***GRATIS BOEK*** FOEKERDEFOEK...OPGELICHT!

Hoe ik in 4 maanden tijd €80.000 verloor en wat jij er van kunt leren!

Een boek dat je leidt naar innerlijke vrijheid. 

Dat wil ik!

Lees het boek 'Foekerdefoek... Opgelicht!

Een meeslepend verhaal met levenslessen!

Wat doe je als je een fout maakt... echt een hele grote fout? Zo'n blooper die de koers van je leven verandert. Hoe blijf je dan staan? Hoe kijk je jezelf dan in de ogen en keur je jezelf dan goed?


Die antwoorden geef ik je in dit boek. Ik maakte een hele grote fout. Ik dacht wat geld goed belegd te hebben en bleek na vier maanden alles  kwijt te zijn. Tja, das een gevalletje foekerdefoek.


In dit meeslepende verhaal zie je hoe ik stap voor stap in de valkuil stapte en zo al mijn geld verloor. En ik laat je zien hoe je jezelf liefdevol onder de loep kunt leggen om zo in vrede te komen met de fouten die jij misschien zelf gemaakt hebt.

Dit wil ik!

EEN waardeVOLLE les....

Vlot geschreven en je leest het in een ruk uit, want wegleggen en weg kijken is geen optie.

Als je soms in het duister zit en je hier geen raad mee weet, pak dan dit boek er bij. En geef het vooral door. Het boek zelf en of haar waardevolle tips /boodschappen.

Het is een must read!

Kyra

Foekerdefoek

Wat geeft dit boek mij?

In dit spirituele boek over oplichting en bewustwording neem ik je mee naar de psychologie van oplichting.


Daarnaast breng ik je in contact met Jezelf. Je ontdekt hoe je eigenlijk in elkaar steekt en wat je kunt doen om nóg gelukkiger met jou en jouw leven te worden.


Door dit boek ga  jij jezelf nog meer begrijpen en leer je met compassie te kijken naar al jouw capriolen die jij, net als ik op mijn manier, uithaalt in je leven. 

Ik ga voor begrip en meer zelfliefde

Nondepieke, WAT een verhaal! Ik heb alle boeken gelezen die Mahatma heeft geschreven en geen één was er zo spannend als dit boek.

Deze waargebeurde thriller las ik bijna in één ruk uit. Na bladzijde 89 moest ik echt eerst even op adem komen, laten bezinken wat ik had gelezen.

Ik wist al dat Mahatma uit al haar ervaringen weer lessen en wijsheden kan destilleren en dat is haar ook deze keer weer bijzonder goed gelukt.

Floor

Oplichting

Dit boek is voor jou als

  • Je jezelf, je moeder, vader of kind wilt behoeden voor oplichting.
  • Je jezelf beter wilt begrijpen.
  • Je verlangt naar tips hoe je het beste met verlies kunt omgaan.
  • Je wilt leren hoe je jezelf op een eerlijke maar zachte manier onder de loep kunt leggen.
  • Je wilt begrijpen hoe het kan dat je soms voorbij gaat aan je intuïtie.
  • Je gewoon een spannend boek wilt lezen en er ook nog wat van wilt leren.

    Dat en nog duizend andere dingetjes waar jij mee stoeit kunnen voor jou de reden zijn om dit boek te lezen.
Dit wil ik!

Ik heb het boek al uit, kon niet stoppen met lezen! Wat had ik dit graag allemaal gelezen in 2014 toen oplichting op mijn pad kwam.

Want als ik toen dit boekje had gelezen was het helingsproces korter geweest en had ik me niet lang zo belast met gevoelens van schuld en domheid. 

 Heel veel dank aan Antoinette, maak een diepe buiging voor haar.. en mezelf..

Annelies

Ik wil eerst even een klein stukje lezen in een PDF...

Laat hieronder je gegevens achter, dan krijg je een voorproefje... Tegelijkertijd kom je dan bij ons in de Spirit Familie en stuur ik je  regelmatig kleine verhaaltjes met daarin stukjes bewustwording, opdat jouw leven nog leuker wordt. Natuurlijk kun je je hier ook voor afmelden.
No opt-in form has been selected

Ongeloof, verbazing, boosheid, verdriet…. Het werd allemaal bij mij aangeraakt toen ik dit boek las. Dankjewel Mahatma dat jij de moed hebt om de wereld, in al je kwetsbaarheid, te laten zien dat je verlies kunt omzetten in postieve kracht. Je vertelt je verhaal open en eerlijk met compassie en liefde voor jezelf, je naasten én voor de oplichter himself en dat overgoten met een dosis humor en afgewerkt met bruikbare tips. Het toont hoe groots je bent en hoe schaamte kan worden overwonnen. Ik heb diep respect voor jou en ik kan iedereen aanraden deze pageturner te lezen.

Marise

Je kunt kiezen uit het fysieke boek of het e-book.

De prijs heb ik zo laag mogelijk gehouden om met dit boek zoveel mogelijk mensen wakker te kunnen schudden!

Het boek 

Foekerdefoek... Opgelicht!

€ 9,95
Foekerdefoek
Om lekker thuis op de bank of in bed te lezen

Het e-book 

Foekerdefoek... Opgelicht!

€ 8,95

Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie.

Ik kies voor geluk!

Al is zijn oorzaak een andere... dit nummer past bij mij!

Ik heb je boek gelezen. Na blz 78 ben ik een  stukje gaan lopen om bij te komen. Jouw boek is spannend, ontroerend en humoristisch! Ik ben zo ongelooflijk blij voor jou dat je ……niet verkocht heb! En wat heb je een super lieve man Marcel aangetrokken. Voor hem heb ik ook veel respect hoe hij met de situatie om gegaan is! 🙏Ik ken de advertentie, ik heb deze gelezen, het kwam mij niet uit  te gaan investeren. Ben blij dat ik dat bedrijf heb overgeslagen! 🙏🙏🙏💜😇.

Rachel

Wie ben ik?

Mijn naam is Mahatma. Na een ziekbed van 15 jaar werk ik sinds 1999 als transformatie expert. Ik begeleid mensen op een unieke wijze naar meer geluk en innerlijke vrede. 

Ik geef mijn wijsheid door tijdens Masterclasses, Online Events, Lifechangers en Intensives. Ook ben ik de auteur van de bestsellers 'Laat maar Los' (binnen drie maanden de derde druk) 'Op weg naar Verbinding' (zesde druk) en 'Ontwaken in het NU' en de 'Bewustzijn met een Glimlach - de Ibiza Vibe'.


Hierdoor heb ik inmiddels duizenden mensen geholpen om een fijner leven te leven. Ben jij de volgende?

Ik heb vandaag het boek in 1 keer uitgelezen...wow, ieder woord kwam binnen. Echt diep respect voor zowel jou Mahatma als jou Marcel. En geweldig ook in alles te voelen hoeveel rijker je/ jullie eruit zijn gekomen ondanks 't verlies van zoveel geld. Ook dankjewel voor alle inzichten die je weer meegeeft en die op ieder moment in 't leven waardevol zijn. Het is een boek wat ik echt iedereen aan kan raden! 🍀👍🦋 Ben nog iedere dag blij en dankbaar dat ik jou tegen ben gekomen Mahatma, want wat heb ik al veel geleerd van je en wat ga ik nog veel leren 🥳🍀🦋💖

Janny

Je kunt kiezen uit het fysieke boek of het e-book:

Het boek 

Foekerdefoek... Opgelicht!

€ 9,95
Foekerdefoek
Om lekker thuis op de bank of in bed te lezen

Het e-book 

Foekerdefoek... Opgelicht!

€ 8,95

Het e-book voor in de trein, bus en op vakantie.

Ik heb jouw boek Foekerdefoek opgelicht bijna in één ruk doorgelezen. Al lezende ontdekte ik de gemene truck die ze toepassen. Het is een heel indringende waarschuwing. Dank je wel.

Vooral ook het stuk wat het met jou heeft gedaan en hoe je er op zo'n optimistische, dappere, heldere manier mee om bent gegaan. Ik had afgelopen vrijdag een gesprek met mijn vriendin en kon jouw omgang met deze ervaring meteen al toepassen op de moeilijke situatie waarin zij zich nu bevindt. Dat vond ik zo frappant en mooi! Ik kon hetgeen ik gelezen had van jou meteen doorgeven. Dank je wel voor dit alles!!

De rode draad is op.

Mieke

Dank Antoinette voor je boek Foekerdefoek opgelicht! Net gelezen, en jeetje wat een aanslag op jouw leven. Verschrikkelijk dat 

deze mens zo met het vertrouwen van jou is omgegaan! Phoe.. heftig om te lezen! Goed en tevens een geweldige stap dat je het gebeuren in dit boek geschreven en verwerkt hebt.


Heel wat lezers, "en ik ook nu"   zullen een goede hint krijgen als zij dit lezen.. PAS OP VOOR OPLICHTERS!   En voor degene die het ook is overkomen... misschien/ hopelijk een troost.
Ik geef het boek door!

Maaike

Je wilt geen crypto's? Lees het dan toch!

Het boek is voor veel onderwerpen toepasbaar.

Het boek komt voor mij na 30 jaar nog net op tijd.

Het gaf mij inzicht toen ik 30 jaar geleden een arbeidscontract kreeg bij een firma ( meesteroplichter)

Mijn motivatie was dat ik heel erg een baan nodig had & vond dat ik eens mazzel had na wat pech.

Daarnaast was ik alert, een criticus van de oplichter en toch werd het een illussie armer en een slechte ervaring rijker.

Het leven gaat verder en dan is jammer om te lang de dupe te zijn of nog in dat drama te leven, het gaat je hinderen.

Mahatma geeft je de tip om er anders mee om te gaan.En dat doe ik nu.

Dank zij dit boek zeg ik: het universum zorgt voor mij,

De rode draad is op.

Ella

'Hoe dan', dacht ik bij het zien van de titel. Nadat ik het boek in één keer uitlas snapte ik dat ik het boek moet delen met mijn dierbaren.

Franck Fielemon

Bij het lezen van Foekerdefoek lijkt het net of Mahatma tegen me praat. Ze schrijft heel toegankelijk. In een open en eerlijk verhaal geeft ze aan dat iedereen in de val kan trappen van oplichting en geeft ze waardevolle tips hoe het te herkennen. Aanrader om te lezen!

Jonathan

Lieve Mahatma, ik lees net 't voorproefje van je nieuwe boek. Alleen dit stukje raakt me al doordat ik even volledig de kwetsbaarheid en onmacht voel door hoe je 't schrijft. Echt diep respect voor je hoe je hier mee omgegaan bent en omgaat. Wat een kracht je zo kwetsbaar op te durven stellen naar buiten en tegelijkertijd ook hoe je met compassie kijkt naar de oplichter. Menigeen zou moordneigingen hebben gekregen. Dankjewel dat we weer mee mogen reizen met jouw lessen en daarvan mogen leren. En dat op een altijd liefdevolle en respectvolle manier, chapeau.


Dankjewel Mahatma, gewoon eigenlijk al voor alles, voor jouw zijn ❤️. Liefs

Jenny

Ik heb het boek ook in een keer uitgelezen. Wat een gebeurtenis, the boiling frog... herkenbaar. Bewondering voor jou en hoe je met life events (lees ingrijpende gebeurtenis) omgaat. Een inspirerend voorbeeld voor mij en vele anderen. 🤗💖

Therese

Mahatma schrijft openhartig en smeuïg over hoe zij afgeholpen is van al haar spaargeld door een crypto-bende uit Malta. Zij beschrijft uiterst precies hoe geraffineerd en schaamteloos deze oplichters haar bewerkt hebben en fileert haar eigen zwakheden en gevoeligheden, waardoor zij hen tot het einde toe bleef vertrouwen. Het boek eindigt met een hele serie tips die je helpen om te voorkomen dat jij in dezelfde val trapt. Plus tips hoe je het beste met de schaamte en verbijstering om kunt gaan, zodat je weer snel in je kracht gaat staan.

Tosho

Ik heb het boek in een ruk uitgelezen.

Ik wilde gewoon weten hoe dan?

Lieve Mahatma, erg dapper en bloedeerlijk dat je deze ervaring naar buiten brengt en zo andere mensen alert wil maken op hoe ‘goed’ deze oplichters zijn en dat echt iedereen hier voor kan vallen of erin kan trappen. En meteen nog goede tips mee geeft.

Ik hoop dat velen jouw verhaal gaan lezen en zo beter bedacht zijn op eventuele oplichtingspraktijken.

En dat ze zichzelf blijven goedkeuren wat er ook gebeurt.

Yet

Wauw Mahatma, wauw! Wat heb je een spannend boek geschreven. Waar ik het meeste aan heb zijn jouw eigen inzichten. Die hebben mij even vet een spiegel voorgehouden en helpen mij ook weer verder. Thanks voor je openheid!

Maurice

Foekerdefoek… Opgelicht!, heeft mij op veel vlakken diep geraakt. Er staan handige tools die je in het dagelijks leven toe kunt passen. Een echte aanrader!

Marise

Wow! Ik werd echt meegezogen in het verhaal, al kende ik het al persoonlijk van Mahatma. Het is voor mij veel meer dan alleen een hulpmiddel om snel in de gaten te krijgen of je opgelicht wordt. Want ik kreeg door dit boek ook veel handvatten over hoe ik met triggers in mijn leven om kan gaan.

Marjon

Wat een verhaal! Super hoe je je er dooheen slaat! Het boek is ook interessant voor je als je nog dromen hebt die niet zijn uitgekomen. Ik ga het verder doorgeven aan iemand.  

Eva

Wat heb je me geraakt! Ten eerste natuurlijk doordat ik het naar voor je vind dat je dit moest meemaken. Maar daar bovenop door hoe open je erover vertelt en hoe je deze pijnlijke ervaring weet om te zetten in zo'n mooie les. Voor jezelf maar zeker ook voor anderen. Het gaat verder dan dealen met een oplichting. Bedankt voor je kwetsbaarheid Mahatma!

Anne