Page content

Een methode om overvloed aan te trekken

Een methode om overvloed aan te trekken

Leven in Overvloed

Een methode om overvloed aan te trekken, die is er wel. Mahatma laat tijdens het event een methode om overvloed aan te trekken zien, met verschillende onderdelen. Als je haar volgt en doet wat zij doet, dan verander je jouw energie en kan er meer overvloed naar je toestromen.

Ze gebruikt in de video allerlei verschillende technieken zoals EFT en de Sedona Methode en nog een paar anderen om de energie te veranderen.  Vergis je niet, alles is energie. Je hebt wat je nu hebt door jouw energie. Als je nu dus niet in overvloed leeft is dat geen groot probleem. Dat is simpelweg het resultaat van je gedachten in het verleden. Die gedachten hebben altijd even wat tijd nodig om te materialiseren.

Jouw energie wordt dus gevoed door je gedachten en emoties. Des te negatiever je bent, des te meer negatieve ervaringen je ook zult aantrekken. Je kunt wel iets geweldigs naar je toetrekken als je jezelf dat niet waard acht, maar dan ben je dat ook heel snel weer kwijt.

Een methode om overvloed aan te trekken

In deze video laat Mahatma zien wat ze zelf ook regelmatig toepast en wat haar enorm geholpen heeft.

Mahatma: ‘Het ziet er misschien een beetje vreemd uit, maar ik doe liever gek en trek op deze wijze eenvoudig de overvloed naar mij toe, dan dat ik vast blijf zitten in mijn denken en beperkingen.’ 

Het is van essentieel belang dat je lekker in je vel zit. Dan trek je namelijk ook leuke dingen aan.  We kunnen onze energie dus veranderen. Dan ga je van overleven naar leven in overvloed. Dus stap uit je comfortzone en doe je voordeel ermee en volg deze methode om overvloed aan te trekken.

Het is fijn als je hieronder een reactie achterlaat met jouw resultaten…

Comment Section

0 reacties op “Een methode om overvloed aan te trekken

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.