Verwerken van emoties

Wil je hulp bij het verwerken of loslaten van je emoties?

Hier is de sleutel

Emoties verwerken doe je door ze te voelen. Niet door ze te onderdrukken, dat maakt het alleen maar erger. Daarmee zet je die pijnlijke energie namelijk vast in je lichaam.

We zijn echter vaak bang om emoties te voelen, terwijl als je een emotie werkelijk volledig toelaat dit in een paar minuten niet alleen oplost, maar ook transformeert.


Jouw volledige energie verandert, doordat je de informatie die in je cellen ligt opgeslagen, hierdoor verandert. Veelal is dat een pijnlijke energie die je al vanuit je jeugd meedraagt.

ja jij hebt ook emoties

Emoties...

We hebben allemaal wel eens momenten, dat onze emoties op hol slaan. Dat we ons misschien eventjes niet meer zo goed kunnen beheersen.


Wat doe je dan?


Adem in en adem rustig uit en kijk naar jezelf en zie dat jouw emoties op hol geslagen zijn met jou! Door het kijken kun je al wat meer afstand nemen.


Weet dat alles voorbij gaat, ook dit!

Verwerken van emoties

Wil je vastzittende emoties, oude emoties of onverwerkte emoties uit je jeugd verwerken ? Deze emoties worden ook wel oude kindpijn genoemd. Wij kunnen je helpen bij het helen van deze innerlijke kindpijn. 


Wij hebben verschillende trainingen en events zodat je je emoties verwerkt. Zit je met onverwerkte emoties als liefdesverdriet, rouw of ander verdriet? 


Ook voor het verwerken van deze  gevoelens ben je bij ons aan het juiste adres. Het sleutelwoord bij de verwerking van emoties is om het los te laten. Over loslaten heb ik een gratis e-book geschreven.  


Lees dit e-book of maak een event mee, dan  leer je hoe je emoties kan verwerken. Negatieve emoties blokkeren je in je doen en laten. Als je, je blokkades en emoties kunt laten gaan, ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Op deze manier kun je jezelf transformeren naar een pure versie van jezelf. Na afloop van een online training of event zal je je een ander mens voelen.


Heb je vragen over de verwerking van emoties? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!