bij jouw Ware Zelf. Dat is zichtbaar voor de mensen om je heen en opeens word je gezien en gewaardeerd. 
 • Je krijgt innerlijke rust en die eeuwige honger in jou en dat diepe verlangen wat aldoor weer zijn of haar koppie op stak, neemt de benen.
 • Je voelt tot in je tenen dat je leven precies goed is, zoals het is. Je vertrouwt het leven.

Elke training geeft me weer nieuwe inzichten, ik kom steeds een laag dieper en leer mezelf steeds beter kennen en te vertrouwen op mijzelf en te geloven in mijn eigen kracht. Ik word elke training weer blijer met mezelf. Zo dankbaar hiervoor. Het leven wordt steeds leuker en lichter. Ik leef! Yes!

Saskia

De herfstdeal bestaat uit deze 5 Online Power Trainingen

Magie & Miracles - Open je voor magie

Wij mensen zijn magische wezens met een enorme power die vaak slapend ligt te wachten op het moment dat je wakker wordt. Wakker voor je eigen licht. Dan kan de magie beginnen.

4 november 2023 - 1 december 2023

Magie & Miracles - Transformeer je Mindset

Geen zorgen meer over morgen. Geen getwijfel of geploeter. Dwars door die mindset heen kom je uit bij je eigen grootsheid. Dat ga je leven.

9 december 2023 - 5 januari 2024

Magie & Miracles - Vergeving en Zelfliefde

Voorbij die gedachtes die jouw leven bepalen kom je thuis in een stilte. In een rust die weldadig is. Er is vertrouwen. Er is rust. Je voelt je gedragen en straalt vrede uit.

13 januari 2024 - 9 februari 2024

Magie & Miracles - Jij bent de liefde die je zoekt

Die man of die vrouw die moest je geven waar je zo naar verlangde. Het was dat oude riedeltje waar je uiteindelijk niet gelukkig mee werd. In deze training ga je dat overstijgen. Je komt thuis bij je Zelfliefde. Een liefde die niet met je mind of lichaam verbonden is mar met je hogere wezen. Met wie je werkelijk bent.

24 februari 2024 - 22 maart 2024

Magie & Miracles - Kom in de flow

Weg met dat geploeter en je best doen om iets te willen bereiken. Als je in de flow komt, dat stroomt het leven en is er een bepaalde glans. Een magie. De juiste personen komen op het juiste moment op je pad. Dat waarvan je dacht dat het niet mogelijk was, dat gebeurt. Vanzelf ja.

30 maart 2024 - 26 april 2024

Wat ben ik veranderd.... en wat ben ik blij dat ik jullie tegenkwam! 

Ik heb een andere baan gevonden en geniet van het lesgeven. Mijn eerste stap vanuit de masterclass was om mijn leidinggevende om minder groepen te vragen... ze kwam er gewoon zelf mee!!! Mijn relatie loopt top, ik ben mezelf en gun mijn lieve man zijn leven (was eerder wat controlerend en bemoeizuchtig...) Dus ik ben heel blij...    

Nicole

Wie ben ik, Antoinette?
Meer dan 30 jaar ben ik een 'zoeker' geweest.

Ik leefde vanuit mijn programmeringen met alle bijbehorende angsten en beperkingen en ik wist tegelijkertijd dat er meer moest zijn. Ik had diverse ervaringen en bewijzen gehad, maar ik kon het niet leven. Daar verlangde ik zo naar. 


Jarenlang volgde ik de advaita leer, het non dualisme, maar ook snuffelde ik aan het Boeddhisme en vloog ik meerdere malen naar India, naar de Oneness University voor intense maandtrainingen.

 

De laatste paar jaar is het stil in mij. Die mind kwekt nog heel gewoon als altijd, maar het belemmert mij niet meer. Ik hou mij niet meer in, niet meer klein en ben gaan staan in wie ik echt ben. Antoinette is mijn naam. Maar die naam is niet wie ik ben 😊.

Alles wat ik in die 30 jaar heb geleerd, draag ik in mijn rugzak mee. Wat ooit mijn rugzak met ballast was is nu mijn licht rugzak, gevuld met alle tools en wijsheid die ik gaandeweg heb opgedaan.
En dat geef ik in deze Online Mega Transformatie Training Licht met alle liefde door.  


Resoneren mijn woorden bij je, laat je raken en volg je hart. Ik gun het je zo.

Ik heb al zoveel baat bij alles wat ik heb geleerd van jou Antoinette. Er is al veel veranderd, meer ruimte in mijn hoofd en creatiever, meer aktie. Daar ben ik zo blij mee. Ik ben je dankbaar en ben zo blij dat ik hier aan begonnen ben.   

Nel

We kunnen alles veranderen. 

Ontwaak en kom terecht in je eigen grootsheid.

Na deze training ervaar je dit...

 • Je weet wat je dromen zijn en volgt ze.
 • Je hebt je mind doorzien en leeft je licht. Je weet dat je geleid wordt en je voelt je verbonden. Verbonden met Jezelf, met je omgeving en jouw onzichtbare hulpbronnen.
 • De informatie van het kind in jou, die je ergens aldoor bewust of onbewust nog belemmerde is veranderd in een liefdevolle energie voor je Zelf en dat is helder.
 • Eindelijk krijg je het succes waar je zo naar verlangde. Jij staat jezelf niet meer in de weg. Dan kan met je werk zijn, maar ook in je privé leven zie je het verschil. 
 • Mensen behandelen je anders. Kreeg je eerst misschien een grote mond of een snauw, nu krijg je respect. Want jouw omgeving resoneert met jou mee.
 • Die missie die je tot nu toe in je nek zat te hijgen, maar niet verder kwam dan daar, ga je nu leven. Je gaat ook merken dat het vanzelf gaat. Dat er van die richtingwijzertjes op je pad komen en je ze gaat volgen ook. 
 • Die angsten, het aanpassen, het je in- en klein houden, die lossen op. Jij gaat staan in al je licht en authenticiteit.
 • Waar waar je eerder vanuit controle leefde, staan nu je hart en ziel aan het roer.
 • Ontspannen en relaxed huppel je door het leven, gewoon omdat het kan en je in al je cellen weet dat je veilig bent.  Genieten is nu je tweede natuur.
 • Je leven wordt verrijkt met een mooie groep gelijkgestemde mensen. Mensen waar je hart blij van wordt.

Antoinette zet je op een positieve manier aan het denken en krijgt je in beweging. Het is geweldig om te zien wat cursisten allemaal hebben kunnen bewerkstelligen na het volgen van een traject. 

Monique

Veelgestelde vragen over de Winter deal

Ik ben eigenlijk nogal druk, kost het veel tijd?

De filmpjes duren maar een paar minuten. De opdrachten zelf doe je vaak gedurende dag terwijl je met andere dingen bezig bent. Soms is het een schrijf opdracht waar je wat langer mee bezig kunt zijn. Maar er is ook altijd ruimte om de opdrachten op een ander moment of een andere dag te doen, wanneer het je wél uitkomt.

Wat zijn Magic Boosts?

Dit zijn mp3 bestanden waarmee ik je onderbewuste herprogrammeer. Ik fluister je als het ware toe en door hier regelmatig naar te luisteren verschuiven er dingen in je denkpatronen.

Hoe zit dat met de community, is die op Facebook?

Nee, we maken gebruik van ons eigen platform. Dus je hoeft geen lid van facebook te zijn om te kunnen aansluiten bij onze warme community.

Wat als ik niet bij de Masterclasses kan zijn?

Maak je geen zorgen, je kunt van te voren je eventuele vraag insturen en ontvangt naderhand de opnames. Zo ontvang je toch gewoon de begeleiding die voor jou past.

Hoe werken die 4 maanden, moet ik daar nog wat voor doen?

Nee, jij hoeft niets te doen. Elke keer als een Online Power Training is afgelopen wordt je automatisch aangemeld voor de volgende, tot het einde van de 4 maanden. Ook voor de bijbehorende events word je automatisch aangemeld.

Hoelang blijven de trainingen beschikbaar?

Elke Power Training blijft tot 11 maanden nadat je 'm hebt gekregen beschikbaar. De Magic Boosts blijven gewoon in jouw eigen bezit, daar blijf je toegang toe houden.

Dit is het moment om in jouw volle glorie te voorschijn te komen!

€ 1335,-
€ 610,-

Magie & Miracles 5 maanden herfstdeal

Vertrouw maar op je gevoel of op het stemmetje vanbinnen. Daar word je blij van.

Jij bent dit waard!

Wil je liever nog even met ons sparren of dit een passende stap is voor jou?

Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen telefonisch contact met je op. Je kunt ook een mailtje sturen naar: info@spirit-coaching.nl.


Ik kom steeds dichter bij het licht en de licht-heid. De drukte in mijn hoofd is een pak minder, ik kan beter de controle loslaten en in overgave gaan (oef en dat voelt zo goed), ik kan beter accepteren hoe het nu is en ik leef ook meer in het nu, ik durf voor mezelf te kiezen en te genieten, ik kan de ander beter zichzelf laten zijn, ik ben zelfzekerder en voel me steeds meer in mijn kracht staan. Ik krijg positieve reacties van mijn gezinsleden en van mijn directie dus mijn harde innerlijke werk begint zich op alle vlakken te laten voelen.

Er is een hele nieuwe (spirituele) wereld voor mij opengegaan. Ik was naar iets op zoek en heb het hiermee wel gevonden. Het voelt goed!

Hilde

Planning van de Online Trainingen 2023

Uitleg gebruikte afkortingen
LC: Lifechangers
OPT: Online Power Training