Jouw vragen over het starten met de Healy
worden hier beantwoord

Hoe zit dat met die 14 dagen uitproberen?

Dit gaat over onze europese-consumentenrechten. Als je via internet of telefonisch een aankoop doet mag je net zoals in een gewone winkel eerst beoordelen of je het product wilt houden. Daarvoor geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen. Binnen die termijn kun je de webwinkel laten weten dat je van de koop afziet en heb je 14 dagen de tijd om het product terugsturen.

Ik krijg mijn Healy niet ingesteld

Het kan zijn dat jouw Healy nog moet worden geactiveerd in Duitsland. Een activatie duurt ongeveer 24 à 48 uur.

Als jouw app is geactiveerd, ga dan door naar instellingen, zoek naar updates en installeer ze. Dit kan soms even duren.


Als dat lang duurt, ga dan naar jouw back office en maakt een support ticket aan. Geef jouw serienummer van het Healy apparaatje door en noem in het ticket dat je een activatie nodig hebt.  

Krijg je alleen maar een blauw programmaatje?

ls jouw app is geactiveerd, maar zie je  alleen maar deze afbeelding, dan heb je wat updates nodig.
Ga naar instellingen en controleer daar op updates. Verschijnen er dan nog geen programma's, heb dan effe geduld.
Op zijn langst duurt het vijf dagen, maar het kan zijn dat je ze, net als ik, gelijk al krijgt.

Wat betekent de kleur van het cirkeltje van je draaiend programma in de behandelapp?

Zie hierboven zie je de rode stip in een grijze cirkel. Soms is die cirkel wit, of zwart.


WIT: Heb je een witte cirkel, dan zit je goed. Je hebt een prima geleiding tussen je huid en het apparaatje. Je Healy krijgt dus feedback van je lichaam en past de frequenties die het aan je geeft, daar op aan.

GRIJS: Bij enkele korte programma's blijft de cirkel grijs gedurende het hele programma.  Dat is dus ook prima.

ZWART: 

Dan mag je eerst even de  bandjes nat maken voor gebruik. Als de bandjes zwart blijven kan het zijn dat het vochtgehalte het lijf te laag is. Drink dan van te voren een glas water. Ook contactgel (te koop in elke drogist) kun je voor een goede geleiding gebruiken. Doe je dat dan zie je meestal de ring direct op wit springen. 


Lukt het dan nog niet: Kijk of je genoeg magnesium in je lichaam hebt en vul eventuele tekorten aan. Of drink dan eerst een glas warm water met Himalaya zout. Dan krijg je meer elctrolyten binnen en dat kan ook een positief resultaat hebben.


BLIJFT HET ONDANKS ALLES ZWART?

Dan kan er iets met de verbinding zijn, bekijk of de electrode en het snoertje ok zijn. Doe de volgende test: neem de kabeltjes en bevestig ze op de uiteinden aan de kleefpleisters en hou de kleefpleisters tegen elkaar. Zet een programma op van de goudcyclus op 100%. Blijft de cirkel zwart? Dan is er hoogstwaarschijnlijk een kabeltje kapot.

Ps. Het is trouwens sowieso goed om veel water te drinken. 

Op welk percentage moet ik een programma zetten?

Op de afbeelding onderin zie je het percentage. Kijk of je iets voelt van een prettig tintelend gevoel. Voel je helemaal niets, zet hem dan eens wat hoger. Ga niet hoger dan 85 %.

Gaat het steken of voelt het niet prettig, breng dan het percentage weer naar beneden. Het is niet hoe hoger hoe beter. Het moet passend zijn.