Page content

Emoties verwerken

emoties verwerken

 

Wil je hulp bij het verwerken van emoties? Neem dan eens een kijkje op de website van Spirit Coaching. Wij bieden diverse soorten events en seminars aan. Een event is een laagdrempelige workshop, die voor iedereen toegankelijk is. Seminars zijn één- of meerdaagse cursussen waarbij je leert hoe je met bepaalde dingen in het leven kan omgaan, bijvoorbeeld met het verwerken van emoties. Ieder seminar heeft een andere invalshoek. Zo kun je kiezen welke werkwijze jou het meeste aanspreekt. Wil je emoties verwerken van een persoonlijk probleem? Wil je hier graag met iemand over praten die er echt verstand van heeft? Dan is een individueel consult met Mahatma iets voor jou. Het is Mahatma haar kracht om snel de kern van jouw persoonlijke probleem te vinden en dit probleem van binnenuit aan te pakken. Je zal merken dat zij je als geen ander kan helpen bij het verwerken van emoties.

vpb4lj

Emoties verwerken

Wil je vastzittende emoties, oude emoties of onverwerkte emoties uit je jeugd verwerken? Deze emoties worden ook wel oude kindpijn genoemd. Spirit Coaching kan je helpen bij het helen van je innerlijke kind. Wij organiseren een innerlijk kind event en diverse seminars met het thema ‘Heling van oude kindpijn’. Zit je met onverwerkte emoties als liefdesverdriet, rouw of ander verdriet? Ook voor het verwerken van deze emoties en gevoelens ben je bij Spirit Coaching aan het juiste adres. Het sleutelwoord bij de verwerking van emoties is loslaten. Tijdens een seminar leer je hoe je emoties kan verwerken en vervolgens kan loslaten. Negatieve emoties blokkeren je in je doen en laten. Als je je blokkades en emoties kan laten gaan, ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Op deze manier kun je transformeren naar een pure versie van jezelf. Na afloop van een seminar zal je je een ander mens voelen.

Heb je vragen over het verwerken van emoties? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het verwerken van je emoties en het transformeren naar de ware versie van jezelf.