Emoties verwerken
arrow_drop_up arrow_drop_down
Verwerken van emoties

Wil je hulp bij het verwerken van emoties?

Verwerken van emoties

Verwerken van emoties

Wil je hulp bij het verwerken van emoties? Kijk dan eens hier in het rond. Wij bieden diverse soorten events en online trainingen aan. Een event is een laagdrempelige seminar, die voor iedereen toegankelijk is.  

Wij willen niet voelen...

Emoties verwerken doe je door ze te voelen. Niet door ze te onderdrukken, dat maakt het alleen maar erger. Daarmee zet je die pijnlijke enerige namelijk vast in je lichaam.

We zijn echter vaak bang om emoties te voelen, terwijl als je een emotie werkelijk volledig toelaat dit in een paar minuten niet alleen oplost, maar ook transformeert.


Jouw volledige energie verandert, doordat je de informatie die in je cellen ligt opgeslagen, hierdoor verandert. Veelal is dat een pijnlijke energie die je al vanuit je jeugd meedraagt.

Verwerken van emoties

Emoties verwerken

Wil je vastzittende emoties, oude emoties of onverwerkte emoties uit je jeugd verwerken ? Deze emoties worden ook wel oude kindpijn genoemd. Wij kunnen je ook helpen bij het helen van deze innerlijke kindpijn. Wij hebben diverse online trainingen en geven diverse keren een event zodat je je emoties kunt verwerken. Zit je met onverwerkte emoties als liefdesverdriet, rouw of ander verdriet? Ook voor het verwerken van deze emoties en gevoelens ben je bij ons aan het juiste adres. Het sleutelwoord bij de verwerking van emoties is loslaten. Over loslaten heb ik een gratis e-book  geschreven.  lees dit e-book of maak een event mee, dan  leer je hoe je emoties kan verwerken en vervolgens kunt loslaten. Negatieve emoties blokkeren je in je doen en laten. Als je je blokkades en emoties kunt laten gaan, ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Op deze manier kun je jezelf transformeren naar een pure versie van jezelf. Na afloop van een online training of event zal je je een ander mens voelen.


Heb je vragen over het verwerken van emoties? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag met het verwerken van je emoties.