Gestrest zijn werkt niet, dus laat het maar los…
Algemeen
Mahatma Revier
Algemeen
08/22/2017
3 min
0

Gestrest zijn werkt niet, dus laat het maar los...

08/22/2017
3 min
0

Gestrest

Ik was onlangs bij iemand op bezoek die behoorlijk gestrest was. Ze vertelde hoe ze haar best deed om geliefd te zijn en succes te krijgen. Wat ze ook probeerde, dat succes kwam maar niet. Ze liep op haar tenen en zag er moe en gefrustreerd uit.

Ik luisterde naar haar verhaal en herkende er wel iets in van mijzelf. Zo stond ik vroeger ook in het leven. Niet verbonden met mijn eigen kern, zoekende naar het geluk en het succes van buitenaf. Gestrest was ik dan vaak bezig.

Ik wist wel wat ik moest doen, maar deed het niet…

Ik wist wel dat ik meer tijd voor mijzelf moest nemen om te ontspannen, maar dat ging niet want ik was druk. Druk bezig met presteren en mijn best doen. Wat kan een mens moe worden van al dat willen presteren en gestrest zijn. Dat is gewoon niet leuk meer. Ook had ik wel een intuïtie maar daar luisterde ik niet altijd naar.

Als je kijkt naar de belangrijkste dingen die mensen noemen als ze op hun sterfbed liggen, dan hoor je nooit: ‘Ik zou willen dat ik meer gewerkt had’.
Wel hoor je dan: ‘Ik zou willen dat ik meer genoten had. Ik heb spijt dat ik niet meer tijd heb vrijgemaakt voor dat wat wezenlijk is’.

Een belangrijke tip!

Ik geef je nu een belangrijke tip die alles kan veranderen.

Verleg je focus en ga genieten van dat wat goed is!

Ik zelf kies er nu voor om meer te genieten en ik laat regelmatig de computer uit staan, omdat ik vertrouw op iets wat wezenlijk is. Dat wezenlijke dat voorbij mijn beperkte en angstige denken gaat. Dat denken dat altijd in tekorten denkt. Mijn intuïtie is nu mijn leidraad en daar ben ik blij mee. Je intuïtie is verbonden met je kern, of met je licht. In essentie zijn we daar allemaal nog mee verbonden, maar soms zijn we dat vergeten waardoor de zwaardere kant van het leven ons overschaduwt. Hoe meer je met jouw essentie in contact komt, des te lichter het leven wordt. Je gaat genieten en het bijzondere is dat het succes daardoor ook veel meer naar je toe kan komen. Op dat moment zit je in een goede energie met een magnetische aantrekkingskracht. Dat waar je eerder zo je best voor deed stroomt dan als het ware vanzelf naar je toe.

gestrest

Zit je in een gevoel van gestrest zijn en tekort…

Dan trek je helaas meer gevoelens van tekort aan. Je creëert je leven vanuit het gevoel en de emoties die je zo goed kent. Dus als je je focus verlegt en er voor kiest om te genieten, dan kunnen die gevoelens van tekort oplossen en krijg je veel meer vreugde en succes in je leven.

Kom in contact met je intuïtie

Wat ben ik dankbaar en blij dat ik mensen in de events met hun intuïtie en licht in contact breng. Dat ik ze mee kan nemen naar dat wezenlijke en meer genieten. Dat is mijn allergrootste rijkdom.

Het eerstvolgende event is: ‘Leef je Licht. Twee dagen word je ondergedompeld in het wezenlijke. Je zal je verbonden gaan voelen en meer thuis komen bij jezelf. Kijk hier voor meer informatie. Let op: de vroegboekkorting is nog geldig t/m 31 augustus, dus wacht niet langer en meld je aan.

Dat kleine stemmetje van binnen…

Als je nu een klein stemmetje van binnen hoort fluisteren dat dit event wezenlijk voor jou kan zijn…. luister daar dan eens naar. Die stemmetjes die weten het. Het is je intuïtie en is direct verbonden met een wijsheid die voorbij gaat aan je denken. Daar word je gelukkig van. Ik spreek uit ervaring.

We zijn op aarde om te genieten, om je talenten te leven en te doen waar je hart blij van wordt. Terugkijkende op het einde van je leven kan je dan met een zachte glimlach en een ‘ik heb een goed leven gehad’ overgaan.

Ik gun het je zo,

Warme groet,

Mahatma

 

Reacties
Categorieën