Geef van jezelf

Bericht van het Licht 

Dit bericht van het Licht is genoteerd in de maand december:


'Juist in deze dagen die zo donker kunnen zijn, is het van belang dat jullie als lichtpuntjes fungeren voor elkaar en met name voor de mensen die dat zo nodig hebben; kinderen, de mensen die zich alleen voelen, de zieken en de zwakkeren.


Kijk wat je te geven hebt, aan warmte, zorg en liefde. Verleg je focus indien nodig, van willen ontvangen en nodig hebben, naar wat je te bieden hebt. Er zijn mensen die daar baat bij hebben. Een glimlach of een liefdevolle blik kan al wonderen doen!

Maak vandaag nog het verschil en geef van jezelf.

Ben jij zo iemand die zich alleen voelt, sta dan open voor de mensen om je heen en kruip uit je holletje. Er zijn mensen die ook om jou geven. Je moet het wel willen zien en ontvangen!


Juist in deze dagen is het van belang dat jullie weten en ook gaan ervaren dat ook wij van de andere zijde bij jullie zijn. De geliefden die jullie zijn verloren, zijn bij jullie.

Kinderen,zieken, zwakkeren

Het lichaam van die geliefde is er niet meer, maar de spirit kan zo aangeroepen worden. Dat wat jullie in essentie zijn, zijn wij ook hier aan deze zijde. Daarin zijn wij allen één! Verbind je met de liefde, er is zoveel liefde.


Leg je focus daar op en sta open voor wondertjes.


Wij wensen jullie fijne lichtdagen en we zijn bij jullie!'


Het Licht

(via Mahatma)

Vind je dit een mooi artikel? Misschien wil je het delen. Daar help je een ander ook weer verder mee.