Gefeliciteerd met de Meditaties voor Innerlijke Vrede

Ga gelijk door en schaf ook de Power Boosts aan. 

Deze als extra ondersteuning voor de meditaties
Kijk hieronder voor meer informatie

Wat is een Power Boost?

Een Power Boost zijn verschillende mp3 bestanden, die bestaan uit ingesproken hypnotische affirmaties.  Op een hele subtiele wijze sluis ik zo informatie naar jouw onderbewustzijn, waardoor je als het ware geherprogrammeerd wordt. 


Mijn stem ken je waarschijnlijk wel en vanuit de ontspanning komt die informatie diep bij je binnen. Power Boosts hebben een enorme kracht. 

Een Power Boost bestaat uit  drie verschillende bestanden

  • Een mp3 waarbij ik een uitleg geef over het gekozen thema. Pak bijvoorbeeld het thema Manifesteren: ik leg je helder uit hoe je manifesteert en waarom het simpelweg de bedoeling is. Als je daar naar luistert, zet je als het ware de deur open om jouw dromen te realiseren.

  • Een mp3 met een korte intense Power Boost, die als een vloedgolf over je heen komt en waardoor je onderbewustzijn als het ware een beetje overspoeld wordt. Daar kan die oude pijnlijke programmering niet zo goed tegen en die gaat plaats maken voor het nieuwe. Dus op allerlei wijze neemt mijn stem je mee naar een nieuwe waarheid waar je blij van wordt.

  • Een mp3 met een zachte herhalende boodschap die zo als een zachte regenbui jouw onderbewustzijn nieuwe informatie verschaft.

  • Een mp3 met twee sporen: één spoor die je luid en duidelijk hoort. Dit spoor is voor je brein die alles wil horen. Het andere spoor is voor je onderbewustzijn. In dit spoor hoor je dezelfde boodschap als van het eerste spoor. Deze is nu echter heel zachtjes op de achtergrond waardoor het veel dieper bij je onderbewustzijn binnenkomt.

    Als je naar al deze tracks luistert creëer je nieuwe neurologische verbinden en verander je je wezen van binnenuit.

Hoe werkt het?

Jij kunt kijken  welke Power Boost het meeste bij je past en daar ga je dan dagelijks een paar minuten naar luisteren.

Nog mooier is het als je de verschillende Boosts afwisselt zodat je brein elke keer weer opnieuw op een andere manier geprikkeld wordt.

Iets in jou (jouw onderbewustzijn), staat open voor de nieuwe imput en wil die informatie ook graag ontvangen. Je gaat er dus dagelijks, het liefste als je net wakker bent en vlak voordat je in slaap valt, doelbewust naar luisteren.

Zo komt die nieuwe informatie diep bij je binnen, waardoor je nieuwe neurologische banen creëert met nieuwe informatie waar je blij van wordt. 

Kies hieronder het thema uit waar jij een Power Boost van kunt gebruiken...

Moeiteloos

Loslaten

Dat waar ik niet zo blij mee bent laat ik moeiteloos los.

Het geeft zo'n vrijheid!

Innerlijk Kind:

Blij met Mij

Ik heb een blij kind in mij waardoor ik vrolijk door het leven huppel.

Ik manifesteer mijn droomleven

Ik creëer het leven waar ik naar verlang. Het komt als vanzelf naar mij toe.

Genieten is mijn geboorterecht

Het leven is bedoeld om te genieten en dat doe ik. 

Ik geniet vanuit mijn tenen!

Wat kost dat zo'n Power Boost?

De officiële prijs zal € 47 per Power Boost worden. Omdat ik ze nog moet maken, kun jij slimmerd, ze nu als pre-order bestellen tegen de laagste bodemprijs. Elke keer als ik een Power Boost klaar heb, ontvang je deze. De eerste Power Boost van 'Loslaten' zal op zijn laatst eind mei komen.  Daarna volgt beetje bij beetje de rest.


Als pre-order  betaal jij geen € 47 maar kun jij de Power Boosts aanschaffen tegen de super lage prijs van slechts € 14 per Power Boost. Zodra ze allemaal af zijn, gaat de prijs omhoog.  


Je kunt natuurlijk ook het hele pakket bestellen. Dat scheelt nog meer en je krijgt een extraatje.


Kijk hieronder voor de pakketprijs.

Ik ga niet kiezen, ik neem ze alle vier...

Dan weet ik zeker dat ik op alle fronten mijn leven verander. Elke 6 tot 8 weken neem ik een ander thema waar ik naar luister. Stap voor stap verander ik zo mijn leven en gaat de zon steeds meer schijnen voor mij.


Pre-order
De pre-order prijs is € 70.
Maar omdat jij de sprong waagt, is jouw investering voor het gehele pakket slechts € 37.


En als slagroom op de taart ...
Als je het gehele Power Boost Pakket bestelt, ontvang je de Power Boost 'Geld stroomt moeiteloos naar mij toe' er gratis bij!

Let op: zodra de Power Boosts allemaal klaar zijn, gaat de prijs omhoog. Schaf ze dus nu aan ;-)